- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.461
slm kızlarrrrrrr doktrumdan geldım sımdı ıçım içime içim bu eve bu şehre sıgmıo ben suan 5+5 olamama ragmen bebeğimi ve kalp atısını gördüm.demistimya doktorum bu aleti yurtdısından getırmıs diğer ultrasonlara göre bunda daha erkenden görebiliyoruz benimki 5+5 olmasına ragmen 6 haftalık gözüküomus teyzeleri agladım ya..rabbim devamını getirsin hepımızınkının ve rabbim tüm isteyenlerin kucagını bos bırakmasın..mucizemi cok bekledim ama insallah beni bırakmicak..
heyyyyooooooooo heyyoooooooooooo kızlar bugün çalıştığım hastanede bhcg baktırdım 767 çıktı inanamadım düzen lab baktırdım 856 çıktı...............
hamileymişimmmmmmmmmmmm:))))))))))
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...Herkese en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn.
KAPNAXXXX
icinnnn halayimizi unutmayaliiimmm
bebisin erkekk icimede doganii yazarimm hemennn:)
bu arada ikizden supheleniyorumm sendee
hadi hayirlisi
darisi basimizaa
bize duayii ihmal etmee cnmcmmm
allah kucagina almayi nasip etsinnnn
bizimde bebislerimiiiii gobuslerimizee kondursunn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
PAREMMM PAPILOMMM bilmem biliyomusunuz ama bizim topikte P ile ismi baslayanlar hemnececik hamissss oluyooooooooooooo
bu yuzden hatta bana kisaca P idilga deyin diyodummmm
hadii bakalimm insallahhhh P nin sans hamisligi sizede dokunurrrrrrrrr muckssssssssssssss
heyyyyooooooooo heyyoooooooooooo kızlar bugün çalıştığım hastanede bhcg baktırdım 767 çıktı inanamadım düzen lab baktırdım 856 çıktı...............
Hamileymişimmmmmmmmmmmm:))))))))))
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...herkese en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn.
Canım yumurta olduğunda akıntı geliyor muhtemelen 24 saat içinde felan çatlıyor d,ye biliyorumselam kızlar bilen varsa soruma cvp verebilirmi.
yumurta olduğundamı yoksa çatladığındamı akıntı olur .hadi nolur cvp verin.
Canımcım hoşgeldin aramıza umarım topic sana da uğurlu gelir güüzel haberlerini alırız en kısa zamandaaamaşallah çok enerjik bir topic buldum sonunda beni de alın grubunuza bu arada hamişleri tebrik ediyorum sağlıca gelsin bebişler, benim batım 29 nisan bu günlerde yumurtalam günüm klomen kullandım yumurta takibi yapıldı ama ilk ay tedavide çatlatma yapılması kendiliğinden olacakmı onu göreceğiz olmazsa gelecek ay klomen artı çatlatma olacak inşallah gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.....
Canım benim yaa çok saol bitanemmmmmmmm inana bende burdaki herkesi ailemden biri gibi seviyorumm. Sanada resmen kanım kaynıyor güzel annem benimmmmmmmmmbu topik gerçekten uğurlu pozitif enerji veriyor insana ben ilk gün hissettim bunu
düşünsene hiç görmediğin kişiler hakkında nekadar güzel dileklerde bulunuyorsun onlarla gülüp onlarla üzülüyorsun farklı bir enerji bu
böyle bir arkdaşlık bence kimseye kolay kolay nasip olmaz
dileğim şuki bu güzel topiğin uğuru burdaki bütün arkadaşlara bulaşır herkesin kelebeği biranevvel gelip göbüşlerine konar
en baştada topiği kuran tatlı arkadaşlarım peri ve idilgaya
Oyyyyyy yeşil zeyinim benimmmm gözlerim dolu dolu oldu okurkennn canım benimmmmm yaaaaa gözün aydınnnnn. Allah sizi nazarlardan saklasınnnnnnnnnnslm kızlarrrrrrr doktrumdan geldım sımdı ıçım içime içim bu eve bu şehre sıgmıo ben suan 5+5 olamama ragmen bebeğimi ve kalp atısını gördüm.demistimya doktorum bu aleti yurtdısından getırmıs diğer ultrasonlara göre bunda daha erkenden görebiliyoruz benimki 5+5 olmasına ragmen 6 haftalık gözüküomus teyzeleri agladım ya..rabbim devamını getirsin hepımızınkının ve rabbim tüm isteyenlerin kucagını bos bırakmasın..mucizemi cok bekledim ama insallah beni bırakmicak..
Demedimmmiiiiiiiiiiiiiiii demedimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii onca test yanlış olamazdıııııııııııııııııııııııııı ollleyyyyyyyyyyyy HEYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO YEHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Sağlıkla kucağına da almak nasip olsunnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmheyyyyooooooooo heyyoooooooooooo kızlar bugün çalıştığım hastanede bhcg baktırdım 767 çıktı inanamadım düzen lab baktırdım 856 çıktı...............
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...Herkese en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn.46:
canimmmmm insallahhh hamilesindirrr oyle gibi gozukuyo yorumlarinnn hadi hayirlisii bakalimmmmm bizede mutlaka haber verrrr:)))
hep dua ett insallahh hayirli olan zamanda ve hayirli olan bebis ise senle olsunnn canimmmmm dua edip boyle dusunmen seni rahatlatir
ama belirtiler ozellikle gogus uclari bel agrisi belirtisi gibi hadi insallahh canimmmmm
erken belirleyen clear blue var yurt disindayim demissin rahat bulursun 5 gun oncesinde %80 gibi basari falan dio istersen onu ya
hani dicem kan tahlili ama yurt disinda imkansiz gibi bisey ondan dedim idrarla evde yap
Canım aramıza hoşgeldin zor şartlarda yaşıyorsun senin adına üzüldüm, bu kadar belirti olup test yapamamak, eli kolu bağlı olmak... Aslında en doğrusu gününü beklemek tabii canım. İnşallah güzel haberlerini yazarsın burayaaa .
o kadar içten ve güzel dileklerde bulunmuşsunuz ki zaten hazır bekleme olan gözyaşlarım aldı başını gitti. çok ama çok teşekkür ederim. ben Libyadayım savaş sonrası zaten pek ii olmayan doktorlar artık neredeyse yok. idara testi yapacağım ama eşim en azından bir gün geçmesini bekle yine üzülmeyelim diyor, çok haklı. ondan gizli alma şansımda yok( dışarı çıkmak biraz problem burda hala) bekleyip göreceğiz. sonuç ne olursa olsun mutlaka haber vereceğim.
Canım aramıza hoşgeldin zor şartlarda yaşıyorsun senin adına üzüldüm, bu kadar belirti olup test yapamamak, eli kolu bağlı olmak... Aslında en doğrusu gününü beklemek tabii canım. İnşallah güzel haberlerini yazarsın burayaaa .
günaydooooşşş kızlaaaarr
Banadaa Pitaminnnn Diyin kızzzzlarrrrrrr
Sevdim ben bu işiii
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...Herkese en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnnn.
Banadaa Pitaminnnn Diyin kızzzzlarrrrrrr
Sevdim ben bu işiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?