- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.041
selamm kızlarrr :)) pazartesi sabah 8 bucukta doğuma gircem dua edin lütfen saglıkla kızımı kucagma alıyım insallahh..sancım falan yok hala acılmamda yok artık bekliyemicemm
yok tatlım ben bu ayı es geçtim , her ay zaten bir aksilik çıkıyo vazgeçecem galiba yakındaselam kızlaar,
biz bugün kızımla dolaştık gezdik ohhhhhhhhhh mis gibibuarada benimde altaçmam yok canbebenin kullan at altaçmaları var onları kullanıyorum çok pratik ve çok rahat tavsiye ederim.
seyzen çok güzelmiş odası bebişinbegendim
messs ne yapan topigin en taze hamişi
vitoooooooo nasıl gidiyoo yavrum biz geceleri gaz sorunuyla boguşuyoruzzzzzzzzz 44 günlük olduk bugün inş.düzelecek benim umudum var
deryaaaaaaaaaaaaaa face yok bende kele bacım nasıl görecik senin tosunpaşalarıııııııııııı
bojouuuuuuuuuuuuuu ne yapan hamiş gacıııııııııııııııııı
hafzak ne yapannnnnnnnnnnnnn hafsa sultan nasıl o babasının kıymetli zillisi hafsaaaaaaaaaaaa
asos paşa nasıl gız sen nasılsın ????
başka unuttugum var mı?varsa da ne yapim acaba akıl mı kaldı bende yaşlandımmmm
iremnevaaaaaaaaaaaa halvetler nasıl gidiyo verimli mi çalışmalrın??
hamınızıııııııııııııııııııı yaladık öptük
selamm kızlarrr :)) pazartesi sabah 8 bucukta doğuma gircem dua edin lütfen saglıkla kızımı kucagma alıyım insallahh..sancım falan yok hala acılmamda yok artık bekliyemicemm
selam kızlaar,
biz bugün kızımla dolaştık gezdik ohhhhhhhhhh mis gibibuarada benimde altaçmam yok canbebenin kullan at altaçmaları var onları kullanıyorum çok pratik ve çok rahat tavsiye ederim.
seyzen çok güzelmiş odası bebişinbegendim
messs ne yapan topigin en taze hamişi
vitoooooooo nasıl gidiyoo yavrum biz geceleri gaz sorunuyla boguşuyoruzzzzzzzzz 44 günlük olduk bugün inş.düzelecek benim umudum var
deryaaaaaaaaaaaaaa face yok bende kele bacım nasıl görecik senin tosunpaşalarıııııııııııı
bojouuuuuuuuuuuuuu ne yapan hamiş gacıııııııııııııııııı
hafzak ne yapannnnnnnnnnnnnn hafsa sultan nasıl o babasının kıymetli zillisi hafsaaaaaaaaaaaa
asos paşa nasıl gız sen nasılsın ????
başka unuttugum var mı?varsa da ne yapim acaba akıl mı kaldı bende yaşlandımmmm
iremnevaaaaaaaaaaaa halvetler nasıl gidiyo verimli mi çalışmalrın??
hamınızıııııııııııııııııııı yaladık öptük
rabbim kolay dogum nasip etsin insallah canim
esosum adosum hosgeldiniiizzzz
derragunum bebeginin cicilerini gule gule kullanin
seyzenim sende oglunla yeni takiminizda gule gule bogusun
bugun cok korktum yine oglum dayadi kafasini pubikin ustune yine dedim geliyo yattim yere uzattim ayaklarimi koltuka birsuru dua ettim neden oyle yapiyo bilmiyorum cok korkuyorum
Kv herşeyi ben bilirim havasında diye daha önce anlatmıştım sizlere.Sabah kuzularımın karınlarını doyurup altlarını ve kıyafetlerini değiştirdim.Bu arada kv tırnak makasını istedi.Ben diğer bebişle ilgilenirken kendindeki kuzumun sağ elinin 5 parmağını da kesmiş tırnağını keserken.Yavrum nasılda ağlıyor.Gözünden hiç yaş gelmemişti bugüne kadar.Ciğerim sızladı resmen,kucağıma aldım ama iş işten geçti tabi.Ne yapsam ne desem boş...Canım sıkılıyor,ağladım biraz,içim daraldı.Bepanten sürdüm parmak uçlarına.Canım yavrum benim,sana gelen bana gelsin...
kız cocugu daha şimdiden gezdirmelere alıstırıcan gezenti olucakk :))
saka maka iyi gelmiştir hava alınca huylarıda değişiyo rahatlıyorlarr
kızz gaz için her yemeğine bol bo l kimyon koyyyyyyyyyyyyy
kimyon okadar rahat gaz cıkarttırıyor kiii
ama kakasıda hemen kimyon kokuyoo ondan cok rahat anlıyorsun kaka yaptıgını :))
neler yemiyorum ki vitom kimyon zzaten vazgeçilmezim ama dün akşam 6dan bu sabah 6 ya kadar deniz hiç uykuya dalmadı hep mızrdandı aglama modundaydı gazı çoktu sab sımlex gaz giderici veriyorum kimyon veriyorum ama nafile masajda yapıyorum geçmeyince geçmiyoo perişan olduk dün
bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....
kv herşeyi ben bilirim havasında diye daha önce anlatmıştım sizlere.sabah kuzularımın karınlarını doyurup altlarını ve kıyafetlerini değiştirdim.bu arada kv tırnak makasını istedi.ben diğer bebişle ilgilenirken kendindeki kuzumun sağ elinin 5 parmağını da kesmiş tırnağını keserken.yavrum nasılda ağlıyor.gözünden hiç yaş gelmemişti bugüne kadar.ciğerim sızladı resmen,kucağıma aldım ama iş işten geçti tabi.ne yapsam ne desem boş...canım sıkılıyor,ağladım biraz,içim daraldı.bepanten sürdüm parmak uçlarına.canım yavrum benim,sana gelen bana gelsin...
bence sende burada ki kızların ismini söyle eğer heyecandan unutmazsan...adoşum benim adımı söyledi...bebeğim çok bekletmeden göbeğime kondu.....adoşun uğuruna inandımmmm ben....
CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUN :119:
bugün kocişim evde. cuma günleri boş artık
bugün geç kalktık kahvaltımızı ağır ağır yaptık oooh kocişim bana portakal greyfurt sıktınazlanıyorum biraz çok hoş oluyo
ben de bir saat sonra okula gidiyoruum pööf...
Vitoom gaz ile ilgili tavsiyen çok mantıklı benim annem de fasulye ve nohut yemeklerine kimyon koyar gazını alsın diye demekki bebekte de işe yarıyor :44: aklıma yazdım bunu...
messsim eşini uğurladın mı??
herkesi öptüüüüük
evet cnm unutma inş gaz sorunu yasamazsınızda ama erkek bebekler daha cok gazlı olurlar derlermiş,bilmiyorum tabikiiCUMANIZ MÜBAREK OLSUUUN :119:
bugün kocişim evde. cuma günleri boş artık
bugün geç kalktık kahvaltımızı ağır ağır yaptık oooh kocişim bana portakal greyfurt sıktınazlanıyorum biraz çok hoş oluyo
ben de bir saat sonra okula gidiyoruum pööf...
Vitoom gaz ile ilgili tavsiyen çok mantıklı benim annem de fasulye ve nohut yemeklerine kimyon koyar gazını alsın diye demekki bebekte de işe yarıyor :44: aklıma yazdım bunu...
messsim eşini uğurladın mı??
herkesi öptüüüüük
Kv herşeyi ben bilirim havasında diye daha önce anlatmıştım sizlere.Sabah kuzularımın karınlarını doyurup altlarını ve kıyafetlerini değiştirdim.Bu arada kv tırnak makasını istedi.Ben diğer bebişle ilgilenirken kendindeki kuzumun sağ elinin 5 parmağını da kesmiş tırnağını keserken.Yavrum nasılda ağlıyor.Gözünden hiç yaş gelmemişti bugüne kadar.Ciğerim sızladı resmen,kucağıma aldım ama iş işten geçti tabi.Ne yapsam ne desem boş...Canım sıkılıyor,ağladım biraz,içim daraldı.Bepanten sürdüm parmak uçlarına.Canım yavrum benim,sana gelen bana gelsin...
kız cocugu daha şimdiden gezdirmelere alıstırıcan gezenti olucakk :))
saka maka iyi gelmiştir hava alınca huylarıda değişiyo rahatlıyorlarr
kızz gaz için her yemeğine bol bo l kimyon koyyyyyyyyyyyyy
kimyon okadar rahat gaz cıkarttırıyor kiii
ama kakasıda hemen kimyon kokuyoo ondan cok rahat anlıyorsun kaka yaptıgını :))
neler yemiyorum ki vitom kimyon zzaten vazgeçilmezim ama dün akşam 6dan bu sabah 6 ya kadar deniz hiç uykuya dalmadı hep mızrdandı aglama modundaydı gazı çoktu sab sımlex gaz giderici veriyorum kimyon veriyorum ama nafile masajda yapıyorum geçmeyince geçmiyoo perişan olduk dün
ya adoşum işte bazen oluyo geçiremiyrsun yavrum gaz sancısından kıvranmıs uyuyamamıss(
sen ayaklarını flnda sıcak tutuyorsundur daa demekki gazlı bir cocuk az sabret cnm 3. ayda rahatlıyormus bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?