Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
güünaydınnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119: Hekese günaydınnnnnn :119::119::119::119::119:

erdoganımmmmmm çok bereketli bir aydayız bence sende bu aydan nasibini aldın
Ama devamlı gecikmelerin oluyosa bencede bir gün daha beklemekte fayda var ama test yapmamakta bi hamişlik belirtisi biliyon dimiiii

Hadi bakalım inşallah yaaaa...İnşallah senden de hayırlı haberler alırız canım.Ben hamile olduğumu öğrendiğim ay 4 gün geçmişti bat ve 4.gün oruçtum midem bulandı belki de test yapmama neden oldu bulantı yaptım ve ne göreyim :) İnşallah bu gecikme hayırlı bir bebişin habercisidir...Topiğe her girdiğimde yeni bir hamiş haberi almak için dua ediyorum.İnşallah dualarımız kabul olur...

Son düzenleme:
kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 hafta sıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr

üzülme canımmm bebişin iyi olsun daaaa gerisi bir şekilde hallolur inşallah
2 hafta çabucak geçer biz yanındayız

günaydınnnnn süper haberler alacağımızzzz bir hafta olsuunnnnnn.....

asossum geçmiş olsunnnn...herkesin dediği gibi hastanede olman daha iyi şu durumda bebeğin için...2 hafta da geçsin gitsin sıkıntı neyse hayırlısıyla...

kan verecekler versinnnnn....çok heyecanlı bu bekleyiişşşş...sonuç kötü çıksa da o kadar yakınsınız ki....hiç vazgeçmeden umutla devaammmmm...hafzoşum demiş bereketli zamandayızz....Allah yüzümüzü hep güldürsünn...

hepinizi öptüm

günaydınnn canımmm amiiinn canımmm
bizde sizi öptük pıtırcığınla seniiii

erdoganımmmmmm çok bereketli bir aydayız bence sende bu aydan nasibini aldın
Ama devamlı gecikmelerin oluyosa bencede bir gün daha beklemekte fayda var ama test yapmamakta bi hamişlik belirtisi biliyon dimiiii
BEN DE SENİN HAMİLELİĞİNİ TAHMİN ETMİŞTİM, YOKSA SEN DE BENİMKİNİ Mİ HAFZAKIMMMMMMM
İNŞALLAH CANIM, HAYIRLI ZAMAN HAYIRLI bebeiş olsun da canım benim

sağol canım inşallah duaların için çok teşekkür ederiz

Selam sen gittinmi doktor kontrolune canım?

bende çok umutluyum deroşuumm
evet rabbim nazarlardan korusun sizi inşallah ikizlerimiz nasıl paşalarımız minik olanın durumu nasıl toparlayıp yetişti mi öbür paşayıı

inşallah öledir canımmm inşallah Allah söyletmiştir.
Eveeeettt hafsoşumun geleceğini ilk sen sölemiştin aylar öncesindeeenn bi aralar çok totem takılıyoduk dimiii

Son düzenleme:
iremcim ilk çıkarışını tebrik ederiiim Dr a ne zaman gideceksin

sonuçlar güzel gelmiş tatlım çok sevindim adına , ya çıkarma psikolojikti galiba hala belirtisiz belirtisiz geziyom ortalıklarda Bugün kana gittim tekrar akşam 4 te çıkacak sonucu, doktor randevumda 13 martta daha önce düşüğüm olduğu için alttan bakılsın istemiyorum o yüzden geç aldım randevuyu

olsun cnm yinede olur zengin olurmuş erkek kızdan küçük olunca

vayy canına beee :)) harika
Kan değerin buysa hamilesin sennn Ayy ne güzel

Bu arada ben merve, bu ay rahim filimi çekilicem eğer yetişirsek bu ay sonu aşılama olucam, bi selam vermek için geldim süper bi haberle karşılaştımm

Son düzenleme:
Aile hekimi artık kana baktırmana gerek yok dedi ben daha düşk olur diye gelecek çarşambaya almıştım randevumu ama bu cumaya görünürmüş karından galiba hayırlısı bakalım batın ne zamandı canım

bat 18 şubattı canımcım.. 20 şubatta 300 lerdeydi...sonra kan vermedim.
okuduklarıma göre değer düşüktü...ama ilk başta arttı diye dr gerek görmedi...

inşallah bebeğimi çarşamba görücem pıtpıtını duyucaammmm......

evet sen bikaçgüne gitsen görürsün sanırım miniği....

Son düzenleme:
Dayancam çarşambaya kadar bakalım, benimde 2. Günü 392 idi bence düşk değil 300 lü değerlerimiz malşalahlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…