Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

oyy maşallhh merhabaaa pipiiciiiikk
Ben resimden anlamadım ama :44: Neyseeeeee kollarını yeriiiimm çok tatlı annesiiii çokkkk
ismide hazırmış baak baaakkk demek batuhan olucak Hiçde paylaşmaz bizimleeee

rabbim hayırlısı ile kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

canımm aşılama 1200 normalin biraz üstü gibi sanki ama iyi bir yerse 1000 tlyi gözden çıkarman gerekir zaten bu sadece tedavi parası dimi ilaçlar hariç :44:

canımm aşılama 1200 normalin biraz üstü gibi sanki ama iyi bir yerse 1000 tlyi gözden çıkarman gerekir zaten bu sadece tedavi parası dimi ilaçlar hariç :44:

Bilmiyorum rahim filimi çekimi için net 500 tl vericez, onun haricinde tam net kesin bilmiyorum. Bi de ilaçlar var öyle mi

bilmiyorum rahim filimi çekimi için net 500 tl vericez, onun haricinde tam net kesin bilmiyorum. Bi de ilaçlar var öyle mi

tabiii aşılama öncesi senin yumurta kaliteni artırmak için ilaçlar kullanılıcak ama ben aşılama yaptırmadığım için bilmiyorum tam süreci burda yaptıran çok arkadaşım var cevap yazarlar sana takip et topiği
yalnız rahim filmi çektirdim vee bu fiyat bana çok geldi 300-350 ye en iyi hastanelerde çektirirsin ist. Için söylüyorum ama izmirde genel anlamda belki fiyatlar öledir :44:

merkezle görüştüm tuhaf bi fiyat politikaları var şimdi de, aşılamanın 750 tl + ilaçlar
Bzim için önemli olan rahim filimi dediler, ona göre hangi ilaçların kullanılıcağını rahim filimi belirlicekmiş artık. İstanbulda olmanın faydaları imkan çok :26:
Cevap verip ilgilendiğin çok teşekkürler.

allah anneciğine en kısa zamanda tekrar kavuştursun canım

tansiyonuna üzüldüm şimdi, boşver sen sıkma kendini, can taşıyorsun onu düşün. hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme
bütün hamileler siz de

valla ben hiç aşılama düşünmedim canım...hamile kalabiliyorum galiba o yüzden düşünmedim.
daha önce hamile kaldım ve bende pıhtılaşma problemi varmış, kalbi atmadı, kürtaj oldum. tabii önceden bilmiyorduk bunu.
şimdi hamile kalırsam kan inceltici ilaçlar kullanmam gerekecek...

slmmmm ben kendimi tanıtayım unutulmuş gibiyim sanırsam hanı bir zamanlar fakir ama gururlu yaaaa frekanslar karıstı pardon öhööö öhööö hani bir zamanlar zeytinle cekirdeki vardı ya vızıldardı hanii..işte o benim saka bir yana coooooooook ösledim siziii ama saolsun ogluş coook hareketli ve yaramaz birascık birde bizi arada aşırı aglamalarıyla korkutuo geceleri dr gidioruz ama arabaya biner binmez uyuyo eve gelioruz aglıo bir telaş arabaya binioruz anında uyuyo dr normal arada olur bol bol arabaya bindirip turlicaksınız dio.allahtan araba var yoksa vericem taksi paralarını düşünemiorum ahhh bu gaz yokmu 3 aylık olduk 2 gün önce ama hala gazlıyız..özellikle irkek anneleri şimdiden araba yoksa kredi neyim cekin derim..bizde büyüyoruz işte sac baş calı süpürgesi gibi bacaklar futbolcu bacaklarını aratmıo adım ne onu zor hatılicam amaaaa bu duyguuuuuu bambaşka bambaşkaaa..gecmişi okuyamadım sadecee PERİŞİMİNN OGLUSU OLUCANI VE PİPİCİĞİNİ GÖRÜCEK KADAR malum oglan saolsun..ama cooook yakısıklı olduukkk bizz..seyzenim,perişim,idililm,adoşum,ışılım,asoşum,erdogonım,mehmetderyam,hafzakım,esinim,maestram,iremevam,bojumve diger canlarım kusura bakmayın unuttukları kafam 1,500 nolur darılmayın aklımda suan bun canlar kalmıs sizleri seviyorummmm ösleyinnn biziii biz cokk özledik sizle kaynattıgımız günleri

Son düzenleme:

küçük herif keyfini biliyo demekki en iyisi oyuncak akülü arabasını alın şimdiden böylece birazcık vakit kalır sana siz anneler böyle anlatınca gözümün önünde canlanıyo ben mest oluyorum yaaa darısı bekleyen herkeseee , maşallah sizede

Bilmiyorum rahim filimi çekimi için net 500 tl vericez, onun haricinde tam net kesin bilmiyorum. Bi de ilaçlar var öyle mi

Rahim filmi için çok bir para, filmini başka hastanede çektir. Hatta devlette bile çektirebilirsin. Sonra aşılama yaptıracağın yere sonucunu gösterirsin. Ben Bursadayım geçen ay 180 TL verdim. Tüp bebek merkezleri bu testlerden dolayı çok kazıklıyorlar belli. Bende aşılama fiyatlarını merak ediyorum, ilaçları biz ödeyeceksek, tutar genede çok değilmi?

inanmıcaksın ama kredi kartına 2 taksit yaptırdım bile hayatım kenarda dursun.durun daha ne güzel günler yaşicaksınız yeri gelicek aynada kendinizi tanımıcaksınız yeri gelicek sabahlara kadar uykusuz kalıcak yeri gelicek lavoboda bile uyuklıcaksınız ama bu gercekten bambaşka bişi.bizimki konusmaya bile başladı kendince sesler cıkarıo ben onunla konustukca hatta o kadar komikki gecen gün biz eşimle konusuoruz oda böyle yatıo eşim bana bişi anlatı biraz heycanla oda babasına dönmüş agzını büzerek höööö hüüüü diyerek oda hararetli anlatıo bir güldük anlatamam.dünde ben bezini alırken babasıda totosunu öpüyodu bırtttttt babanın suratına daha neler nelerr rabbim herkeze yasatsın bu duguyu sükürler olsun ki benim tedavim sonuc verdi allah tüm olmayanlara,suan hamile olanlarada sizlerede bugünleri yasatsın tatlım

allakım yıl olmuş ben nirdeyse girmeyeli ışılım dogurmuş doga bebek gözlerini tüm masumluguyla acmıs dünya ya.hoş geldin minik kelebek.hayat sana mutlulu,sevinç getirsin sana annen kadar şevkatli sevecen yaklaşsın,seni incitmesin hep gözetsin hoş geldin güzel bebek sen şimdi en güvenli yerden daga güvenli bir yere geldin annenin kollarına o artık senle daha mutlu daha güçlü ,sen bu kirlenmiş dünyaya inat hep cokkk mutlu ol,hep cook şirin..anneni cokk sevioruzzz ama seni daha coook sevioruzzz doğacıııım..tatlım umarım iyisindirr içimden gelenlerr seni seviorum iyi bak miniğimize

BENİM İLK OLACAK AMA EVİMİZDE BİR 3 YAŞINDA BİRDE 4 AYLIK PAŞAMIZ VAR TAHMİN EDEBİLİYORUM TATLILIKLARINI AMA EBEVEYN OLMAK FARKLIDIR TABİ EN ÖNEMLİSİ BEBEK İÇİN EN ÖNEMLİSİ OLMAK ÇOK GÜZELDİR AMİN ARKADAŞIM , RABBİM MUTLULUĞUNUZUDA KATLASIN İNŞALLAH

anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm bir çük gördümmmmmmmmmmmm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selam olsun sana çüklü batuhannnnnnnnnnnnnnn

perimmmmmmmmmmm batuhan geliyoooooooooooo degmesin

huhuhuvvvvvvvvvvvvvvv canım nasılsın kızzzzzzzzz senin oglan formüla1 yarışçısı mı olacak neeeeeeeeeeeeeeee arabacıııııııııı veletttttttttttttt

benim kızın meslegi hazır gece bekçisi olacaz biz çok seviyoz geceleriiiiiiiiiiiiii uykusuzluguuuuuuuuuuuuu

ziliii fahişeler ne yapar acepppppppppppp

senin laflar beni benden alıyo ya Gece bekçisi deniz haa Okul zamanı gelincede gece yatmaz gündüz kalkmazlardan olacaklar zaten

bekçiler prensesi mi olcaaakkk yirim onu beeenn, yumuk gözlü DENİZZZ

Adoş yosmasııı bakıyom da çenen açılmış yinee
uykusuzluğa da alıştın zaar
baykuş mu oldun yawrıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…