- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.381
maşallah çok enerjik bir topic buldum sonunda beni de alın grubunuza bu arada hamişleri tebrik ediyorum sağlıca gelsin bebişler, benim batım 29 nisan bu günlerde yumurtalam günüm klomen kullandım yumurta takibi yapıldı ama ilk ay tedavide çatlatma yapılması kendiliğinden olacakmı onu göreceğiz olmazsa gelecek ay klomen artı çatlatma olacak inşallah gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.....
tatlım sen kac yıllık evlisin..yani kacıncı ayda hamiş kaldın..korundun mu hiç
bu sitede nasıl mesajlaşacağımı bilmiyorum lütfen yardım
arkadaşlar yazdığımı okudunuz umarım
bu ayın 26 sında 5 ay bitecek daha yeniyiz biz
hiç korunmadık biz aralık ayında ilk ayımızda hamile kaldım ben fakat kalbi atmadığından bebeğimi 4 şubatta kürtajla aldılar
sonrasında doktorum herşey yolunda korunmana gerek yok dedi kürtajdan sonra korunmak gerekli diyolar dedim yok sende herşey normal dedi hatta benle bir bayan daha vardı ona izin vermedi 4 ay
genetik testlerimi yaptı allaha şükür bir sorun çıkmadı birkez adet gördüm ikinciyi görmeden tekrar geldi meleğim
şimdi sadece tedbir amaçlı pıhtı iğnesi vurunuyorum hergün normal sınırlar içinde değerlerim ama yinede başlayalım dedi doktorum
allahım isteyen herkese versin tez vakitte
sen ne kadarlık evlisin canım
yani devamlı sizlerle konuşmak istiyorum ama bi konuştuğumla ikinci kez konuşamıyorum
nasıl yani?özel mesaj mı..
canmm cok üzüldümm ama cok sükürr tekrar hamişsin allaha sükürr..darısı
hepimize inşallahh..bende canm 9 aylık evliym ilk 6 ay korundum doğal yollarla..
sonra bıraktık bu 4.ayım olcak ama hiç doktora gitmedim..bide ilk aylar bilmiyodum
yumurtlama günleri falan bu ay diikkat ettm..inşallahh hayırlısıyla hamiş kalırımm bendee..[/QUO
inşallah canım sende çok yenisin daha doktora gitmek içinde erken en az 1 yıl diyor doktorlar
bence doktora gitmeye bile gerek kalmadan gelecek kelebeğin seninde diğer arkadaşlarımında
hiç stres yapma inan o biranda geliveriyor sen bile şaşırıyorsun
burda hep beraber doğumda neler yapcaz onları konuşmaya başlayacağız çok yakında
kırklarımız karışcak İNŞALLAHHHHHHHHH hepimizin
birine bişey yazıyorum iki saat cevap bekliyorum bikşi cevap veriyor sonra bi daha o kişiyle yazışamıyorum
konusabilirsin ve suan yazdıklarını okuyoruz canmm..sürekli alta yazabilirsin,
yazdıklarımızdan alıntıda yapabilirsin canmm..
canmm cok üzüldümm ama cok sükürr tekrar hamişsin allaha sükürr..darısı
hepimize inşallahh..bende canm 9 aylık evliym ilk 6 ay korundum doğal yollarla..
sonra bıraktık bu 4.ayım olcak ama hiç doktora gitmedim..bide ilk aylar bilmiyodum
yumurtlama günleri falan bu ay diikkat ettm..inşallahh hayırlısıyla hamiş kalırımm bendee..[/QUO
inşallah canım sende çok yenisin daha doktora gitmek içinde erken en az 1 yıl diyor doktorlar
bence doktora gitmeye bile gerek kalmadan gelecek kelebeğin seninde diğer arkadaşlarımında
hiç stres yapma inan o biranda geliveriyor sen bile şaşırıyorsun
burda hep beraber doğumda neler yapcaz onları konuşmaya başlayacağız çok yakında
kırklarımız karışcak İNŞALLAHHHHHHHHH hepimizin
inşallahhh canmm yaa ne güzell yazmıssınnn :)) aminnn
tşk ederim inanın iki sefer biriyle ilk deva burda yazışabiliyorum .
işte canm takip etceksin baska yapcagın bişe yok..
belli bi sayıya ulasınca yorumların,begenilerin özel msjda atabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?