Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar sonunda geldim seyzenim geçmiş olsun perim allah eltine sabır versin ben artık bebekimin hareketlerini hissediyorum şükür

merhaba kızlar sonunda geldim seyzenim geçmiş olsun perim allah eltine sabır versin ben artık bebekimin hareketlerini hissediyorum şükür

Teşekkürler Deroşum amin... Ya ne güzel. Mükemmel bir duygudur... Allah bize de o günleri görmeyi nasip eder inşallah.....

perimm..Allah sabır versinn...neden oldu ki? umarın en kısa sürede tekrar hamile kalır....

Son düzenleme:
perimm..Allah sabır versinn...neden oldu ki? umarın en kısa sürede tekrar hamile kalır....

Canım kızcağız hamile kaldığından beri tadını çıkaramadı ki... Önce karnı su topladı sonra çok şiddetli bulantı... Ağrıdan yerleri tırmalıyormuş zavallım. Birşeyler yolunda gitmiyordu yani normal bi gebelik gibi değildi. İkiz gebelikte risk daha çok oluyor tabii. İlk 1 tanesi gitti diğeri yaşar dedik. Ama düşük yaparken çok ateşlendi felan sanıyorum diğeri de dayanamadı onlara... Çok üzüldüm Allahım en hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah.

Sen nasılsın bitanemm?? İnşallah bikaç güne sizin güzel haberlerinizle coşacaz

yaa çok üzüldümm sağlıksız gebelikse yapacak bişi yok yeni bir gebelik kendine getirir onu ama zaman lazım...

yaa karnı su topladı deyince ve bisürü şey okuyunca kıllanıyorum ben...çatlatma iğnesi bana yaramadı..çok şişirdi ve halen tam inmiş değilim..az yiyorum hemen davul gibi oluyorum....onun dışında iyiyim canım dikkat etmeye çalışıyorum ama olmii tabiii... öğrensekte ona göre davransak...

sende kendini üzmemeye çalış çok perim bebeğin de üzülmesin....

Bende öyle davul gibiydim mesoşummm az bişe yesem patlicam diyodum ama doymuyodum da... Hadi inşallah bebiş olsun bunların sebebi kuzummmmmmmmm

Bikaç gündür çok üzüldüm bugün eltim çok şükür dedi diğer bebeğin de gittiğini öğrenince... O noktaya gelmiş kızcağız sancıdan. Off hep hayırlısı dediğimiz bu işte Allah hepimize hayırlı hamişlik nasip etisnnnn

iremcim gozun aydin canimhadi tutar insallah

perim rabbim eltine guzel sabirlar versin cok zor

deragunum hissediyo olmana sevindim 2 haftadir bende hissediyorum cok sukur 19. haftani basinda sertlesti hareketler orabbim saglik hayirli uzun omur versin isteyen herkese nasip etsin

ayrica kizlar cay ve kahveeee cok zararliiiiii bebiseeeeee aman kizlarr sakin icmeyin

asosum ve perim inşallah canlarım özellikle bu ay gelsin çok istiyorum rabbimden giden bebişimin yerine, gitmeseydi bu ay gelecekti fikrini atamıyorum kafamdan ..................

Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef.... Önce birini sonra diğerini.... Çok üzgünüm

canım çok geçmiş olsun rabbim sabrını bol versin inşallah, tez vakitte gelir bebişi acısı hafifler inşallah..................

sezyenim geçmiş olsun bitanem yaaa ayyy üzüldüm ama çok şükürki ilaçlarla geçecek bişey dikkat et kuzum kendine
teşekkür ederim canım. senin güzel haberlerini ne zaman alıyoruz inşallah

saol canım. doktoru zaten cepten felan arıyorum şu aralar kibarlık düşünecek halde diilim ikinci gittiğim doktor taş olmadığına emin. ilaçalrı kullanalım bakalım noolcek :44:

Çok geçmiş olsun yaa.İnşallah ilaçlarla falan düzelir ve sancın geçer.Allah yardımcın olsun.
saol canım. sende durumlar nasıl

amaan hafsakım suyu ihmal etme sende. ben çok içerdim ama bir iki gün ihmal etttim bi de üstüne üşütünce böbrekte hassaslaşmış zaten bu noktaya kadar geldik anlıycaaan neyseki damadın iyi kıpır kıpır
canım böbrek büyümesi ve hatta cürümesi gebeliklerin çoğunda olurmuş. hani bu 8-10 çocuk yapanlar varya onların çoğunun böbreği bitiyormuş zaten. sağ böbrek özellikle. ama bu çoğunlukla farkedilmezmiş bile önemsizmiş yani bi böbrek rahatsızlığı yaşamadığın sürece ömrün boyunca farkedilmeyebilirmiş :44: bebeğe de bi zararı yokmuş. tam tersi böbreğin bu duruma gelmesi bebeğin sağ tarafa baskı yapmasındanmış. haaa bide unutmadan amaaan diyim hamişler hep sol tarafınıza yatın sakın sağınıza yatmayın çok önemli

saol canım çiçekler için. bence hemen ürolojiye git bi ultrasonla baksınlar.noolur nooolmaz... bol bol da su iç evin içindede olsa arada bir kalk 10 dk yürü yavaş yavaş...

iremim saol canım. sende start vermişsin eşinin sonuçlarıda süper. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah tatlım

vitoom teşekkür ederim. çok şükür diyorum şuan Allah daha büyük dert vermesin...

ah periiim biliyorum ne hissettiğini inan. yolda hep dua ettim bebeğime bişey olmasın diye çok şükür ki durumu çok iyi şimdi biraz antibiyotikle ilgili endişelerim var ama dozu düşük ve 3 gün sonra bitiyor neyseki. inşallah bebişimi olumsuz etkilemez.
tatilimi uzatabilirim bir hafta daha muhtemeln... zaten k.validemdeyim 3 gündür çok iyi bakıyor bana Allah razı olsun belki yarın eve geçerim belki. daha iyiyim çok şükür bugün ağrı kesici içmedim ama ağrımda olmadı

sende dikkat et perim. süt içsen iyi gelir belki :44:
Allah hiçbirinize sıkıntı dert vermesin. hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar öpüldünüz

Son düzenleme:

amiiiiiin... önce bize sağlık sonra güzel bir hamilelik ve hayırlı, sağlıklı evlatlar.....

asosum ve perim inşallah canlarım özellikle bu ay gelsin çok istiyorum rabbimden giden bebişimin yerine, gitmeseydi bu ay gelecekti fikrini atamıyorum kafamdan ................

canım bu değer toplam değeriniz mi? yoksa ml de ki mi?

her ne şekil olursa olsun güzel artmış sayı....gelicek ama keşke zamanını bilebilsek :44::44:

saga yatinca ne oluyo ben soluma yatsamda kendimi uyaninca hep sagda buluyorum genelde hep sagima yatiyorum cokmu zarari varmis uzuldum simdi

saga yatinca ne oluyo ben soluma yatsamda kendimi uyaninca hep sagda buluyorum genelde hep sagima yatiyorum cokmu zarari varmis uzuldum simdi

tatlım gebelikte sağ böbreğe biraz daha fazla baskı oluyormuş bu baskıyı hafifletmek için soluna yatmalısın ayrıca sağ tarafında bi damar varmış rahme giden bu sebeple benim doktorum gebeliğin başında uyarmıştı beni soluna yat diye ama ben kaçamak yapıyordum ara ara soluma yatmak zor geliyordu bazen :26: şimdi bu böbrek işi çıkınca ürolog da uyardı soluna yat diye şimdi kuzu kuzu yatıyorum soluma gece bi uyanıyorum sağdayım hemen dönüyorum.
çok takıntı yapma ama sola yatmaya çalış...

..................................iremneva........ ......19asos03...........Deragün

meessttrraa.....................20................ .......20.....................20
iremneva........................339............... ......339....................339
hafzak............................50.............. .........50.....................50
seyzen...........................56............... .........56.....................56
19asos03.......................250................ ..............................250
bojou............................100.............. .........150..................100

TOPLAM.........................815................ ......615....................815

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…