- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.121
perim mehmet deryam hosgeldinizzz :119:
bojom messim balim nasil gidiyo hamislik
pidilimde ugramis kilosunuda almisda gelmis
perim sen kac kilo aldin bakem
dun 4-5 saat bebegim hareket etmedi aklim cikti dopplor ile de kalp atisini bulamayinca nasil korktugumu gelin siz dusunun
sonra yedim cikolatayi yedim cikolatayi allahtan basladi hareket etmeeye ama sag taarafimda dunden beri yer degistirmiyohareket ediyo sadece neden acaba cok korkuyorum
oyle iste kizlar haftason kocam gelcek 3 gun kaldi insallah gulsenin yatcaz kalkcaz ben ordayim sarkisini dinleyip duruyoruz
hepinizi kocaman
:119: alyam la aybicem hic ugramiyolar onlarda bir verseydi hayirli haberi
:119: iremim sen nasilsiin caniiiimmm
penderimde yapmistir dogumunu gözü gönlü aydin olsuuunnn
iğndenmiymişş düzelir esininm yaa düzeliyomuş da zaten elbetteki en önemli sağlıkları ama benim kuzenimin 2 çocuğundada hiç sütü olmadı hiç anne sütü içemediler ve sürekli hasta oluyolar anne sütü çok değerli hepinizin bol bol sütü olur bebişlerinizde emer inşallah
öle miii bende zannetmiyorum kötü bişey olduğunu ama asos yazmıştı yaa pupiğe dayandı bende hmen yattım bende merak ettim nedir diyee
oynaşmak ne kelimeee bazen bi tekme yiyosunki messim (sende görüceksin)Uyumaaa öle yatmaaaa ben acıktımm yoruldum diyolar reklamda annesine çikolata aldıran varyaa onun gibiii
İnşallah canım benim.Eşim tek desteğim zaten.Allah razı olsun hafta sonlarım ve akşamlarım iyi geçiyor çok şükür.Mama yapmayı biliyor,mama vermeyi ve gaz çıkarmayı da.Bebişler huysuzlaşınca bebişlerle ilgileniyor ve uyutmama da yardımcı oluyor.Sabah işe 8 de gidiyor ben ona nöbeti 5-5:30 gibi devrediyorum :) 2-3 saat uyuyorum o gitmeden.Canım muhakkak karışılmasa karışılıyor bebişlere.Şöyle yap şöyle tut,şöyle yatır.Allah ım sanki kendi doğurdu :) Gerçekten bu dönemler sabır istiyor...
Sende durumlar nasıl?
vallahi dünürüm benim oğlan fit olcak sanırımşuanda ayına göre normal ölçülerdeyiz ne tombul ne zayıf boyumuz uzun normale göre boya vermiş dedi doktorumuz
düşün mama yediğimiz halde böyleyiz doyduktan sonra imkanı yok kitliyor ağzını açmıyor
mama ağırlıklı beslendiğimiz için 4.ayımız bitince 5 aya girince ek gıdayada başlayacağız
aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
bizde emmeyi bıraktı gibiydik bu aralar yeniden başladık şükür ama ağırlığımız mama malesef
sütümüde sağıyorum gündüzleri babannesi veriyor sabah akşamda ben emziririm böyle 6 ayı enazından bitirsek iyi olcak
gelinime gelince çokk tatlı maşallah yer onu teyzesi yerr
tırnaklar çok hızlı uzuyor canım haftada uzuyor bulmuyor bile bi cesaret kesiyorum genelde uyurken kesiyorum hiç birşey yapmıyor sende dene alış alış
aaa baya insan kılığpına bürünmüş benim mucizem allaha çok şükür yüce raabbim hepimize bu mutluluğu tattırsın ayyy dugusala bağladımm hemen toparlıyayım ya bu minnak 8 gr ama ben 4.5 kilo aldımmmmm aman yarabbim ama durmuyo boğaz durunca mide bulanıyo
en sevmediğim şeydir sakız çiğnemek ama hep ağzımda
neyse yinede herşey için yüce rabbime şükürrrrrr
esincikkkkk KAANımız büyümüşş yahuuuu VİTOM zeynebimizin resminide koy merak ediyorummm ..
herkesi çok öpüyorum allaha emanet inşallah :)
tatlılarımmmmm artık evimizde bilgisayarımız var
kocacığımmmm aldıııııııııııııııı
artık hep yazabilcem szilereeeeeeeeeeeee
sizleri çok özlemiştimmmmm
güllerimmmmmmmmmm
herşey yolunda bebişim 1 aylık oldu bileeeeeeeee
çok şükürrrrrrrrrrrrr
sizler nasılsınızzzzz umarım herşey yolundadırrrr
yeni hamiş haberleri vardırrrrrrrrrrrr,
inşallahhhhhhhhh
günaydıııınnnnnn......
bu takvim aldı başını gidiyor yau... 5 +2 yiz daha....
kızzz bi yanlışlık yok 6. haftanın içindesin işte
kaldı 34 hafta
nasılsınız dün bir yazdım bir daha giremedim
bebiş biraz ağlıyordu
ancak şimdi girebildimmmmm
umarım çok iyisinizdir
çok öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii
muuckkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?