- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.301
kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 haftasıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr
Irosum bulantinmi basladi kuzum kiyamammmmm benimde bugun sabahtan basladiii artik bitmesi gerek ama hayirlisi ins rahat gecirirsin canmmm
Asosum kuzum noldu yaaa gecmis olsunnnn neden hastanede yaticaksinnnnnnnn? :26:uzuldum ya herseyi bosver bak bebisi iti sukur senin mi biseyin var kuzum acil sifalar diliyorum sanaaaaaa
geçmiş olsun tatlım su gibi ve sağlıkla geçsin inşallah 2 haftannn ..................kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 haftasıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr
kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 haftasıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr
Kizlar yaaa alt karnim agriuoooo (bi dolgunluk var gibi hissediyorum)
belim de ayakta biraz kaliyim hemenn basliyo sanki saatlerce ayakta kalmisim gibi kocam bana izin verdi bugun hep yatar vaziyetteydimm
hep dinlenir moddayim
Azicik kaptirdik kendimizi ins bosa cikmaz
Perim hala devam ediyor soyledigim durum wc ye gidiyorum ama bisey yok ama giderken cok sıkısmıs olarak gidiyorumm:)))
Evde stok testim de yok(sanki olsa cikacak ) hehe deliriyorum sankim
belirtisiz biri olarak başladımı emin değilim belki psikolojiiktir ama çıkardığıma sevindimm
geçmiş olsun tatlım su gibi ve sağlıkla geçsin inşallah 2 haftannn ..................
ayy hadiii bvallaaa yap yapp
inşş hissetiğin hersey gercektir canım dualrımız seninlee
cnm olsun dediğin gibi maddi ve manevi sıkıntılı bir durum evett ama senin bebeğinin saglıgı yerinde olsun..inan onu kucagına all bu stresli dönemlerinin hepsini bir anda unutverceksin...
bizi haberdar et muhakakk
iremcim ilk çıkarışını tebrik ederiiimdr a ne zaman gideceksin
asoşuum üzülme canım hastahanede olman daha iyi acil bişey olsa hemen müdahale ederler. oğluşun iyi olsunda annesi sen sık dişini biraz çoğu gitti azı kaldı canım
vitooom, adoşuuuum ya o güzellikler ne öyle yawAllah Zeyno yu da Deniz i de nazarlardan saklasın. ısırasım geldi yanaklarını ayyy keşke daha önce çocuk yapmaya karar verseydim etraf güzel kız kaynıyoo benim oğlum geç kaldı doğmak için
alyaaaa, erdooganım patlatın bebiş haberlerinide keyfimiz katlansın mutluluğumuz tamamlansın hadi canlarım. bak terimiz soğumadı daha halaya devaaaaam
çiçeği burnunda annişler, meleği göbişinde hamişleeer hepiinizi öpüyoruz oğluşumla..
bizim durumumuz iyi böbreklerimiz kontrol altında sıkıntı yok şekerimizde normal çıktı atlattık çok şüküroğluşum ters dönmüş totosu karnımda yani üç hafta sonra randevumuz var yavaş yavaş geri sayıma başlıyoruz çok heyecanlıyım. mobilyalarımız geldi. pek eksiğimiz kalmadı. sanırım son 1,5 ay kala herşey hazır olacak Allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah. Sağlık olsun huzur olsun neşemiz daim olsun... güüüüpgüzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle canlarııım
HErkese günaydınn...Ya bu gebelik testlerinin hassasiyeti okadar değişikki.Ctesi yaptığım test markasında gördünüz çizgiyi.Ertesi gün başka bi markayla tekrar yaptım.Çift çizgi ondada çıktı ama baya silikti,diğeri kadar belirgin değildi.Yani muhtemelen ctesi yapsaydın onda çıkmazdı birşey.Bugün ilk testi aldığım eczaneden alıcam yine test onunla yapıcam.Kan vermeyede çarşamba gidicem.Doktorada bir sonraki haftasonu randevu almayı düşünüyorum.Çok erken gidince birşey göremiyolar sonuçta.İlk gebeliğimden tecrubeliyim.Doktor erken gelmişsin demişti bana
Asosummm bitanemm gecmis olsun eminim bu onlem icin bir yatistir eger oyleyde sakin canini sıkma sonucta ilk duruma gore suan ki durumun daha iyi ( sonucta cift rahim degil artik onceden daha vok korkuyorduk ama kalp olmasi digerinden daha iyi seninle bu konulari konusmustuk) hep moralini yuksek tut biz hep telefonundayiz
Ayy bende ilk cikarisinin serefine iki attirayim
Vitom cikmiyo testlerde bisey yaa kocam 4 tane almis cuma gunu o daha heyecanli
hergun yapiyom yokk(
Nasil istiyorum haberi vermeyi bir bilsenn
Bebemm ilk testin markasi neydi o daha hassasmis demekki
Yaa benim adet gunum yarin benimde hep sonrasinda belli oluyo zaten ama okuyunca dayanamiyo indan o kadar test yaptim hic birinde birsey yok boyle oldukca daha da umutsuzlaniyorum acaba yine mi yok
Bugun 13. Gundu son iliski sonrasi(
Markanın adını hatırlamıyorum ama bu akşam alıcam yazarım ozaman.
Hılllllllllll çok sevindim canım.İnşallah kan sonucuyla da sevincimiz kat kat artar.Bence testte çıktğına göre kan ver direk,testle uğraşma.En iyi ve kesin sonuç kan vermek...
Ben halayı mı çekeyim ama
Kızlar benim yaramazlardan dolayı geçmişe pek göz atamıyorum ama perim doktora gitmişsin,yerim ben o minnağı...Ben daha öncede söylemiştim benim ilk hamiş olduğunu duyduğumdan beri içimden erkek bebiş geçiyor senin için ama hayırlısı olsun...MAŞALLAH bebişine...
Asosum dikkat et canım çok geçmiş olsun.Allah ım yar ve yardımcın olsun.Bebişini kucağına alınca o günler aklına bile gelmiyor inan.İyi düşün bu günlerde geçecek Allah ın izniyle...
Alyam inşallah minik meleğin seninledir.İnşallah senin hayırlı haberlerini de alırız...
Çok az kaldı hamile topiğinden bebiş topiğine geçmemize inşallah.Perim canım benim bebiş topiği de açar mıyız inşallah.Ordan anneler tecrübelerini paylaşır hep birlikte büyütürüz inşallah bebişleri...
Vitom ve adoşum gelin adaylarımı öpüyorum ve o yanaklardan ısırıyorum kuzuları...Allah ım bağışlasın bebişlerimizi...
Eylemim tekrar hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun bebişin tekrardan.Biraz anlat bakalım nasıl geçti doğumun.Bebiş nasıldı,kaç kg doğdu?
Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum,her ne kadar belki yüz yüze tanımasakta birbirimizi böyle daha içten bence her şey,daha doğal,daha güzel...İyi ki varsınız kızlar..
Eğer kaçırdığım unuttuğum bir şeyler varsa kusura bakmayın kızlar...
Haftalar ne de çabuk geçiyor öyle değil mi?Eşime dün diyorum ki bir zamanlar bebiş olsun diye uğraşıp yoruluyorduk :) Şimdi maşallah onları büyütmek için uğraşıyoruz.Ne mutlu bizlere.Allah ıma binlerce kez hamd olsun ki bizlere de bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti.Rabbim listede kalan diğer arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip eder inşallah...Ben çok umutluyum listede kimse kalmayacak,sadece Rabbim zamanını bekliyor vermek için.Her şeyde vardır bir hayır...
Tamam canim bende onunla bakarim bi bakalim cikarmi ki
Haberi vermeyi cok istiyorum deryam dun dayanamadim ve hem anneme hem yengeme agladim ilk kez
Aslinda zaman cok hizli geciyor da birseyleri beklemiyorsak bekliyorsak 1 dk bile zor canimm
çığlıııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, süper bir haber sabah sabha gördüğüm en iyi şeyyyyyyyyyyyy, çok çok sevindim allah tamamına erdirdsinnnnnnnteşekkür ederim canım.kan için beklicem yarın falan tekrar test yapıyım.valla ilk hamileliğimde kalp atışı duyamadığımız için kürtaj olduğumdan tam sevinemiyorum bile şuan.Eki Görüntüle 645647
çok geçmiş olsun canım, doktorların güvenilir ellerinde olacaksın , içini ferah tut, allah seni ve meleğini korusunkizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 haftasıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr
o kadar çok istiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ama bat dündü, benim 1-2 gün gecikme olur normalde, umutsuzca bekliyorummmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26: Henüz test yapmadım, bugün akşam alıp yapıcamgeçmiş olsun canımm inş.tez zamnda bitecek bu sıkıntılar ve ogluşun kucagına gelecek böyle düşün ogluşunu kucagında hayal et,Gececek canım rabbim başka sıkıntı vermesin dualarımız seninle üzülme morelini yüksek tut canım benim
Erdgn hadiiiiiiii yaaaaaaaaa senden çok umutluyumm nedense gel de biIyi haber ver yavrummmmmmmmmmmm
öpüyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese günaydınn...ya bu gebelik testlerinin hassasiyeti okadar değişikki.ctesi yaptığım test markasında gördünüz çizgiyi.ertesi gün başka bi markayla tekrar yaptım.çift çizgi ondada çıktı ama baya silikti,diğeri kadar belirgin değildi.yani muhtemelen ctesi yapsaydın onda çıkmazdı birşey.bugün ilk testi aldığım eczaneden alıcam yine test onunla yapıcam.kan vermeyede çarşamba gidicem.doktorada bir sonraki haftasonu randevu almayı düşünüyorum.çok erken gidince birşey göremiyolar sonuçta.ilk gebeliğimden tecrubeliyim.doktor erken gelmişsin demişti bana
Harika bir sabahtaaann günaydıdnlaaaaaaarrrr herkeslereee :119::119::119::119::119::119::119:
teyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçasıAma kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?