- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.501
ben 27 martta oldum adet hesaplara göre 22 nisan
diyoo canım ama ne bileyim bekleyelim cuma yaparız
kızlar günaydııın bende hamileyim daha dün öğrendimmm
valla canım ben biraz sabırlıydım adet tarihim 12 nisandı dün yani 16 sında idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ben ilkindede belirti yaşamamıştım hiçbir belirtim yoktu o zaman bebek düşünmüyordum gecikmeyi sinir sitres yaptım kesin ondan dedim 12 gün geçince gidip almıştım ve pozitif di bu sefer bekliyordum 2 aydır olmuyordu gebelik nisan ayında benimle bebeğim :)
valla canım ben biraz sabırlıydım adet tarihim 12 nisandı dün yani 16 sında idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ben ilkindede belirti yaşamamıştım hiçbir belirtim yoktu o zaman bebek düşünmüyordum gecikmeyi sinir sitres yaptım kesin ondan dedim 12 gün geçince gidip almıştım ve pozitif di bu sefer bekliyordum 2 aydır olmuyordu gebelik nisan ayında benimle bebeğim :)
öncelikle kızlar tüm hamilelerin sağlıkla evlatlarını kucağına almalarını ve benim gibi hamile kalmak isteyenlerinde en kısa zamanda mutlu haberi almalarını Rabbimden diliyorum. benim reglim ayın 21inde. daha 5 gün var ama regli döneminde ağrıyan göğüslerim çoookkk ağrıyor belim kırılıyor bi de dün ağzımda garip bi tat vardı tarif edemiyorumbugün yok. göğüs uçlarım koyulaştı. adetime 1 gün varken yada adet günümde olan kasık ağrım dayanılmaz durumda. bi de gün içinde ne kadar yersem yiyeyim( ki 49 kiloyum) gece yatınca miğdemin gurultusunda uyuyamıyorum. sizce bunlar belirti olabilir mi? bulunduğum ülkede çok yalnızım lütfen yardım edin ((
canım kızlar kızlar hanım kızlar kızlar bezenmeiş dügüne gider elma yanaklı kızlar
selamun aleyküm sevgili annecikler ve anne adayları hepinize kucak dolusu sevgiler getirdik
hastaneye gittim bugün çekirdeğimi gördüm teyzeleri daha minicik önce görünmedi ama doktor işte burda dedi ay bi heyecanlandım sormayın. kaç hafta olduğunu henüz bilmiyoruz. tahlil yapılacak yarında onların sonuçlarını söylerim.
Allah ım hepinize nasip etsin 9mm ymiiş.minnak
Hoşgeldinnnnn zeytinim ve çekirdeğiiiiiiii mis kokulu öpüyorum ikinizideee canlarımmmmmmmmmmmmmmslmmmm sabahtan beri elektiriğimiz yoktu yeni geldi ancak girebildim..yeni anne adayları var aramızda onlarıda canı gönülden tebrik ediorum...
canım kızlar kızlar hanım kızlar kızlar bezenmeiş dügüne gider elma yanaklı kızlar
selamun aleyküm sevgili annecikler ve anne adayları hepinize kucak dolusu sevgiler getirdik
hastaneye gittim bugün çekirdeğimi gördüm teyzeleri daha minicik önce görünmedi ama doktor işte burda dedi ay bi heyecanlandım sormayın. kaç hafta olduğunu henüz bilmiyoruz. tahlil yapılacak yarında onların sonuçlarını söylerim.
Allah ım hepinize nasip etsin 9mm ymiiş.minnak
Hoşgeldinnnnn zeytinim ve çekirdeğiiiiiiii mis kokulu öpüyorum ikinizideee canlarımmmmmmmmmmmmmm
oooyyyyyyyyyyyy yerim ben onu yaaa Allahım ne yüce bir duygu buDün kimi gördüysem hamileydiiii, içim gitti gördükçe dua ettimmmmm
merhba teyzoşlar....kızlar dua edin bize tamam mı..bugün doktora gidecez 14.230ta..hem bebişimizi hem kalp atışını görelim sağlıklı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?