- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.361
merhaba tatlım benim. yarın gidiyorum. bugün işler yoğundusabahtan görüncem inş. sen nasılsın nasıl durumlar
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gitsin canım bende daha bir gelişme yok
çünkü çok erken daha adetime 1 haftadan fazla var ama genede yarın bir test yapacam sonucumu yazarım pizitif çıkarsa
ama daha çok erken idrarda çıkmaz bence öylesine yapacam bakalım hayırlısı
sağolasın hayatım. sende ben gibi sabırsız. bende daha ilk haftadan kan testi yaptırmıştım. çıkmamıştı eşim çok üzülmüştü. sonuca üzülmede yine yaparsan yap
selam hanımlar ben topiğinize ilk yazıyorum adet günüm dündü ama olmayınca bu sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim inşallah isteyen herkese nasip olur...
ben 1 tek yumurta ile hamile kaldım bu ay bende de yumurtlama sorunu var gobekten iğnelerimi yaptım herkezin 10 dan fazla yumurtası olurken ben de tek yumurta büyüdü catlama iğnesi oldum ve 3 gün. her sabak ilişki dedi doktor 2,5 seneden sonra mucizem benimle insallah nie moralini bozuosun rabbim vermedimmmi cok yumurtası olanada vermez vermek istedimmi tek yumurtayada can verir..tek yumurtaylımı olucak falan deme arkadasım allah istedimmi yumurtalıgı olmayan cok kısıyede bıle can verio..sabırla devam et benı düşün ve moralını bozma...bu arada da yine ben acılışı yaptım yavv GÜNAYDINLARRRR
bişey sormak istiyorum .şimdi bende sat 02.04.2012
13.04.2012 yumurta akı gibi akıntı geldi.şimdi ben yumurtladımmı yoksa yumurtam mı çatladı yardımedersen çok sevinirim.bu akıntı hangi durumda oluyor .
yumurtladığında geliyor tatlım çatlayıp çatlamadığını doktor bilir sadece bakarak anlıyormuş sanırım
bişey sormak istiyorum .şimdi bende sat 02.04.2012
13.04.2012 yumurta akı gibi akıntı geldi.şimdi ben yumurtladımmı yoksa yumurtam mı çatladı yardımedersen çok sevinirim.bu akıntı hangi durumda oluyor .
sağol canım ya neden soruyorum şimdi bu akıntı olunca o gün sonrası gün ilişki deniyor ya daha sonra nasıl olacak yani devammı tamamı :)
tatlım ben yumurtlama günümü bile takip etmedim adetim biter bitmez diğer adetim başlaya kadar devam ettim çalışmalara gün aşırı deniyor mesela ama biz onada uymadık
zaten gün aşırınında bilimsel olarakta bir dayanağı yok doktorumda demedi aynen böyle yapın diye aynen korunmadan devam dedi sadece
yani aynı hızla kendini sınırlamadan devam et sende canım benim
bu sayede yumurtladımmı yok kaçırdımmı da demekten kurtulmuş oluyorsun[/QU
canım aynen güvenemem doğru diyorsun :)
tatlım ben yumurtlama günümü bile takip etmedim adetim biter bitmez diğer adetim başlaya kadar devam ettim çalışmalara gün aşırı deniyor mesela ama biz onada uymadık
zaten gün aşırınında bilimsel olarakta bir dayanağı yok doktorumda demedi aynen böyle yapın diye aynen korunmadan devam dedi sadece
yani aynı hızla kendini sınırlamadan devam et sende canım benim
bu sayede yumurtladımmı yok kaçırdımmı da demekten kurtulmuş oluyorsun
kızlar selam sohbete katılabilirmiyim
[sıze=2]selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, peri ve pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
[sıze=2]göbüşüne kelebeği konan annelerimiz [/sıze]
alpellaaa hamileee
Aycaece hamileee
Elmadas hamileee
Factorb hamileee
Zeytinnn hamileee
Derinsuberfu hamileee
Isilisil38 hamileee
Sonesinti hamileee
Aserenhan hamileee
ümitle kelebeğini bekleyen anne adaylarımız
dimplevenom nobat: 14 nisan
embadoo nobat: 16 nisan
candost17 nobat: 17 nisan
thegabrela nobat: 20 nisan
bojou: Bat(asıca): 21 nisan
hurr nobat: 21 nisan
vitaminc nobat:22 nisan
asis nobat: 23 nisan neşe doluyor insannn!!!
enderfts nobat: 23 nisan neşe doluyor insan
jonguil nobat: 23 nisan neşe doluyor insan [/sıze]
suvesabun nobat 23 nisan neşe doluyor insan
aybice nobat: 24 nisan
medmus nobat: 24 nisan
beyazz_35 nobat: 20-25 nisan
mehmetderya nobat: 25 nisan
idilga nobat: 27 nisan
masal5959 nobat: 27 nisan
karabiber89 nobat: 30 nisan
eylemsevcan nobat: 30 nisan
eerdgn nobat: 2 mayıs
papilo nobat: 2 mayıs
perisoko nobat: 2 mayıs
belfü nobat: 3 mayıs
addd83 nobat: 4 mayıs
tatlicadi55 nobat: 4 mayıs nisan
naz34 nobat: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)
deragun nobat: 5 mayıs
berceste_ nobat: 5 mayıs
meessttrraa nobat: 8 mayıs
sevval17 nobat:12 mayıs
[sıze=3]
slogan: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!![/sıze]
kızlar selam sohbete katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?