Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 hafta sıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr

bebeğin iyi olmasına sevindim tatlım aalah yardımcın olsun üzülme bunlar sana tatlı bir bebişi getirecek olan sıkıntılar sonunu düşün yeter

Irosum bulantinmi basladi kuzum kiyamammmmm benimde bugun sabahtan basladiii artik bitmesi gerek ama hayirlisi ins rahat gecirirsin canmmm

Asosum kuzum noldu yaaa gecmis olsunnnn neden hastanede yaticaksinnnnnnnn? :26:uzuldum ya herseyi bosver bak bebisi iti sukur senin mi biseyin var kuzum acil sifalar diliyorum sanaaaaaa

belirtisiz biri olarak başladımı emin değilim belki psikolojiiktir ama çıkardığıma sevindimm

kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 hafta sıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr
geçmiş olsun tatlım su gibi ve sağlıkla geçsin inşallah 2 haftannn ..................

geçmiş olsun canımm inş.tez zamnda bitecek bu sıkıntılar ve ogluşun kucagına gelecek böyle düşün ogluşunu kucagında hayal et, gececek canım rabbim başka sıkıntı vermesin dualarımız seninle üzülme morelini yüksek tut canım benim

erdgn hadiiiiiiii yaaaaaaaaa senden çok umutluyumm nedense gel de bi iyi haber ver yavrummmmmmmmmmmm

öpüyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy hadiii bvallaaa yap yapp
inşş hissetiğin hersey gercektir canım dualrımız seninlee

cnm olsun dediğin gibi maddi ve manevi sıkıntılı bir durum evett ama senin bebeğinin saglıgı yerinde olsun..inan onu kucagına all bu stresli dönemlerinin hepsini bir anda unutverceksin...
bizi haberdar et muhakakk

yaaaa ne güzel hamiş haberi var yineeee

hiliiiii tebrik ederim canım çizgi çok net bugün kesin güzel bi değer çıkacak

iremcim ilk çıkarışını tebrik ederiiim dr a ne zaman gideceksin

asoşuum üzülme canım hastahanede olman daha iyi acil bişey olsa hemen müdahale ederler. oğluşun iyi olsunda annesi sen sık dişini biraz çoğu gitti azı kaldı canım

vitooom, adoşuuuum ya o güzellikler ne öyle yaw Allah Zeyno yu da Deniz i de nazarlardan saklasın. ısırasım geldi yanaklarını ayyy keşke daha önce çocuk yapmaya karar verseydim etraf güzel kız kaynıyoo benim oğlum geç kaldı doğmak için

alyaaaa, erdooganım patlatın bebiş haberlerinide keyfimiz katlansın mutluluğumuz tamamlansın hadi canlarım. bak terimiz soğumadı daha halaya devaaaaam

çiçeği burnunda annişler, meleği göbişinde hamişleeer hepiinizi öpüyoruz oğluşumla..
bizim durumumuz iyi böbreklerimiz kontrol altında sıkıntı yok şekerimizde normal çıktı atlattık çok şükür oğluşum ters dönmüş totosu karnımda yani üç hafta sonra randevumuz var yavaş yavaş geri sayıma başlıyoruz çok heyecanlıyım. mobilyalarımız geldi. pek eksiğimiz kalmadı. sanırım son 1,5 ay kala herşey hazır olacak Allah herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah. Sağlık olsun huzur olsun neşemiz daim olsun... güüüüpgüzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle canlarııım

.................................perisoko......... .............idilga

iremneva......................532................ ............533
seyzen..........................63................ .............62
meessttrraa...................50.................. ...........50
bojou...........................90............... ...............90
alya35..........................45................ .............45

TOPLAM.......................780.................. ..........780

HErkese günaydınn...Ya bu gebelik testlerinin hassasiyeti okadar değişikki.Ctesi yaptığım test markasında gördünüz çizgiyi.Ertesi gün başka bi markayla tekrar yaptım.Çift çizgi ondada çıktı ama baya silikti,diğeri kadar belirgin değildi.Yani muhtemelen ctesi yapsaydın onda çıkmazdı birşey.Bugün ilk testi aldığım eczaneden alıcam yine test onunla yapıcam.Kan vermeyede çarşamba gidicem.Doktorada bir sonraki haftasonu randevu almayı düşünüyorum.Çok erken gidince birşey göremiyolar sonuçta.İlk gebeliğimden tecrubeliyim.Doktor erken gelmişsin demişti bana

Asosummm bitanemm gecmis olsun eminim bu onlem icin bir yatistir eger oyleyde sakin canini sıkma sonucta ilk duruma gore suan ki durumun daha iyi ( sonucta cift rahim degil artik onceden daha vok korkuyorduk ama kalp olmasi digerinden daha iyi seninle bu konulari konusmustuk) hep moralini yuksek tut biz hep telefonundayiz

belirtisiz biri olarak başladımı emin değilim belki psikolojiiktir ama çıkardığıma sevindimm

geçmiş olsun tatlım su gibi ve sağlıkla geçsin inşallah 2 haftannn ..................

Ayy bende ilk cikarisinin serefine iki attirayim

Vitom cikmiyo testlerde bisey yaa kocam 4 tane almis cuma gunu o daha heyecanli
hergun yapiyom yokk(

Nasil istiyorum haberi vermeyi bir bilsenn

Bebemm ilk testin markasi neydi o daha hassasmis demekki
Yaa benim adet gunum yarin benimde hep sonrasinda belli oluyo zaten ama okuyunca dayanamiyo indan o kadar test yaptim hic birinde birsey yok boyle oldukca daha da umutsuzlaniyorum acaba yine mi yok
Bugun 13. Gundu son iliski sonrasi(

Markanın adını hatırlamıyorum ama bu akşam alıcam yazarım ozaman.

Hılllllllllll çok sevindim canım.İnşallah kan sonucuyla da sevincimiz kat kat artar.Bence testte çıktğına göre kan ver direk,testle uğraşma.En iyi ve kesin sonuç kan vermek...
Ben halayı mı çekeyim ama

Kızlar benim yaramazlardan dolayı geçmişe pek göz atamıyorum ama perim doktora gitmişsin,yerim ben o minnağı...Ben daha öncede söylemiştim benim ilk hamiş olduğunu duyduğumdan beri içimden erkek bebiş geçiyor senin için ama hayırlısı olsun...MAŞALLAH bebişine...

Asosum dikkat et canım çok geçmiş olsun.Allah ım yar ve yardımcın olsun.Bebişini kucağına alınca o günler aklına bile gelmiyor inan.İyi düşün bu günlerde geçecek Allah ın izniyle...

Alyam inşallah minik meleğin seninledir.İnşallah senin hayırlı haberlerini de alırız...

Çok az kaldı hamile topiğinden bebiş topiğine geçmemize inşallah.Perim canım benim bebiş topiği de açar mıyız inşallah.Ordan anneler tecrübelerini paylaşır hep birlikte büyütürüz inşallah bebişleri...

Vitom ve adoşum gelin adaylarımı öpüyorum ve o yanaklardan ısırıyorum kuzuları...Allah ım bağışlasın bebişlerimizi...

Eylemim tekrar hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun bebişin tekrardan.Biraz anlat bakalım nasıl geçti doğumun.Bebiş nasıldı,kaç kg doğdu?

Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum,her ne kadar belki yüz yüze tanımasakta birbirimizi böyle daha içten bence her şey,daha doğal,daha güzel...İyi ki varsınız kızlar..

Eğer kaçırdığım unuttuğum bir şeyler varsa kusura bakmayın kızlar...

Haftalar ne de çabuk geçiyor öyle değil mi?Eşime dün diyorum ki bir zamanlar bebiş olsun diye uğraşıp yoruluyorduk :) Şimdi maşallah onları büyütmek için uğraşıyoruz.Ne mutlu bizlere.Allah ıma binlerce kez hamd olsun ki bizlere de bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti.Rabbim listede kalan diğer arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip eder inşallah...Ben çok umutluyum listede kimse kalmayacak,sadece Rabbim zamanını bekliyor vermek için.Her şeyde vardır bir hayır...

Son düzenleme:
Markanın adını hatırlamıyorum ama bu akşam alıcam yazarım ozaman.

Tamam canim bende onunla bakarim bi bakalim cikarmi ki

Haberi vermeyi cok istiyorum deryam dun dayanamadim ve hem anneme hem yengeme agladim ilk kez

Aslinda zaman cok hizli geciyor da birseyleri beklemiyorsak bekliyorsak 1 dk bile zor canimm

İnşallah canım benim,doğru söylüyorsun beklemek kolay değil ama beklenen çok güzel bir şey oyüzden beklediğine değecek mutlu haberi alınca unutacaksın hepsini.Ben şimdi diyorum ki 1,5 yılın sonunda iki tane bebişim olacağını bilsem okadar üzülüp ağlayıp sıkıntı yapmazdım kendime.Ama işte yaşamamız gereken şeyleri yaşıyoruz.Ama sonu aydınlık,bebişin gelecek en kısa zamanda inşallah...Olumlu düşün,imkansız değil sadece zamanını bekliyor meleğin gelmek için...

çığlıııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, süper bir haber sabah sabha gördüğüm en iyi şeyyyyyyyyyyyy, çok çok sevindim allah tamamına erdirdsinnnnnnn Canım çok sevindim yaaa

çok geçmiş olsun canım, doktorların güvenilir ellerinde olacaksın , içini ferah tut, allah seni ve meleğini korusun Dualarımızseninle

o kadar çok istiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ama bat dündü, benim 1-2 gün gecikme olur normalde, umutsuzca bekliyorummmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26: Henüz test yapmadım, bugün akşam alıp yapıcam

yaaaa kan ver artık hlliii yaaa kan verde rahat rahat bi halay çekelim var bebişi tasdiklemek için ne bekliyoruzzzz Doktora geç git tamam ama kan ver bariii

ilk çıkarışın şerefineeeee
Devamı çok olmaz inşallah canım rabbim rahat bir hamişlik nasip eder sana inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…