- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.421
kıızzzlarr yine bennn geldimmm..
ayy hemen ayın 22 si gelsinde adet olmasam dyeeee bekliyorummm..........
gördüğün rüyada kan görürsen o rüya bozulmuş derler tatlım hiç takma kafana çıkmayacak yani rüyaların büyüklerimiz öyle derdi bize.
sen gönlünü ferah tut bu kuruntularımız 9 ay devam etcek hepimizin eminim ama bebişleride sıkmamak lazım geldiklerine geleceklerine pişman olmasınlar dimi ama tatlım
aklına kötü şeyler geldiğinde bebişini düşün ve güzel işeyler getir aklına onunla yaşayacağın 9 muhteşem ayı ve önünüzde sizi bekleyen güzel ömrü inşallah
canım benim ne güzel söylüyosun hiç sevinemedim ben öğrendiğim andan beri hep bi endişe var içimde .. bebişimde annesine inat sıkı sıkı tutunur inşallah hayata..
canım benim ne güzel söylüyosun hiç sevinemedim ben öğrendiğim andan beri hep bi endişe var içimde .. bebişimde annesine inat sıkı sıkı tutunur inşallah hayata..
inşallah tatlım ama sevin güzelim mucize var içinde şöyle bir düşündüğünde insanın beyni durcak gibi oluyor
düşünsene henüz susam tanesi kadar ama bir kalbi var ve atıyor
o yüzden sevin tatlım bebişinde senin sevindiğini hissetsin onu yalnız bırakma iyi şeyler düşün güzel şeyler olsun
inşallah tatlım ama sevin güzelim mucize var içinde şöyle bir düşündüğünde insanın beyni durcak gibi oluyor
düşünsene henüz susam tanesi kadar ama bir kalbi var ve atıyor
o yüzden sevin tatlım bebişinde senin sevindiğini hissetsin onu yalnız bırakma iyi şeyler düşün güzel şeyler olsun
şu an önümde akide şekeri var içindede susamlar o kadar minikler onun neresinde kalp var neresinde damarları var nasıl olucakta büyüyecek Allahım sen ne büyüksün...
çok teşekkür ederim canım içime su serpildi yarında kesemizi görürsek bide kal atışımızı falan daha rahatlıycam inşallah
şu an önümde akide şekeri var içindede susamlar o kadar minikler onun neresinde kalp var neresinde damarları var nasıl olucakta büyüyecek Allahım sen ne büyüksün...
çok teşekkür ederim canım içime su serpildi yarında kesemizi görürsek bide kal atışımızı falan daha rahatlıycam inşallah
bişey değil tatlım ne yaptımki ben arkadaşımın sıkıntısını hafifletmekten başka arkadaşlar ne için var
bak negüzel düşünmeye başladın hep böyle düşün aklına hep o susam tanesi gelsin
herşey hayalinden bile güzel olur inşallah senide bebişinide öpüyorummm kocamannnnn
bişey değil tatlım ne yaptımki ben arkadaşımın sıkıntısını hafifletmekten başka arkadaşlar ne için var
bak negüzel düşünmeye başladın hep böyle düşün aklına hep o susam tanesi gelsin
herşey hayalinden bile güzel olur inşallah senide bebişinide öpüyorummm kocamannnnn
teşekkür ederim canım bizde sizi öpüyoruz
teşekkür ederim canım bizde sizi öpüyoruz
ayrıca güzel dileklerin içinde teşekkür ederim..benim için düşündüğünün çok çok daha güzellerini yaşarsın inşallah
hoşgeldin canımmcımm,inşallah olmazsın canım senin içinde halaya gireriz tabi günü gelen tüm arkadaşlarımız içinde
aaaaaa günlük c vitaminimiz gelmiş bebişimmmmmmm
olmayacaksın tatlım gitti o gitti 9 ay yok inşallah
Işılımmmmmmm okuyorum senin durumunu hiç bozmadan kendini herşey güzel olcak diye düşün tatlım..O 2 grmlık bebişşşteee büüyyüüüyüpppp kooooooooocaaamannn bir birey olcak.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin...
Ben bi hamişş oliyimm bak bu rayı düğün yerine çevircem amannnn amannnnn
Halaylar,horonlar,barlar.... aklınıza ne gelirseeee
canummmm bebişimmm naberrrr
Ayy keşke zaten sevmiyorummm adet olmayıı yaz yazda hiç çekilmezzzzzz.
Kızlar ya ben eger hamişsem becerebildiysekkdogum tarihini 2 ocak 2013 olarak gösteriyoo,istermisiniz yılbaşı gecesi doruayımda haberlere fln cıkayım yılın ilk bebeği fln diyeee
Anammmm hamile kaldımda dogurmayı fln düşnüp neler hayal ediyorum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
Işılımmmmmmm okuyorum senin durumunu hiç bozmadan kendini herşey güzel olcak diye düşün tatlım..O 2 grmlık bebişşşteee büüyyüüüyüpppp kooooooooocaaamannn bir birey olcak.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin...
Ben bi hamişş oliyimm bak bu rayı düğün yerine çevircem amannnn amannnnn
Halaylar,horonlar,barlar.... aklınıza ne gelirseeee
canummmm bebişimmm naberrrr
Ayy keşke zaten sevmiyorummm adet olmayıı yaz yazda hiç çekilmezzzzzz.
Kızlar ya ben eger hamişsem becerebildiysekkdogum tarihini 2 ocak 2013 olarak gösteriyoo,istermisiniz yılbaşı gecesi doruayımda haberlere fln cıkayım yılın ilk bebeği fln diyeee
Anammmm hamile kaldımda dogurmayı fln düşnüp neler hayal ediyorum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar çok yakınmış tarihlerimiz,nasılsınız nasıl gidiyor,ben yarın doktora gidiyorum keseyi görmeye siz gittinizmi çok korkuyorum sıkıntılı bişey olucak diye..:18:
canım bende baş dönmesi olyo zaman zaman yarında muayeneye gidicem inş. sen neden panik yapıyorsun bişi olmaz Allah ın izniyle. içini ferah tut. bak bu topikte hep pozitif olcaz. umutsuzlık üzülmek yok. tamam mı
inşallah canım benim inşallah,Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için.o zaman 2013 ün ilk bebişini senden bekliyoruz tatlım sağlıkla tutunuyordur annesine umarım
Rabbim bu kadar iyi niyetli arkadaşlarımın gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah,iyiki varsınız yaaaa
canım benim çok sağol içimi rahatlattın ne bilim 3 yumurtayla olmadı dedim tek yumurtayla mı olacak.eşimde bu ay üst üst zorlandı birde sperm az geldi falan...
allah hayırlı zamanda versin inşallah... hamile olmana çoooooookkk sevindim allah tamamına erdirsinnn...progestan falan kullanıyor musun?
canım bende baş dönmesi olyo zaman zaman yarında muayeneye gidicem inş. sen neden panik yapıyorsun bişi olmaz Allah ın izniyle. içini ferah tut. bak bu topikte hep pozitif olcaz. umutsuzlık üzülmek yok. tamam mı
ay ne bilim canım yaa bi sinir bi stres huzursuz içim bende yarın gidiyorum bakalım bi sıkıntı çıkmaz umarım..bende baş dönmesi yok göğüslerim ara ara ağrıyo bi gerginleştiler uçları falan büyüdü bide bugün sağ kasığım hafif çekiliyo gibi oldu..yarın ilk defa görülücez sanırım onun stresi var rahatımdır normalde ama ne bilim...neyse sizide üzüyorum..yarın neticeyi yazarım burdan.öpüyorum çok
slm kızlarrrrrrr doktrumdan geldım sımdı ıçım içime içim bu eve bu şehre sıgmıo ben suan 5+5 olamama ragmen bebeğimi ve kalp atısını gördüm.demistimya doktorum bu aleti yurtdısından getırmıs diğer ultrasonlara göre bunda daha erkenden görebiliyoruz benimki 5+5 olmasına ragmen 6 haftalık gözüküomus teyzeleri agladım ya..rabbim devamını getirsin hepımızınkının ve rabbim tüm isteyenlerin kucagını bos bırakmasın..mucizemi cok bekledim ama insallah beni bırakmicak..
slm kızlarrrrrrr doktrumdan geldım sımdı ıçım içime içim bu eve bu şehre sıgmıo ben suan 5+5 olamama ragmen bebeğimi ve kalp atısını gördüm.demistimya doktorum bu aleti yurtdısından getırmıs diğer ultrasonlara göre bunda daha erkenden görebiliyoruz benimki 5+5 olmasına ragmen 6 haftalık gözüküomus teyzeleri agladım ya..rabbim devamını getirsin hepımızınkının ve rabbim tüm isteyenlerin kucagını bos bırakmasın..mucizemi cok bekledim ama insallah beni bırakmicak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?