- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.661
günaydınn kızlarr nasılsınızz,yarın son iş günümm izne ayrılıyorum allahın izniyle..evde net yokbu zamana kadar dayandım calısmak gercekten cok zorr :// sancım gelmezse 25 subatta sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin..bugüne kadar hep destek oldunuzz :) hersey için cok tesekkür ederimm :) kızımın adını ve doğum hikayesini ilk fırsatta allahın izniyle sizlere yazcam..hepinizi cookk seviyorum ve öpüyorummm..hepinizden allah razı olsunn..
slmlarr herkese
perim canımcım çok geçmiş olsun eltine Rabbim sabrını versin ve bidaha evlat sahibi olmayı nasip etsinn
messss kuzummm nber durumlar nee???? ya benim regli belirtileri başladı sanki yüzümde sivilcelerde çıkmaya başladı sözde bugün test yapacaktım elim varmadıı poffff
Nasılsınız,ne var ne yok canlarım...Allah ım yar ve yardımcınız olsun inşallah hepinizin...
Hastalara acil şifalar diliyorum,dikkat edin kendinize ve hamişlere...Hepinizi öpüyorum kocaman...
Benim bebişler maşallah 1 aylık oldular teyzeleri...
Bugün aşımızı yaptırdık çok şükür.Biraz ağladılar başta,ama iyilerdi yinede
Yeni hamiş var mı bu arada?Hadi olsun inşallah,bu hafta yeni yeni hamiş haberlerinizi alırım inşallah...
Perim eltine çok üzüldümAllah ım sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
Seyzenim çok korktum okurken,çoooooooooookkkkk geçmiş olsun tatlım.Dikkat et kendine.Rabbim korur inşallah seni ve bebişi...
hoşgeldin canımcım nasıl aslan parçaları?? düzeldiler mi???
sanırım bilmediğin haber yok canımcım....aybikenin ve benim haberlerini vericez bikaçgün araylaaaaa...bekliyoz...
Gúnaydin canlaaaaaarrrrr. Seyzosumla Derosumm okul basliyor bugunnnn sular seller gibi gecsin izin gununuz gelsin canlarrr
Paybisim belki test yapacakti bugunnnnn anooooyyyyyyyyyYani icime doguyor paybisim de mesosum da hamis benceeeeeee
Esim izinli bugun kizlar disari cikicaz biraz gelince bakarim tekrar opuyorum pembis yanaklarinizdannnn
günaydın kızlar................
Canlar gunaydiiiiiinnnnHer sabah ilk sayfadaki mesajimdan bebise neler olduguna bakiyorum. Bu sabah elim direk listeye gitti. Altta kalan üc bes kisiye. Ve icimden diyorum ayyyyy kimler hamileydi listeyi duzenliim diyorum bulamadim sonra kendime geldim ama varyaaaa o listeden en az 2 kisi bu ay uste gececek Allah sahidim olsun
Irosum gunaydinnnnn. Snden guzel haberler almamiza cok az kaldi icime doguyo bebisimmmmm
zilloşlar dün bebişimin kesesini gördük Allahıma şükürler olsun
ama pıt pıtlarını haftaya duycakmışız,ben dün hepsini görcem sanıyodumm
hayırlısıyla pıtıcıklarını da duyarım inşaallah
nasılsınız kızlar söyle eskisi gibi iki lafın belini kıramıyoruz vallahii he eskiden ne gırgır samata ederdikk halvet calısmaları flnn flnn...
yaşlandık mı neee
çoluk çocuga karstık ondan mı neee :)))
bizim hatun gece 12.30 a kadar evin içinde beni gezdirinnnnnnnnnnnnn
gezdirin diye kıyamaeti koparttıı uyumadıııı
sonra meme istemedi ödüm koptuuu ac ac duruyoo uyuzluk yapıyoo keyfi gelmedi ya hatunumun :))
sagdım biberonla verdikk biraz dha gezdiii kucaktaaa,sonra meme verdim mışıl mışıl uykuya geçti datlummmmmmmmm
allah hemenceck sizlerede bu duyguyu yasatsın çok güzelll
birde artık benim sesimi dinliyoo beni takip ediyooo,ona oturup hergün 3 saat türkü söylüyorumm,zeynooo diyorum nasıı gülüyooo:))
mesela bir türküyü begenmezse yüzünü burulturuyooo hemen değiştiriyorum gülüyooo
Allahımmm nazarlardan korusun bebeğimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?