Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

senin oğluşunuuu sevsinlerrr canım yaa... sağlıkla gelsin kucağına bitanem . ben de hala gidemedim doktora, ikizlerimiz var ,
herkes cinsiyetini soruyo.
bi perinatologa gidicez 15inde. ayyy çok heyecanlıyım ben de ..o zaman öğrenicez hayırlısıyla bebişlerimizi. dua et ne olur. öperim

gönlünden ne geçiyosa o olsun canım ama hayırlısı olsun sen ne istiyosun ?

ayyy zeytinim gelmiişşş çekirdeğiyleee

Iyi olmanıza çok çok sevindim zeytinimmm idare ediver annesi gazıda huysuzluğuda geçicek inşallah onlar iyi olsunda biz bir şekil katlanırız dimiiii
Bizde senii çok özledikkk gelmeye çalış arada habersiz bırakma

başta sağlıklı olsunlar tabbiii ama bi kız bi erkek olsalar ne güzellll olur diom kuzum yaaa

tek yumurta mı çift yumurta mı ikizlerin canım rabbim gönlüne göre versin inş.hakkında hayırlısı olsun degmesin bebişlere benim içimden ikisi de kız geçti ama hayırlısı oolsun belli olunca cinsiyetleri yaz buraya merakta bırakma bizi

Zeytoşuummm ve çekirdeğiiiii
hoşgelmişsin canıımm,maşallah oğluşun büyümüş de sohbet bile ediyomuşşş

Allahım nazarlardan saklasınn
darısı başımıza olsun inşaallah

kızlar herkese merhaba tüm hamişlere de hayırlı olsun göbişleri
bizde 2 aydır korunmuyoruz çok az adet düzensizliğim vardı 3 4 gün atıyordu yani önce yada sonra oluyordum doktora gittim progestan verdi geçe ay kullanmaya başladım hem adetimi düzene soksun diye bu ay umutla beklerken adet oldum folbiol folik asit içiyorum bide kahvaltımı yemeğimi daha düzenli yapıyorum artık bu ay adetim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk 1 gün sonra yine birlikte olduk valla ayaklarımı dikip yatıyorum hemen en az 15dk kalkmıyorum
kızlar başka nelere dikkat ediyim 2 yada 3 güne 1 ilişkiye giriyoruz hanii o da düzenli dün gece rüyama girdi hamile olduğumu söylediler doktora gittim kontrol etti evet doğru hamilesin dedi Allahım nolur rüya olmasın dedim rüyadayken ama bir uyandım rüyaymış

evet hamişler sizlerden bilgi istiyorum napmalıyım başka hamile kalmak için

Merhabalar...

Perim maşallah minik erkeğimize.Yerim ben onun utanmasını :)Terbiyeli çocuk olacak belli.Benim paşalara arkadaş geliyor,hoş geldin batuhan bebek...

Meessttrraamm sıkma canını,şuan senin için hem duygusallık başlıyor hemde karışan çoğalıyor bu saatten sonra.Şunu böyle yap bunu böyle yap.Kafaya takma demesi kolay ama belirli bir süre eşin gelene kadar en azından sabret.Bebişinden önemli değil hiçbir şey...

Asosum canım benim Allah ım yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle.Birazcık sabret canım.Bu günlerde geçecek bebişin kucağına gelince hepsini unutacan inşallah...

Zeytinim ve adoşum gelmiş hoş gelmiş...

iremneva canım değerin çok güzel çıkmış,Allah ım tamamına erdirsin.İnşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur...

Işılım doğum yapmıştır,iyidir inşallah kendide bebişi de...

Hafzağım,Seyzenim,Erdğnm,Bojum,Alyam,Hıll ım,Vitoşum,Eylem sevcanım,İdilgam ve unuttuğum tüm kızlar sizler nasılsınız?Umarım yolundadır her şey...
Ya bizim hamişlik döneminde göbüşlerin fotosu koyulurdu :)Hani sizin göbüşler görelim olmaz mı?

Bu arada gözden kaçırdığım unuttuğum bir şey varsa affedin...

Bu arada benim kuzular gün boyu gözlerini kırmadılar.Ne yaptıysam uyutamadım.Saat 5 ten beri de baygın yatıyorlar.Arada süt içip yattılar tekrar.Walla kızlar tek bebişlerle bile zor diyorsunuz,benim halimi anlarsınız :)Tarifi eşsiz olan bu duygu çok emek istiyor.Allah ım bu yolda bizlere güç kuvvet versin inşallah.İnşallah bebişlerimizi hayırlı,başarılı kısacası dört dörtlük birer evlat olaarak yetiştirebiliriz hepimiz...

Son düzenleme:

kııız mesooş hamişlikte tehlikeli yüksek tansiyon lüüütfen dikkat canım benim

nooldu anlat bakiiim çok merak ettim naaapıyo kayınpederin :44:

Hoşgeldin Batuhaaaan

asitli içecek ve kafeinden uzak dur canım. sigaar içiyorsan kesin bırak ilişkiyi görev gibi yaşama tadını çıkar bol bol incir yee, bezelye yeme (bi yerde okumuştum bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş :44:) ve hamile kalacağına inan kafanda bitir olayı bir gün mutlaka hamiş olacaksın bunu düşün hep :44: zaten gereken herşeyi yapmışsın. hakkında hayırlısı tatlım umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun

hiç sorma adoşum ya dediğin gibi olucak yada araba düşkünü olucak inanmassın saatlerdir gecelerdir uyumayan oglan arabaya oturdugum babası kontagı cevirdiği an haydi yallah uykuyaa eşime diorum ki napsak şöyle üç bes ay arabadamı yasasak agladıgı an yola devam uykusuzluk ve yrrgunluk bazen cok sinir gerginliğine neden oluo bazı gün oldu artık onla bende agladım yorgunluktan birde kimsem olmayınca benim.hiç uyumuyo 10 dk uyusa uyusammı temizlikmi yapsam karnımı mı doyursam aksam yemegimi yapsam diorum eşim dio haftada 2 gün temizlikçi gelsin ben istemiorum ben anne oldum herseyimi kendim yaparım yeterim diorum enerjine hayranım dio bende birde bana sor diorum..ama herseye ragmen kendimle gurur duyuyorum herseye yetiorum yaramaz ogluma ragmen ama bu günlerde bambaskaa

ayyy gecmişi yavas yavas okudum kızlarrrrrrrrrr nerdeyse herkez hamileee yaaa offff cok sevidim tahmınımce 2,3 arkadas kaldı dimi şimdii allahım cookk ugur böcüklü bir trend topikiz bizzz

perim çok sevindim canım hayırlı olsun batucuk. yok canım bizim ailede hiççç renkli göz yok ki sadece kaynatamınki renkli ama bütün çoluk çocuk torun tombalak kaynanamın fotokopisi benimki de ultrasonda ona benziyo sanki

Çok teşekkür ederim canlarım hepinizee.... Hafzoşum bacak arasında pipisiiiii açmış işte teyzesiii

Seyzoşum hayırdır pek bi ciddi resmi kutlamışsın hoşgeldin Batuhan... diyerek? Bi kusurumuz mu oldu?

Herkesi öperim bebişli göbüşler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…