Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

iveettt canım 7/24 burdayım bu aradan neler neler çeviriyom bi bilsen muhasebe yaa bojumm dönem sonu işlemleri bitti seril yat modundayız şuan gırgır şamata var

selammmmmm

deryammmm şimdi baktım kuzularınaaa maşallaahhhhhh boncuk gözlü şaşkınlaarr çok tatlılaarrr.....

canımmm eşime pat diye söyledim...hayal ettiğim gibi bir şey olmadı belki 2.ye
iş toplantısındaydı...tlfnumu bekliyordu..hemen değeri söyledim dayanamayıp aşılazlamanın her aşamasında birlikte olduğumuz için süprizlik bir yanı yoktu..

annemlere ve kaynanamlara süpriz yaptım ama...

babamı annemi kardeşimi ayrı tlflardan aradık...herkes beni dinlesin dedim...sesleri hoparlöre verdik...ve bağırdımmmm HAMİLEYİİMMMM diye....babam ve kardeşimden ses yok annem çığlık attı resmen çıldırdı....

babam şoktan bisaat sonra çıkmış ancak o zaman konuşabildik..

kaynanamları da yemeğe götürdük kayınbabam söylendi durdu evde yemek varmış ne işimiz varmış burda filan....yemekleri beklemeden söylediimmmm, onlarda çıldırdı salya sümük herkes bize bakıyor...

ilk torun olacak iki tarafında...Allahım bu mutluluğu bize geç verdi yarım bırakmasın inşallah...böyle işte...

şimdi eşimin toplanmasıyla uğraşıyoruz...

kaç yıllır istiyodunuz herkes bu kadar heyecanlandı demek negüsellllllllllllllll

çok şanslı bi bebek senin kiii

kaç yıllır istiyodunuz herkes bu kadar heyecanlandı demek negüsellllllllllllllll

çok şanslı bi bebek senin kiii

3 yıldır hafzoşum....ama kocam hep iş için uzaktaydı...baktım olacak gibi değil bende işten ayrıldım...dr en azından peşpeşe aylar denemeniz gerekiyor demişti... deneyin gelin dedi...denedik denedik olmadı...çok şükür bu aşılamada yüzümüz güldü...

umarım canım hepimizin bebeğinin şansı da bahtı da açık olsuuunnn....

hu hu kızlar nasılsınız. ben sonunda şeytanın bacağını kırdım bebeğime üç tane beyaz çıt çıtlı aldım :) hemen almıcam her şeyi az az olsun da hemen bitmesi,n alış veriş her gün gezeyim :)

canımmmm benimmm doğru okuyorum dimi bebiş geliyor çok sevindim
allahım kucağında görmeyide nasip etsin

annaaaam esiin gelmiş
kaan nasıl esinim neler yapıyosun anlat biraz

valla vitom akşam konuştuk eşimle aynı şeyi yeter bu kadar dedik ne gerek var bebek odasında benim bekarlık yatağım duruyor zaten ona yatırır alırım altını dimi yaa yaz günü zaten açar açar havalandırırız totşunu

yaaaa ağladım ki yineeee :84::84::84:

selamm kızlarrr :)) pazartesi sabah 8 bucukta doğuma gircem dua edin lütfen saglıkla kızımı kucagma alıyım insallahh..sancım falan yok hala acılmamda yok artık bekliyemicemm

selamm kızlarrr :)) pazartesi sabah 8 bucukta doğuma gircem dua edin lütfen saglıkla kızımı kucagma alıyım insallahh..sancım falan yok hala acılmamda yok artık bekliyemicemm

Allah yardımcın olsun canım. Kazasız belasız sağlıkla al prensesi kucağına inşallah

canımmmm benimmm doğru okuyorum dimi bebiş geliyor çok sevindim
allahım kucağında görmeyide nasip etsin

amiiinnnn...teşekkür ederiimmmm esinimmmm..henüz çok yeniyiz bakalımmmm

hoşgeldin sende nasıl kaan miniğiii??

yaaaa ağladım ki yineeee :84::84::84:

canıımm beniimmmmmmmm sulu gözüm

bu duygusallık çok fenaaa...ben şimdiden öyleyimm..

ağla gül mod onnnnnnnnnnnnnnnnn............

ahh canımmm ben sen doğurdun sandımmm..soracaktım ama biraz daha bekliimm dediimmmm.....

son günlerin tadını çıkarr..göbişin gidiyoo bebeğin geliyooo....

sağlıkla geleceeeekk o kuzu anneyee inşallaaahhhh...

bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....

valla öyle yapın tabii kızım hem o alt açmna işlemi öyle bir zevk kii uyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel oluyoooooooooooo

canummmmmmmmmmmmmmmm
taze annem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadii bakalım hayırlısı olsun saglıcakla al meleğini kucagınaaa
sende bnm gibi yapp klucagında karar verrrrrrrrrrrrr

selam kızlaar,

biz bugün kızımla dolaştık gezdik ohhhhhhhhhh mis gibi
buarada benimde altaçmam yok canbebenin kullan at altaçmaları var onları kullanıyorum çok pratik ve çok rahat tavsiye ederim.

seyzen çok güzelmiş odası bebişin begendim

messs ne yapan topigin en taze hamişi

vitoooooooo nasıl gidiyoo yavrum biz geceleri gaz sorunuyla boguşuyoruzzzzzzzzz 44 günlük olduk bugün inş.düzelecek benim umudum var

deryaaaaaaaaaaaaaa face yok bende kele bacım nasıl görecik senin tosunpaşalarıııııııııııı

bojouuuuuuuuuuuuuu ne yapan hamiş gacıııııııııııııııııı

hafzak ne yapannnnnnnnnnnnnn hafsa sultan nasıl o babasının kıymetli zillisi hafsaaaaaaaaaaaa

asos paşa nasıl gız sen nasılsın ????

başka unuttugum var mı?varsa da ne yapim acaba akıl mı kaldı bende yaşlandımmmm

iremnevaaaaaaaaaaaa halvetler nasıl gidiyo verimli mi çalışmalrın??

hamınızıııııııııııııııııııı yaladık öptük

saglıklı kolay ve güzel bir dogum diliyorum canım bir sesde bir nefesde kızını kucagına almayı nasip etsin rabbim amin..

kız kocaya gidecek yaşa geldi anası gibi zilli
enderfts hanım, minik kuzumuza hala isim bulamadı sevişmek bir dakkika isim bulmak 9 ayı bile degil daha uzunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…