- 7 Nisan 2011
- 303
- 10
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.401
canlarımmm çok yoğunum bugün yazamıyorum ama takipteyim,zamansizhayatim hoşgeldin topiğimize bebişin sağlıkla gelir annesine inşallah,darısı tüm arkadaşlarımızın başına AMİİİİİİİİİNNNNNNN
inşallahhh canmm yaa ne güzell yazmıssınnn :)) aminnn
bu topik gerçekten uğurlu pozitif enerji veriyor insana ben ilk gün hissettim bunu
düşünsene hiç görmediğin kişiler hakkında nekadar güzel dileklerde bulunuyorsun onlarla gülüp onlarla üzülüyorsun farklı bir enerji bu
böyle bir arkdaşlık bence kimseye kolay kolay nasip olmaz
dileğim şuki bu güzel topiğin uğuru burdaki bütün arkadaşlara bulaşır herkesin kelebeği biranevvel gelip göbüşlerine konar
en baştada topiği kuran tatlı arkadaşlarım peri ve idilgaya
:)) senin hikayen ne canm kac yıllık evlisin ve ne kadardır bebiş
için calısıyorsunn..
bu topik gerçekten uğurlu pozitif enerji veriyor insana ben ilk gün hissettim bunu
düşünsene hiç görmediğin kişiler hakkında nekadar güzel dileklerde bulunuyorsun onlarla gülüp onlarla üzülüyorsun farklı bir enerji bu
dileğim şuki bu güzel topiğin uğuru burdaki bütün arkadaşlara bulaşır herkesin kelebeği biranevvel gelip göbüşlerine konar
aminnnnnnnnnnnnnn canimmm benimmmmmuckssssssssssss
bugunn bir tembellik varr uzerimdeee hicbiseyy yapasimm yokkkkkkkkkkkkkkkkk
YENI GELENNN GURKDASLARIMIZZ hosgeldinizzzzzzzzz sansli topigimizee sans getirirsinizz insallahhhhhhhh
hamisler bos durmayinn lutfennn arada dua edinnn bizedeee :)) ugur bocuklerimiz konsun gobuslerimizeeeeeeeeeeee:)
54julye arkadasim insallahhhh en kisaa zamnda gelsinn bebisinnnnnnnnnnn cnmmm benim sana onericegim ist da doktor hep adindan bahsediyorum TEKSAN CAMLIBEL kuzeninm onunla anne oldu ve degisik denemeler sonucu o doktora ulasti ve memnun kaldii istersen onu arastir ist da hem anadolu yakasinda hem avrupa yakasinda hastanesi var
allahh yolunu acik etsinn dileklerinide gercek etsinn insallahh cnmcm
benimde yasim 36 bende gecen ay ona gittim femara diye bi ilac verdi oncelikle yumurta kalitesi icinnn bakalim beklemedyimmm
hepimiz icin allahtan hayirlisiii insallahhhh
en hayirli zamanda ennn hayirli bebeisleri kucaklarimizaaa alicazz insallahhhh
iki yıllık evlğim ama sorunlardan dolayım eşimle geç evlendik yaşım 43 ve ne yapacağımı bilemiyorum allah isteyen herkeze versin . Branca ursului diye bir ilaç duydum fakat türkiyede yok rımanyada var romanca bilsem bilgisayardan ısmarlayacağım
canım nasılsın nasıl gidiyor senin belirtiler. bende baş dönmesi oluyo zaman zaman. bulantı yok henüz. çalışırken kolay olcak mı acaba. bide evde olup uyumak istiyorum
iyiyim canım baş dönmesi bende de var,bulantı çok az var ama rahatsız etmiyo.çalışırken zor canım ya evde yatııııııııııppp dinlenmek uyumak istiyorummmm bendeeeee
canım nasılsın nasıl gidiyor senin belirtiler. bende baş dönmesi oluyo zaman zaman. bulantı yok henüz. çalışırken kolay olcak mı acaba. bide evde olup uyumak istiyorum
merhaba arkadaşlar çok yakınmış tarihlerimiz,nasılsınız nasıl gidiyor,ben yarın doktora gidiyorum keseyi görmeye siz gittinizmi çok korkuyorum sıkıntılı bişey olucak diye..:18:
ISILISIL immm carsamba hayirli haberlerini alir almaz yaz burayaa merakla ve dualareimizla bekliyo olucazz cnmcmmm
hayirlisiylaaa en guzell haberleri ver bizekiiiiiiiiiiiii hemenn halaya baslayalimmmmm:))) carsamba sana ozellll mezdekeee yaptiricazz burdaa ona goree:))))
SONESINTIMM canimm benimmmmmm seninnn bebiscan nasilllll bebiscan dedimmmm erkek mi kii aceppp :))))))))))))))
kislarr hamiscanlarrrr elinizi koyun bebislerinizin uzerineee hem sevin hem dualarini okuyup koruma altina alinnn :))))
ve bollllll ayrannn sut urunu ceviz bademm ve kiwi yiyinnnnnnnnnnnnnnnnn
disarda salata yemek yok - tavukkkkkkk hiccccc yokkkkkkkkkkkkk
hadii bakalimmmm gelsinnnnnnnnnnn bebislerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba arkadaşlar çok yakınmış tarihlerimiz,nasılsınız nasıl gidiyor,ben yarın doktora gidiyorum keseyi görmeye siz gittinizmi çok korkuyorum sıkıntılı bişey olucak diye..:18:
mrb canımm hiç korkma neden korkuyorsunki bebişinide sıkma o seni duymasada hissediyor şimdi canım benim
ben gitmedim 26 sında gitcem hem kalp atışı hemde kese aynı gün görcez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
mrb canımm hiç korkma neden korkuyorsunki bebişinide sıkma o seni duymasada hissediyor şimdi canım benim
ben gitmedim 26 sında gitcem hem kalp atışı hemde kese aynı gün görcez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
çok kuruntulu oldum her gecede kötü kötü rüyalar görüyorum hep rüyalarımda kan var
acaba kalbi atıcakmı acaba sonra durucakmı off hamile kalana kadar ayy kalamdım diye dertliydim şimdide bebeğime bişey olucak korkusu var ..hakkımızda hayırlısı tabi sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza inşallah
canım pidilgam benim yazarım tabiki inşallah hayırlı haberi alırımda halaylar horonlar mezdekeler ne varsa yapıcam vallaaa...dualarla ayaktayım zaten canım Rabbime sığındım gerisini O bilir,hayırlısı olsun hakkımızdaISILISIL immm carsamba hayirli haberlerini alir almaz yaz burayaa merakla ve dualareimizla bekliyo olucazz cnmcmmm
hayirlisiylaaa en guzell haberleri ver bizekiiiiiiiiiiiii hemenn halaya baslayalimmmmm:))) carsamba sana ozellll mezdekeee yaptiricazz burdaa ona goree:))))
SONESINTIMM canimm benimmmmmm seninnn bebiscan nasilllll bebiscan dedimmmm erkek mi kii aceppp :))))))))))))))
kislarr hamiscanlarrrr elinizi koyun bebislerinizin uzerineee hem sevin hem dualarini okuyup koruma altina alinnn :))))
ve bollllll ayrannn sut urunu ceviz bademm ve kiwi yiyinnnnnnnnnnnnnnnnn
disarda salata yemek yok - tavukkkkkkk hiccccc yokkkkkkkkkkkkk
hadii bakalimmmm gelsinnnnnnnnnnn bebislerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok kuruntulu oldum her gecede kötü kötü rüyalar görüyorum hep rüyalarımda kan var
acaba kalbi atıcakmı acaba sonra durucakmı off hamile kalana kadar ayy kalamdım diye dertliydim şimdide bebeğime bişey olucak korkusu var ..hakkımızda hayırlısı tabi sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza inşallah
...................................................
gördüğün rüyada kan görürsen o rüya bozulmuş derler tatlım hiç takma kafana çıkmayacak yani rüyaların büyüklerimiz öyle derdi bize.
sen gönlünü ferah tut bu kuruntularımız 9 ay devam etcek hepimizin eminim ama bebişleride sıkmamak lazım geldiklerine geleceklerine pişman olmasınlar dimi ama tatlım
aklına kötü şeyler geldiğinde bebişini düşün ve güzel işeyler getir aklına onunla yaşayacağın 9 muhteşem ayı ve önünüzde sizi bekleyen güzel ömrü inşallah
kıızzzlarr yine bennn geldimmm..
ayy hemen ayın 22 si gelsinde adet olmasam dyeeee bekliyorummm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?