Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım ne zamandı bat , bişeylerin ayak sesleri galiba bunlarrr

Belli olmaz balim bu isler sen kocana keci boynuzunu icir ve kendini hepp iyiye hazirla ins bu ay olacak iremim kac gunun kaldi benim son 5

canım ne zamandı bat , bişeylerin ayak sesleri galiba bunlarrr

Ahh iremimmm ins kac aydir bu kadar stres fazla geldi bana bende artik bat beklemeden rahatca beklemek istiyorum umarim bu ay olur artik .seninde biran once hamile kalmani istiyorum İns Rabbim fazla aramaz.
Benim ilk bebegim duruyor olsaydi mart 17 de dogacakti ama nasip iste ins martta bende guzel haberi alirim diyorum(

Eşimin keçiboynuzluk işi kalmadıda şükür değerleri yükseldi fakat beli nakavt oldu şimdide , söylemesi ayıp sırf ben üzülmeyim diye geçen ay az çalışma yaptık Daha kötü oldu pazartesi doktora gidecek bakalım nolur :106::106::106: Benim bat bugün gelecek galiba zaten, inşallah sen bu ay patlat ben arkadan gelmeye razıyım yeterki gelecek olayım, yerimde saymayım.....................
belli olmaz balim bu isler sen kocana keci boynuzunu icir ve kendini hepp iyiye hazirla ins bu ay olacak iremim kac gunun kaldi benim son 5

ben şubat 17 de depresyonuma girip çıktım , bu ay gelsin çok istemiştim gidenin yerine ama kısmet, olduğu kadar olmadığı kader dedik

ben şubat 17 de depresyonuma girip çıktım , bu ay gelsin çok istemiştim gidenin yerine ama kısmet, olduğu kadar olmadığı kader dedik

En azindan hamile kalabiliyoruz be iremim buna da sukur ins bekletmeden gelecek sıpalar
Esim iki gundur grip sirf bana bulasmasin diye bu gece ayri uyuduk ilk defa cok zoruma gitti ( nelere katlaniyiruz da bu cimcimeler gelmiyo bi turlu
Esine cok gecmis olsun canim o da tedavisini olsun bir daha ki ay cok lazim olacak sen hamile olsandanolmasanda:))
O nazlar cekilecek bir kere saglam koca lazim
İns bugun hasta olmazsinda guEl haberi aliriz yarin test yap mutlaka tamam mi
Ya benim bi de cok sikistigimi hissediyorum wc ye gidiyorum ama fis cok az acaba idrar yolu enf mu kaptim diyorum ama bu ay antibiyotik ictim imkansiz yani neden boyle oluyor ki yanma da yok

.................................perisoko......... .............idilga

iremneva......................372................ ............373
seyzen..........................63................ .............62
meessttrraa...................50.................. ...........50
bojou...........................90............... ...............90
alya35..........................45...............................45

TOPLAM.......................620.................. ..........620

alyaaam hoş geldin yaw kaçma gel böyle arada inşallah güzel haberler alırız bu ay senden de tedavilerine birebir uy ama sakın aksatma
dua yı da ekledim canım kusuruma bakma gözümden kaçmış :26:

ikiside olur tatlım yaaa ikiside kabulumüz sordum hafsoşa olabilir dediii Ama bence dayısına benzeyecek sarışın olucak gözlerde mavişşş ohh
bende kızımı hep boncuğum diye seviyorum bilerek sölemiyorum ağzımdan öle çıkıyo :44: Acaba gözleri renklimi olucak teyzelerine benzer inşallah iki kızkardeşim var biri mavi biri yeşil gözlü ikiside birbirinden güzel ben anneme benzerim kahveyim
Olsun kızz geyik meyik günleri doldurucaz işte napalımmmm

Pıtırcığım iyi çok şükür üzmüyo valla hemde hiç aradan tekmeliyo meraktada bırakmıyoo
seyzoşuumm karnında nasılsa dışardada öle olur diyolar haziran anneleri acaba doğrumudur öleyse hafsa çok hanım hanımcık olucak

canım aynı tarif ettiğin şekilde wc ye sıkışmayı o kadar çok istiyorum ki Benim hamilelik belirtim bir damla su içsem wc ye gidiyordum birde kasıklarımda ayağımı falan uzatıversem çekilme oluyodu , başka ne göğüs ne akıntı hiçbişey hatırlamıyorum hiç , bide ağzım durmuyodu iştahım açılmıştı
Canım gece yarısına kadar uyumuycam ki uykum bölünmesin diye sabah düzgün bir ölçüm yapayım diye ama yarına kalabilsem keşke yumoş gününm kesin doğru bugün 15. Gün diye düşünüyom bakalım nolcak hiç bir belirtim yok ama

Uyuyorum seyzenim hatta daha onceden saglikci oldugum icin tedaviyi begenmezsem diger dr a gidiyorum
Simdilik bu dr um iyi ama ikisine birsen devam etmek daha iyi olacak gibi :))
En azindan korkum yok aspirin ictigim icin bebek olsada birsey olmayacagini dusunuyorum
Aslinda topigi hep okuyorum ama yogun oldugumuzdan yazamiyorum malesef
bi de artik eskisi gibi halvet haftasi bekleme sureci konusulmuyor diye yazasimda gelmiuor ..

alyaaamm hoşgeldinn canııımmmm inaşallah bitanem güzel haberlerini alıcaz messim için hissettiklerimi şimdi senin içinde hissediyorum yakın yaa sanki yakında seninde halayını çekicez burda öle hissediyorum

bu doktor daha detaycıymış yaklaşımını sevdim moralsiz olmaz tabii alyammm bu iş pozitif bi bakış açısı istiyor yılmak yok 2 kere hamile kadın sen yine olucak hemde çok sürmeyecek bak görürsün
adoş yokyaa kehanet işinide ben üstlendimm şaka bi yana canım gerçekten hissettiklerimi söylüyorum

Ahmet efe döndümü hafsa tam midemin altına tekme atıyor artık resimdeki gibi döndü galibaa:44::44: Sen tekmeleri nerene yiyon

İremim her gebelik belirtisi birbirinden baska oluyor ben ilkini hisseisken 2. Yi hic anlamadim (
O yuzden umidini kesme sakin kizarim bakk
Mesela idrar sıkısmasıyla ilgili bende hic birsey olmamisti ama bilemiyorum tabii bu benim icin suan belirti mi:26:

Hafzamm gercekten oyle mi hissediyorsun baliimmm agzin bal yesin derler ya ahanda ondan
Bu ara da hosbuldum simdi sizinle konusurken anladim ki gercekten morale ihtiyacim varmiss

oyyy alyam benimmmm senin için halvet haftasıda konuşuruz tabiii sen yeterki gel üzülmeee

aspirinden birşey olmaz canım kanını sulandırır faydası bile olabilir
evet kızlar
halvet taktikleri
halvet menüleri arkadaşlarımıza moral olucaksa ki olucak geçmiş günleri bi yadedeliimmm bakalımm

alyam için son 5
iroşum için şafak

Ahh caniimm tesekkur ederim :)))
Aspirini diger dr vermemisti kiziyordum bu ay diger dr hemen verdi o uuzden cok mutluyum bebegi gec ogrensem bile dusme ihtimali azaldi.benim icin cok onemliydi hafzammm sonra da ins bebeis olursa yani ignelere baslicam.
Bide size soylemeyi unuttum adete 1 hafta kala isyerinde Fenalastim tansiyonum cikmis meger 16/ 11 hemen hastane tabii birsey yapamadilar ilac falan dinlendim biraz sonrada evde istirahat

gerçekten canımm inan mess'e diyordum yakın yakın diyee hissediyo insan yaa bazen öle olur yaa
yok alyam bal yemesin yasak Doktor diyet verdi birazcık kilo aldımda (10 kilocuuuuuuuukk)

yaaa geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine neden çıktı acaba durup dururken sen çok stres yapıyonn dimiiiiiiiiiiii
Seniii yatırır totoşuna şaplağı yapıştırırız haaaaa Stres yoookkk

yaaa geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine neden çıktı acaba durup dururken sen çok stres yapıyonn dimiiiiiiiiiiii
Seniii yatırır totoşuna şaplağı yapıştırırız haaaaa Stres yoookkk

Bilemedimki simdi ne diyeyim ben saplak flan da demisken hafzamm :))
Neden oyle oldu bilmiyorum ilk dega tansiyonum yukseldi ritim 115 .
zaten dusukten sonra da ritim bizuklugum vrdi hepsi birbirine girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…