- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.481
teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn
Eki Görüntüle 650485
batuhan'ım geliyor..... çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Uhff annem herkese pipimi gösterdi çok utandım
Eki Görüntüle 650486
bayanlar merhaba, konuyla alakasız sohbetinize balıklama dalıyorum ama bi şey sormam lazım size
Aşılama olduysanız ne kadar ücret ödediniz toplamda ? Benim şu an gittiğim tüp bebek merkezi bana oldukça pahalı geldi fiyatları izmir için söylüyorum tabii, hsg rahim filimi için 500 tl dediler, aşılama da 1,200.
Bana çok geldi, siz ne kadar ödediniz.
Teşekkürler
canımm aşılama 1200 normalin biraz üstü gibi sanki ama iyi bir yerse 1000 tlyi gözden çıkarman gerekir zaten bu sadece tedavi parası dimi ilaçlar hariç :44:
bilmiyorum rahim filimi çekimi için net 500 tl vericez, onun haricinde tam net kesin bilmiyorum. Bi de ilaçlar var öyle mi
tabiii aşılama öncesi senin yumurta kaliteni artırmak için ilaçlar kullanılıcak ama ben aşılama yaptırmadığım için bilmiyorum tam süreci burda yaptıran çok arkadaşım var cevap yazarlar sana takip et topiği
yalnız rahim filmi çektirdim vee bu fiyat bana çok geldi 300-350 ye en iyi hastanelerde çektirirsin ist. Için söylüyorum ama izmirde genel anlamda belki fiyatlar öledir :44:
allah anneciğine en kısa zamanda tekrar kavuştursun canımteşekkürler canlarım güzel dilekleriniz içinnn....
aneeyy gittigelmesi çok iyi oldu..çünkü benim kayınpederimle sorunum var arada dengeyi kurdu...ona rağmen tansiyonum dün 14/7 diydi...
şok oldum 10 u geçmez benim büyük tansiyonum...hepiniz binanın dışında bekleyin dedim...sağolsun annem hep alttan aldı...
ahh bunlar hep koca olmadığından oluyor...kimseye söylemeden gider muayene olurdum ben o olsa... kararımı verdim 12. haftadan sonra pıırrrr giderim annemin yanına miss gibi tatilimi yaparım girerim denizime.....eğer kocam gelmezse...ohh içimi döktüümmmm....
perdoğanım dr aşılamaya ne diyordu? benim hiç inancım yoktu ama bakın listede epey kişi olduk aşılamayla tutturan...deneyin derim...
perim erkek bence dee o duruş erkek duruşu yauuuu....hayırlısıyla gelinnnnnn bakalımmmm....
Teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn
Eki Görüntüle 650485
Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Eki Görüntüle 650486
slmmmm ben kendimi tanıtayım unutulmuş gibiyim sanırsam hanı bir zamanlar fakir ama gururlu yaaaa frekanslar karıstı pardon öhööö öhööö hani bir zamanlar zeytinle cekirdeki vardı ya vızıldardı hanii..işte o benim saka bir yana coooooooook ösledim siziii ama saolsun ogluş coook hareketli ve yaramaz birascık birde bizi arada aşırı aglamalarıyla korkutuo geceleri dr gidioruz ama arabaya biner binmez uyuyo eve gelioruz aglıo bir telaş arabaya binioruz anında uyuyo dr normal arada olur bol bol arabaya bindirip turlicaksınız dio.allahtan araba var yoksa vericem taksi paralarını düşünemiorum ahhh bu gaz yokmu 3 aylık olduk 2 gün önce ama hala gazlıyız..özellikle irkek anneleri şimdiden araba yoksa kredi neyim cekin derim..bizde büyüyoruz işte sac baş calı süpürgesi gibi bacaklar futbolcu bacaklarını aratmıo adım ne onu zor hatılicam amaaaa bu duyguuuuuu bambaşka bambaşkaaa..gecmişi okuyamadım sadecee PERİŞİMİNN OGLUSU OLUCANI VE PİPİCİĞİNİ GÖRÜCEK KADAR malum oglan saolsun..ama cooook yakısıklı olduukkk bizz..seyzenim,perişim,idililm,adoşum,ışılım,asoşum,erdogonım,mehmetderyam,hafzakım,esinim,maestram,iremevam,bojumve diger canlarım kusura bakmayın unuttukları kafam 1,500 nolur darılmayın aklımda suan bun canlar kalmıs sizleri seviyorummmm ösleyinnn biziii biz cokk özledik sizle kaynattıgımız günleri
Bilmiyorum rahim filimi çekimi için net 500 tl vericez, onun haricinde tam net kesin bilmiyorum. Bi de ilaçlar var öyle mi
inanmıcaksın ama kredi kartına 2 taksit yaptırdım bile hayatımküçük herif keyfini biliyo demekki en iyisi oyuncak akülü arabasını alın şimdiden böylece birazcık vakit kalır sanasiz anneler böyle anlatınca gözümün önünde canlanıyo ben mest oluyorum yaaa darısı bekleyen herkeseee , maşallah sizede
inanmıcaksın ama kredi kartına 2 taksit yaptırdım bile hayatımkenarda dursun.durun daha ne güzel günler yaşicaksınız yeri gelicek aynada kendinizi tanımıcaksınız yeri gelicek sabahlara kadar uykusuz kalıcak yeri gelicek lavoboda bile uyuklıcaksınız ama bu gercekten bambaşka bişi.bizimki konusmaya bile başladı kendince sesler cıkarıo ben onunla konustukca hatta o kadar komikki gecen gün biz eşimle konusuoruz oda böyle yatıo eşim bana bişi anlatı biraz heycanla oda babasına dönmüş agzını büzerek höööö hüüüü diyerek oda hararetli anlatıo bir güldük anlatamam.dünde ben bezini alırken babasıda totosunu öpüyodu bırtttttt babanın suratına daha neler nelerr rabbim herkeze yasatsın bu duguyu sükürler olsun ki benim tedavim sonuc verdi allah tüm olmayanlara,suan hamile olanlarada sizlerede bugünleri yasatsın tatlım
Teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn
Eki Görüntüle 650485
Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Eki Görüntüle 650486
huhuhuvvvvvvvvvvvvvvv canım nasılsın kızzzzzzzzz senin oglan formüla1 yarışçısı mı olacak neeeeeeeeeeeeeeee arabacıııııııııı veletttttttttttttt
Benim kızın meslegi hazır gece bekçisi olacaz biz çok seviyoz geceleriiiiiiiiiiiiii uykusuzluguuuuuuuuuuuuu
Ziliii fahişeler ne yapar acepppppppppppp
senin laflar beni benden alıyo yaGece bekçisi deniz haa Okul zamanı gelincede gece yatmaz gündüz kalkmazlardan olacaklar zaten
kızzzzzzzzzzzzzz iremmmmmmmmmmm gece yapılan en masum meslek olarak aklıma gece bekçiligi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapim
huhuhuvvvvvvvvvvvvvvv canım nasılsın kızzzzzzzzz senin oglan formüla1 yarışçısı mı olacak neeeeeeeeeeeeeeee arabacıııııııııı veletttttttttttttt
benim kızın meslegi hazır gece bekçisi olacaz biz çok seviyoz geceleriiiiiiiiiiiiii uykusuzluguuuuuuuuuuuuu
ziliii fahişeler ne yapar acepppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?