- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.641
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etçarşamba akşam üstü yemekten sonra sancılarım şiddetlendi. Sağ yanımda oluyordu birkaç gündür
artık ağlama seviyesine gelince eşime dedim beni doktora götür ama biz ilçedeyiz tabii önce devlet hastanesine gittik maaalesef bana dokunmadılar bile biz bişey yapamayız diyarbakır a gidin dediler biz de hemen yola çıktık eşim 1 saatlik yolu yarım saatte aldı hemde nasıl bir yağmur allahım ben yolda dualar ede ede geldim bi yandanda diyorum noolur oğlum iyi oldum ben bu acıyı çekmeye razıyım...
çok uzatmıyım fakülte hastanesine gittik kadın doğum uzmanı var diye hemen kan aldılar idrar ultrasona girdim tabi sancı tam gaz devam ediyor 10 üzerinden 8,5 o derece
ultrasonda bebişimi görünce ohhh doktorda demez mi oğlan galiba diye bizimki fırsattan istifaade göster hemen pipiyiMoralim düzeldi tabi. Sonra beni sedyada beklettiler biraz sonuçlar çıkana kadar parol serum verdiler benim sancıda böylece bitti. Sonuç:
Gebeliğe bağlı orta derece sağ böbrek büyümesi ve enfeksiyon. O akşam k.validemde kaldık ama ben gece 4 te yine uyandım yine aynı sancı eşimde benimle birlikte evi dolaşıyoruz geçsin diye ezanlar okundu yok geçmiyor sıcak su torbasıyla falan biraz hafifleyince ben sızmışım ertesi gün yani dün hemen doktoruma gittim sancı yine vardı hemen baktı rahim ağzı kapalı bebeğin suyu iyi kilo almış bi sorun yok dedi beni ayağa kaldırdı arkamdan bi sağıma bi soluma vurdu ben sağda bağırdım
Hemen ürolojiye git dedi. Bi doç. Dr vardı gittik baktı böbreğin durumu çok kötü seni 4 ay idare etmez tel takıcaz yarın gel takalım dedi.belden aşağısını uyuşturup idrar yolundan tüple gireceklermiş... Ben eşim şoktayız tabiiiKadın doğum uzmanımıza soralım dedik çıktık ben hep kıvranma pozisyonu tabii. Doktorum da bi bana baktı bi sonuca taktırın dedi... Ama yatış yapınca bana haber ver erken doğum riskine karşı fitil vericem dedi. Aman allah ım eşimin kan beynine sıçradı. Ben algılayamıyorum bile olanları erken doğum riski!!! Varr ben daha 22. Haftadayım :53
benim eşim 1000 düşünür 1 yapar. Hemen başka bi dr arkadaşını aradı. Sonuçları okuduk. Senin böbreğinde büyük bi hasar yok başka doktorlara görünün dedi. Ilk önümüze çıkan hastanedeki sıra olmayan doktora gittik durumumuzu anlatttık kapsamlı bi muayenenin ardından tele gerek yok ilaç kullan bir hafta gözlemleyelim öyle karar verelim dedi. Ben yine doktorumu aradım tamam kullan ilaçaları dedi. Neyse biz ertesi gün için yani bugüne yine bi doç. Tan randevu aldık. Ve dün geceyi hafif ağrılarla atlattık. Sabah 8 de doktorla görüştük. Ultrasonda baktı büyüme durmuş küçülme var sancının sebebi belki bir taştı kanala girdi yada önü açıldı 10 gün bekleyelim duruma göre harakat ederiz sen ilaçalara devam et dedi ve biz evimize döndüük.
Yani durum bu kızlar.
Gebeliğe bağlı sağ böbrek büyümesi oluyormuş bu normalmiş çoğu gebe bunu farketmezmiş bile ama sancı da olunca taştan kumdan şüpheleniyorlar tabii mr çekemedikleri için kesin teşhis koyamıyorlar bende çaresiz ilaçları kullanıyorum. Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize...
Sizde dikkat edin kendinize hamişler bol bol bol su için. Idrarınızı hiiiiç bekletmeyin azıcıkta olsa hemen yapın ve sakın üşütmeyin belininzi sıcak tutun.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın... :26::26::26:
canım benim,perdoşum bitanem her işte bi hayır vardır. Allah gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar kuzum.... Inşallah eşin çok daha iyi biyerde, daha mutlu olacağı bi işte çalışmaya başlar. Sne canını sıkma kuzumInsan en ufak olumsuzlukta bebek fikrine ara vermeyi düşünüyor sanki şuan için o bir lüks gibi... Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu hiçbişeyi düzeltmiyor inan. O rızkıyla gelir bitanem. Onun haberini alınca herşey düzelecektir belki. şans getirecek bebeğiniz size...
Ya şu ev tipi aşılama yöntemi hakkında bişey söylemek istiyorum. Bende yabancı bi sitede görmüştüm. Tam anlamıyla saçmalık arkadaşlar. Aşılamada kullanılan kanül, ince uzun bi boru şeklinde ve epeyce ileri gittikten sonra spermler rahim boşluğuna bırakıyor onun sayesinde. şırınganın ulaşabileceği mesafe penisten daha ileri olmicaktır. O aya denk gelmiş demek arkadaşların. Ayrıca aşılamada en önemli şey spermlerin yıkanması. Sonuçta morfoloji düşükse istersen yumurtanın dibine bırak dölleyemez. Artı aşılamada sürecinde yumurtalar da hazırlanıyor iğnelerle veya ilaçlarla. Neyse kısacası yapanlara bol şans
ben de çok üzüldümkızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef....önce birini sonra diğerini.... çok üzgünüm
günaydıınnnnn çoooooooooooooooooookkk güzel bihafta olsuunnnnn...
Seyzoşum nasıl olduunnnn? Daha iyisin sanırımmmm...
Asosum anlıyorum seni...geliversin kocacın hemen....
Aybikeeeeemmmm nerdesiiiinnnnnnn...bugün bideneyebilir test evdeee....belki çıkaarrrr....
Benim 17 si pazara geliyor..pztsi regl olmazsam kan vericem canlar....öncesinde erken gebelik testlerinden denesem mi diyorummmm...
Hepinize teşekkürler...umarım verebiliriz güzel haberi.....dediğim gibi umudum yok fazlaaaa...işin tek güzel tarafı 2 haftayı hamile gibi geçirmemKarnımın şişkinliği farkediliyo epeyce.....
Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra hastaneye gittim. Eltim iki bebeğini de kaybetti malesef....Önce birini sonra diğerini.... Çok üzgünüm
günaydıınnnnn çoooooooooooooooooookkk güzel bihafta olsuunnnnn...
seyzoşum nasıl olduunnnn? daha iyisin sanırımmmm...
asosum anlıyorum seni...geliversin kocacın hemen....
aybikeeeeemmmm nerdesiiiinnnnnnn...bugün bideneyebilir test evdeee....belki çıkaarrrr....
benim 17 si pazara geliyor..pztsi regl olmazsam kan vericem canlar....öncesinde erken gebelik testlerinden denesem mi diyorummmm...
hepinize teşekkürler...umarım verebiliriz güzel haberi.....dediğim gibi umudum yok fazlaaaa...işin tek güzel tarafı 2 haftayı hamile gibi geçirmemkarnımın şişkinliği farkediliyo epeyce.....
nerdesinizz leeeyyn
ne var ne yokk,özlediiiim heee
zilloşlar,bugün dr.a gidiyom kesemizi görcez pıtı pıtılarımızı duycaz inşaallah hayırlısıyla
dualarınızı bekliyom
çok teşekkür ediyom
güzel haberlerle gelirsin pıt pıtları duymak çok mükemmel bişey rabbim kucağınada almayı nasip etsin
sağol bitanem,amiinn
Allah heimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayıı
bugün bebeği görmeğe gideceksin güzel duygular yaşayacaksın bir sonraki kontrol için bekleyeceksin beklemek en kötüsü şöyle portatif evler içide ultrasyon makileri olsa canı sıkıldıkca bakardık şimdi ben şubatın son haftası gideceğim zaman geçmiyor bu gittiğimde belki cinsiyetide belli olur cinsiyeti belli olsa hem isim hem kıyafet bakmaya başlarız yavaş yavaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?