- 9 Mart 2012
- 309
- 47
- 318
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.441
idilgaa tatlımmm nasılsınnn,nasıl giidiyooo :))
öncelikle kızlar tüm hamilelerin sağlıkla evlatlarını kucağına almalarını ve benim gibi hamile kalmak isteyenlerinde en kısa zamanda mutlu haberi almalarını Rabbimden diliyorum. benim reglim ayın 21inde. daha 5 gün var ama regli döneminde ağrıyan göğüslerim çoookkk ağrıyor belim kırılıyor bi de dün ağzımda garip bi tat vardı tarif edemiyorumbugün yok. göğüs uçlarım koyulaştı. adetime 1 gün varken yada adet günümde olan kasık ağrım dayanılmaz durumda. bi de gün içinde ne kadar yersem yiyeyim( ki 49 kiloyum) gece yatınca miğdemin gurultusunda uyuyamıyorum. sizce bunlar belirti olabilir mi? bulunduğum ülkede çok yalnızım lütfen yardım edin ((
Kizlarrr ben geldim. Misafirlerimi gonderdim.ins artik sizinleyim
KAPNAXXXXXXXXXXXXXX CANIMMM YAA SENIN BEBIS IKIZ FALAN OLMASINNNNN :)))))))))))))))))
canimmmmm insallahhh hamilesindirrr oyle gibi gozukuyo yorumlarinnn hadi hayirlisii bakalimmmmm bizede mutlaka haber verrrr:)))
hep dua ett insallahh hayirli olan zamanda ve hayirli olan bebis ise senle olsunnn canimmmmm dua edip boyle dusunmen seni rahatlatir
ama belirtiler ozellikle gogus uclari bel agrisi belirtisi gibi hadi insallahh canimmmmm
erken belirleyen clear blue var yurt disindayim demissin rahat bulursun 5 gun oncesinde %80 gibi basari falan dio istersen onu ya
hani dicem kan tahlili ama yurt disinda imkansiz gibi bisey ondan dedim idrarla evde yap
o kadar içten ve güzel dileklerde bulunmuşsunuz ki zaten hazır bekleme olan gözyaşlarım aldı başını gitti. çok ama çok teşekkür ederim. ben Libyadayım savaş sonrası zaten pek ii olmayan doktorlar artık neredeyse yok. idara testi yapacağım ama eşim en azından bir gün geçmesini bekle yine üzülmeyelim diyor, çok haklı. ondan gizli alma şansımda yok( dışarı çıkmak biraz problem burda hala) bekleyip göreceğiz. sonuç ne olursa olsun mutlaka haber vereceğim.
BEYAZ im nerdesin cnmmm bakimmmm sennnnnn
bizi merakta biraktigin icin cezalisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 20 halay cezan varr ona goreeeee :))))))
hadi birini ben cekiyorum
nasilsin cnmmmm hadi allah kvustursunnnnn ama once bebisine kavustursunn seniiiiiiiii
mucksssssssssssss
çok sevindiimm...Allah tamamına erdirecek, kucağına da alacaksın inşallaahhh....
doktorun nerdeydi zeytin annee?
canım çok sevindim inşallah sağlıkla geçer 9 ayınız.annesine sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın sağlıkla büyüsün.Allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu.
slm kızlarrrrrrr doktrumdan geldım sımdı ıçım içime içim bu eve bu şehre sıgmıo ben suan 5+5 olamama ragmen bebeğimi ve kalp atısını gördüm.demistimya doktorum bu aleti yurtdısından getırmıs diğer ultrasonlara göre bunda daha erkenden görebiliyoruz benimki 5+5 olmasına ragmen 6 haftalık gözüküomus teyzeleri agladım ya..rabbim devamını getirsin hepımızınkının ve rabbim tüm isteyenlerin kucagını bos bırakmasın..mucizemi cok bekledim ama insallah beni bırakmicak..
ben özel muaneyne gidiorum canım bagdat caddesinde yeri istanbul/anadolu yakasında
heyyyyooooooooo heyyoooooooooooo kızlar bugün çalıştığım hastanede bhcg baktırdım 767 çıktı inanamadım düzen lab baktırdım 856 çıktı...............
hamileymişimmmmmmmmmmmm:))))))))))
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...Herkese en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn.
canimmmmm insallahhh hamilesindirrr oyle gibi gozukuyo yorumlarinnn hadi hayirlisii bakalimmmmm bizede mutlaka haber verrrr:)))
hep dua ett insallahh hayirli olan zamanda ve hayirli olan bebis ise senle olsunnn canimmmmm dua edip boyle dusunmen seni rahatlatir
ama belirtiler ozellikle gogus uclari bel agrisi belirtisi gibi hadi insallahh canimmmmm
erken belirleyen clear blue var yurt disindayim demissin rahat bulursun 5 gun oncesinde %80 gibi basari falan dio istersen onu ya
hani dicem kan tahlili ama yurt disinda imkansiz gibi bisey ondan dedim idrarla evde yap
o kadar içten ve güzel dileklerde bulunmuşsunuz ki zaten hazır bekleme olan gözyaşlarım aldı başını gitti. çok ama çok teşekkür ederim. ben Libyadayım savaş sonrası zaten pek ii olmayan doktorlar artık neredeyse yok. idara testi yapacağım ama eşim en azından bir gün geçmesini bekle yine üzülmeyelim diyor, çok haklı. ondan gizli alma şansımda yok( dışarı çıkmak biraz problem burda hala) bekleyip göreceğiz. sonuç ne olursa olsun mutlaka haber vereceğim.
PAREM cnmmm sakinnn aglama bebisinn varsaa onuda uzmus olursunnnn :)))))
bizim topigimizzde hem eglence var hem bilgi hemdee daima pozitiflik senin durumunda biraz zor anladigim kadariyla bende londradayimm hani benimki sadece gurbetlik buna ragmen zorsa seni anlayabiliyorummm
o yuzdennn bu topige istediginn zamannn gel hepgel hatta mutlu olursun cnmmmmmm
hadi bakalim insallahhh hayirlisiyla ve senin icin hayirli olansa bebisinin haberinide bekliyoruzzz
optumm cnmmm
canin SIKILmasinn oralardaa biz hep burdayizz hepgell
ZEYTIN immmmmmm cekirdedineeeeeeee taa buralardannn
yolluyorummmmmmmmm
canimm benimmm seninnn heycanini anlayatbiliyorummm allahh insallahh bizlertdede yasatsinnnn ennn kisaa zamndaaaaaaaaaaa :)
allah cekirdegini kucaginada saglikla almayi nasip etsinnnnn insalaaaaaahhh canimcmm
MESSI mmmm peri de ankarada
bebislerimizle ANKAMALL DA 2. KATTA KOFTECIDEE BULUSURKENNN (br=en orayi pekbi seviyorum) senide bekliyoruzz orayaaa:))))
ona goreeeee
muckssssssssss sanadaa
yarin sabahtan insallahhhh halaylarla mezdekeyle kutlayalim bu yeni hamisleriii kii SINERJIMIZZ TAVAN yapsinn dualarimizz gozyuzune ulassinnnn
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee UGUR BOCUKLERIMIZ gobuslerimize konsunnnnnn insallahhhhhhhhhhh
opuyorum herkseiii
iyi geceler
allaha emanet olunnnnnn
melekleriniz yaninzda olsunnnnnnn
insallahhh bebislerinizde en kisa zamanda icinizdeeeeeee iclerinde olanlarin daa kucaklarindaaaaa
mucksssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?