- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.501
Teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn
Eki Görüntüle 650485
Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Uhff annem herkese pipimi gösterdi çok utandım
Eki Görüntüle 650486
senin oğluşunuuu sevsinlerrr canım yaa... sağlıkla gelsin kucağına bitanem . ben de hala gidemedim doktora, ikizlerimiz var ,
herkes cinsiyetini soruyo.
bi perinatologa gidicez 15inde. ayyy çok heyecanlıyım ben de ..o zaman öğrenicez hayırlısıyla bebişlerimizi. dua et ne olur.öperim
deryam rica etti ekliyorummm....maşallahhhh çok tatlılarrr....
Eki Görüntüle 648444
Eki Görüntüle 648445
slmmmm ben kendimi tanıtayım unutulmuş gibiyim sanırsam hanı bir zamanlar fakir ama gururlu yaaaa frekanslar karıstı pardon öhööö öhööö hani bir zamanlar zeytinle cekirdeki vardı ya vızıldardı hanii..işte o benim saka bir yana coooooooook ösledim siziii ama saolsun ogluş coook hareketli ve yaramaz birascık birde bizi arada aşırı aglamalarıyla korkutuo geceleri dr gidioruz ama arabaya biner binmez uyuyo eve gelioruz aglıo bir telaş arabaya binioruz anında uyuyo dr normal arada olur bol bol arabaya bindirip turlicaksınız dio.allahtan araba var yoksa vericem taksi paralarını düşünemiorum ahhh bu gaz yokmu 3 aylık olduk 2 gün önce ama hala gazlıyız..özellikle irkek anneleri şimdiden araba yoksa kredi neyim cekin derim..bizde büyüyoruz işte sac baş calı süpürgesi gibi bacaklar futbolcu bacaklarını aratmıo adım ne onu zor hatılicam amaaaa bu duyguuuuuu bambaşka bambaşkaaa..gecmişi okuyamadım sadecee perişiminn oglusu olucanı ve pipiciğini görücek kadar malum oglan saolsun..ama cooook yakısıklı olduukkk bizz..seyzenim,perişim,idililm,adoşum,ışılım,asoşum,erdogonım,mehmetderyam,hafzakım,esinim,maestram,iremevam,bojumve diger canlarım kusura bakmayın unuttukları kafam 1,500 nolur darılmayın aklımda suan bun canlar kalmıs sizleri seviyorummmm ösleyinnn biziii biz cokk özledik sizle kaynattıgımız günleri
başta sağlıklı olsunlar tabbiii ama bi kız bi erkek olsalar ne güzellll olur diom kuzum yaaa
Merhaba ben de anne olmak istiyorum beni de araniz alin
allahım bağışlasın bu melekleri anne ve babasına ,, hayırlısıyla bize de bi avazdaaaaaaaaaaaaa
teşekkürler canlarım güzel dilekleriniz içinnn....
aneeyy gittigelmesi çok iyi oldu..çünkü benim kayınpederimle sorunum var arada dengeyi kurdu...ona rağmen tansiyonum dün 14/7 diydi...
şok oldum 10 u geçmez benim büyük tansiyonum...hepiniz binanın dışında bekleyin dedim...sağolsun annem hep alttan aldı...
ahh bunlar hep koca olmadığından oluyor...kimseye söylemeden gider muayene olurdum ben o olsa... kararımı verdim 12. haftadan sonra pıırrrr giderim annemin yanına miss gibi tatilimi yaparım girerim denizime.....eğer kocam gelmezse...ohh içimi döktüümmmm....
perdoğanım dr aşılamaya ne diyordu? benim hiç inancım yoktu ama bakın listede epey kişi olduk aşılamayla tutturan...deneyin derim...
perim erkek bence dee o duruş erkek duruşu yauuuu....hayırlısıyla gelinnnnnn bakalımmmm....
Eki Görüntüle 650485
Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Eki Görüntüle 650486
kızlar herkese merhaba tüm hamişlere de hayırlı olsun göbişleri
bizde 2 aydır korunmuyoruz çok az adet düzensizliğim vardı 3 4 gün atıyordu yani önce yada sonra oluyordum doktora gittim progestan verdi geçe ay kullanmaya başladım hem adetimi düzene soksun diye bu ay umutla beklerken adet oldum folbiol folik asit içiyorum bide kahvaltımı yemeğimi daha düzenli yapıyorum artık bu ay adetim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk 1 gün sonra yine birlikte olduk valla ayaklarımı dikip yatıyorum hemenen az 15dk kalkmıyorum
kızlar başka nelere dikkat ediyim 2 yada 3 güne 1 ilişkiye giriyoruz hanii o da düzenli dün gece rüyama girdi hamile olduğumu söylediler doktora gittim kontrol etti evet doğru hamilesin dedi Allahım nolur rüya olmasın dedim rüyadayken ama bir uyandım rüyaymış
evet hamişler sizlerden bilgi istiyorum napmalıyım başka hamile kalmak için
hiç sorma adoşum ya dediğin gibi olucak yada araba düşkünü olucak inanmassın saatlerdir gecelerdir uyumayan oglan arabaya oturdugum babası kontagı cevirdiği an haydi yallah uykuyaa eşime diorum ki napsak şöyle üç bes ay arabadamı yasasak agladıgı an yola devamhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvv canım nasılsın kızzzzzzzzz senin oglan formüla1 yarışçısı mı olacak neeeeeeeeeeeeeeee arabacıııııııııı veletttttttttttttt
benim kızın meslegi hazır gece bekçisi olacaz biz çok seviyoz geceleriiiiiiiiiiiiii uykusuzluguuuuuuuuuuuuu
ziliii fahişeler ne yapar acepppppppppppp
Eki Görüntüle 650485
Eki Görüntüle 650486
messsssssssssssgeldi senin paşa geldiiiiiiiiiiiiiiii tey tey tey
anammmmmmmmmmmmm paşa geçti içimden irkek mi olacak neeeeeeeeeeeee? hayırlısı olsun da çüklü,tutulu önemli degil
rümeysa benim yigenimin adı canım güzel isim yigenimde güzeldir kocaman yeşil gözleri var kızzzzzzzzzzzzz deragın inş.senin kıızında öyle gözleri olur tuba büyüküstün gibi yigenim gözleriiiiiiiiiiii
asossssssssssssss geçmiş olsun canım yatt lan işte ne güzel ohhhhhh mis hemşireler dönsün etrafında sende göbegini okşa yat işteeeeeeeeeoglan dogunca pok yatarsın ararsın bugünlerini keşke 1 saatt uyuyabilsem diye bakarsın etrafınaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?