Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım nasılsın nasıl gidiyor senin belirtiler. bende baş dönmesi oluyo zaman zaman. bulantı yok henüz. çalışırken kolay olcak mı acaba. bide evde olup uyumak istiyorum

Son düzenleme:
:)) senin hikayen ne canm kac yıllık evlisin ve ne kadardır bebiş
için calısıyorsunn..

iki yıllık evlğim ama sorunlardan dolayım eşimle geç evlendik yaşım 43 ve ne yapacağımı bilemiyorum allah isteyen herkeze versin . Branca ursului diye bir ilaç duydum fakat türkiyede yok rımanyada var romanca bilsem bilgisayardan ısmarlayacağım

simdi bakiyorum o ilaca senin icin cnmmm

canım nasılsın nasıl gidiyor senin belirtiler. bende baş dönmesi oluyo zaman zaman. bulantı yok henüz. çalışırken kolay olcak mı acaba. bide evde olup uyumak istiyorum

iyiyim canım baş dönmesi bende de var,bulantı çok az var ama rahatsız etmiyo.çalışırken zor canım ya evde yatııııııııııppp dinlenmek uyumak istiyorummmm bendeeeee

ISILISIL immm carsamba hayirli haberlerini alir almaz yaz burayaa merakla ve dualareimizla bekliyo olucazz cnmcmmm
hayirlisiylaaa en guzell haberleri ver bizekiiiiiiiiiiiii hemenn halaya baslayalimmmmm:))) carsamba sana ozellll mezdekeee yaptiricazz burdaa ona goree:))))

SONESINTIMM canimm benimmmmmm seninnn bebiscan nasilllll bebiscan dedimmmm erkek mi kii aceppp :))))))))))))))

kislarr hamiscanlarrrr elinizi koyun bebislerinizin uzerineee hem sevin hem dualarini okuyup koruma altina alinnn :))))

ve bollllll ayrannn sut urunu ceviz bademm ve kiwi yiyinnnnnnnnnnnnnnnnn

disarda salata yemek yok - tavukkkkkkk hiccccc yokkkkkkkkkkkkk

hadii bakalimmmm gelsinnnnnnnnnnn bebislerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

vallahi nedesem yalan olur
çin takvimi şimdiye kadar erkek diyordu 3 gündür kız diyor
hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün noksansız ben kız istiyorum ama içimede hep erkek doğuyor bekleyip görelim hepberaber
başımı döndürmekten başka bişey yapmıyor ufaklık teyzesi leyla gibi dolaşıyoruz

canım pidilgam benim yazarım tabiki inşallah hayırlı haberi alırımda halaylar horonlar mezdekeler ne varsa yapıcam vallaaa...dualarla ayaktayım zaten canım Rabbime sığındım gerisini O bilir,hayırlısı olsun hakkımızda

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…