Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
PAREMMM PAPILOMMM bilmem biliyomusunuz ama bizim topikte P ile ismi baslayanlar hemnececik hamissss oluyooooooooooooo
bu yuzden hatta bana kisaca P idilga deyin diyodummmm

hadii bakalimm insallahhhh P nin sans hamisligi sizede dokunurrrrrrrrr muckssssssssssssss

günaydınn kızlarrrr bol hamişliii günlerrrrr :)))

kapnax tatlımm cok sevindm senin adınaa hayırlı olsunnnn canmmmm
allahh bizlerede yasatsın inşallahhh tez zamanda hayırlısıyla
7 gün var benm bata catlıcam meraktann :)

kızlar bişey soracam
kese ilk ne zaman görülüyor kaç haftalıkken bilen varmı?
vajinal ultrasonda olabilir yani?

zeytinnnnn çok sevindimmmm canım arkadaşım allahım mutluluğunu çoğalttıkça çoğaltsın inşallah

Canımm gözün aydın bakalımm hadi darısı tüm bekleyenlerin başına :)) Evlilik temennisi gibi bişi oldu buda yaww

hadi başa geçtimm ben halayaaa

Banadaa Pitaminnnn Diyin kızzzzlarrrrrrr
Sevdim ben bu işiii

canım benim gözün aydın çok sevindim
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

selam kızlar bilen varsa soruma cvp verebilirmi.
yumurta olduğundamı yoksa çatladığındamı akıntı olur .hadi nolur cvp verin.
Canım yumurta olduğunda akıntı geliyor muhtemelen 24 saat içinde felan çatlıyor d,ye biliyorum
Canımcım hoşgeldin aramıza umarım topic sana da uğurlu gelir güüzel haberlerini alırız en kısa zamandaaa

caaanıııımmmmm tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallaaahhhh

Canişkolllllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr nası özledim siiziiiiiiiiiiiiiiii hemen koştum geldimmm. Çok güzel haberler aldımmm içim açıldııııııııııııııııııııı. Ay Yarın ve Perşembe bu ayın altın günleri benim içüüünnnnnnnnnn Çok heyecanlıyımmmmm.

Çok özledim sizleriiiiiiiiii cicişlerrrr kokoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel anneler ve adaylarrrrrrrrrrrrr. Mükemmel bi hafta olsun bizim içinnnnnnnnnnnnnnnn bol bol bebiş haberleri alalım inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…