Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
heyyyyooooooooo heyyoooooooooooo kızlar bugün çalıştığım hastanede bhcg baktırdım 767 çıktı inanamadım düzen lab baktırdım 856 çıktı...............
hamileymişimmmmmmmmmmmm:))))))))))

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...Herkese en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn.

öncelikle kızlar tüm hamilelerin sağlıkla evlatlarını kucağına almalarını ve benim gibi hamile kalmak isteyenlerinde en kısa zamanda mutlu haberi almalarını Rabbimden diliyorum. benim reglim ayın 21inde. daha 5 gün var ama regli döneminde ağrıyan göğüslerim çoookkk ağrıyor belim kırılıyor bi de dün ağzımda garip bi tat vardı tarif edemiyorum bugün yok. göğüs uçlarım koyulaştı. adetime 1 gün varken yada adet günümde olan kasık ağrım dayanılmaz durumda. bi de gün içinde ne kadar yersem yiyeyim( ki 49 kiloyum) gece yatınca miğdemin gurultusunda uyuyamıyorum. sizce bunlar belirti olabilir mi? bulunduğum ülkede çok yalnızım lütfen yardım edin((

canimmmmm insallahhh hamilesindirrr oyle gibi gozukuyo yorumlarinnn hadi hayirlisii bakalimmmmm bizede mutlaka haber verrrr:)))
hep dua ett insallahh hayirli olan zamanda ve hayirli olan bebis ise senle olsunnn canimmmmm dua edip boyle dusunmen seni rahatlatir
ama belirtiler ozellikle gogus uclari bel agrisi belirtisi gibi hadi insallahh canimmmmm
erken belirleyen clear blue var yurt disindayim demissin rahat bulursun 5 gun oncesinde %80 gibi basari falan dio istersen onu ya
hani dicem kan tahlili ama yurt disinda imkansiz gibi bisey ondan dedim idrarla evde yap

KAPNAXXXXXXXXXXXXXX CANIMMM YAA SENIN BEBIS IKIZ FALAN OLMASINNNNN :)))))))))))))))))

Kizlarrr ben geldim. Misafirlerimi gonderdim.ins artik sizinleyim

BEYAZ im nerdesin cnmmm bakimmmm sennnnnn
bizi merakta biraktigin icin cezalisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 20 halay cezan varr ona goreeeee :))))))

hadi birini ben cekiyorum

nasilsin cnmmmm hadi allah kvustursunnnnn ama once bebisine kavustursunn seniiiiiiiii
mucksssssssssssss

bugunn bebisle ilgilii hicbiseyyy yapmadimmmmmmm
hatta balli tarcinimi bilemmm yutmadimmmmmmmmm , sporumu yapmadim , yuruyusumu yapmadimmm , evime cok bakmadimm hatta yemegimi bilemmm uydurdummmm
pek bi isyankar gordumm kendimii bugunn :)))
hadi bakalim hayirlisiiiiii

gunun monusu

firinda kofte
pilav
yogurt
acili sos
kefir
tatli olarak bitter cikolata :)))))

kislarrr gunun hamilelerini listeye eklemek lasimmmm
PERIMMMMMMM
bugun kocisinin izin gunu olmasi sebebi ilee yok. yarinnn buyukk bir hizla ve havadislerleee bekliyorummmmmmmmmmm

sasiricak topigimizz hamislendiii

opuyorumm herkesiiiiii
allaha emanet olunnnnnnnnnnnn
mucksssssssssss

KAPNAXXXXXXXXXXXXXX CANIMMM YAA SENIN BEBIS IKIZ FALAN OLMASINNNNN :)))))))))))))))))

ayyyyy ne bileyim biraz yüksekmi geldi değerrrrr. İnşallah hayırlısı olur. bi taşta iki kuş iyi olurdu aslında.bakalım bu hafta içi USG için giderim.
Allah inşallah sana ve isteyen herkesede bu mutluluğu nasip etsin.

KAPNAXXXX

icinnnn halayimizi unutmayaliiimmm

bebisin erkekk icimede doganii yazarimm hemennn:)
bu arada ikizden supheleniyorumm sendee
hadi hayirlisi
darisi basimizaa
bize duayii ihmal etmee cnmcmmm
allah kucagina almayi nasip etsinnnn
bizimde bebislerimiiiii gobuslerimizee kondursunn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu haafta USG için gidince belli olur ikiz mi değilmi yazarım burdan. cinsiyet için erkek kız hiç önemli değil(sonucu öğrenince sana özellikle söylerim tahminlerin doğrumu diye :)). sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda inşallah. birazdan namaza durcam. özellikle senin için dua adecem idilga. görüşmek üzereeeeeeee

Canim istedigin kadar cekeyim halay ama telden giriyorum zor oluyo :) sen cekiver benim yerime :)

canım çok sevindim inşallah sağlıkla geçer 9 ayınız.annesine sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın sağlıkla büyüsün.Allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu.

insallah canım..ben 2,5 sene bekledim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

ben özel muaneyne gidiorum canım bagdat caddesinde yeri istanbul/anadolu yakasında

hmm ben ankaradayım :) tşk ederim söylediğin için..belki diğer kızlara faydası olur...

yaaaa o testlerde boşa çıkmıyormuuşş demeekkkk......tebriikleeerrrr...akşaamm akşaammm ne güzel habeerr.....

hayırlısıyla, sağlıksıyla al bebeğini kucağına inşallaaahh......

ZEYTIN immmmmmm cekirdedineeeeeeee taa buralardannn

yolluyorummmmmmmmm

canimm benimmm seninnn heycanini anlayatbiliyorummm allahh insallahh bizlertdede yasatsinnnn ennn kisaa zamndaaaaaaaaaaa :)

allah cekirdegini kucaginada saglikla almayi nasip etsinnnnn insalaaaaaahhh canimcmm

MESSI mmmm peri de ankarada
bebislerimizle ANKAMALL DA 2. KATTA KOFTECIDEE BULUSURKENNN (br=en orayi pekbi seviyorum) senide bekliyoruzz orayaaa:))))
ona goreeeee

muckssssssssss sanadaa

yarin sabahtan insallahhhh halaylarla mezdekeyle kutlayalim bu yeni hamisleriii kii SINERJIMIZZ TAVAN yapsinn dualarimizz gozyuzune ulassinnnn
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee UGUR BOCUKLERIMIZ gobuslerimize konsunnnnnn insallahhhhhhhhhhh

opuyorum herkseiii

iyi geceler
allaha emanet olunnnnnn
melekleriniz yaninzda olsunnnnnnn
insallahhh bebislerinizde en kisa zamanda icinizdeeeeeee iclerinde olanlarin daa kucaklarindaaaaa

mucksssssssssssssssss

tamammmm geliriiimmm lerle gezer tozarızzzz..böyle anne toplulukları görüyorum ve kıskanıyoruummm...

hatta biarada kentpark-cepa yapalımmmmmm...tabii inş.ben ank.da oluruummm. ay çok güzel oluuurrr....

KISLARR BUNULA ILGILI BISEYLER BULURSANIZZZ BANA MSJ OLARAK YOLLARSANIZZZ COKK SEVINIRIMM CANLARR YAA
NASIL YAPILIYOOO HEP BERABER BASLARIZ NE DERSINIZ :)))))))))))) ???

HAMISLER HAFIF HAFIF YAPAR
BIDE ADAYLAR OLARAK HAFIF HAFIF HADII BULURSANIZ NASIL YAPILDIGINI BANA DA YOLLAYINNNN MUCKSSSS

Callanetics Egzersizleri
kadınların forma girmelerini sağlamak için alternatif bir egzersiz sporu olan "Callanetics"i başkentte uygulanmaya başlandı.

Bu aktivite hergün düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyor.

BALE SENTEZİNDEN OLUŞUYOR

Teknik, 70'li yıllarda Amerikalı bir balerin olan Callan Pinckney tarafından geliştirildi. Pilates, Yoga ve Bale sentezinden oluşan, vücudu şekillendirmeye dayalı bir egzersizler zinciri. Kasları uzun süreli sıkıştırmaya yönelik mikro hareketlere dayalı bir egzersiz programı. Callanetics, hem "stretching" hem statik hareketlerin hem de yoga asenalarının iç içe olduğu bir spor olanı. Düzenli yapılan cardio antrenmanları ile desteklenirse vücutta istenilen sonuca ulaşmayı sağlıyor. Bölgesel efor sarf etmeden vücudu çabucak sıkılaştırıyor ve şekillendiriyor.

Callanetics güvenli mi?
Callanetics oldukça güvenli. Hatta o kadar güvenli ki, 80 yasindakiler bile uygulayabilir. Özellikle sirt problemi yasayanlar için gelistirildiginden, tekrarlanan sürekli ve agir olmayan hareketlerden olusuyor. Kas gruplari ayri ayri çalistirildigindan, bir grup kasi çalistirirken, vücudunuzun geri kalan kismi tamamen dinlenmede oluyor. Vücuda zarar verebilecek ani ve zor hareketler bu programda yer almiyor.

diyet, callanetics programinin bir parçasini olusturuyor mu?
Düzenli callanetics uygulayan bir kisi, tek bir kilo bile vermeden 2 beden kьзьlebilir. Ama diyet bu programin bir parзasi degildir. Ancak, eger diyet yapip, mesela 5 kilo veririseniz, sanki 10 kilo vermissiniz gibi görünebilir.

Callanetics kolay mi?
Egzersizler ilk basta zor gelecek. Sonunda da kendinizi harika hissedeceksiniz.

Gerçekten ise yariyor mu?
Birkaç seans boyunca devam ettikten sonra cevabi kendiniz veriyor olacaksiniz.

Callanetics'in yararlari nelerdir?
Egzersiz, güç, dayaniklilik ve esnekligi artirir. Callanetics ise bunlara ek olarak su 9 konuda yarar saglar:

* koordinasyon
* denge
* vücudunuzun farkina varma
* vücut kontrolь
* disiplin
* hiz
* fiziksel ve zihinsel rahatlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…