- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.581
eskilerden bir tek ben kaldım yaaa. herkes bir şey yaptırıyor, aşılanıyor, düple dalıyor...
ben de anca boşuna kulaç atıyım
ben de kendimi aşıliiciiimmm
az kalmış aybicem yaa 10. Gün 11. Gün yap derim ben peri 10. Gün yapmıştı çıktı
Bugünlere beraber geldiiikkkkkkk herşeyi paylaştıkkk şuanda bunu sizlerle paylaşmak en büyük mutluluğummmm.........
Bu duygunun tarifi yok...
Fıstığım çok iyi Allahıma bin şükürrrrr
Herşey yolunda keyfi çok yerinde dedi doktor. Elleri ayakları oynuyordu canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbi güm güm atıyordu Allahımmmmmmmmmmm nolurrr tüm isteyenlere yaşatsın bu eşsiz duyguyuuuuuuu
Çok tuhaf hissediyorum nası bi mucizeee..... Rabbime şükürler olsunnnn
Eki Görüntüle 626871 Eki Görüntüle 626872
işte bunu bekliyodum gerçekten bekliyodum
Ciddi hamile kalmışlar mı öle
martta korunmayı bırak demişti doktor, ama martı beklemicem bu ay çok pis saldırasım var,,, miyawwwwwwwwwwwwaşılann bebmm sende aşılannn tohtura deel kendinnn yappp tuttum ben bu yöntemi.ya aslında ben bidöenm vajınısmus topiğinde bulunurken bi kaç hatunnn deniyordu bu şekilde.ama işte durum farklı
allaam yareppim işemek bu kadar güzel ve heyecanla beklenir mi yaaaaabüyükk ihtimal ptesi yada salı bişerim silikkk bişeyler görürsemm kana giderimmmmm ayyyy görürmüyümkiii
büyükk ihtimal ptesi yada salı bişerim silikkk bişeyler görürsemm kana giderimmmmm ayyyy görürmüyümkiii
anoyyyyyyyyyy perdoğğannn yaaşşş babyy adamı korkutmaaaa heeeee ne olmuşşşşş azmışşş demesinnmartta korunmayı bırak demişti doktor, ama martı beklemicem bu ay çok pis saldırasım var,,, miyawwwwwwwwwwww
allaam yareppim işemek bu kadar güzel ve heyecanla beklenir mi yaaaaa
oyyyyyyyyyyyyyyyy pidilllll gelmişşş nasılsınnnnn canımcımmm bebişin nasıll.ayyy öyle mi diyorsunn ozamn çarşamba direk kan vereyimm dımı ayyyyyy heyecanlanıyorummmmmm. ohhh be sonunnda yemek mönülerini görürü olduukkk lellrine sağlıkkCNMM YAAA hadi hayırlı olsun inşşallahhhhhh ama bu sefer olucak gibi doğuyo içimeeee hayırlısıııııı...
cnmm o idrar tahlilinde ben hiçbi halt göremedim ona bakıpta sinirini bozma cnm hatta şöyle diyeyim ptesi öğleyin yaptım çıkmadı perşembe kanda 1150 çıktı yani o kadar yüksek betaya bile çıkmadı
ondan direk kana git cnmmmm
sabredipppppp
ayyy heycanlıyım ama içim oldu seninkide diyo
inşallah cnm
Günün Mönüsü
etli nohut
pilav
yogurt
salataaaaaaaa
ben sadece yoğurla pilavvvv içim almıyooo
muckss
kıslar günaydınlar.canım aşılaman nasıl gidiyo benim kasık ağrılarım aşılamadan beri devam ediyo sen kendini nasıl hissediyorsun inşallah sonuçlarımız hayırlısı ile pozitif olur.
günaydın bebekim :119: iyiyiz çok şükür.
güzel haberler bekliyorum aybikem sizden, hadi bakalım
bu arada dün tesadüfen bir topic okudum: arkadaş eşinin spermlerini eczaneden aldığı temiz bir enjektöre çekiyormuş. enj. iğnesini çıkarım sonra basınçla kendine enjekte ediyormuş ve bu yöntemle hamile kalmış, birkaç arkadaşı da bu yöntemle hamile kalmış.
siz aşılamaya boşuna para verdiniz kısııııııııııııııııııımm
slm herkese
nasılsınızzz.benim ve messsimmm içinnn ii dua ve dileklerde bulunanlara tşk ederim
az kaldıı sayılırrrrr yarıyı geçtin seeennnnnnnnnnnnn
pztsi salı bi çiş patlat yine deee...14 ünde de kan veririsiiinnnn....benim 18 ine geliyor........
belirti alalım aybikem senden...
eskilerden bir tek ben kaldım yaaa. herkes bir şey yaptırıyor, aşılanıyor, düple dalıyor...
ben de anca boşuna kulaç atıyım
ben de kendimi aşıliiciiimmm
evet ben yarıyıı geçt.mm kaldııııııııııııı 66666666666666666666666666666666 ya benim niden belitim yokarada bi belim ağrıyo okadar başka bişey yokkkkkkkkkkkkkkkk o ağrıda zaten regliden önceki bir hafata ağrırdı
seyzoşuuuummmm nasıl olduunnnnn?????
saol mesoşuum valla bende haberler pek iyi diil.
oğluşum iyiama böbreğim diil...
ayrıntıları yazarım şimdi
saol mesoşuum valla bende haberler pek iyi diil.
oğluşum iyiama böbreğim diil...
ayrıntıları yazarım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?