- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.541
Kızlar şimdi haziran anneleri topiğinde okudum magnezyum eksikliği hem kaslarda kasılmalara hemde kalp çarpıntısına neden oluyomuş sanırım benim magnezyumum bitti bir haftadır 2 ayağımdada sabahları kasılma oluyodu önemsemiyodum açıkçası
kk nın bir faydasını daha gördüm. Bilgi paylaşımı çok önemli kızlar
huuuu nasılsınız kızlar çokkkk özledim sizleri yaaaaa
cnm birde magnezyum eksikliği için maden suyunun içinde magnezyum var ama yinede doktoruna bir sor içebilirmiyim diye
o önersin marka fln ona göre kullan
stres yapma amaa biraz erken baslamıs krmpların son aylarda oluyordu çnkü aralık annelernde ömyle diyrdu kızlarda.ben yasamadıgım için..sen işhmal etme sakın
cnm valla şişkinlikten bazen yiyemyrun birde benmki tersti yaa kafası midemdydi ama iştahımda hiç azalma olmadıı :)))
kişiye göre değişebilir.ben hamileliğimde ilk 4 ay cok feci kilo aldım 15 kilo kadarr :)) sonrasında durdu kilo almam 5 kilo aldım
bünyem biraz ters oldugundan kızcemde ters oldu içerde zavallıı
sen bir git yinede doktora ihmal etmee
bende hiç krmap olmamıstıı çok şükür onun için bir ilaç veriyrlar diye biliyorum
ne güzeeelll asosun güzel haberini aldıııkkkk
Periiimmmmin de alıcaz inşallaahhhh...
Hafzoşumm vitommmmm ve diğer anneleerr gelecekte bize de iyi kaynak oldu hamileliğinizDönüp bakabilcez, sorabilcezzzzz o günler gelicek biliyorummmm....:13:
:119::119::119::119: selam kızlar nasılsınız:119::119::119::119:
geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
bende durumlar fena değil, sıkıntılarımız var bu aralar.
eşimin işyeriyle ilgili sıkıntıları vardı, işten ayrıldı...
yani bu aralar bebekle ilgili planları biraz öteledim kendimce
amin canım sağol iyi idleklerin için.canımmm bizler iyiyiz çok şükür
sıkıntılar ara ara oluyor malesef eşin inşallah yakın bir zamnada daha iyi bir iş bulur erdoganımmm belkide düşünmediğin bu anda gelir bebişiniz hemde yeni bir iş ile birlikte belli mi olur ikisinide veren Allah ölede olur inşallah
amin canım sağol iyi idleklerin için.
bu arada nieeeeyyy, 24.hafta mııımaşaşllah
Bugünlere beraber geldiiikkkkkkk herşeyi paylaştıkkk şuanda bunu sizlerle paylaşmak en büyük mutluluğummmm.........
Bu duygunun tarifi yok...
Fıstığım çok iyi Allahıma bin şükürrrrr
Herşey yolunda keyfi çok yerinde dedi doktor. Elleri ayakları oynuyordu canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbi güm güm atıyordu Allahımmmmmmmmmmm nolurrr tüm isteyenlere yaşatsın bu eşsiz duyguyuuuuuuu
Çok tuhaf hissediyorum nası bi mucizeee..... Rabbime şükürler olsunnnn
Eki Görüntüle 626871 Eki Görüntüle 626872
Bugünlere beraber geldiiikkkkkkk herşeyi paylaştıkkk şuanda bunu sizlerle paylaşmak en büyük mutluluğummmm.........
Herşey yolunda keyfi çok yerinde dedi doktor. Elleri ayakları oynuyordu canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbi güm güm atıyordu Allahımmmmmmmmmmm nolurrr tüm isteyenlere yaşatsın bu eşsiz duyguyuuuuuuu
aman allahım inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
perim aynı hamilelik takvimindeki gibi
senin adına çok seviniyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?