- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.541
Ya bende inceciktim evlenince 4 kilo aldım vermeye çalışıyorummmm verirsin canm kasma kendiniiiiiiii. Test yapma daha çok erkeeeeeeennnnnnnnayyy ben az yicemm diye söz veriyorumm kendimee :))
senin menüü beni mahvettii perimmm yaaa
evlilik bana yaradı kilo alıp duruyorummm :))
bu arada test yapmamak için kendimi zor tutuyorummm
kızlar merhaba herkese hayırlı günler dilerim.. ben adayıyım dün öğrendim hamile olduğumueşimle 10 aydır deniyorduk fakat bir türlü gebe kalamıyordum burda incir ve keçi boynuzu kürünü okudum heveslendim sonra aldırdım eşime tam olarak uyamasakta yinede kullandık ikimizde ve sonuç aynı ay hamile kaldım sizlere de tavsiye ederim denemekten ne çıkar
vitaminim canmmm testt aldın mı yoksaaa
Ya bende inceciktim evlenince 4 kilo aldım vermeye çalışıyorummmm verirsin canm kasma kendiniiiiiiii. Test yapma daha çok erkeeeeeeennnnnnnn
Ayyyy ne hoş canımmmmmm Allah kucağınıza almayı nasip etsinn. Bende keçiboynuzu özü içiriyorum eşime inşallah faydası olurr bu ay bizimde kelebeklerimiz göbüşlerimize konar umarım güzel anneeeeeeeee
Yook canım almadımmm.Eşimde kızıyor birde isim takmış diyoki bu hamilelik makinasına hep para veriyon dur bekle diyo:)))
Ama belki akşam iş çıkısı alırım
Sanki sen aldın gibi????
cANIM Bendede kızlar bilir gecen ay 2 gün önceden oldum hasta.gecen hafta cok kötü kasık ve sırtım ağrıyrdu yımırtlama dönemim geçmişti ama dedik belki yımırtlıyorum o gece halvete girdik ve kasıklarım o esnada fena acıdı bırakcaktım halveti fln artık.
6 gün var ama gögüslermde hiç tık yok..şişmedide ama geçen ayy fenaydı..
dün akşam eşimle yne birbirimizi severkene öyle pata küte dalarızz o sıradada kasıklarım battı..birde acayip şiş karnım ve akşamları dayanamıyorum..
bukdr yani
ayyyy canmm benmm yaa hadi inşallahh hamişizdirr..
nobattaş sayılırızzz :))
allahım sesimizi duy yarabbim hayırlı evlatlar ver bize
tez zamanda..bebişlerimiz bu ay göbüşümüze
konmuş olsunnn..
:123:
:97::97::97:
:119::119:
:18::18::18::18::18::18:
:26::26::26:
a):13:
b):2:
veee tekrarrrr
heyoooooooooooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssss
ADD bu aralarrr evde performanssss superr galibaaa cunkii burdaki performansinda bayaa dususlerr goruyorummmmm
ozletmee kendiniiii caniminn iciiiiiiiiiii
PERI immmmmm yukardaki tablo sanaydiiii gormemisssinnnnn heyyyyyy cnmcmm
ZEYTINCIMMMM cnmmmm napiyo baklimmm minik cekirdekcikkkkkkkkkkk
bolllllllll kiwi - cevizz sekercimm bebisinnn beyin fonksiyonlarii icinnnn ozellikle cevizzz muckksss
VITAMINIM ENDERIMMMM hadi insallahh guzell haberlerinizi bekliyorummm
BEYAZIMMM snededeeee
aYYYY soyle topigimizzz bi cossunnnnnnnnnnnnnnn
hamislerrrrrrr boll duayaa devammm once bebisleriniz icinnn sonra bizimmm icinnnn
KAPNAXX canimmmmm inan cokk sevindimmmm su ikiz havadisinide bekliyorumm sendennn :)))
sonra bendeee insallahhh IKIZDASIMM demek istiyorumm sanaaaaaaa
yazan : KENDINI dari ambarinda sanan ac tavukkk ( ennnnnn gurklamisindan )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?