Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
AMİİİN KIZLAR AMİN inş. bebek bekleyen herkesin kucağı dolar ilk hamileliğim çok gzeldi hiçbi sıkıntım olmamıştı ama bebeğimi kaybetmiştim inş. kucağıma alırım bu bebişimi bursada oturuyorum ben şevket yılmaza gidiyordum ama bu sefer zübeyde doğum evine gitmeyi düşünüyorum

ben 27 martta oldum adet hesaplara göre 22 nisan

diyoo canım ama ne bileyim bekleyelim cuma yaparız

tatlımm bende 26 martta oldum,23 nisan benmkide hesaplamalarıma göre..
en iyisi bekliyelim bence en güzeli..sen 22 nisanda bende 23 nisanda yapalımm..
:))))) hakkımızda hayırlısı inşallahh birbirimize haymiş haberlerimizi veririz birçok
arkadasımız gibii..

kızzlarrrr cok güzelll ortamımızz varr..hepimiz birbirimize destek oluyoruz..
hemde hiç tanımadıgımız haldee..cok seviyorumm topiği
ve arkadaslarımııı.. :)) allah hepimizin gönlüne göre
versinn..amin yarabbim..

Karagülcümmm tebriklerrrrrrrr sağlıkla kucağına al inş. geçen aydan hatırlıyorum çok istediğini çok sevindimmmmmmmmmm..

Vitaminimmmm bekleee erken henüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

[/B]:3 2: :6 2: :3 2:

Son düzenleme:
valla canım ben biraz sabırlıydım adet tarihim 12 nisandı dün yani 16 sında idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ben ilkindede belirti yaşamamıştım hiçbir belirtim yoktu o zaman bebek düşünmüyordum gecikmeyi sinir sitres yaptım kesin ondan dedim 12 gün geçince gidip almıştım ve pozitif di bu sefer bekliyordum 2 aydır olmuyordu gebelik nisan ayında benimle bebeğim :)

ilk doktor kontrolün ne zaman canım?

allah bunu senden ayırmasın canım amin.

Avatarını bebek resmiyle degiştirmeyii unutmaaa bebek isteyen ve bebek bekleyenler avatarlarına istedikleri bebeklerin resimlerini koyuyolar canım hadi sende katıl bizeeeeeeeeeeeeee:=)))))))))))))

Herkeste bi P hastaligi sarmis o zaman bundan sonra bana peyazz diyin ha usaklar :)
Bu arada herkese gunaydin kocisi gonderdim geldim. Yeni hamileleri tebrik ediyorum darisi basimiza diyorum. Bi haftaya kadr bende test yap.arim ama umuduk.yok

aaa baq onu bilmiyordum şimdi bi bbebek resmi eklicem canım hemen....ilk doktor ziyareti 21-27 nisan arasında daha randevu almadım

sağol tatlım darısı sana olsun İNŞ. canım benim daha ilk haftadan kasıklarım ağrıyordu. 2. haftadan itibaren midemde yanma ve ağzımda tatsızlık vardı. adetime 1 hafta kalada göğüslerimde şişlik karnımda şişlik vardı. ilk kan testinde negatif çıktı ama şimdi hamileyim canım. İNŞALLAH sende öylesindir. Rabbim herkese versin

slmmmm sabahtan beri elektiriğimiz yoktu yeni geldi ancak girebildim..yeni anne adayları var aramızda onlarıda canı gönülden tebrik ediorum...

canım kızlar kızlar hanım kızlar kızlar bezenmeiş dügüne gider elma yanaklı kızlar
selamun aleyküm sevgili annecikler ve anne adayları hepinize kucak dolusu sevgiler getirdik
hastaneye gittim bugün çekirdeğimi gördüm teyzeleri daha minicik önce görünmedi ama doktor işte burda dedi ay bi heyecanlandım sormayın. kaç hafta olduğunu henüz bilmiyoruz. tahlil yapılacak yarında onların sonuçlarını söylerim.
Allah ım hepinize nasip etsin 9mm ymiiş.minnak

Amanda amannnn amann da amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çoooooooooookkkk küçüüüüükkkmüşşşş annesiiiii,,,
yermiş onu annesiiiiiiiiiiiiiiiiii
dur bakemmmm daha ooo kocccaaammannnn olcek

slmmmm sabahtan beri elektiriğimiz yoktu yeni geldi ancak girebildim..yeni anne adayları var aramızda onlarıda canı gönülden tebrik ediorum...
Hoşgeldinnnnn zeytinim ve çekirdeğiiiiiiii mis kokulu öpüyorum ikinizideee canlarımmmmmmmmmmmmmm

oooyyyyyyyyyyyy yerim ben onu yaaa Allahım ne yüce bir duygu bu Dün kimi gördüysem hamileydiiii, içim gitti gördükçe dua ettimmmmm

sende olcan İNŞALLAH canım sıkma canını. Allah büyüktür hazinesinde çok verir.

merhba teyzoşlar....kızlar dua edin bize tamam mı..bugün doktora gidecez 14.230ta..hem bebişimizi hem kalp atışını görelim sağlıklı olsun inşallah...

merhba teyzoşlar....kızlar dua edin bize tamam mı..bugün doktora gidecez 14.230ta..hem bebişimizi hem kalp atışını görelim sağlıklı olsun inşallah...

Güzel annem özledim seni çokkkk.... Ne kadar heyecanlısındır şimdi canımm yaaa, dualarımız seninleee götür bakalım bebişi annesiiii doktoraa oy yyerim onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…