Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhba teyzoşlar....kızlar dua edin bize tamam mı..bugün doktora gidecez 14.230ta..hem bebişimizi hem kalp atışını görelim sağlıklı olsun inşallah...

mrb tatlımm..inşallahhh canm aminn..hem bebişimi görürsün hemde kalp atısınıı..
ayyy smdi minnacıktırr ne güzel yarabbimm..

GUNOOOOOOOOOoooooooooooOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOooooossssSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

sloganimiz:)

GUNUMUZ AYDINNNN , RUHUMUZZZ HUZURLU , BEDENIMIZ MUTLU , KALBIMIZ SEVGI DOLU , DILLERIMIZ DUALI , YUMURTALARIMIZ SAGLIKLIIIIIII , SPERMCANLARIMIZZZZ HAREKETLIII OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GOBUSLERIMIZEEE BEBISLERRRR DOLSUNNNNNNN

GUNAYDINNN kislarrrrrrrrr

PERIMMMMM halvettt haftan ayricaaaaa hayirlii olsunnnnnnnnnn cnmcmm benimmm relaxxx gunn diliyorumm

YENI yenii hamislerrrrrr dee varrrrrrrrrr

PERIMMMM tummm yenii hamislerimizzzzzzz ve seninnn halvet haftannnnn icinnnnn yollaa cnmcmm bi mezdekeeeee :))))))))

GUNOOOOOOOOOoooooooooooOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOooooossssSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

GUNUMUZ AYDINNNN , RUHUMUZZZ HUZURLU , BEDENIMIZ MUTLU , KALBIMIZ SEVGI DOLU , DILLERIMIZ DUALI , YUMURTALARIMIZ SAGLIKLIIIIIII , SPERMCANLARIMIZZZZ HAREKETLIII OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GOBUSLERIMIZEEE BEBISLERRRR DOLSUNNNNNNN

PERIMMMMM halvettt haftan ayricaaaaa hayirlii olsunnnnnnnnnn cnmcmm benimmm relaxxx gunn diliyorumm

PERIMMMM tummm yenii hamislerimizzzzzzz ve seninnn halvet haftannnnn icinnnnn yollaa cnmcmm bi mezdekeeeee :))))))))

AYY KISLARR OZURR VALLA

bir girmisimmm pirr girmisimmmmm 3 defa tekrara dusmusummmmmm
amaa nedennnnnn cunkumm sizi oek bi ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy umarimmm spercanlarimizdaaaa aynii boyle sabirsizzz, hareketli canliiii ve ISRARLII olurlarrrrrrrrrrrr

AYCAM ECEMM DUALARIMIZ SENINLEEE duyy bebisininnn sesiniiiiiiiiiiii hayirlisiylaa cnmmmmmmmmmm

HAMISLERRRRRRRRR bize dua etmeyii unutmayinn hephepppp olurmuuuuuuuuuuuu

HAMIS KISLARRR mide bulantisini gecirmek icin hamislikten kaynakli olan : ZENCEFIL CAYI ni onerdi DR

hamis olmak isteyennnn BIZ PISICANLAR ve hamislerrrrrrrrr rahimi gevsettigi icinn : ADA CAYI ICMEMELIYMISIZ

aklinizda olsunnnnn
MUCKSSSSSSSSSS

Pidilgammmmm özledim çokkkkk ya video ekleyemiyorum artık çok denedim olmuyorrrrrrrrrr miniğimmmmm. Ben bu ara formdan düştüm midem fenalarda şu kürlerden sanırım. Bıraktım yapamıyorummmm 4 gün yapabildim soğan suyunuu azcık işe yaramışmıdır acabaa

merhaba kızlar
var mı hamiş olan ya da kuvvetli hamilelik belirtileri yaşayan benim yaklaşık bir 7 günüm var ve zerre belirtim yok amaaaaan hayat booooş olmazsa artık uğraşmıycam

Benimde 3 gunum var galiba kesin adet tarihim belli degil malesef kurtajdan sonra duzen kalmadi. Subatla mqrt arasi 32 gundu bejde ona bakiorum simdi 28 gunluk period gecti.

YARAMISTIRRRRRRRRRRRR yaramistir cnmcm sen merak etmeeeeeeeee

sen relaxx bi sekildeeeeee aksama calisssssss

nasil bi monuuu hazirladinnn bakalimmmmmmmmm????????????? yemekte neler var :)))

ozledimm kizim seniiiiiii
mide deme banaaa amanin o kurlerr varyaaaa midemi mahvettiiiii
1 aydir dikkatli yemek yiyodum pazar gunu hadi dedim artik duzelmistirr yemekle beraber salatada yiyeyim yesillikkkk amaninnnnnnnnnnn

gecmemissssss

mahvoldumm istifra ederkennnn ve gecem sersem oldduuu cnmcm

yani bu kurlerr bizi zorluyoooo

balla corek otu ve tarcinda zorluyo midelerii haa aklinizda olsun

SEWWAL immmmmmm

cnmcmmmm nasilsinnnnn aksam gordum bizim topigiiii :))))) nasilsaa yakaladim hemencecik yazdim onada:))))))

burda cokkk yagmurluu bayada serinn bi havaa varr az once canakkaleyle gorutum annemcimlerleee cokk guzell gorunuyoduuu canakkaleee ((
ozlemisimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay bu arada duygusal sendromlarim tavanda
dun sabahta sibel cani izledim saba da shovda onun kizi bi video hazirlamiss annesine ayy bennn aglaglaaa bi haller oldummmmm
sanirimm benim artik canakkaleye gelme zamanim gelmissssssssssssssssssssssss

ayyy kordonda oturucamm kimildamadannn oyleeeeeeceeeeee

cnmmm sen nasilsinnnnn seninde halvet haftannnn yaklasiyoooo bakkk mayistaaa insalahhhhhhhhhhhhhhh hamisizzz cnmcmm

ayyyy yavruummmm bız bı mıdelerden ne cekıyoruz boyle yaaaaaaa ama neyse allah dermansız hastalık vermesın canım gecmıs olsun nasılsın bakalım gorusemedık haftasonu burda havalar guzel yemeklı mısafırlerım vardı bırde hafta sonu hıc gıremedım nete

pidilgam yaa bnde onları yapamıyorum kendimi zorlamam gerekiyo
zorlayıncada kötü oluyorum,bnde yapmıyorum o yüzden..bide bu aralar cok kg
aldım 5 kg fazlam varr tavsiyelerin nelerrr tatlımmmm :)))

Bebişkommm dün çalışma vardııı sadece bugün ara verip çarşamba perşembe cuma üst üste çalışma olucakkk. Karın ağrılarım ve kremsi akıntım başladııı önümüzdeki 2 gün çok önemliii Allahım nasip etsin nolur bu ay tüm isteyenlere içi sırada bizlere inşallahhhh. .Canım kıyamam sana benimde midem çok kötü kıvranıyorum kaç gündüürr, geçmedi bi türlü off. Hele o çörek otu mahvediyor malesefff

Bugünki Menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Şehriyeli pilavvv kociş buna süslü pilav diyor.

Salçalı et kavurma üzeri yoğurt

Turşu

Yarın karidesler balıklar varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy ben az yicemm diye söz veriyorumm kendimee :))
senin menüü beni mahvettii perimmm yaaa
evlilik bana yaradı kilo alıp duruyorummm :))
bu arada test yapmamak için kendimi zor tutuyorummm

CANIMIN ICIIIII

BU menunun sabahina halvet yakisirr vallla bakk soylemedi demeee:)))
kur sabaha saatiniiiii
uyannn ve calisssss
oyle yolla esini iseeeeeeee
cnmcmmm???????

kızlar merhaba herkese hayırlı günler dilerim.. ben adayıyım dün öğrendim hamile olduğumu eşimle 10 aydır deniyorduk fakat bir türlü gebe kalamıyordum burda incir ve keçi boynuzu kürünü okudum heveslendim sonra aldırdım eşime tam olarak uyamasakta yinede kullandık ikimizde ve sonuç aynı ay hamile kaldım sizlere de tavsiye ederim denemekten ne çıkar

pidilgam yaa bnde onları yapamıyorum kendimi zorlamam gerekiyo
zorlayıncada kötü oluyorum,bnde yapmıyorum o yüzden..bide bu aralar cok kg
aldım 5 kg fazlam varr tavsiyelerin nelerrr tatlımmmm :)))

bolll yuruyusss cnmcm
sabah uyaninca balini yutt tarcinli-corekotluu uzerinee 2 bardak suuuuuu
sonra olabildigince hareket yuruyusss az yemekkk
seker-un yokkkkkkkkkkkkkkk
yaaa bende cok yemiyorum ama buraya geldigimden berii hareketler azaldiiiii bende kilo vermek istiyorummm kilom yok ama hamislik oncesii vermek lazimmmm
birde bu incir kurlerii falanlarrrr sirf sekerr valla azicik kilo yaptiiiii

zamansiz hayatim
cnmcmm hayirli olsunnnnnnnnnnn bebisinnnn allahin izniyle kucagina almanida nasip etsinnnnnnnnnnn
bizede dua et cnmm allah bizede nasip etsinnnnnnnnnnnn :)

cnmm hemen hemen hepimiz denedikkk halaa denemeye devam ediyoruz incir ve keciboynuzunu :))) bakalim hayirlisi insallah bizede yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…