Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhaba tatlım benim. yarın gidiyorum. bugün işler yoğundu sabahtan görüncem inş. sen nasılsın nasıl durumlar

Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gitsin canım bende daha bir gelişme yok
çünkü çok erken daha adetime 1 haftadan fazla var ama genede yarın bir test yapacam sonucumu yazarım pizitif çıkarsa
ama daha çok erken idrarda çıkmaz bence öylesine yapacam bakalım hayırlısı

sağolasın hayatım. sende ben gibi sabırsız. bende daha ilk haftadan kan testi yaptırmıştım. çıkmamıştı eşim çok üzülmüştü. sonuca üzülmede yine yaparsan yap

sağolasın hayatım. sende ben gibi sabırsız. bende daha ilk haftadan kan testi yaptırmıştım. çıkmamıştı eşim çok üzülmüştü. sonuca üzülmede yine yaparsan yap

evet canım çok haklısın aslında beklemek gerek az daha bekliyim o zaman üzülmektense
en güzeli öyle 5 gün bari bekliyim o zaman belki çıkar sağol canım
boş yere üzülmeyim

canlarımmm çok yoğunum bugün yazamıyorum ama takipteyim,zamansizhayatim hoşgeldin topiğimize bebişin sağlıkla gelir annesine inşallah,darısı tüm arkadaşlarımızın başına AMİİİİİİİİİNNNNNNN

canım benim çok sağol içimi rahatlattın ne bilim 3 yumurtayla olmadı dedim tek yumurtayla mı olacak.eşimde bu ay üst üst zorlandı birde sperm az geldi falan...
allah hayırlı zamanda versin inşallah... hamile olmana çoooooookkk sevindim allah tamamına erdirsinnn...progestan falan kullanıyor musun?

selammm kızlarrr,bugün pek bi sessiz topiğimizz..
p.tesi sıkıcı ve yoğun bigünn ondan sanırımm :))
bende iyice sabırsızlanıyorum bat 23 nisan,bir an önce
öğrenmek istiyorum hamiş haberibii..allahhh gönlümüze göre
versin inşallahh..hayırlı haberler alırızzz..

selam kızlar bilen varsa soruma cvp verebilirmi.
yumurta olduğundamı yoksa çatladığındamı akıntı olur .hadi nolur cvp verin.

bişey sormak istiyorum .şimdi bende sat 02.04.2012
13.04.2012 yumurta akı gibi akıntı geldi.şimdi ben yumurtladımmı yoksa yumurtam mı çatladı yardımedersen çok sevinirim.bu akıntı hangi durumda oluyor .

13.04.2012 yumurta akı gibi akıntı geldi.şimdi ben yumurtladımmı yoksa yumurtam mı çatladı yardımedersen çok sevinirim.bu akıntı hangi durumda oluyor .

yumurtladığında geliyor tatlım çatlayıp çatlamadığını doktor bilir sadece bakarak anlıyormuş sanırım

canm benm bildiğim yumurta akı gibi akıntın olduğunda
yumurtlamıs oluyosun..gün olarakta arada 11 gün var yumurtlamıs olabilirsin..

sağol canım ya neden soruyorum şimdi bu akıntı olunca o gün sonrası gün ilişki deniyor ya daha sonra nasıl olacak yani devammı tamamı :)

tatlım ben yumurtlama günümü bile takip etmedim adetim biter bitmez diğer adetim başlaya kadar devam ettim çalışmalara gün aşırı deniyor mesela ama biz onada uymadık
zaten gün aşırınında bilimsel olarakta bir dayanağı yok doktorumda demedi aynen böyle yapın diye aynen korunmadan devam dedi sadece
yani aynı hızla kendini sınırlamadan devam et sende canım benim
bu sayede yumurtladımmı yok kaçırdımmı da demekten kurtulmuş oluyorsun

Son düzenleme:

tatlım sen kac yıllık evlisin..yani kacıncı ayda hamiş kaldın..korundun mu hiç

maşallah çok enerjik bir topic buldum sonunda beni de alın grubunuza bu arada hamişleri tebrik ediyorum sağlıca gelsin bebişler, benim batım 29 nisan bu günlerde yumurtalam günüm klomen kullandım yumurta takibi yapıldı ama ilk ay tedavide çatlatma yapılması kendiliğinden olacakmı onu göreceğiz olmazsa gelecek ay klomen artı çatlatma olacak inşallah gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…