Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bi günaydın diyim dedim baktım kimsecikler yok

asoss canım sen nakadar daha annenle kalıcan doğuma kadar mı :44:

maalesef mi deyim yasasinmi deyim bilemedim normalde yasadigim yer kucuk ilce hastane dr sıkınti merkez 1.5 saat yol kotu ama memlekette oyle degil merkezdeyim zaten ozel hastane yani basimda bebegim icin burda durmamiz daha iyi hayirlisi be hafzam ne denirki

günaydınnnnnn kızlar iyi tatilleerr...

asoşum üzülme benim ki de gidiyor yarın...

alışmak zor olacak...tek güzel yanı yatakta devrile devrile bi o yana bi bu yana hatta çapraz yatıcaammm tek teselli bu

günaydınnnnnn kızlar iyi tatilleerr...

Asoşum üzülme benim ki de gidiyor yarın...

Alışmak zor olacak...tek güzel yanı yatakta devrile devrile bi o yana bi bu yana hatta çapraz yatıcaammm Tek teselli bu

hooooooooooopppp dikkaaattt yatakta tek değilsin artık messim devrilerek yuvarlanarak yok uzannarak enlemesine boylamasına yatmak yok göbiş her daim sağlamda olucak

olsun canım yaaa bebişin gelsin 3 ünüz bir araya geliceksiniz daha güzel eşine 1 gittim 2 geldim dersin nasrettin hocanın kazanı misali

Ay bugün espiri günümdeyim herhalde hiçte beceremem amaaaa

Kızlar adoşun tahminleri ile ilgili konuştuk yaa adoş benim ismimi bile bildi biliyomusunuz

özelden mesaj atmıştı bana orda konuşurken adın ya leyla ya emine demiştiii ismim emine bilmişti yanii

kızlar bana emine emoş istediğinizi diyebilirsiniz annem emoşum der

Hafsaaa kızımın ismi olucak nasipse 'k' harfide soy ismimizin baş harfi benim nikim burdan geliyo yaniii Ilk etapta hafza biliyodum ama hafsa imiş normali zaten s ile söylenmesi daha kolay
Ay içimi mi döktüm nee

Kıslaarrr mesai bitti ben gider katı meyve sıkıcağı almıştık kargo ile gelmiş eşimin dükkana gidiyimde biraz sıkım yapiyimm bakıyımmmm nasıl bişeymiş

aaahhhh messimmm ben kocami isterim ne yapayim yataki onsuz uyumak bile zor 2 haftada 1 geliyordu uykum bile senleniyor

bu arada markafonide for my baby indirime girmis ben gecen bir suru almistim ama esimde korgo yerleri yumusacik cok tatli dedi esim yine alicam bilginiz olsun bakin isterseniz cokta uygunlar

hafsam insalla 2 geldik 3 gideriz hayirlisiyla insallahh ruya gibi hala inanamiyorum

hooooooooooopppp dikkaaattt yatakta tek değilsin artık messim devrilerek yuvarlanarak yok uzannarak enlemesine boylamasına yatmak yok göbiş her daim sağlamda olucak

göbiş zaten sağlamda da ben deli yatıyorum canım yaaa...bide gaz sancıları ve kasık ağrılarım oluyor sürekli dönüyorum ve aman rahatsız mı ettim düşüncesi çok oluyo bazen uyanıyoruz hepberaber.... bişe gitmeyi saymıyorum bile..neyse buara azaldı şikayetler....

bende katı meyse sıkacağı istiyorum yaauuu..ama philps in kini ..çok havalı

asosum zor gerçekten zor bakma sen bana yarın salya sümük günü......şimdilik görünen proje 1 aylık sonrasını görcez.....

merhabalar tatlım napalım kaan paşayla uğraşıyoruz 3 ayımız bitiyor teyzesi artık çoğu şeyimiz düzenen girdi maşallah kilodan çok boyumuz uzuyor yeni yeni tepki veriyor yaptıklarına gülmeye başladık
beni tanıyor artık yanından kalktığım an telefonda sesimi duyunca dudaklarını büzüyor hemen ağlama moduna geçiyor kuzum
bu arada bu ayın 18 inde işe başladım ayrıldık oğlumla
Günüm işte onu özlemekle geçiyor mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ama yinede ayrılık zor
allahtan gözüm arkamda değil babannesi bakıyor paşama o yönden şanslıyız

sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor hayat

günler çok çabuk geçiyor canım bak biz 3.ayımızı bitiriyoruz bile hala hayal gibi geliyor
kaanda iyi teyzesi büyüyor hergün yeni birşey öğreniyor gündengüne tatlılaşıyor anlayacağın
sende yiğenimde iyisinizdir inşallah

hoşbulduk tatlım nasılsın nevar ne yok bakalım

ayyyy içimden birşeyler koptu okuyunca kıyamam ben kuzuma minnak parmaklarına
hadi birincide kanattın diyelim yanlışlıkla be teyzecim neden devam ediyorsun bırak kesemedim kızım kanattım falan de insan hatayı göre göre devam edilirmi nasıl içi kaldırda acaba çok merak ediyorum

kaanın tırnaklarınıda ben kesiyorum annemler cesaret edemediler bende korktum ilk kestiğimde ama alışmam gerekli dedim bismillah çekip kestim allahın izniyle

Son düzenleme:
ve kocasız günler başlar...neyse yalnız değilim bebeğim benimle...

takvimi de yaptım dayanamadım..gelişimini izlemek güzel olacak....6 martı beklicektim aslında bi keseyi göreydimm..

esinim maşallah size...güzel zamanlarınız başlıyorr...

canım namın almış gidiyor burda ..hadi bana da bir tarih ver de beklemek için bir sebebim olsun :)

selam kızlar,

biz h.sonu yogunduk babaannemiz halamız herkesler burdaydı denizi görmeye geldiler şimdi ev boşaldı deniz hanımda uyudu bende geldim size bakmaaya

sonesinti erken mi başladın işe canım ? maşallah kaan paşaya

kocasız kızlar üzülmeyin lan bu kadar zaten hamilesiniz eeeeeeee kocayla bi pok yiyemiyeceginize göreeee daha ne bu ahlar vahlar yavrummmmm takılın işte mis gibi (şaka laaa şakaaaaaaaaaaaa)

periiiiiiiiiiiiii nerde?zeytin nerde? acabaaaaaaaaaaaa?

pepitoooooooooo bacım hemen hissedemiyom ki ama eger ki bişey hissedersem yazarım burdan yavrumm dualarım seninle rabbim tez zamanda ogluna kavuştursun seni aaaaaaaaa oglun yazdım demek ki bebişin erkek olacak canım

güüüüpgüzel bir hafta geçirmeniz dileğiyleeeee

alyaaam erdoganııım bi ses verin yaww neeedddiniz bakiiim. bi sürpriz patlatın bu hafta bizeee
zeytiniiim kız vızvızla biraaaz :44: emir çok mu yaramaz

vaoov esinim zaman ne çabuk geçmiş işe başladın demek... maaşalllah Kaan da delikanlı olmuş yaw.
ben de iyiyim çok şükür tatlım. Efe beyin hazırlıkları ile uğraşıyoruz

Allah kavuştursun canım. ama sen de yzmışsın artık yalnız değilsin takviminde hayırlı olsun iyi ki yaptın yaa bekleme... göreceksin hayırlısı ile kesecikleriii

günaydun yavrularrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmm

dün bu zeyno kızı bi gezdirelim dedik bismillah daha kapıya cıktık arabasında hor hor horrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
diyorum kızım gezmeleere gidiyoz kalkkk yoooooooooooooooookkkkkkkkkk

eve geldikl hemen gözler faltası gibi açıldııııııııııııııııııı

esin masallah damatceğızımaaaaaaaaaaaaa ama kilo alsın söyle ona öyle zayıf damat istememmm bak benmki tulum hayri, olduuuu
ondan rejime girdi eskisi igibii emmiyoo valla rejimmi yapıyoo ne bilemedim :))

birde birsy sorcam bu tırnaklarını makasla kesince nekdar zamnda uzuyoooo
ben tövbe kesmemm törpüyle hallediyorum ztn nekdr canı varki küçük tırnaklarııınn her haftaa törpülüyrum

ayy birde dün aksam bu internetten el ayak kalıp sipariş vermiştim ya hatıra kalsın hanımın eli ve ayakları dedikkk
ztn kalıbı hazırlmk ayrı bir sinir etti biziii.eşim tutuyo alcıyı ben kolunu kızın elini içine soktuk mümkünatı varmııı cıglık cıglıga okadar güçlüükii elini sabit tutamadıkkk
nolduuu okdr alcı seysi bosa gittiiii 8 tane cıkacktı bizimki artık 2 tane ancak cıkarr bende ne güzel 1-2 -3 yas olarak yapıp cerceve yapcaktım..
ahh zeyno diyorum ilerde ne sinir olcan bu yaptıgın harekete dedimde yooooooooooookk tınlamıyo bile artizz

vallahi dünürüm benim oğlan fit olcak sanırım şuanda ayına göre normal ölçülerdeyiz ne tombul ne zayıf boyumuz uzun normale göre boya vermiş dedi doktorumuz
düşün mama yediğimiz halde böyleyiz doyduktan sonra imkanı yok kitliyor ağzını açmıyor
mama ağırlıklı beslendiğimiz için 4.ayımız bitince 5 aya girince ek gıdayada başlayacağız
aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
bizde emmeyi bıraktı gibiydik bu aralar yeniden başladık şükür ama ağırlığımız mama malesef
sütümüde sağıyorum gündüzleri babannesi veriyor sabah akşamda ben emziririm böyle 6 ayı enazından bitirsek iyi olcak
gelinime gelince çokk tatlı maşallah yer onu teyzesi yerr
tırnaklar çok hızlı uzuyor canım haftada uzuyor bulmuyor bile bi cesaret kesiyorum genelde uyurken kesiyorum hiç birşey yapmıyor sende dene alış alış

TÜMM DİLEKLERİMİZİN gerçeğe dönüştüğü hayırlı mutlu saglıklı güzel haberlerle coştuğumuz bir hafta olsun inşallahhhhh :)

takvimi yapmaya çalıştım bakalım olmuşmu kiii ??

aaa baya insan kılığpına bürünmüş benim mucizem allaha çok şükür yüce raabbim hepimize bu mutluluğu tattırsın ayyy dugusala bağladımm hemen toparlıyayım ya bu minnak 8 gr ama ben 4.5 kilo aldımmmmm aman yarabbim ama durmuyo boğaz durunca mide bulanıyo
en sevmediğim şeydir sakız çiğnemek ama hep ağzımda

neyse yinede herşey için yüce rabbime şükürrrrrr

esincikkkkk KAANımız büyümüşş yahuuuu VİTOM zeynebimizin resminide koy merak ediyorummm ..

herkesi çok öpüyorum allaha emanet inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…