Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anneciğine kavuşacan ne güzellllll
bizi bırak anana doy bir güzelllllll
canımcım çok sevindim

merhaba canlarım benim yarın ayrıntılı ultrasonum var çok korkuyorum ah sabah olsa hemen dualarınız bekliyorum

günaydın kızlar, bugün ateşim düştü geliyo benim kırmızılar gelecek ayda olmaz zaten darısı nisana ..............

seyzencim 300 daha ekle tatlım..........

Eylemsevcosummmmmm eniste ne iyi etmisssss ozlemistik seni cok bitanemmmm nasilsinnnnnn oglus nasillllll

Irosummmm uzulme bitanemmmm durmak yok devam elbet olacak Allahin izniyleee

Derosummmmm niye korkuosun bitanemmm korkmaaa Allahin izniyle hersey yolundadirrr

Kizlarrr benim bugun down sendromu taramam ve detayli ultrasonum varrrr heryerini gorcekmisiz bebisimizinnnnnnnn ayyyy yerimmmmmm nasi heyecanliyimmmmmm

hadi hayırlı olsun gör bebişinide güzel haberlerle gel yine

merhaba canlarım benim yarın ayrıntılı ultrasonum var çok korkuyorum ah sabah olsa hemen dualarınız bekliyorum

korkma canım hiç bişeycikler olmayacak allahın izni ileee git bebişini gör uzuuuunn uzuuuunn çok güzel anlardı ben kıcımın totoşunu bilem net gördümm
Hem bu sefer cinsiyeti kesinleşir onu düşün korkuları hiç aklına getirmee

günaydın kızlar, bugün ateşim düştü geliyo benim kırmızılar gelecek ayda olmaz zaten darısı nisana ..............

Seyzencim 300 daha ekle tatlım..........

10. Gün bi düşme oluyor zaten iremimm 10. Gününmüydü
bende çok ateş ölçtüm dee ordan biliyom 11 ve 12 de yükselirse tekrar gebelik var demektir ve ateş kesin sonuç veriyor

periiimm senindemi detaylı ultrasyonun vaaaarrr Ozaman sende %80 ihtimalle bebişinin cinsiyetini öğrenirsin
Inşallah tüm değerleriniz çok çok güzel sağlıklı çıkıcak

Bide günaydıııııııııınnn diyim size ben hooopp başlıyorum konulara cevap vermeyeee
Bugün harika birgün 2 bebişimizinde cinsiyetini öğrenebiliriz Tabii sağlıklı haberlerinidee

Kızlar bu arada hafsoşun beşiği alındı babam Nisanda gelicekmiş ve gelirken beşiğide getiricekmiş çok mutluyum canım babişkomla eşimle beraber kurarız beşiği uyku setini tülünü filanda almış annemler

10. Gün bi düşme oluyor zaten iremimm 10. Gününmüydü
bende çok ateş ölçtüm dee ordan biliyom 11 ve 12 de yükselirse tekrar gebelik var demektir ve ateş kesin sonuç veriyor

yok tatlım bugün 15. gün adet olmalıyım yani, ama düzenli uykuyla ölçmedim işin kötüsü ve 2 gündür ilk defa bu ay 36,5 ve 36,6 yı gördümm :44::44::44: keşke daha sağlıklı bir değer olsaydı en azından net olurdu adet gelene kadar kafayı yerimm...........

düzenli bir olçüm yapmadıysan anlamamız zor :44::44: Bende 10. Gün 36,5 11. Gün 36,6 12. Gün 36,7 çıktı o gün kan vermiştim normalde vucüt ısın düşükse bu derece bile hamişlik belirtisi olabilir ama elimizde sağlıklı doğru veriler olmalı ki yorum yapabilelim :44: Ama şöle de birşey var adet günümde 36,6 yı hiç görmedim ben 36,2 36,3 36,0 filandı hep :44:
Ayyy ireeemmm sankii ölçsen düzenli nolurduuuu Benimde kafam karıştııı

Seninle kaç gündür hiç konuşamadık nasılsın canımmm
böbreğinde ağrı filan varmı oğluşun nasıl

keşke ölçebilseydim ama ben bir yumoş günü birde böyle adet günleri heyecandan uyuyamıyorum ki sabah namazla ölçüyordum hep bugün hem 3 buçukta uyandım neyse ateş ölçmeye kadar 2 saat bari lur diye yattım 4 buçukta yine uyandım napıyım ölçtüm bende bende düşük ateşliyim normalde 36,3-,36,4 luyo en fazla yumurtlamadan sonra bu ay ilk defa 36,5-36,6 gördüm ama havalar düzeldi ya biraz da ona yordum çünkü hiç bir belirtim yok, insan bir wc ye sıkışır bir kasık ağrısı olur normalde adet belirtisi kahverengiler bile yok bu ay :106::106:

periii canım inşallah sağlıklı haberler alır bebişinin cinsiyetini de öğrenir gelirsin. ama yaz hemen özlettin iyice kendini.
bence kızın olacak :44: damatlar çok ama kız yok biraz kız doğurun yaw

deragün niye korkuyosun ki canım. kocaman oldu bebişin. iyidir inşallah. strese girme öyle

havzoşum bu ne enerji yaw Allah ağzının tadını bozmasın tatlım. beşiğinizi de güle güle, iyi günlerde kullanın

eylem hoş geldin canım minik Hakan nasıl eşine de teşekkürlerimizi ilet ne iyi yaptı bilgisayar olayını

iroooooş kız hemen moral bozma... kırmızıyı görmeden karaları bağlama ya da kırmızıyı görmeden kü..du indirme addoş olsaydı daha münasip bişey söylerdi kesin

benim üstüme bi miskinlik bi tembellik çöktü ki sormayın her yanım ağrıyor. hoşaf gibiyim mevsim değişikliğinden mi acabaaa :44:
cumartesi şeker yüklemem var. sonucu pek iyi beklemiyorum. ailesel yatkınlığım var çünkü... bakalım hayırlısı artık...

Seninle kaç gündür hiç konuşamadık nasılsın canımmm
böbreğinde ağrı filan varmı oğluşun nasıl

saol tatlım
böbrek iyi gidiyor hiç ağrım olmadı uzun zamandır bol bol su içiyorum. ilaçları içmedim valla dr da söyledim bişey demedi. zaten enfeksiyon geçti. sadece büyüme var o da gebeliğe bağlı bi büyüme her gittiğimde ölçecekler işte. ben bi sorun olacağını düşünmüyorum bu saatten sonra. dersimi aldım çünkü. hatalarım vardı ve sonucunu gördüm. sende dikkat et tatlım ayaklarını sırtını sıcak tut sakın yorma kendini ve bol bol su iç sıvı diil bak SU... kazasız belasız atlatalım inşallah kalan 3-3,5 ayımızı da hayırlısıyla

oğluşum iyi kayınvalidesi bi tepikler bi tepikler çarşamba günleri kıvanç tatlıtuğ izleyince hep ona benzesin diyorum oğlan dayıya hesabı benim erkek kardeşimde sarışıın uzun boyludur çok da ağırbaşlı saygılı bi evlattır benim oğlumda dayısına çeker bi de anası gibi maviş olursa al sana behlül sonra pazartesi günleri kenan imirzalıoğlu izliyorum bu seferde diyorum ona benzesin babası gibi esmer kaşlı gözlü gür saçlı ayyy işte ben bööyle hayal dünyasında takılıyorum işte aslında sağlık olsun eli ayağı düzgün olsun da benim oğluşum kendine benzesin yeter
anaaaam hafzooş ne çok geyik yapmışım kız :26: :26:
ama başka arkadaşım yok burda benim yaw idare edin beni kızlar :106::106::106:

sen nasılsın tatlım...pıtırık hafsa nasıl ? maaşallah ona hiç üzmüyor annesini. akıllı kuzu o

bensiz olmaz topik sabahııı....genel hal gidişat yerinde...hafzoşum burda içim rahat

seyzoşum yaa ne güzel yazmışsın...çok güzel bir anne olacaksın...bence sana benzicek oğlun...gerçi ismini düşününce esmer de olur gibi...

perim ve deragun güzel haberlerle gelsinleeerrr..ne büyük heyecan...

iremciimmm hep söylerler birgün bana da nasip oldu...gerçekten öyle..bende hiç belirti olmadı..şişkinliğimin nedeni çatlatma iğnesiydi...biarkadaşım demişti ki göğüsten anlarsın ee herzaman ki gibi..ateşi gerçekten iyi takip etmek lazım...aylık çizelgeler halinde yorumlamak daha iyi...inşallah gelmezzz o kırmızılaarrrrr....

ve bugünlük bu kadar hepinizi öperim ananemize yemek yapıcam, alışverişte yapimm evde bişi yok diye söylenmesin...

Kizlarrr ben geldimm
Bugun kontrole gidilecekmis ne guzel cok sevindim perime ve deragunume ins guzel haberlerle gelirsiniz kizlarr
Seyzenim gecmis olsun balimmm
Oglusunla ilgili ne guzel hayaller kurmussun oyle senn
Bi de benim 90 duam vardi kusum araya kaynamis sanirsam:))
Eemsevcan gelmis hosgelmis ne guzel birsey yapmis esin :)))
İremim kuzum sende bende bekliyoruz ins guzel haberler aliriz yavrumm
Hafzammm kizinin besigi hayirli olsun mutlulukla uyusun icindee cimcimee tullu seylere bayilirim
Mehmet deryam canim Allah kolaylik versin sana azicik daha zor zamanin kaldi sonra kuzularinla birlikte parklar disarilar gezmeler ne iyi gelecek sizee
Vitom kizcen cookkk guzel masallah ona
Pidilim nerelerdeki
Asosum opuyom seni cok kocisin gelecekmis ne guzell

Messimmmm canim annen gelmis ne guzelll keyif yapin bol bol kocana da tez zamanda kavus ins yatakta da cok deli yatma bebis rahatsiz olabilir( yine iki kisisiniz yatakta ama kocalar narin olmasalarda bebekler narin amann dikkat )
Ados zillisi daha sık ugra buralara bebemm

canım ben 4 aydır falan düzenli ölçüyorum zaten aylık, sadece eşimin değerleri çok düşük dendiği ay ölçmedim, tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış çalışmadan umut ediliyo :106::106:

bu ay benden geçti gel beraber verelim gelecek ay müjdeyi gerçi gelecek ay ben yine nakavtım büyük ihtimal en iyisi sen ver ben arkandan gelirim

Buara yine zor geciyor benim icin
Kizlr bu ay tedaviye ilk basladigim dr a gittim anlattim 2 kurtaj ilaclar falan kendi dr um kurtaj sonrasi hic alltan bakmamisti bi de hic hormon falan istememisti onlari soyledim ve oEllikle adetin 3. Gunu gittim.drum bakti hormonlar normal enf var gibi dedi antibiyotik basladi aspirin verilmemisti soyleyince onu da verdi bi de progesteros dusuk doz( bunlari anlatmismiydim hatirlamiyorum bu arada :))
Neyse iste ilaclari kullandim onceki aylarda karnim 5 aylik gibi sisiyordubu ay o kadar sismedi daha rahat gecti benim icin.progesteronu 2 ay kulanacakmisim sabah aksam bende icerken bi degisiklik olmamisti ama adete son 5 gun var sadece sag koltuk altim agrirdi simdi tamami aciyor( ilk gebeliktede son 3 gun icinde cok acimaya baslamisti) karnim hep sisip gaz sancim olurdu simdi sis degil ama surekli bi dolgunluk var gibi 10 gun kala sol kasigim cok agriyordu simdi alt karin kismim hafif agri ve dolgunluk baska birsey yok .heyecan dorukta bekliyorum umarim bunay hersey guzel olur guzel haberi alirim ve bu mutluluk 9 ay surer kizlar iyi sozler ihtiyacim var sanirim bana dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…