Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

iyi dayandııınn maşallah sizee.......25 şubatı bekler bence bebeğin...

Allah yardımcın olsun...bianda olsun bitsin bebeğin koynuna konsuuunnnnn....

valla şişkinlik var azcık o kadar aybikem..göğüs ağrısı, kasık ağrısı filan yok...heyecan tavaaannnn
nasılsa öğrenecez...bekleyebiirsen kan ver gününde canımcım....

Nasılsınız,ne var ne yok canlarım...Allah ım yar ve yardımcınız olsun inşallah hepinizin...
Hastalara acil şifalar diliyorum,dikkat edin kendinize ve hamişlere...Hepinizi öpüyorum kocaman...
Benim bebişler maşallah 1 aylık oldular teyzeleri...
Bugün aşımızı yaptırdık çok şükür.Biraz ağladılar başta,ama iyilerdi yinede

Yeni hamiş var mı bu arada?Hadi olsun inşallah,bu hafta yeni yeni hamiş haberlerinizi alırım inşallah...
Perim eltine çok üzüldüm Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
Seyzenim çok korktum okurken,çoooooooooookkkkk geçmiş olsun tatlım.Dikkat et kendine.Rabbim korur inşallah seni ve bebişi...

bojummm sende bize dua et ki yaşayabilelimmmm bu günleriii

inşallaahhhhhhh en güzel yere yerlemiştir bebeğiinnnn...kalbi de anne ben burdayım deeeerr minik bojunun....

hoşgeldin canımcım nasıl aslan parçaları?? düzeldiler mi???

sanırım bilmediğin haber yok canımcım....aybikenin ve benim haberlerini vericez bikaçgün araylaaaaa...bekliyoz...

Hoşbulduk,Canım çok şükür iyiler bebişler.İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız.Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin,kimsenin evini bebek sesinden mahrum etmesin,kucağını da boş bırakmasın inşallah...Kardeş istiyorlar en kısa sürede inşallah...

hoşgeldin canımcım nasıl aslan parçaları?? düzeldiler mi???

sanırım bilmediğin haber yok canımcım....aybikenin ve benim haberlerini vericez bikaçgün araylaaaaa...bekliyoz...

Son düzenleme:

canım hamılemısın çok sevındımm ınankıııııı...

Slm canlarımmmm aybikemmm ve messimmm sizden çok bende var heyecan sanki her mesajınızı okumadan bir heyecan basıyo beni sankiiii , inşallah güzel haberler çok yakınnnnnn seyzencim 200 tane asoşuma ekle aynı olalım hepimiz , birde 210 ayrı var

Canlar gunaydiiiiiinnnn Her sabah ilk sayfadaki mesajimdan bebise neler olduguna bakiyorum. Bu sabah elim direk listeye gitti. Altta kalan üc bes kisiye. Ve icimden diyorum ayyyyy kimler hamileydi listeyi duzenliim diyorum bulamadim sonra kendime geldim ama varyaaaa o listeden en az 2 kisi bu ay uste gececek Allah sahidim olsun

Günaydın canım,inşallah hadi bakalım hayırlısı...Sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah hayırlı bebiş haberlerini alırız bugüne yarına :)

Herkese günaydııınnnnnn

Arkadaşlar etrafta salgın var.Herkes hasta.Boğaz ağrısı,ateş ve halsizlik.Kendinize dikkat edin özellikle hamişler.
Gerekmedikçe çok kalabalık içine girmeyin.Bol meyve falan yiyin.

canııımm nasılsıın, nasuıl gidiyor annelik?
yeğenlerimiz nasıl
çok merak ediyom tatlişkolarıı fotolarını koysan ya bi ara
aşıları da yapılmış minnakların,kıyamam ben o gözyaşlarına
1 aylık oldular bile
Allahım bize de yaşatsın o güzel duyguyu hayırlısıyla

canım eltine çok üzüldüm tatlıım,çok geçmiş olsun
Allah yardımcısı olsun, bir daha yaşatmasın.
bebeğine hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağı günler yakındır inşaallah..

zilloşlar dün bebişimin kesesini gördük Allahıma şükürler olsun
ama pıt pıtlarını haftaya duycakmışız,ben dün hepsini görcem sanıyodumm
hayırlısıyla pıtıcıklarını da duyarım inşaallah

canım 1 tanemiymişşşşş
ben ıorayı kacırmısım galibaaaa

cok sevndim az daha sabret bakalım pıtpıtlarını öyle hemencecik duymuyon malesef bende uyuz olmustumm :)))
saglıklı olsunda sanada birsey olmasındaaa pıtpıtını duy sonra heçbişrsycik olmazzzzzz

nasılsınız kızlar söyle eskisi gibi iki lafın belini kıramıyoruz vallahii he eskiden ne gırgır samata ederdikk halvet calısmaları flnn flnn...
yaşlandık mı neee
çoluk çocuga karstık ondan mı neee :)))

bizim hatun gece 12.30 a kadar evin içinde beni gezdirinnnnnnnnnnnnn
gezdirin diye kıyamaeti koparttıı uyumadıııı
sonra meme istemedi ödüm koptuuu ac ac duruyoo uyuzluk yapıyoo keyfi gelmedi ya hatunumun :))
sagdım biberonla verdikk biraz dha gezdiii kucaktaaa,sonra meme verdim mışıl mışıl uykuya geçti datlummmmmmmmm

allah hemenceck sizlerede bu duyguyu yasatsın çok güzelll

birde artık benim sesimi dinliyoo beni takip ediyooo,ona oturup hergün 3 saat türkü söylüyorumm,zeynooo diyorum nasıı gülüyooo:))
mesela bir türküyü begenmezse yüzünü burulturuyooo hemen değiştiriyorum gülüyooo

Allahımmm nazarlardan korusun bebeğimii

ÇOK GÜZEL YAAAAA YERİM ONUN KÖR İNATLARINIII , TAKİPLER GÜLÜŞLER MÜZİK KULAKLARINI SEVSİNLER O BICIRINNN RABBİM SAĞLIK VERSİN CANIMMM..........

..................................iremneva........ ......19asos03...........Deragün

meessttrraa.....................20................ .......20.....................20
iremneva........................409............... ......609....................409
hafzak............................50.............. .........50.....................50
seyzen...........................56............... .........56.....................56
19asos03.......................250................ ..............................250
bojou............................100.............. .........150..................100

TOPLAM.........................885................ ......885....................885

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…