Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
10 tane okudum annem ayetel kursiyi 41 de 41 okuyum ne olacak sankim

Son düzenleme:

nil tek başına iyidi sankiii

hafsam 41 hamis yokki burda :/ ben ondan fazladan okudum :119:

penderim niiiiiiiiilllllll diyoruuuummmmm

Esiniimm canımm çok teşekkür ederim sağlıkla devam eder inşaalah,hayırlısıyla kucağıma da alırım

yirim ben onuu minnak karaböcük

Paybişiimm canım tontişkoom hayırlısıyla meleğin göbüşüne konmuştur inşallah
Maystromla 40larınız karışçak,aha da yazıyom buraya

şimdi forfmları gezerken bi topik gördüm hatun 41 hamileden 41 ayetel kürsü okuturuyordu bende istiyorummmmmmmmmmmmmmdolu hamişimiz var hadi kızlarr

o halde benden de 10,daha da okurum istersen

SEYZOŞUUMM 350 de fatiha ekleyiver listeye

bu arada pazartesi gidicem dr.a,minnoşumu görür duyarım inşaallah,dua edin bana yawrıllarr
çoookk merak ediyooomm
değişik bi ruh halindeyimm :18:

günaydın messim
ağrın var mı bügün nasılsın kendini nasıl hissediyon

ağrım yok hafzoşum da çok şişimmm...nefes alamıyordum dün. bugün daha iyiydimmmm...

nerdesinnnnnnnn gelde iki laf edelimmm kendimi yedim bitirdim resmen:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canııımmmmmmmmm biliyoruumm kaç gündür bekledimm seniiii...bugün ben çok sıkıldımmmm evde 2 gündür yatmaya çalışıyorummm...kocam gezmeye götürdü..
eşimin değerleri genel olarak düşük geçen aşılamaya göre iyi biraz daha..benim çok umudum yok..bel ağrım değil de yumurtlama çatlama ağrısı felaketti...nefes aldırmadı. birde çok şişti karnım davul gibiyimmm....inşallaaaahh ikimizde pozitifi görürüüüzz aybikeeemmmmmm......kendini yeme hiç...her türlü beklicez zatenn...bak sen benden 3 gün önce öğreneceksin tatlımmmm....benim eşimde öyle hissediyor...umarım doğru çıkarrrrr

bojummmmmm tutursakta 40larımızzz karışsaaaa ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hayırlısıyla gör keseyi bebişiniinnnnn....

periiimmmmmmmmmm maşallaahhhh ne kadar çabuk büyüdüüü minnaaakkk...

Gunoooooooooosssss canlarrr 12 de kontrolumuz varrrrr bebegimizi gorucemmmmmmmmm coooookkkkkkkk heyecanliyimmmmmmm.

Super birgun diliyorum canlarimmmmmmmmm

son 2 saat dr icin cok heyecanliyim hayirli haberlerle gelirim insallahhhhh

periiimmmm seninde kntrlun varmisss allahimm ahyirli haberlerle donmeyi nasip et insallahhhhhh

Son düzenleme:
periiiimmm asosuuummm bugün miniklerinizimi görüceksiniz çok güzel haberlerle dönün inşallah perim bu gidişinde hareketlerini görürsün kollarını bacaklarını görürsün

Bizde kıcımıcı bi dahaki cuma görcez inşallah bu sefer yüzüne bakmak istiycem doktora söliycem kime benziycek tam bi merak konusu

tabi cnm diyorum ki hadi kızım kalk kahve yapta karsılıklı iki çift laf edelim yokk tk yok bizimki yatıyooo :))

haaa hatırladımm :))) yokk ızzz ben ona güç veriyorum hadi kızım pırt lat cırtlatt hadii bitanem az kaldıı azz diyorum

canım cok sevindim iyi olmana ohh.masallah kuzucuguna kıpırdasın vallaa
benmki karnımda pek uyusuktu ama şimdi kol bacak hiç durmuyooo
rüzgar bilem yapıyoo etrafa savurarak:))))

olcak şekerim olcekk
bende inanıyorum kendine boş yere kuruntu yapmaa

cnm bencede Nil daha gzül Sılayla uymamıss
bir tanıdıgımda Nil çağla koymustuu

Gunoooooooooosssss canlarrr 12 de kontrolumuz varrrrr bebegimizi gorucemmmmmmmmm coooookkkkkkkk heyecanliyimmmmmmm.

Super birgun diliyorum canlarimmmmmmmmm

senin minik perini yirim bennn
gelince muhakkak habr ver bizeeee
mide bulntısına ve aclıga gelince ye anasını satayım daha birde emzirme dönemnde yiyebilcen nasıı olsaaaaaaa

son 2 saat dr icin cok heyecanliyim hayirli haberlerle gelirim insallahhhhh

periiimmmm seninde kntrlun varmisss allahimm ahyirli haberlerle donmeyi nasip et insallahhhhhh

hadii cnm hersy ylundadırr sende güzel haberler getir bizeee

mide bulntısına ve aclıga gelince ye anasını satayım daha birde emzirme dönemnde yiyebilcen nasıı olsaaaaaaa

vitomm son aylarda fazla yiyemiyon dimi mideye baskı oluşuyo yaa benim kalp problemimde var sürekli çarpıntım oluyo yemek yiyince midemde kalbime baskı yapıyo (( doktoruma sordum bir kalp doktoruna görün dedi ama gitmedim

Kızlar şimdi haziran anneleri topiğinde okudum magnezyum eksikliği hem kaslarda kasılmalara hemde kalp çarpıntısına neden oluyomuş sanırım benim magnezyumum bitti bir haftadır 2 ayağımdada sabahları kasılma oluyodu önemsemiyodum açıkçası
kk nın bir faydasını daha gördüm. Bilgi paylaşımı çok önemli kızlar

cnm valla şişkinlikten bazen yiyemyrun birde benmki tersti yaa kafası midemdydi ama iştahımda hiç azalma olmadıı :)))
kişiye göre değişebilir.ben hamileliğimde ilk 4 ay cok feci kilo aldım 15 kilo kadarr :)) sonrasında durdu kilo almam 5 kilo aldım
bünyem biraz ters oldugundan kızcemde ters oldu içerde zavallıı

sen bir git yinede doktora ihmal etmee
bende hiç krmap olmamıstıı çok şükür onun için bir ilaç veriyrlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…