Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

hoşgeldin canımmcımm,inşallah olmazsın canım senin içinde halaya gireriz tabi günü gelen tüm arkadaşlarımız içinde

Işılımmmmmmm okuyorum senin durumunu hiç bozmadan kendini herşey güzel olcak diye düşün tatlım..O 2 grmlık bebişşşteee büüyyüüüyüpppp kooooooooocaaamannn bir birey olcak.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin...
Ben bi hamişş oliyimm bak bu rayı düğün yerine çevircem amannnn amannnnn
Halaylar,horonlar,barlar.... aklınıza ne gelirseeee

aaaaaa günlük c vitaminimiz gelmiş bebişimmmmmmm
olmayacaksın tatlım gitti o gitti 9 ay yok inşallah

canummmm bebişimmm naberrrr
Ayy keşke zaten sevmiyorummm adet olmayıı yaz yazda hiç çekilmezzzzzz.

Kızlar ya ben eger hamişsem becerebildiysekk dogum tarihini 2 ocak 2013 olarak gösteriyoo,istermisiniz yılbaşı gecesi doruayımda haberlere fln cıkayım yılın ilk bebeği fln diyeee

Anammmm hamile kaldımda dogurmayı fln düşnüp neler hayal ediyorum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

iyiyiz tatlım seni gördük daha iyi olduk
doğuma gelince bebişle beraber ünede kavuşursun işte süper olur

inşallah canım benim inşallah,Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için.o zaman 2013 ün ilk bebişini senden bekliyoruz tatlım sağlıkla tutunuyordur annesine umarım
Rabbim bu kadar iyi niyetli arkadaşlarımın gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah,iyiki varsınız yaaaa

Ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallahhh canımmm

Kıslarrrrrrr kıslarrrrrrrrrrr kıslarrrrrrrrrrrrrrr gelem mi yanagızdan öpem mi siz kocanız koynunda ben soguktan ölem miiiiiiiiiiiiiiii:=)))))))))))

ne yapıyonuz ayy çok yogun bir gün ama neyseki bitii veee ve eve gidecemmmmmmmmmmmmmm birasdannnnnnnnnn
kıslarrrrrrrrr ben bu hafta gün aşırı halvet düşünüyorum haftayada hergün yapsam ölürmüyüm sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:=))))))))))))))))) yorgunluktan ve halsizliktennnnnnnnnn:=)))))))))))))

slm kızlarrrrrrr doktrumdan geldım sımdı ıçım içime içim bu eve bu şehre sıgmıo ben suan 5+5 olamama ragmen bebeğimi ve kalp atısını gördüm.demistimya doktorum bu aleti yurtdısından getırmıs diğer ultrasonlara göre bunda daha erkenden görebiliyoruz benimki 5+5 olmasına ragmen 6 haftalık gözüküomus teyzeleri agladım ya..rabbim devamını getirsin hepımızınkının ve rabbim tüm isteyenlerin kucagını bos bırakmasın..mucizemi cok bekledim ama insallah beni bırakmicak..

progestron ve tedaviye basladıgımdan beride glukofen kullanıorum.10. haftaya kadar progestrona devam edicez

canım çok sevindim inşallah sağlıkla geçer 9 ayınız.annesine sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın sağlıkla büyüsün.Allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu.

çok sevindiimm...Allah tamamına erdirecek, kucağına da alacaksın inşallaahhh....

doktorun nerdeydi zeytin annee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…