Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Gúnaydin canlaaaaaarrrrr. Seyzosumla Derosumm okul basliyor bugunnnn sular seller gibi gecsin izin gununuz gelsin canlarrr

Paybisim belki test yapacakti bugunnnnn anooooyyyyyyyyy Yani icime doguyor paybisim de mesosum da hamis benceeeeeee

Esim izinli bugun kizlar disari cikicaz biraz gelince bakarim tekrar opuyorum pembis yanaklarinizdannnn

herkese musmutlu bir hafta dileriiiiim
perrriiiim teşekkür ederim fıstığım. çok incesin... ama yakında tombik olacaksın ooooh hadi gez toz keyfine bak

günaydııııınnnnn

nasılsınız güzel hatunlar canımcımlarımmmm cumartesi patrondan özel izinliydim işe gelmedim çok güzel dinlendimmm
ama sabah yine kalkmak istemedim yaa

seyzeniiimm canım şimdi nasılsın ağrın sızın var mı kayınv. yanında mısın raporun kaç günlük oyy oyy damadım iyi olsun yeterki annesi ama sende iyi ol bitanem kendine dikkat et önce senin sağlığın gelir

periiiimmm eltine çok ama çok üzüldüm ama anladığım kadarıyla sorunlu bi gebelikmiş zaten yine olur inşallah sağlıkla sıhatle gelir bebişi yakın zamanda

messim paybicemin haftası sanırım bu hafta hep çifter çifter hatta üçer üçer haberler aldık şimdide öle olacak inşallah çifte halay çekicez

:119: gunaydin kocaman herkeseeee :119:

perim keyfine bak gez gebeliginin tadini cikar

seyzenin dergunum hayirli donemlerrr örtmenlerimmm

aybiceemmmm messsiiimmm haydiiii hayirli haberlerle gelin bu hafta insallahhh

ben kocami ozledim ama cok ozledim allahim kimseyi esinden ayri birakmak zorunda kalmasin hele bu donemde insallah aglayan bebektir bu

günaydıınnnnn çoooooooooooooooooookkk güzel bihafta olsuunnnnn...

seyzoşum nasıl olduunnnn? daha iyisin sanırımmmm...

asosum anlıyorum seni...geliversin kocacın hemen....

aybikeeeeemmmm nerdesiiiinnnnnnn...bugün bideneyebilir test evdeee....belki çıkaarrrr....

benim 17 si pazara geliyor..pztsi regl olmazsam kan vericem canlar....öncesinde erken gebelik testlerinden denesem mi diyorummmm...

hepinize teşekkürler...umarım verebiliriz güzel haberi.....dediğim gibi umudum yok fazlaaaa...işin tek güzel tarafı 2 haftayı hamile gibi geçirmem karnımın şişkinliği farkediliyo epeyce.....

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et . Ayrıca iyi oldu sağ tarafa yatmamak gerektiğini öğrendiğimiz.

canım benim, Sağol iyi dileklerin için. Biraz haksız bir ayrılış oldu, üzüldük, stres yaptık ama yapacak birşey yok. Inşallah hepimize en güzel kapılar açılır her zaman,

kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef.... önce birini sonra diğerini.... çok üzgünüm
ben de çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Sebebini araştırsınlar mutlaka canım. Allah bir daha yaşatmasın.

günaydınn :118:günaydınn :118:günaydınn :118:
aybikemle senden yi haberler alırız inşallah

günaydınn kızlarr nasılsınızz,yarın son iş günümm izne ayrılıyorum allahın izniyle..evde net yok bu zamana kadar dayandım calısmak gercekten cok zorr :// sancım gelmezse 25 subatta sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin..bugüne kadar hep destek oldunuzz :) hersey için cok tesekkür ederimm :) kızımın adını ve doğum hikayesini ilk fırsatta allahın izniyle sizlere yazcam..hepinizi cookk seviyorum ve öpüyorummm..hepinizden allah razı olsunn..

Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef.... Önce birini sonra diğerini.... Çok üzgünüm

ayy cnm allah sabrını vertsin gerckten zorr(
en yakın zamanda seninde dediğin gibi saglıklı bir hamilelik geçirip öyle düzgün olsun herbirseyciğii
aman konusamadım öfffffffffff
anladınız benii

hadiii bize güzel haberler ver ben çok inanıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaa

nerdesinizz leeeyyn
ne var ne yokk,özlediiiim heee

zilloşlar,bugün dr.a gidiyom kesemizi görcez pıtı pıtılarımızı duycaz inşaallah hayırlısıyla
dualarınızı bekliyom
çok teşekkür ediyom

geçmişi çok iyi okuyamadım canım geçmiş olsun neler yaşamışsın çok zor böbrek ağrısıda hiç birşeye benzemez inşallah en kısa zamanda geçer şikayetlerin tekrardan çok geçmiş olsun

güzel haberlerle gelirsin pıt pıtları duymak çok mükemmel bişey rabbim kucağınada almayı nasip etsin

canıımm Seyzoşuumm böbrek ağrın mı vardı bebişiimm
geçmiş olsun tatlıımm,dikkat et kendine,dinlen bol su iç
ye iç yat keyfine bak

sağol bitanem,amiinn
Allah heimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayıı

bugün bebeği görmeğe gideceksin güzel duygular yaşayacaksın bir sonraki kontrol için bekleyeceksin beklemek en kötüsü şöyle portatif evler içide ultrasyon makileri olsa canı sıkıldıkca bakardık şimdi ben şubatın son haftası gideceğim zaman geçmiyor bu gittiğimde belki cinsiyetide belli olur cinsiyeti belli olsa hem isim hem kıyafet bakmaya başlarız yavaş yavaş :)

valaaa hayran hayran okuyorum.Rabbim bizede nasip etsin

slmlarr herkese

perim canımcım çok geçmiş olsun eltine Rabbim sabrını versin ve bidaha evlat sahibi olmayı nasip etsinn

messss kuzummm nber durumlar nee???? ya benim regli belirtileri başladı sanki yüzümde sivilcelerde çıkmaya başladı sözde bugün test yapacaktım elim varmadıı poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…