- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.621
merhaba kızlar sonunda geldim seyzenim geçmiş olsun perim allah eltine sabır versin ben artık bebekimin hareketlerini hissediyorum şükür
perimm..Allah sabır versinn...neden oldu ki?umarın en kısa sürede tekrar hamile kalır....
Canım kızcağız hamile kaldığından beri tadını çıkaramadı ki... Önce karnı su topladı sonra çok şiddetli bulantı... Ağrıdan yerleri tırmalıyormuş zavallım. Birşeyler yolunda gitmiyordu yani normal bi gebelik gibi değildi. İkiz gebelikte risk daha çok oluyor tabii. İlk 1 tanesi gitti diğeri yaşar dedik. Ama düşük yaparken çok ateşlendi felan sanıyorum diğeri de dayanamadı onlara...Çok üzüldüm Allahım en hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah.
Sen nasılsın bitanemm?? İnşallah bikaç güne sizin güzel haberlerinizle coşacaz
yaa çok üzüldümmsağlıksız gebelikse yapacak bişi yok yeni bir gebelik kendine getirir onu ama zaman lazım...
yaa karnı su topladı deyince ve bisürü şey okuyunca kıllanıyorum ben...çatlatma iğnesi bana yaramadı..çok şişirdi ve halen tam inmiş değilim..az yiyorum hemen davul gibi oluyorum....onun dışında iyiyim canım dikkat etmeye çalışıyorum ama olmii tabiii... öğrensekte ona göre davransak...
sende kendini üzmemeye çalış çok perim bebeğin de üzülmesin....
Oyyyyyyyyy iroşummmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmm değerler mükemmellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllÇok çok sevindim canım inannnnnnnnnnn hamiş kalman an meselesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. At o olumsuzluğu kafandan uzun süre denemiş olmanın verdiği olumsuzluk ooooo bu değerlerle heran bebiş gelebilir çok yakındır Allahın izniyle kuzuummm.
Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef....Önce birini sonra diğerini.... Çok üzgünüm
teşekkür ederim canım. senin güzel haberlerini ne zaman alıyoruz inşallahsezyenim geçmiş olsun bitanem yaaa ayyy üzüldüm ama çok şükürki ilaçlarla geçecek bişey dikkat et kuzum kendine
saol canım. doktoru zaten cepten felan arıyorum şu aralar kibarlık düşünecek halde diilimahhh kıyamaammmm yaaaaaa..ağzım açık okuduummmm..neler gelmişşş başınaaaa
tele gerek kalmadan ki daha önce hiç duymadım ilaçla küçülür inşallah seyzoşum yaaa....buaralar hep drla bağlantı da olacaksın o zaman..
inşallaah hemencecik düzelicek....erzurum da bizde böbreklerden hasta olmuştuk..acısı dayanılmazdı..birden ağrıyı hissettim ...nefes aldırmaz sancılar giriyor...
neyse ki bebeğimiz iyi dediğin gibi...ilaçlar çok etkili.bi hafta da kan değerlerin normale yakın çıkar canımcım.....moralini yüksek tut bununla son olsun sıkıntıların inşallahh....
saol canım. sende durumlar nasılÇok geçmiş olsun yaa.İnşallah ilaçlarla falan düzelir ve sancın geçer.Allah yardımcın olsun.
amaan hafsakım suyu ihmal etme sende. ben çok içerdim ama bir iki gün ihmal etttim bi de üstüne üşütünce böbrekte hassaslaşmış zaten bu noktaya kadar geldik anlıycaaanCanım yaa çok geçmiş olsun ilaçlarla tedavin olumlu sonuç verir inşallah
peki bu büyümenin bebeğe zararı var mı yoksa sadece anneye mi zarar veren bir olay messin dediği gibi sürekli doktorunla irtibatta ol
rabbim ikinizide korusun
saol canım çiçekler için. bence hemen ürolojiye git bi ultrasonla baksınlar.noolur nooolmaz... bol bol da su iç evin içindede olsa arada bir kalk 10 dk yürü yavaş yavaş...cok gecmis olsun balim yalniz okuyunca bende bir sok gecirdim 2 kez yasadim bunu sag tarafim kaburgamin alti yanlar falan nasil agridi 3 gunden once gecmedi hic nefes alamiyodum ben agridan ama dr kulunc girmistir dedi bakmadan bende oyledi diye dusundum aklima takildi simdi gittigimde deyim banada test yapsin
bunlarda cicekleriiinnn
seyzencim çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız tez zamanda, senin de dediğin gibi bolca su iç çok faydası olacaktır sana bende kum dökmüş biri olarak hamişken o sıkıntıyı düşünemiyorum bile sen içini ferah tut canım bebişin iyiymiş şükür sende ilaçlar ve bol su ile sapasağlam olursun inşallah...........
vitoom teşekkür ederim. çok şükür diyorum şuan Allah daha büyük dert vermesin...canım yaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun
iyiki başka doktorlara fln sormus eşinnn
su yu ihmal etme amannnnnnnnnnnnnnn
bebeğinde iyi ymiş bak olurmus hamnilelkte amann diyimmm
hemencecik agrılaeın bitsin inşşşşşşşşşşşş
Canım benimmm yüreğim ağzımda okudum... Çok şükür bebeğimiz iyi sen de daha iyi olacaksın canım benim... Hamilelikte ekstra sorunlar çıkınca insan kendini çok kötü hissediyor. Dün sabahtan beri bende kıvranıyorum reflü atağı geliyor özellikle mevsim geçişlerinde ne yapsam geçmiyor. Dün gene çok kötü oldum iyi büklüm doğrulamadım yerimden ve söylediğim tek şey 'Allahım ben ağrı çekmeye razıyım yeterki ona bişey olmasın'... Çok farklı içgüdüsel hisler bunlar. Allahtan sömestır tatilydi ama şu 2 güdne dinlen canım gerekirse rapor al. Hiçbişe senden ve bebeğinden önemli değil... Bizi merakta bırakma. Kendine çok iyi bak kuzum bol su iç ve dinlen. Dualarımız seninle bian önce iyileşip hamişliğin tadını çıkarmaya devam et inşallah arkadaşım...
merhaba kızlar sonunda geldim seyzenim geçmiş olsun perim allah eltine sabır versin ben artık bebekimin hareketlerini hissediyorum şükür
saol tatlım. Allah sana böyle sıkıntılar yaşatmasın
Bende öyle davul gibiydim mesoşummm az bişe yesem patlicam diyodum ama doymuyodum da...Hadi inşallah bebiş olsun bunların sebebi kuzummmmmmmmm
Bikaç gündür çok üzüldüm bugün eltim çok şükür dedi diğer bebeğin de gittiğini öğrenince... O noktaya gelmiş kızcağız sancıdan. Off hep hayırlısı dediğimiz bu işte Allah hepimize hayırlı hamişlik nasip etisnnnn
asosum ve perim inşallah canlarımözellikle bu ay gelsin çok istiyorum rabbimden giden bebişimin yerine, gitmeseydi bu ay gelecekti fikrini atamıyorum kafamdan ................
1,5 ml de canım diğerine göre bayağı iyi artmış durumdacanım bu değer toplam değeriniz mi? yoksa ml de ki mi?
her ne şekil olursa olsun güzel artmış sayı....gelicek ama keşke zamanını bilebilsek :44::44:
saga yatinca ne oluyo ben soluma yatsamda kendimi uyaninca hep sagda buluyorum genelde hep sagima yatiyorum cokmu zarari varmisuzuldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?