Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ben geldim teyzoşlarrrr. Nasılım büyümüş müyümmm??? İçerde halay çekiyodum tam yakaladılar beniiiiiii. TİLİLİLİLİLİLİLİLİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ keyfim çok yerinde şükürrr. Maşallah sağlıklı bi bebekmişim ben. Taklalar felan atıyordum içerde durmadım yerimdeeeeeeeeeee.

Galiba oğlanmışım ama haftaya perşembe net belli olacak

Allahım nazarlardan saklasın seniiii canım benim.....

MAŞALLAH SANAAA YESİNLER HALAYINI HORONUNU SENİNNN BAYILIYORUM ULTUROSON FOTOLARINA GR MINA BAK MAKARNA KADAR DEĞİLLER RABBİM HERŞEYİNİ YARATMIŞ AMAAA

OYY MAŞALLAH SANAAAAAAA
ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMIZ YERİNDEEEE
ERKEKSE ZATEN KENDİNİ BELLİ EDİYOR

ALLAHIMMMMMM İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMM MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SAYFAYI AÇAR AÇMAZ KARŞIMA ÇIKTI, MUCİZE BU YAAAAAAAAAAAA, PERİM MAŞALLAH, HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR... AYY HALAYINI YERİM YAAAA

dannn diye daldım selam vermedim
selamünkoooo bebişkoşlar
umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben çok uzun zaman oldu uğrayamıyorum. Ama şimdi burdayım inşallah... Bende durumalr aynı, beklemedeyim, günlük aspirinimi folic asid hapımı içiyorum ve bekliyorummm

e hadi anlatın ne var ne yok, kimler doğum yaptı, yeni bebeklerimiz nasıl, isimleri neler, kimler gün sayıyor, ???
çok özlemişim

Canım benimmmmmm. İnşallah bebiş bişini getiriyodur. Bende öyleydim sanki bi kova biş yapcak gibi gider bi damla yapardımmm. Akşamları kalkardım bişeee normalde kalkmam hiççç. Olumlu düşünelim iyi olsun canımm her ay yeni umuttt. Sen güçlüsünnnnn canımsınnnnn herşey güzel olacakkkkkkkkkkkk

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledim hepiniziiiiiiiiiiiii toplaşalım artıkkk yaaaaaaaaaaaaaaa

Mesoşummm taze hamişim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herşey yolunda gidecekkkk. İçindeki korku uzun bekleyiştetn kaynaklanıyor bende öyleydimmm. Allahım geç buldum çabuk kaybetmiim diyordum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım benim....

Pojummmmm pıt pıtları mı duydun sennnnnnnn gözümüz aydınn çok sevindim tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mehmetderyaaammmmmmmmmmm çoook tatlı bebişlerinnn Allah bağışlasın canımmmmmmmmm bayıldımmmmm

Pitommm o kızını yerimmm ısırırımmmmmmmmmmmmmm çok tatlı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Seyzoşum nası oldunnn sağlığın iyi dimiiii????????????????????????????????????????

İroşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm az kaldı dur bakalım kırmızıları görmeden paçaları sıvamaaaa eşinin değerleri süeprdiii yüzümüz gülecek çok az kaldı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Perdoşumm sen nasılsın bitanemmmmmmmmmmmmmmmm

Işılımmmmmmmmmm naptı yaa tam geçmişe bakamadııımmmmmmmmmmmmmmmmm

Fatoş doğum yaptı mııııı ayyyy çok karıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bikaç gün gittimmmm herşey karıştıııııııııııııııııııııııııııııı

Dünki Menüm güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Karnıyarıkkkk Pilav Cacıkkk

Bugün

Somon Balığı- Salataa

Somon bebişlere çok faydalıymış canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu nasil birsey yaa ne guzel perimm gozun aydin mutlulugun daim olsun nasil sevindim anlatamam ins darisi bize artik bende boyle fotolarimi eklemek istiyorum artik

Hosgeldin erdoanimm gitmeyelim artik yaa bende cok uzun sureden sonra daldim
Ben bekliyorum son 5 funum kaldi sende ne var ne yok kuzum bat ne zaman batttt

Bilemedim ki belirti midir perim oncekilerde boyle olmamisti hic
Cok degisik bu kez sanki bi de alt karnimda bi doluluk var gibi sanki surekli biri oturuyo orda
Meslegi biliyon fazlaligi cikardim attim ama yine de bi baski var orada
Gecsin su bes gunnn dayanamiyorummmmmm:)))
Perim bunarada ablanda hamileymis cok sevindim kuzum kucaginiza da almak nasip olsun ins tez zamanda ne hoss anneniz hangi birinize yetecek bakalimmm :)))))

Yaa bebişim benim bat 3 mart bakalım Ama erkenden test yapmaya başlayacağım, çünkü allah korusun hamilelik varsa iğneye başlamak başlanacak. Doktor hamile kalır kalmaz bana haber ver demişti. O yüzden 1 gün bile geç kalmak istemiyorum.
Sen de öyle yap bebişim, aspirini alıyoruz tamam ama yeter mi ki ???
Ay hadi inşallah aynı gün öğreniriz ikimiz de,
Kaderimiz de aynı zaten

herkese sllmmmm

:119erdoganim hosgeldiiiiinnnn
:119: alyam sende hosgeldin sizi kacaklaaaarrrrr nerelerdeydiniz bakem insallah sizdende cok guzel haberleri alcazz
son 5 mi sayiyoruz simdi alyam
:119: iremim insallah hayirli bir haber vardir bebisin seninledir
:119erim senin halay ceken babegini yerim masallah annesi
:119: hafsam seyzenim derosun sizde iyisiniz okudugum kadariyla
:119: eylemim sevcanimda dondu artik
:119:messiiiimmmm nasil gidiyo hamislik
ayh benim kocam geliyo yarin aksam insallaaaahhhhh :119: bide dua edin bana cumartesi dr randevum var insallah verir raporu zor durumda birakmaz bizi
:119:adosum vitom deryam pidilim sizlerde iyisiniz insallaaahhh

herkese kocaman

Coraspin 100 luk ama yeterli diye dusunmustum ben:))
Valla sebastiana diyorum testi getir diye ama tirsiyorum cikmazda umutlarim yikilir diye
Gecen ay tum parayi teste yatirdik
elimde 1 tane kaldi o zaman soz verdim kendime zamaninda yapicam varsa da yoksa da o testle ogrenicem
Ama senden hamileyim demeninisterim zaten topigin son kalanlari da daha onceden hamile kaldilar o yuzden artik bizde bunkeyfi sonuna kadar yasayalim istiyorum

Donduum asosum evet son bes sayiyoruz en son benim haberim benden once kizlar var bu sessizligi bozariz ins 3 umuz birden Allahim umitlerimizin karsiligini verir ins.
Messim ayagininsurus olsa bari de arkasindan bizde dokulsek hemen n

Döndük canımmm :119: Maşallah 23.hafta olmuş, daha dün gibi Inşallah raporunu da alırsın, sonra da yatışşşşşşşş

canımmm inşallahben de senin hamileyim dediğin günü görmeyi çok isterim.
Belli mi olur belki biz de "hamileyiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz" diye bağırırız

bu arada AYBİCE HATUN aşılama mı yaptıracaktı, ne oldu ki, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum acaba kii:26::26::26:

kızlar özledım sıziiii......bu aralar canımız çok sıkkın teyzeleri..plesantamız öndeymış ama rahımı kapatmıyomuş doktorumuz kapatabılırde yukarı çıkabılırde dedı sıkıntılı bır bıraylık bekleyışımız var önumuzde..ınternetten araştırdıgımkadarıyla bu tur sorunda normal dogum olmuyormuş ve bebek erken dunyaya gelıyormuş oysa bız çok küçüğüz daha.açıkçası çok endışelendım sureklı çamasırımı kontrol eder oldum,kızıma yalvarıyorum annecim bı kıpırda die..daha once aynı sorunu yaşayan yada bılgısı olan varsa sevınırım...

Ayy insallahhh canimmm insallah yazariz artik nasil istiyorum bi bilsen
icimden bir his bu kez var diyo ama umitlenmekte istemiyorum surekli ayni seyleri yasadigim icin bilemedim ki

Telefondan girdigim icin haftani goremiyorum canim ama hic korkma ne kadar stres o kadr erken dogum riski sen sadece dinlen ve kendini lutfen dinleme madem ki bu bir ay onemli sadece yat uzan is yapma derim
Saglikla kucagina alirsin ins bebisini

merhaba canımm umarım hiçbir sorunla karşılaşmazsın canım, allah seni ve meleğini korusun. konuyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum. ama inşallah doktorun dediği %50 ihtimal gerçekleşir de yukarı çıkar kendine dikkat et ve sıkıntı yapma lütfen

Ayy insallahhh canimmm insallah yazariz artik nasil istiyorum bi bilsen
icimden bir his bu kez var diyo ama umitlenmekte istemiyorum surekli ayni seyleri yasadigim icin bilemedim ki

aynısını bana da söylüyo, kendimi bi farklı hissediyorum bu ay, afedersin kıtşıktan çıkmış gibi, ökzü gibi yiyorum ve akşamları erkenden uyuyakalıyorum... eşimle evde bir tek yemekte görüşebiliyoruz, ben sürekli koltuklarda, kanepelerde sürünür haldeyim.

acaba bu bir belirti olabili mi yoksa benim miskinliğim mi sadece

Ayy ben iyi birseye yormak istiyorum bunlari
Baska belirtilerinde varmi canimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…