- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.521
10 tane okudum annem ayetel kursiyi 41 de 41 okuyum ne olacak sankim
kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce sıla nil nasıl olur :/ ? Tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm :)
hafsam 41 hamis yokki burda :/ ben ondan fazladan okudum :119:
Penderim niiiiiiiiilllllll diyoruuuummmmm
çokkk sevindim canım allahım mkucağına almayıda nasip etsin inşallah
aayyyy oğlum hemencecik abi olcak sizin bızdıklar sayesinde ne güzelllll
dünürüm çok doğru bir tespit yapmışsın benimde bulantı maksimumdu
yirim ben onuu minnak karaböcükgunaydin canlar buantidan ve uykudan gelmiyorum cok aklim sizde ama. Midesi bulanirken sevincinden keyfinden gulen tek kisi bn olsam gerek. Zor buldum onuuuu simdi ondan gelen herseyyyyyy oyle tatli geliyorkiiiiiiiiiiii sukrediyorum devamliiiiiu Allahim isteyen herkese nasip etsin bu essiz duyguyuuu
Bakin teyzoslari benim melegim 10 haftalik olduuu
Yarin kontrolumuz varrrrrr
:82::82::82:
slm hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkesss iidir umarım.sezyen asos sanırım rahatsızlanmışsınız ama geçmiş çok şükür dikkat edin kendinize bebişleirnize
hafzoşşşşş anoyyyyyy senin kızının ismi hafsa mı olcakkkk.vuvvvv cidden sultan ekleyebilirsin harika olur
perim kuzucummmm mide bulantılarınnn artmışş.bırakkk artsınnn ohhhh hamileliğinin şerefineeeee.kuzucan için herşeye değer.ben burdayımmm anneee diyor sanaaaaaaaa
messss aşılanmışsınnn.bende aşılandımmmyaffffff sürekli kendimi dinliyorummm ve süreklki olmusuz şeyler düşünüyorum elimde değil.doktor eşimin sonuçlarını çok beğenmişti.güzel de geçti aşılamam.ama tek yumurtam vardı.hiç ağrım sızım yok ilk günler belimm çok ağırmıştı şimdide hafif karın ağrım var sanri regl olcakmışım gibbii ayyy kafayı sıyıracamm böyle hiç bişey yapmadan beklemek ama düşünmemek elde değilki .pöfffffffffffffffffffff.eşim ben çok eminim diyorrrrr(bu dahada kasıyor beni )
şimdi forfmları gezerken bi topik gördüm hatun 41 hamileden 41 ayetel kürsü okuturuyordu bende istiyorummmmmmmmmmmmmmdolu hamişimiz var hadi kızlarr
günaydın messim
ağrın var mı bügün nasılsın kendini nasıl hissediyon
messss aşılanmışsınnn.bende aşılandımmmyaffffff sürekli kendimi dinliyorummm ve süreklki olmusuz şeyler düşünüyorum elimde değil.doktor eşimin sonuçlarını çok beğenmişti.güzel de geçti aşılamam.ama tek yumurtam vardı.hiç ağrım sızım yok ilk günler belimm çok ağırmıştı şimdide hafif karın ağrım var sanri regl olcakmışım gibbii ayyy kafayı sıyıracamm böyle hiç bişey yapmadan beklemek ama düşünmemek elde değilki .pöfffffffffffffffffffff.eşim ben çok eminim diyorrrrr(bu dahada kasıyor beni )
nerdesinnnnnnnn gelde iki laf edelimmm kendimi yedim bitirdim resmen:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Günaydın:)
Şuan ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum cnmGelince hemen yaz bizi merakta bırakma:)
tabi cnm diyorum ki hadi kızım kalk kahve yapta karsılıklı iki çift laf edelim yokk tk yok bizimki yatıyooo :))günaydıınnnnn
vitoommmm keşke hep öyle olsalar oyuncak bebek gibiondan da sıkılırız biz kesin...hiç heyecan yok
her türlü alışılır önemlisi sağlık olsunnn...bebeklerimiz turp gibi olsuunn.....
vitoşum annenin gerginliğinide hemen hissediyorlar o anlarda sakinliğini korumaya çalış sakin tonda konuşmaya çalış illaki ihtiyacı giderilene kadar ağlar
yok be vitom nerde öle bebek eskiden sanal bebekler vardı hatırlar mısın onlar bile ağlıyoduu gerçeği ağlamış çok muu
bugun cok mutluyum cok sukur oglum dunden beri kıpır kıpır :119: binlerce sukur olsun rabbime
rabbim kimselere evlat aratmasin kimsenin kucagini bos birakmasin
agrim hafifledi kizlar allah razi olsun
vitooommmm yavrumu kucagima alayim saglikla varsin oyle gezerim onlarda huysuzluk yapsin bosver :119:
bu arada :119: hafsa sultana selimhanım yakisir :119: yakismazmi
rabbiiiiiiiimmmmmm saglikli sihhatti zamaninda hayirli uzun ömürlü olarak dogurmamiziii nasip et
slm hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkesss iidir umarım.sezyen asos sanırım rahatsızlanmışsınız ama geçmiş çok şükür dikkat edin kendinize bebişleirnize
hafzoşşşşş anoyyyyyy senin kızının ismi hafsa mı olcakkkk.vuvvvv cidden sultan ekleyebilirsin harika olur
perim kuzucummmm mide bulantılarınnn artmışş.bırakkk artsınnn ohhhh hamileliğinin şerefineeeee.kuzucan için herşeye değer.ben burdayımmm anneee diyor sanaaaaaaaa
cnm bencede Nil daha gzül Sılayla uymamısskızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm :)
Gunoooooooooosssss canlarrr 12 de kontrolumuz varrrrr bebegimizi gorucemmmmmmmmm coooookkkkkkkk heyecanliyimmmmmmm.
Super birgun diliyorum canlarimmmmmmmmm
son 2 saat dr icin cok heyecanliyim hayirli haberlerle gelirim insallahhhhh
periiimmmm seninde kntrlun varmisss allahimm ahyirli haberlerle donmeyi nasip et insallahhhhhh
mide bulntısına ve aclıga gelince ye anasını satayım daha birde emzirme dönemnde yiyebilcen nasıı olsaaaaaaa
vitomm son aylarda fazla yiyemiyon dimi mideye baskı oluşuyo yaa benim kalp problemimde var sürekli çarpıntım oluyo yemek yiyince midemde kalbime baskı yapıyo(( doktoruma sordum bir kalp doktoruna görün dedi ama gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?