- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.081
günaydııın kızlaarr
dışarıdan çok güzel bi hava var harikaaaaaa bir gün olur hepimiz için inşallah
esinim hoş gelmişsin kaanımız iyi çok şükür uzun boylu bi delikanlı olucak desene maşallah annesütüne kendimi nazlanıyo öle nedenki acabaaa sütün azmı geliyo ona yoksa mamayı süte tercih mi ediyo bizim sıpacık
işe başladın demek esinim yaa kv nin bakması büyük şans yoksa bırakmak çok zor olurdu
messim allah kavuştursun canım artık topiğe daha sık bekleriz
idilgam sonundaaaaaaaaaaa takvimini yaptın bak bebişin kocaman olmuş sen hala takvim yapsam mı :44: Yapmasam mı :44: Diyosun annesi yaaaa
vitomm bende törpüliycem ilk etapta nasipseee çok aklıma yattı
kızlar benim eşim 11 de eve geliyor sabah erken saatte de gidiyor dün akşam erkenden uyudum çok yoruldum ben makineye sığmayan bulaşıklar vardı salonda da benim bardağım filan canım kocişim o saatte gelmesine rağmen onları toplamış yıkamış elle sabah bi kalktım bulaşıklar yıkanmış çok mutlu oldumEvde olsa her işte yardım eder bana eşim bende bukadar yorulmazdım ama evde olamıyor işteeeeee Ama inşallah yakında bu durumda düzelicek ben bi memur olabilirsem inşallah
ne habersiniz kızlar perşembe 4 boyutluyas gircem cinsiyet de beli olur bir aydır gün sayıyorum
ne habersiniz kızlar perşembe 4 boyutluyas gircem cinsiyet de beli olur bir aydır gün sayıyorum
ooooo tabiki belli olur normalde kesin olarak 16.haftada belli oluyor zaten hayırlısı içine ne doğuyor genelde çıkar annelerin içine doğan))
biz geldik len zilloşlarr
napıyonuz bakiimm
sabahınan geldiim kimsecikler yoğdu
Hafzoşum bilem yoğuduu
Maystroomm bebişiimm takvimin pek güzel olmuş,hayırlı uğurlu olsun
çok seviniyom sanaa
merhaba kızlar ne var ne yok?özledim hepinizi
işe pek gelmiyorum artık,evde de internet yok merakta kaldım neler oluyor burda
bizim sezeryan tarihimiz büyük ihtimalle 6 mart,yani 9 gün sonra kavuşuyorum inşallah doğama.darısı hepinizin başına tez zamanda inşallahhhhhhh
bu arada penderim 25 şubat demişti doğum için,sağlıkla doğmuştur umarım prensesi
canım ilk başta deli gibi erkek geçiyordu 10. haftada erkek dedi 16 ve 17 haftada bacaklarını açmadı kız gibi de dedi bekliyoruz ama şimdi kız erkkek eşit :) ikisi de fark etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?