Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hosgeldinnn tatlımmmm :)) masallahh sende cok enerjiksinnn
ne zamandır bebiş için uğrasıyosunn..

inşallah canım iki aşılama iki tüp bebek yaptırdım fakat olmadı . Ama bişey duydum branca ursului diye bir ilaç romanyada stılıyormuş duydunuzmu bilmiyorum

tatlım sen kac yıllık evlisin..yani kacıncı ayda hamiş kaldın..korundun mu hiç

bu ayın 26 sında 5 ay bitecek daha yeniyiz biz
hiç korunmadık biz aralık ayında ilk ayımızda hamile kaldım ben fakat kalbi atmadığından bebeğimi 4 şubatta kürtajla aldılar
sonrasında doktorum herşey yolunda korunmana gerek yok dedi kürtajdan sonra korunmak gerekli diyolar dedim yok sende herşey normal dedi hatta benle bir bayan daha vardı ona izin vermedi 4 ay
genetik testlerimi yaptı allaha şükür bir sorun çıkmadı birkez adet gördüm ikinciyi görmeden tekrar geldi meleğim
şimdi sadece tedbir amaçlı pıhtı iğnesi vurunuyorum hergün normal sınırlar içinde değerlerim ama yinede başlayalım dedi doktorum
allahım isteyen herkese versin tez vakitte
sen ne kadarlık evlisin canım

canmm cok üzüldümm ama cok sükürr tekrar hamişsin allaha sükürr..darısı
hepimize inşallahh..bende canm 9 aylık evliym ilk 6 ay korundum doğal yollarla..
sonra bıraktık bu 4.ayım olcak ama hiç doktora gitmedim..bide ilk aylar bilmiyodum
yumurtlama günleri falan bu ay diikkat ettm..inşallahh hayırlısıyla hamiş kalırımm bendee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…