- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.521
merhba teyzoşlar....kızlar dua edin bize tamam mı..bugün doktora gidecez 14.230ta..hem bebişimizi hem kalp atışını görelim sağlıklı olsun inşallah...
HAMIS KISLARRR mide bulantisini gecirmek icin hamislikten kaynakli olan : ZENCEFIL CAYI ni onerdi DR
hamis olmak isteyennnn BIZ PISICANLAR ve hamislerrrrrrrrr rahimi gevsettigi icinn : ADA CAYI ICMEMELIYMISIZ
aklinizda olsunnnnn
MUCKSSSSSSSSSS
Pidilgammmmm özledim çokkkkk ya video ekleyemiyorum artık çok denedim olmuyorrrrrrrrrr miniğimmmmm. Ben bu ara formdan düştüm midem fenalarda şu kürlerden sanırım. Bıraktım yapamıyorummmm 4 gün yapabildim soğan suyunuu azcık işe yaramışmıdır acabaa
YARAMISTIRRRRRRRRRRRR yaramistir cnmcm sen merak etmeeeeeeeee
sen relaxx bi sekildeeeeee aksama calisssssss
nasil bi monuuu hazirladinnn bakalimmmmmmmmm????????????? yemekte neler var :)))
ozledimm kizim seniiiiiii
mide deme banaaa amanin o kurlerr varyaaaa midemi mahvettiiiii
1 aydir dikkatli yemek yiyodum pazar gunu hadi dedim artik duzelmistirr yemekle beraber salatada yiyeyim yesillikkkk amaninnnnnnnnnnn
gecmemissssss
mahvoldumm istifra ederkennnn ve gecem sersem oldduuu cnmcm
yani bu kurlerr bizi zorluyoooo
balla corek otu ve tarcinda zorluyo midelerii haa aklinizda olsun
nasil bi monuuu hazirladinnn bakalimmmmmmmmm????????????? yemekte neler var :)))
1 aydir dikkatli yemek yiyodum pazar gunu hadi dedim artik duzelmistirr yemekle beraber salatada yiyeyim yesillikkkk amaninnnnnnnnnnn
gecmemissssss
gecmemissssss
Bebişkommm dün çalışma vardııı sadece bugün ara verip çarşamba perşembe cuma üst üste çalışma olucakkk. Karın ağrılarım ve kremsi akıntım başladııı önümüzdeki 2 gün çok önemliiiAllahım nasip etsin nolur bu ay tüm isteyenlere içi sırada bizlere inşallahhhh. .Canım kıyamam sana benimde midem çok kötü kıvranıyorum kaç gündüürr, geçmedi bi türlü off. Hele o çörek otu mahvediyor malesefff
Bugünki Menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Şehriyeli pilavvv kociş buna süslü pilav diyor.
Salçalı et kavurma üzeri yoğurt
Turşu
Yarın karidesler balıklar varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bebişkommm dün çalışma vardııı sadece bugün ara verip çarşamba perşembe cuma üst üste çalışma olucakkk. Karın ağrılarım ve kremsi akıntım başladııı önümüzdeki 2 gün çok önemliiiAllahım nasip etsin nolur bu ay tüm isteyenlere içi sırada bizlere inşallahhhh. .Canım kıyamam sana benimde midem çok kötü kıvranıyorum kaç gündüürr, geçmedi bi türlü off. Hele o çörek otu mahvediyor malesefff
Bugünki Menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Şehriyeli pilavvv kociş buna süslü pilav diyor.
Salçalı et kavurma üzeri yoğurt
Turşu
Yarın karidesler balıklar varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pidilgam yaa bnde onları yapamıyorum kendimi zorlamam gerekiyo
zorlayıncada kötü oluyorum,bnde yapmıyorum o yüzden..bide bu aralar cok kg
aldım 5 kg fazlam varr tavsiyelerin nelerrr tatlımmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?