- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.341
kızlar 1335
Doktorum biraz yoğun tekrar değiştirmeycem randevumu çarşamba gitcem yeterki sıkıntı olmasın beklemeye razıyım kanda vermeycem bir daha en azından öyle dinüyom şuanwaaooooow
bence de cuma git canım alttan bakayım derse istemiyorum uygun değilim falan dersin :44:
görüşemedik yaw nasılsın tatlım. annenle neler kaynatıyorsunuz bakiiim
günü ben başlatıyorum yuppiiiiiiiiiiiiiii
oğloş beni uyandırdı uykumuz kaçtı bende yazayım dedimmmmmmm
sizleri seviyorummmmm
muckkkkkkkkkkk
kızlar 1335
günü ben başlatıyorum yuppiiiiiiiiiiiiiii
oğloş beni uyandırdı uykumuz kaçtı bende yazayım dedimmmmmmm
sizleri seviyorummmmm
muckkkkkkkkkkk
kızlar günaydın.benim durumumda bi gariplik var sanırım.sabah test yaptım tek çizgi çıktı.şimdide karnımda ağrı var adet olucakmışım gibi.
Sanırım adetten birgün önce yaptım diye testi öyle çıktı.bazen olurmuş adete yakın zamanda hcg yükselebilirmiş.
Eğer bugün adet olmazsan kan testi yapıcam akşam.orda tam belli olur zaten ne olduğu.
süpeeeeeeeerrrr değerin ne güzel artmış ölee maşallah iremimmm
Birdaha adetin 1 hafta geçikince yapıcam.Adet oldum kızlar.Yanlış alarmdı sanırım.Yada vardı birşey ama düşüyor.
birdaha adetin 1 hafta geçikince yapıcam.
kızlar tecrübeli hamiş ve anneler bu arda yemememiz gereken meyve sebze ne var ya ben narı çok seviyodum yedimde bana dedilerki yeme , şimdi merak ettim bilmeden yeme ihtimalim olan ne var :44::44:
canım bayat asitli gıdalardan uzak dur narı da yeme diyolar evet fazla yeme dikkat et şimdilik onun dışında mevsim sebzesi meyvesi ne varsa taze taze ye bişey olmaz bal pekmez gibi çok şekerli gıdalarıda doktorum bana yeme demişti bi süre onlarıda yeme istersen
adet oldum kızlar.yanlış alarmdı sanırım.yada vardı birşey ama düşüyor.
ballı süt iptal o zaman , asitli dedin aklıma portakal geldi , nar için c vitamini kanı sulandırıyo dediler portakalda c vitamini , asitten kastın normal kolayı falan diyosun galiba demi ben içmiyorum zaten .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?