Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....[/QUOTE]

evet yeminlen senin ,bojounun,perinin.pidilganın,medmusun,iremnevanın,aybicenin,adını ve işyerinde burcu diye bir arkadaş var onun adını da söylemiştim geçen gün ögrendim ki tüp bebek yaptırmadan ikiz bebeklere hamile kalmış 6 senedir bebek için ugraşıyodu ve ben rüyamda seni gördüm ocak ayında hamile kalacaksın bana inan dedim burcuya ve ben o zman dogum yapmamıştım henüz , gerçektende ocak ayında hamiş kaldı aynı şeyi burda hafzak içinde hissetmiştim ve ekim ayı gibi hamiş kalacaksın demiştim sanırım hafzakta ekim ayında hamiş kaldı yani bazen hissedebiliyorum doguma girerkende messin hamile kalacagına çok inandım ve rabbim sesimi duydu şükürler olsun

Son düzenleme:
selamm kızlarrr :)) pazartesi sabah 8 bucukta doğuma gircem dua edin lütfen saglıkla kızımı kucagma alıyım insallahh..sancım falan yok hala acılmamda yok artık bekliyemicemm

rabbim kolay dogum nasip etsin insallah canim

esosum adosum hosgeldiniiizzzz

derragunum bebeginin cicilerini gule gule kullanin

seyzenim sende oglunla yeni takiminizda gule gule bogusun

bugun cok korktum yine oglum dayadi kafasini pubikin ustune yine dedim geliyo yattim yere uzattim ayaklarimi koltuka birsuru dua ettim neden oyle yapiyo bilmiyorum cok korkuyorum

seyzoşşşş iyi ki alt açmalı komidini sormuşum sana , ne kadar gereksiz olduğunu bütün annelerden öğrenmiş oldum yok tatlım ben bu ayı es geçtim , her ay zaten bir aksilik çıkıyo vazgeçecem galiba yakında
selamm kızlarrr :)) pazartesi sabah 8 bucukta doğuma gircem dua edin lütfen saglıkla kızımı kucagma alıyım insallahh..sancım falan yok hala acılmamda yok artık bekliyemicemm

canım rabbin sağlıkla kucağına almayı nasi etsin , güzel günlere son 4 kalmışş maşallah

kız cocugu daha şimdiden gezdirmelere alıstırıcan gezenti olucakk :))
saka maka iyi gelmiştir hava alınca huylarıda değişiyo rahatlıyorlarr

kızz gaz için her yemeğine bol bo l kimyon koyyyyyyyyyyyyy
kimyon okadar rahat gaz cıkarttırıyor kiii
ama kakasıda hemen kimyon kokuyoo ondan cok rahat anlıyorsun kaka yaptıgını :))

hamiş arkadaslarrr
anacugum bana dogum yaptım eve geldim yaa hemen her yemeğimee daha ilk günlerden kimyonu koyduu
ve kızım cok nadir sıkıntı cekiyooo
gaz sorunu cok kötü yaa kıvranıyoo yavrucakk hiçbirsy yapamıyrsunn

ayaklrına masaj yapıyorum,altını acıyorum,bacaklarını kaldırıyorum,karnına cekiyorum,kasıklarına masaj,göbeğine masaj..
bunlar iyi geliyo ama cocuklar cıkartamayınca cıkmıyo işte ve bunlarn hiçbiri bile fyda etmiyooo
i

CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUN :119:

bugün kocişim evde. cuma günleri boş artık
bugün geç kalktık kahvaltımızı ağır ağır yaptık oooh kocişim bana portakal greyfurt sıktı nazlanıyorum biraz çok hoş oluyo

ben de bir saat sonra okula gidiyoruum pööf...

Vitoom gaz ile ilgili tavsiyen çok mantıklı benim annem de fasulye ve nohut yemeklerine kimyon koyar gazını alsın diye demekki bebekte de işe yarıyor :44: aklıma yazdım bunu...

messsim eşini uğurladın mı??

herkesi öptüüüüük

Kv herşeyi ben bilirim havasında diye daha önce anlatmıştım sizlere.Sabah kuzularımın karınlarını doyurup altlarını ve kıyafetlerini değiştirdim.Bu arada kv tırnak makasını istedi.Ben diğer bebişle ilgilenirken kendindeki kuzumun sağ elinin 5 parmağını da kesmiş tırnağını keserken.Yavrum nasılda ağlıyor.Gözünden hiç yaş gelmemişti bugüne kadar.Ciğerim sızladı resmen,kucağıma aldım ama iş işten geçti tabi.Ne yapsam ne desem boş...Canım sıkılıyor,ağladım biraz,içim daraldı.Bepanten sürdüm parmak uçlarına.Canım yavrum benim,sana gelen bana gelsin...

canım ben daha bebek nerde duruyo hissedemiyorum sadece pıt pıt vuruyo bi ordan bi burdan o kadar. içini ferah tut tatlım kendi kendini korkutma

ağrısız sızısız minikini kucağına alırsın inşallah canım olsun sağlıkla gelsinde varsın sezeryan olsun

Isim konusunda messime katılıyorum al kucağına bak yüzüne hangisini söylemek istiyosan onu söyle ayy duygusala bağladım yinee

aaaaaaaaaaa manyak karı ben bile kesemiyorum ödüm kopuyoo etini kesecem diye ablama kestiriyorum oda kızım uyurken kesiyoruz hareket edipte elini kesmeyelim diyeee , vicdansız kadın çok sinirlendim ve üzüldüm minnoş ogluşuna bogasım geldi kv deryam

bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....

evet yeminlen senin ,bojounun,perinin.pidilganın,medmusun,iremnevanın,aybicenin,adını ve işyerinde burcu diye bir arkadaş var onun adını da söylemiştim geçen gün ögrendim ki tüp bebek yaptırmadan ikiz bebeklere hamile kalmış 6 senedir bebek için ugraşıyodu ve ben rüyamda seni gördüm ocak ayında hamile kalacaksın bana inan dedim burcuya ve ben o zman dogum yapmamıştım henüz , gerçektende ocak ayında hamiş kaldı aynı şeyi burda hafzak içinde hissetmiştim ve ekim ayı gibi hamiş kalacaksın demiştim sanırım hafzakta ekim ayında hamiş kaldı yani bazen hissedebiliyorum doguma girerkende messin hamile kalacagına çok inandım ve rabbim sesimi duydu şükürler olsun
[/QUOTE]

AYNEN ÖLEE BANADA ÖLE DEMİŞTİN VE EYLÜL EKİM GİBİ DEMİŞTİN EYLÜLDE HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ADOŞUN HİSSİ GELDİMİ BİLİYO BENDE HİSLERİNE ÇOK GÜVENİYORUM

üzülme canım kendince oda sana yardım etmek istemiş istersen tatlı bi dille uyar onu anne derin kesmişin de çok ağladı geçen sefer de bi daha kesmeye kalkarsa ben keserim dersin
Sen üzülme ki sütün filan gider sonra :18: Allah korusun

Nazarına uğradımm nazar ettin benii
dün iş yok dedim yaa bugün değil kafamı hiç bi yerimi kaşıyamadım valla o derece yoğundum aradan yazmaya çalıştım güyaa

herkeşler öpüldünüz

bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....

[/QUOTE]

Allah razı olsun adoşuummmm....Allah sana bebeğinle sevdiklerinle uzun ömürler versiinnnn...

yok tatlım gitmedi....pazar sabah başlıyo..çok üzülüyor ama napalım..iş baksın o da..ona da yok.....

bu gaz işi bende şimdiden fazlaca var bazen nefes alamıyorum şişlikten....bebeği düşünemiyorum..zor kuzukların işi...:44::44:

deryaaaammm yaa söyle dikkat etsinnn...hatta kesmesiinnn... hofff bende gıcık oldum....

.................................perisoko......... .............idilga

iremneva......................172................ ............173
seyzen..........................53................ .............52
meessttrraa...................50.................. ...........50
bojou............................90..............................90

TOPLAM.......................365.................. ..........365

evet cnm unutma inş gaz sorunu yasamazsınızda ama erkek bebekler daha cok gazlı olurlar derlermiş,bilmiyorum tabikii

deryacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uffffff uyuz oldum ki ne uyuz oldummm
ya onanekii senin çocugunu turnagını kesmek!!!
keske kesmeseydi sanki ona sormuslar yaaaaaaaaaaaaaaaa.biz bile az derinden kessek ne kdr acıyoooo hayy allahım yaaaaaaaaaa
bende ilk kesimde en küçük parmagının ucunu kestim 1 saat agladımm.2 haftay ancak tam deri geliyoo yaaaaaaaaaaa
o gün bugndür kagıt törpüler varya bebekler için onu kullnıyorum daha daa imkanı yok kesmem kimseyede kestirmemmm
canından dahamı kıymetliii
ya cok sinirlendişm yaaaaaaaaaaaa
kuzucugum benim kıyamamm agrısı olmasnda deri iyileşir tabii

deryamm simdi kaynana dicem rabbim nasip ederse bizde kaynana olcaz ne deyimki kiyamam ama ya sinir oldum yasli basiyla karismasana

vitom addosum gaz muhabbeti benide korkutuyo simdiden yeni dogan bebeklerede kimyonu verebiliyozmu bi zarari olmazmiymis

ayyy bizde yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz........... yatcaz kalkcaz bitcek diye bekliyoruuzzz iyiyim sukur oglum iyi olsunda ben cok iyiyim

perim ablasina kavustu oh eglensin bol bol

seyzenim artik cuma sabahlari berabersin kocanla ne guzel kizlaarr kocalarinizin onla gecirdiginiz zamani her ani özel hale getirin kiymetini bilin ben cok ozluyorum kocami

herkese iyi hafta sonlariiiii

bi günaydın diyim dedim baktım kimsecikler yok

asoss canım sen nakadar daha annenle kalıcan doğuma kadar mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…