Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydııın kızlaarr
dışarıdan çok güzel bi hava var harikaaaaaa bir gün olur hepimiz için inşallah

esinim
hoş gelmişsin kaanımız iyi çok şükür uzun boylu bi delikanlı olucak desene maşallah annesütüne kendimi nazlanıyo öle nedenki acabaaa sütün azmı geliyo ona yoksa mamayı süte tercih mi ediyo bizim sıpacık
işe başladın demek esinim yaa kv nin bakması büyük şans yoksa bırakmak çok zor olurdu

messim
allah kavuştursun canım artık topiğe daha sık bekleriz

idilgam sonundaaaaaaaaaaa takvimini yaptın bak bebişin kocaman olmuş sen hala takvim yapsam mı :44: Yapmasam mı :44: Diyosun annesi yaaaa

vitomm bende törpüliycem ilk etapta nasipseee çok aklıma yattı

kızlar benim eşim 11 de eve geliyor sabah erken saatte de gidiyor dün akşam erkenden uyudum çok yoruldum ben makineye sığmayan bulaşıklar vardı salonda da benim bardağım filan canım kocişim o saatte gelmesine rağmen onları toplamış yıkamış elle sabah bi kalktım bulaşıklar yıkanmış çok mutlu oldum Evde olsa her işte yardım eder bana eşim bende bukadar yorulmazdım ama evde olamıyor işteeeeee Ama inşallah yakında bu durumda düzelicek ben bi memur olabilirsem inşallah

burda da hava şahaneeeeee....bahar geliyooorrrr.....

adoşuummmm doğru dediinn napıcazz dimi kocayı... zaten ben ilgiden daralmıştım...bikaçgün bana iyi gelecek...sonra ahhlar vahhlar devam edeeerrrr ....(yaa şaka diyorum bendeeee alışığız bizzz)

hafzoşummm uğrarımm ne demekk....kahvaltı yapıp evi toplamam bana vakit kaybettiriyor...yoksa her sabah damlarım...

sanırım kızlar ara verdileeerrr...bi irem geliyo takip ettiğiimmmm....Allah hepinize bu mutluluğu tattıracak az kaldı....

idilgamm 12 haftalık oldunuz muuu..maşallaahhh

31 ocakta 3 iğne vurunduk teyzesi aynı gün verem karma vs.ondan sonra emmeye nazlandı
ateş falan yapmadı ama ağzının tadı değişti sanırım ondan almadı
bi görsen nasıl ağlıyordu meme aüğzında ağız açık çok komik
bende çok fazla üstelemedim tiksinmesin diye memeden ara ara denedim hep
3 gündür tekrar başladı emmeye inşallah devam eder
mamayı doktor tavsiyesi sütüm çoktu halada öyle ama demekki doyuruculuğu azdı
napalım böyle devam etcez artık sağlıklı olsunda gerisi boş diyorum

merhaba arkadaşlar çok sık giremiyorum işler yogun evdede eşimden fırsat olmuyor haftasonu kontrole gittim cinsiyetini bakacaktık ama göstermedi malesef ama büyük ihtimal kız dedi doktorum erkek bebeklerde cinsiyeti daha kolay görebiliyolarmış 22 haftada dobbler gireceğim ozaman kesin görünür dedi 22 haftaya kadar bekleyeceğiz malesef tam belli olsa cinsiyeti ona göre bişeyler bakmak istiyorum ama babası gibi inat göstermedi döndü poposunu sizlerde iyisinizdir rabbim isteyen herkeze nasip etsin

biz geldik len zilloşlarr
napıyonuz bakiimm
sabahınan geldiim kimsecikler yoğdu
Hafzoşum bilem yoğuduu
Maystroomm bebişiimm takvimin pek güzel olmuş,hayırlı uğurlu olsun
çok seviniyom sanaa

merhaba kızlar ne var ne yok?özledim hepinizi
işe pek gelmiyorum artık,evde de internet yok merakta kaldım neler oluyor burda
bizim sezeryan tarihimiz büyük ihtimalle 6 mart,yani 9 gün sonra kavuşuyorum inşallah doğama.darısı hepinizin başına tez zamanda inşallahhhhhhh
bu arada penderim 25 şubat demişti doğum için,sağlıkla doğmuştur umarım prensesi

bojoummm pıtpıtları duymuşsun çok şükür tontişim ya çok sevindimmmmmm,minik bojouyu yerim bennnnnnnn
messimin de değerleri artmış darısı pıtpıtlara inşallahhhhhhhh

ooooo tabiki belli olur normalde kesin olarak 16.haftada belli oluyor zaten hayırlısı içine ne doğuyor genelde çıkar annelerin içine doğan))

canım ilk başta deli gibi erkek geçiyordu 10. haftada erkek dedi 16 ve 17 haftada bacaklarını açmadı kız gibi de dedi bekliyoruz ama şimdi kız erkkek eşit :) ikisi de fark etmiyo

biz geldik len zilloşlarr
napıyonuz bakiimm
sabahınan geldiim kimsecikler yoğdu
Hafzoşum bilem yoğuduu
Maystroomm bebişiimm takvimin pek güzel olmuş,hayırlı uğurlu olsun
çok seviniyom sanaa

saolll kuşummm bojumm canımmmm... senden cesaretle yapıştırdım takvimii....:13::13:
seyzoşumun gazı da ayrı tabiii...
ii ki varsınız...

ışılıımmmm az kalmışşşşş yaaa.... sona yaklaştınııızzz...maşallah sizee....

penderimiz ne zaman dönebilecek bakalımmmmm.....sağsalim kucağındadır inşallah bebeği...

6 martta bende keseyi görücem ışılımmm belki de pıtpıtını da duyarımmmmm..allahım inşallah...

kızlar merhaba sizlere bi sorum olacak tecrübeli anne ve anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim.adet tarihim 21 şubat ama ben 20 şubatta test yaptım ç.ıkmadı.hala adet olmadım çok feci gaz ve göğüs ağrım var.karın ağrım ise gazdan dolayı gazım çıkınca ağrım kalmıyor.dün gece belim ağrıdı bugün bi ağrıdı geçti.sizce hamile olabilirmiyim.göğüs ağrımda yanlarda ve üstlerde var..9 ay önce bir düşük yaptım 4 ay korundum 1 ay tatildeyim toplam 4 aydır deniyoruz 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...

nerde bu topiğin cimcimeleri yaaw :44:

hadi buda fırtına öncesi sessizlik olsun

penderim inşallah sağlıkla almıştır kızını kucağına tatlım

canım ilk başta deli gibi erkek geçiyordu 10. haftada erkek dedi 16 ve 17 haftada bacaklarını açmadı kız gibi de dedi bekliyoruz ama şimdi kız erkkek eşit :) ikisi de fark etmiyo

kız yada erkek hiç fark etmez canım eli ayağı düzgün aklı yerinde hayırlı bir evlat olsunda gerisi boş
ama benim içimede erkek gibi doğdu nedense hayırlısı artık bakalım tutacakmı tahminim

Nasılsınız arkadaşlar?Umarım her şey yolundadır,sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
Doğum yapanlar varsa hayırlı olsun.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Geçmişe göz atamadım.Sabah 7:30 dan beri bebişleri uyutmaya çalışıyorum.Bazen düzen oturdu diyorum ama bazen ikisi birden yada tek tek 3 saat felan uyumuyorlar ozaman şaşıyor bütün düzenim.Süt bile sağamıyorum bebişlerle ilgilenmekten.Mama veriyorum çoğunlukla oyüzden.Uyudukları zaman hemen sağmaya başlıyorum.Benim kv herşeye karışıyor ya geldiği zaman ona da karışıyor sağma emzir diye ama inanın biberona alışınca bebekler emmiyor.Memeyle kavga ediyorlar resmen.Biberondaki gibi rahat rahat aksın istiyorlar,yorulmaya emmeye gelmiyorlar.Yoksa sağmak daha zor kızlar.Yapanlar bilir.Tek bebiş olsa mesela emzir emzir yatır,ama maşallah iki tane olunca ve çoğunlukla aynı anda uyandıkları için ikisini aynı anda emzirip doyurmak efsane gibi bence.Yapan başarabilen varsa helal olsun.Ben sütü sağıp düzenli olarak verebilirsem ona bile çok seviniyorum...

Stres sıkıntı ağlama da girince işin içine sanırım benim sütümü de etkiliyor.Yoksa daha çok süt verebilirim diye düşünüyorum bebişlerime ama sıkıntı yapmamak ta elde değil.Uykusuzluk bir yandan,bir yandan bakanın varken keyfi isterse gelmesi isterse gelmemesi kv nin 2 site ötede olupta yardımcı olmaması...
Sizler nasılsınız ama inanın ben saçımı tarayacak,dişimi fırçalayacak zaman bile bulamıyorum bazen.Bu derece...

Hatırlarsanız bebişlerime belisin oda takımını almıştım.Odada başka yer olmayınca da en azından 6 aylık olana kadar yaza kadar oturma odasında birlikte kalırım diye düşündüm.Ben çekyatta yatıyorum,bebişlere de park yatak almıştık zaten.Halimi görseniz çok komik.Sağ elimle bebişimin birini,sağ ayağımla diğerinin yatağını sallıyorum.Aynı anda da sol elimle pompayla süt sağıyorum.Annelik bu olsa gerek.Rabbim bizlere güç kuvvet versin inşallah,bebişlerimizde sağlık versin.Bu günlerde geçecek inşallah büyüyecekler,düzenimiz ozaman oturacak inşallah...

Yeter ki sağ olsunlar,bizimle olsunlar.Çünkü eksiklikleri daha zor.Bunu yaşayan sizlerde bilirsiniz...
Benden şimdilik bukadar.Kahvaltı yapayım kuzularım uyumuşken.Kib.Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
deryaaammmmm haklısınnnnn sinirlerin bozulmuşş...gelecek güzel günleri düşünnn...büyücekler birbirleriyle oyunlar oynicaklar...o zamanların kendine göre zorlukları olacak...

çok güçlü durmalısın..ikiz annesi olmak kolay değil...eşin hiç yardımcı değil galiba..gerçi ellerinden pek bişi gelmez sanırım o dönemlerde....

şu kv yi sallama canım...neyi yapmasını istemiyorsan söyle kimse seni strese sokamaz...gerçekten sütünü, huzurunu hatta bebeklerin durumunu bile etkiler....

bide yardımcı olmuyormuş...hrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

güzel düşün kendini rahatlat...mama da dert değil yetmiyorsa yapıcak bişi yok...ama sen yine de memeyi vermeye çalış... iice unutmasınlar....

bizde de aşırı ilgi var yaaa...bebek olursa elimden alıcaklar diye korkuyorummm...rüyalarıma giriyor ve tabii ki karışacaklar...sabır lazımmm çok sabırrrr....

Canlarimmmmmm yeni geldim evimeeee ozledim hepiniziiiii bugun ilk trimesterimiz sona erdiiiiiiii riskli donemimiz bitti Alahima sukurler olsunnnnn iple cekiyordum bu gunuuuuuu. Bundan sonra da hersey guzel gider umarimmmmm. Cok heyecanliyim Persembe gunu bebegimi gorcem ayrintili ultrasonumuz varrrrrr iki,i test de yapilcakkk umarime hersey yolundadirrrrr. Grcmise bakicam musait olunca si di bi market alisverisine gitcem bebeklerimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…