- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.061
bi günaydın diyim dedim baktım kimsecikler yok
asoss canım sen nakadar daha annenle kalıcan doğuma kadar mı :44:
günaydınnnnnn kızlar iyi tatilleerr...
Asoşum üzülme benim ki de gidiyor yarın...
Alışmak zor olacak...tek güzel yanı yatakta devrile devrile bi o yana bi bu yana hatta çapraz yatıcaammmTek teselli bu
maalesef mi deyim yasasinmi deyim bilemedim normalde yasadigim yer kucuk ilce hastane dr sıkınti merkez 1.5 saat yol kotu ama memlekette oyle degil merkezdeyim zaten ozel hastane yani basimda bebegim icin burda durmamiz daha iyi hayirlisi be hafzam ne denirki
hooooooooooopppp dikkaaattt yatakta tek değilsin artık messim devrilerek yuvarlanarak yok uzannarak enlemesine boylamasına yatmak yok göbiş her daim sağlamda olucak
annaaaamEsiin gelmiş
Kaan nasıl esinim neler yapıyosun anlat biraz
Valla vitom akşam konuştuk eşimle aynı şeyi yeter bu kadar dedik ne gerek var bebek odasında benim bekarlık yatağım duruyor zaten ona yatırır alırım altını dimi yaa yaz günü zaten açar açar havalandırırız totşunu
Yaaaa ağladım ki yineeee :84::84::84:
amiiinnnn...teşekkür ederiimmmm esinimmmm..henüz çok yeniyiz bakalımmmm
Hoşgeldin sende nasıl kaan miniğiii??
Canıımm beniimmmmmmmm sulu gözüm
Bu duygusallık çok fenaaa...ben şimdiden öyleyimm..
Ağla gül mod onnnnnnnnnnnnnnnnn............
Ahh canımmm ben sen doğurdun sandımmm..soracaktım ama biraz daha bekliimm dediimmmm.....
Son günlerin tadını çıkarr..göbişin gidiyoo bebeğin geliyooo....
Sağlıkla geleceeeekk o kuzu anneyee inşallaaahhhh...
Bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....
rabbim kolay dogum nasip etsin insallah canim
esosum adosum hosgeldiniiizzzz
derragunum bebeginin cicilerini gule gule kullanin
seyzenim sende oglunla yeni takiminizda gule gule bogusun
bugun cok korktum yine oglum dayadi kafasini pubikin ustune yine dedim geliyo yattim yere uzattim ayaklarimi koltuka birsuru dua ettim neden oyle yapiyo bilmiyorum cok korkuyorum
kv herşeyi ben bilirim havasında diye daha önce anlatmıştım sizlere.sabah kuzularımın karınlarını doyurup altlarını ve kıyafetlerini değiştirdim.bu arada kv tırnak makasını istedi.ben diğer bebişle ilgilenirken kendindeki kuzumun sağ elinin 5 parmağını da kesmiş tırnağını keserken.yavrum nasılda ağlıyor.gözünden hiç yaş gelmemişti bugüne kadar.ciğerim sızladı resmen,kucağıma aldım ama iş işten geçti tabi.ne yapsam ne desem boş...canım sıkılıyor,ağladım biraz,içim daraldı.bepanten sürdüm parmak uçlarına.canım yavrum benim,sana gelen bana gelsin...
canım namın almış gidiyor burda ..hadi bana da bir tarih ver de beklemek için bir sebebim olsun :)
merhabalar tatlım napalım kaan paşayla uğraşıyoruz 3 ayımız bitiyor teyzesi artık çoğu şeyimiz düzenen girdi maşallah kilodan çok boyumuz uzuyor yeni yeni tepki veriyor yaptıklarına gülmeye başladık
beni tanıyor artık yanından kalktığım an telefonda sesimi duyunca dudaklarını büzüyor hemen ağlama moduna geçiyor kuzum
bu arada bu ayın 18 inde işe başladım ayrıldık oğlumla
Günüm işte onu özlemekle geçiyor mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ama yinede ayrılık zor
allahtan gözüm arkamda değil babannesi bakıyor paşama o yönden şanslıyız
sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor hayat
günler çok çabuk geçiyor canım bak biz 3.ayımızı bitiriyoruz bile hala hayal gibi geliyor
kaanda iyi teyzesi büyüyor hergün yeni birşey öğreniyor gündengüne tatlılaşıyor anlayacağın
sende yiğenimde iyisinizdir inşallah
ve kocasız günler başlar...neyse yalnız değilim bebeğim benimle...
takvimi de yaptım dayanamadım..gelişimini izlemek güzel olacak....6 martı beklicektim aslında bi keseyi göreydimm..
esinim maşallah size...güzel zamanlarınız başlıyorr...
günaydun yavrularrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
dün bu zeyno kızı bi gezdirelim dedik bismillah daha kapıya cıktık arabasında hor hor horrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
diyorum kızım gezmeleere gidiyoz kalkkk yoooooooooooooooookkkkkkkkkk
eve geldikl hemen gözler faltası gibi açıldııııııııııııııııııı
esin masallah damatceğızımaaaaaaaaaaaaa ama kilo alsın söyle ona öyle zayıf damat istememmm bak benmki tulum hayri, olduuuu
ondan rejime girdi eskisi igibii emmiyoo valla rejimmi yapıyoo ne bilemedim :))
birde birsy sorcam bu tırnaklarını makasla kesince nekdar zamnda uzuyoooo
ben tövbe kesmemm törpüyle hallediyorum ztn nekdr canı varki küçük tırnaklarııınn her haftaa törpülüyrum
ayy birde dün aksam bu internetten el ayak kalıp sipariş vermiştim ya hatıra kalsın hanımın eli ve ayakları dedikkk
ztn kalıbı hazırlmk ayrı bir sinir etti biziii.eşim tutuyo alcıyı ben kolunu kızın elini içine soktuk mümkünatı varmııı cıglık cıglıga okadar güçlüükii elini sabit tutamadıkkk
nolduuu okdr alcı seysi bosa gittiiii 8 tane cıkacktı bizimki artık 2 tane ancak cıkarr bende ne güzel 1-2 -3 yas olarak yapıp cerceve yapcaktım..
ahh zeyno diyorum ilerde ne sinir olcan bu yaptıgın harekete dedimde yooooooooooookk tınlamıyo bile artizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?