Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

cnm birde magnezyum eksikliği için maden suyunun içinde magnezyum var ama yinede doktoruna bir sor içebilirmiyim diye
o önersin marka fln ona göre kullan
stres yapma amaa biraz erken baslamıs krmpların son aylarda oluyordu çnkü Aralık annelernde ömyle diyrdu kızlarda.ben yasamadıgım için..sen işhmal etme sakın

öle miii erken demek yok vitom ihmal etmem bidaha cuma gitcem mutlaka sorucam
maden suyu mu bunu bi araştırayım mineralli su yazmış kızlar sanırım maden suyu bu kategoriye giriyo
bi liste yaptım magnezyum içeren gıdalar diye onlara ağırlık vericem

vitoşuumm naptın 15 kilo muuu Doğumda kaç kilon gitti vitom
olsun annesi sağlıklı olsundaaa

koca göbuslü pasam utandi elleriyle yuzunu kapadi
hersey cok guzel dedi bebek kendine yer
acabiliyormus cok sukur nereye kadar acabilir
bilmiyoruz dedi septumda var kalp seklide sadece asagilara itmis bebek septumun acik olan yerinede girmis..rahim agzi uzunlugu 3.55 cm vajinnal olcmedigim icin eksik cikabilir ama guzel dedi sonra 25. haftada ciger
gelistirici igne yapacakmisiz unutturma sakin
dedi sonraaaa raporu sordum yatman lazim
sonunna kadar ama hastane karsi geldi dedi
bende dedimki giderim bashekime bide ben
konusuyum bakiyim dedim oda dur bir dahaki
geldigine konusuruz simdiden kafana takma
dedi... sonraaaa igneye haftada 2 devam dedi
kanla idrar testi verdik ogleen sonu alcaz
sonuclarinida alinca yazarim iste boyle teyzeleri
rabbime cok sukuuuurrrrr... bide bana nidilat vercekmisiniz dedim oda 28. haftadan sonra kasilmalarin olursa dedi.. oyle iste rabbime binlerce kez sukurler olsun

kizlar bu arada 2.5 kilo aldim toplamda

Son düzenleme:
Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin yatman gerekiyorsa yapacak birşey yok olmazsa başka hastaneden rapor alamaz mısın
2,5 kilo mu yattığın halde okadarcık mı aldın ben çalıştığım halde en son 5 idi oda 1 ay önceydi tabiii

ne güzeeelll asosun güzel haberini aldıııkkkk

periiimmmmin de alıcaz inşallaahhhh...

hafzoşumm vitommmmm ve diğer anneleerr gelecekte bize de iyi kaynak oldu hamileliğiniz dönüp bakabilcez, sorabilcezzzzz o günler gelicek biliyorummmm....:13:

Son düzenleme:

gelicek tabii messim hemde çok yakında o günler
evet yaa paylaşımda bulunmak çok önemli messim ben burdan araştırdıklarımla öğrendiklerimle eşime tedavisinde destek oldum yön verdim üzüntümü paylaştım sizlerle burası benim için çok özel
Inşallah sizlerin mutluluğunuda yaşamak nasip olucak bize

selam kızlar;

ne haber nasılsınız biz eh işte iyiyiz deniz hanım hergece 4 yada 5 te uyuyoooooooooooo şimdi de uyuyoooooooooooooo :)

bende iyi sayılırım birazdan kuaföre gidecem agda yaptıracam saçımı boyatacam ohoooooo işim çok komple bakıma girecem sıfır kilometre hatun olacam :)

hafzakım kiloyu dert etme ben toplamda 16 kilo almıştım şimdi deniz 1 aylık oldu ve benim 10 kilom gitti bile nasıl oldu anlamadım yani şişligim filan indi çok az bir karnım kaldı ki sezeryandan sonra rahmin kendini toplaması 6 ayı bulurmuş dr öyle dedi :) sen ye iç keyfine bakkkkkkkkkk

periiiiiiiiiiiiiii güzel haberlerle gel inş.

asos çokşükür oglan iyiyimiş hadi darısı hayırı dogumuna canım

aybice ve mess inş.ikizler yolda oldu bu iş olduuuuuuuuuuuuuuuu

vitooooooooooo ne yapan kızçen ne yapar

seyzennnnnnnnnn nasılsın?

derya nerde yavvvvvvvvvvv?

idilgaaaaaa da hiç yok piyasada ?

bojouuuuuuuuuuuuuu son durumlar nedir?

iremnevaaaaaaaaaaaa nerdesin?
kaplang nerdesin?

yoklamda unuttugum varsa affolaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniziiiiiiiiiiiiiii çok öptük veeeeee

sıfır km hatunummm iyi olmanıza çok sevindimmm denizimize çok iyi bak annesiiiii

takmıyorum adoşum yaaa kilo işte bi şekilde veririz napalımmm ama senin performansın iyiymiş 10 kg gitti bile emzirirkende 6 kgın gider eski formuna kavuşursun

gece 4 -- 5 çok geçmiş adoş yaaa nasıl dayanıyon gündüzleri o uyudumu uyumaya çalış diycem ama gece uykusunun yerini tutmaz kiii Allah kolaylık versin inşallah uykusu düzene girer yakında sana yardım eden var mı yanında birileri

:119::119::119::119: selam kızlar nasılsınız:119::119::119::119:
geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

bende durumlar fena değil, sıkıntılarımız var bu aralar.
eşimin işyeriyle ilgili sıkıntıları vardı, işten ayrıldı...
yani bu aralar bebekle ilgili planları biraz öteledim kendimce

canımmm bizler iyiyiz çok şükür

sıkıntılar ara ara oluyor malesef eşin inşallah yakın bir zamnada daha iyi bir iş bulur erdoganımmm belkide düşünmediğin bu anda gelir bebişiniz hemde yeni bir iş ile birlikte belli mi olur ikisinide veren Allah ölede olur inşallah

amin canım sağol iyi idleklerin için.

bu arada nieeeeyyy, 24.hafta mııı maşaşllah

Bugünlere beraber geldiiikkkkkkk herşeyi paylaştıkkk şuanda bunu sizlerle paylaşmak en büyük mutluluğummmm.........

Bu duygunun tarifi yok...

Fıstığım çok iyi Allahıma bin şükürrrrr

Herşey yolunda keyfi çok yerinde dedi doktor. Elleri ayakları oynuyordu canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbi güm güm atıyordu Allahımmmmmmmmmmm nolurrr tüm isteyenlere yaşatsın bu eşsiz duyguyuuuuuuu

Çok tuhaf hissediyorum nası bi mucizeee..... Rabbime şükürler olsunnnn

aman allahım inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
perim aynı hamilelik takvimindeki gibi
senin adına çok seviniyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah

şükürler olsun darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah

aman allahım inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
perim aynı hamilelik takvimindeki gibi
senin adına çok seviniyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canımmm Perdoşummmmm hakkaten takvimdekinin aynısııııııııııııııı canım benimmmmmmmmmmm hepinize dua ettim Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin canım Perdoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

PERİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM BİTANEEEEMMMMMMMMM
çok şükürr tatlım çük şükür
bu ne güzellik Allahıııımmmmm
bi tuhaf olduuuum
Allahım herkes yaşatsın bu güzel duyguyu inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…