- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.141
iyiyiiizz genel olarakkkk gelenlerin durumu o yönde....
benim yarın annem geliyoorrrr...bir heyecan kapladı ki içimi... 6 aydır görmüyorum...burnumda tütüyooorrrrr....
koca da yok amaann sabahlar olmasın ana kız vıdı vıdı vıdııııı.....
Eylemsevcosummmmmm eniste ne iyi etmisssss ozlemistik seni cok bitanemmmm nasilsinnnnnn oglus nasillllll
Irosummmm uzulme bitanemmmm durmak yok devam elbet olacak Allahin izniyleee
Derosummmmm niye korkuosun bitanemmm korkmaaa Allahin izniyle hersey yolundadirrr
Kizlarrr benim bugun down sendromu taramam ve detayli ultrasonum varrrr heryerini gorcekmisiz bebisimizinnnnnnnn ayyyy yerimmmmmm nasi heyecanliyimmmmmm
merhaba canlarım benim yarın ayrıntılı ultrasonum var çok korkuyorum ah sabah olsa hemen dualarınız bekliyorum
günaydın kızlar, bugün ateşim düştü geliyo benim kırmızılar gelecek ayda olmaz zaten darısı nisana..............
Seyzencim 300 daha ekle tatlım..........
eylemsevcosummmmmm eniste ne iyi etmisssss ozlemistik seni cok bitanemmmm nasilsinnnnnn oglus nasillllll
ırosummmm uzulme bitanemmmm durmak yok devam elbet olacak allahin izniyleee
derosummmmm niye korkuosun bitanemmm korkmaaa allahin izniyle hersey yolundadirrr
kizlarrr benim bugun down sendromu taramam ve detayli ultrasonum varrrr heryerini gorcekmisiz bebisimizinnnnnnnn ayyyy yerimmmmmm nasi heyecanliyimmmmmm
10. Gün bi düşme oluyor zaten iremimm 10. Gününmüydü
bende çok ateş ölçtüm dee ordan biliyom11 ve 12 de yükselirse tekrar gebelik var demektir ve ateş kesin sonuç veriyor
yok tatlım bugün 15. Gün adet olmalıyım yani, ama düzenli uykuyla ölçmedim işin kötüsü ve 2 gündür ilk defa bu ay 36,5 ve 36,6 yı gördümm :44::44::44: Keşke daha sağlıklı bir değer olsaydı en azından net olurdu adet gelene kadar kafayı yerimm...........
düzenli bir olçüm yapmadıysan anlamamız zor :44::44: Bende 10. Gün 36,5 11. Gün 36,6 12. Gün 36,7 çıktı o gün kan vermiştim normalde vucüt ısın düşükse bu derece bile hamişlik belirtisi olabilir ama elimizde sağlıklı doğru veriler olmalı ki yorum yapabilelim :44: Ama şöle de birşey var adet günümde 36,6 yı hiç görmedim ben 36,2 36,3 36,0 filandı hep :44:
Ayyy ireeemmm sankii ölçsen düzenli nolurduuuuBenimde kafam karıştııı
Seninle kaç gündür hiç konuşamadık nasılsın canımmm
böbreğinde ağrı filan varmı oğluşun nasıl
bensiz olmaz topik sabahııı....genel hal gidişat yerinde...hafzoşum burda içim rahat
seyzoşum yaa ne güzel yazmışsın...çok güzel bir anne olacaksın...bence sana benzicek oğlun...gerçi ismini düşününce esmer de olur gibi...
perim ve deragun güzel haberlerle gelsinleeerrr..ne büyük heyecan...
iremciimmm hep söylerler birgün bana da nasip oldu...gerçekten öyle..bende hiç belirti olmadı..şişkinliğimin nedeni çatlatma iğnesiydi...biarkadaşım demişti ki göğüsten anlarsın ee herzaman ki gibi..ateşi gerçekten iyi takip etmek lazım...aylık çizelgeler halinde yorumlamak daha iyi...inşallah gelmezzz o kırmızılaarrrrr....
ve bugünlük bu kadar hepinizi öperim ananemize yemek yapıcam, alışverişte yapimm evde bişi yok diye söylenmesin...
Kizlarrr ben geldimm
Bugun kontrole gidilecekmis ne guzel cok sevindim perime ve deragunume ins guzel haberlerle gelirsiniz kizlarr
Seyzenim gecmis olsun balimmm
Oglusunla ilgili ne guzel hayaller kurmussun oyle senn
Bi de benim 90 duam vardi kusum araya kaynamis sanirsam:))
Eemsevcan gelmis hosgelmis ne guzel birsey yapmis esin :)))
İremim kuzum sende bende bekliyoruz ins guzel haberler aliriz yavrumm
Hafzammm kizinin besigi hayirli olsun mutlulukla uyusun icindee cimcimee tullu seylere bayilirim
Mehmet deryam canim Allah kolaylik versin sana azicik daha zor zamanin kaldi sonra kuzularinla birlikte parklar disarilar gezmeler ne iyi gelecek sizee
Vitom kizcen cookkk guzel masallah ona
Pidilim nerelerdeki
Asosum opuyom seni cok kocisin gelecekmis ne guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?