Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
waaooooow
bence de cuma git canım alttan bakayım derse istemiyorum uygun değilim falan dersin :44:
Doktorum biraz yoğun tekrar değiştirmeycem randevumu çarşamba gitcem yeterki sıkıntı olmasın beklemeye razıyım kanda vermeycem bir daha en azından öyle dinüyom şuan

görüşemedik yaw nasılsın tatlım. annenle neler kaynatıyorsunuz bakiiim

görüşemedik yaw nasılsın tatlım. annenle neler kaynatıyorsunuz bakiiim

iyiyim seyzoşummm...ireme yazıp kalkmıştım pc başından. annemle iyiyizzz...bugün evi temizledi bende toz aldım

sonra sinemaya gittik..kelebeğin rüyasına..öyle geçiyo zaman işte perşembe gidicek...

kaynatma konusu herşey canım sizi bile anlattımmmm

sende iyiymişsin çok şükür...senin sayende sol yanıma yatmaya alıştım valla...ama zor oluyor sabah saçlarım dikdik sol yanda kalkıyorum...

günü ben başlatıyorum yuppiiiiiiiiiiiiiii
oğloş beni uyandırdı uykumuz kaçtı bende yazayım dedimmmmmmm
sizleri seviyorummmmm
muckkkkkkkkkkk

gününüz aydın olsuuun dilekleriniz de gerçek

sizleri seviyorummmmm
muckkkkkkkkkkk

eylemiiim benim de oğluşuum sabah 5.30 gibi başlıyor tekmelere... doğunca işim iş valla :18::18::18:
sen biraz anlatsana canım yaaw. nasıl oldu doğum falan senin durumun nasıl? sen ikisini de yaşadın kız çocuk mu erkek çocuk mu daha zor :44:

ZEYTİİİİİİİİN ne alemdesin kuzuuuuuuu :44: herkesler geliyoo uğruyooo senden ses yok :44: ahh emir aaah aldın zeytinimizi bizden

kızlar günaydın.Benim durumumda bi gariplik var sanırım.Sabah test yaptım tek çizgi çıktı.Şimdide karnımda ağrı var adet olucakmışım gibi.
Sanırım adetten birgün önce yaptım diye testi öyle çıktı.Bazen olurmuş adete yakın zamanda hcg yükselebilirmiş.
Eğer bugün adet olmazsan kan testi yapıcam akşam.Orda tam belli olur zaten ne olduğu.

sizleri seviyorummmmm
muckkkkkkkkkkk

günaydın eylemsevcoşuummm hiç anlatmıyon bize yaaaa Nasıl 2 bebekle birden uğraşmak sormuştum ama cevap alamadım bak seyzoşta sormuşş :44:

yaa canımm dedik dimiii sana kan ver diyee şimdi öle şüpheye düşersin işteeee dinlemiyon ki bizii vericektin kanı uzatıcaktın ayaklarınııı

Kızlar tecrübeli hamiş ve anneler bu arda yemememiz gereken meyve sebze ne var ya ben narı çok seviyodum yedimde bana dedilerki yeme , şimdi merak ettim bilmeden yeme ihtimalim olan ne var :44::44:

kızlar tecrübeli hamiş ve anneler bu arda yemememiz gereken meyve sebze ne var ya ben narı çok seviyodum yedimde bana dedilerki yeme , şimdi merak ettim bilmeden yeme ihtimalim olan ne var :44::44:

canım bayat asitli gıdalardan uzak dur narı da yeme diyolar evet fazla yeme dikkat et şimdilik onun dışında mevsim sebzesi meyvesi ne varsa taze taze ye bişey olmaz bal pekmez gibi çok şekerli gıdalarıda doktorum bana yeme demişti bi süre onlarıda yeme istersen

ballı süt iptal o zaman , asitli dedin aklıma portakal geldi , nar için c vitamini kanı sulandırıyo dediler portakalda c vitamini , asitten kastın normal kolayı falan diyosun galiba demi ben içmiyorum zaten .........

ballı süt iptal o zaman , asitli dedin aklıma portakal geldi , nar için c vitamini kanı sulandırıyo dediler portakalda c vitamini , asitten kastın normal kolayı falan diyosun galiba demi ben içmiyorum zaten .........

sade süte devam canım 2 günde 1 tane haşlanmış yumurta mutlaka yee yok portakalı rahatlıkla yiyebilirsin hiç bi engelini duymadım narda başka bişey var sanırım :44:
Evet canım asitli olan herşeyden uzak duruyoruz içenler var yok değil ama ben kesinlikle içmedim veeeeeeeeee kefir mutlaka iç haftada 2 kere etli sebze yemeği mutlaka yiyoruz yoğurt mutlaka yiyoruz beyaz ekmek yok tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği daha iyi
herşeyden önemlisi iroşumm bol bol su iç içebildiğin kadar

HII UNUTMADAN SALAM SUCUK SOSİS SAKATAT KESİNLİKLE YASAK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…