Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ayyy ben az yicemm diye söz veriyorumm kendimee :))
senin menüü beni mahvettii perimmm yaaa
evlilik bana yaradı kilo alıp duruyorummm :))
bu arada test yapmamak için kendimi zor tutuyorummm
Ya bende inceciktim evlenince 4 kilo aldım vermeye çalışıyorummmm verirsin canm kasma kendiniiiiiiii. Test yapma daha çok erkeeeeeeennnnnnnn

Ayyyy ne hoş canımmmmmm Allah kucağınıza almayı nasip etsinn. Bende keçiboynuzu özü içiriyorum eşime inşallah faydası olurr bu ay bizimde kelebeklerimiz göbüşlerimize konar umarım güzel anneeeeeeeee

Zamansızhayatım tebrik ederim canım allahım saglıkla kucagına almayıda nasip eder inş.
Bişey soracam canım keçiboynuzu kürü nedir ve eşler mi içiyor yada yiyor yoksa bizmi?

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 4 kilo allllllllmmmmmmmışşşşş.ben tam 10 kilo allllllllllddddddddddddddıııııııııııımmmm.toparlak birsey oldum yaaaaaaaa çıldırcaaammmmmmmmmmmm

kızlar hepinize merhabaa. ben bu aralar çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun...ama hepiniz için dualar ediyorum, iyi dileklerde bulunuyorum her gün... muhabbeti çok özlüyorummmm... hep aklımdasınız. çok sık giremiyorum diye beni unutmayın olur mu?

bu arada ben "muhteşem günler"deyim tam gaz devam. inşallah bu ay hepimiz
öpüyorum hepinizi,

aaayyyyyy listeye bi göz attım da... ne gsel hamişlerimiz çoğalmış... :119::119::119::119::119::119:
canlarım allah hepinize sağlıklı ve güzel güzel bebişler versin. 9 ay boyunca hiçbir sıkıntı çekmeyin inşallah. darısı da bize olsun. amin.

Yook canım almadımmm.Eşimde kızıyor birde isim takmış diyoki bu hamilelik makinasına hep para veriyon dur bekle diyo:)))
Ama belki akşam iş çıkısı alırım
Sanki sen aldın gibi????

yokk tatlımm almadımm yaa calısıyorumm,fırsatım olsa alırdım belkide :)
ama yokk kızlarda yapma diyo,yapmıyalımm canmm bncede
ama bn kendimde bişe farkettm pskolojkmi bilmiyorm..
burda esra86 vardı o sey diodu regle yakın koltukaltı tarafı agrırmıs göğsün..gecen ay agrım vardı
ama suan hiç yok..benm en büyük regl belirtim göğüs agrım feci olur..
bu ay ara ara hafif karıncalanma gibi oluyo..sende bişe var mı hayatımm..

cANIM Bendede kızlar bilir gecen ay 2 gün önceden oldum hasta.gecen hafta cok kötü kasık ve sırtım ağrıyrdu yımırtlama dönemim geçmişti ama dedik belki yımırtlıyorum o gece halvete girdik ve kasıklarım o esnada fena acıdı bırakcaktım halveti fln artık.
6 gün var ama gögüslermde hiç tık yok..şişmedide ama geçen ayy fenaydı..
dün akşam eşimle yne birbirimizi severkene öyle pata küte dalarızz o sıradada kasıklarım battı..birde acayip şiş karnım ve akşamları dayanamıyorum..
bukdr yani

ayyyy canmm benmm yaa hadi inşallahh hamişizdirr..
nobattaş sayılırızzz :))
allahım sesimizi duy yarabbim hayırlı evlatlar ver bize
tez zamanda..bebişlerimiz bu ay göbüşümüze
konmuş olsunnn..

Güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin....

:123:

:97::97::97:
:119::119:
:18::18::18::18::18::18:
:26::26::26:

a) :13:

b):2:

veee tekrarrrr

heyoooooooooooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssss

ADD bu aralarrr evde performanssss superr galibaaa cunkii burdaki performansinda bayaa dususlerr goruyorummmmm
ozletmee kendiniiii caniminn iciiiiiiiiiii

PERI immmmmm yukardaki tablo sanaydiiii gormemisssinnnnn heyyyyyy cnmcmm

ZEYTINCIMMMM cnmmmm napiyo baklimmm minik cekirdekcikkkkkkkkkkk
bolllllllll kiwi - cevizz sekercimm bebisinnn beyin fonksiyonlarii icinnnn ozellikle cevizzz muckksss

VITAMINIM ENDERIMMMM hadi insallahh guzell haberlerinizi bekliyorummm
BEYAZIMMM snededeeee
aYYYY soyle topigimizzz bi cossunnnnnnnnnnnnnnn

hamislerrrrrrr boll duayaa devammm once bebisleriniz icinnn sonra bizimmm icinnnn

HADI anladikkk PERIMMMM yorgunnn :)))) malumm halvet haftasiiiiiiii ADD ya sennn cnmcmmmmm keyfin yok gibi neden merak ettimm??????

kizlarrrr birdee su susamli balli bademm gibi biseylerr varyaaaa balli badem - balli fistik- balli findikkk gibi biseylerrrrrr

bulursanizz bolcaa alinnnn koyun sehpanin uzerineeee tv izlerken yesinn kocislerinizzzz

ayy varyaaa gecen kocisee baktimmmmmmmmm
ayyyyyyyy cnmmm yaa bi yanlislik olduu ve sanirim sen hamiss oldunnn dedimmmm ayy adamda gobek yapmisimmmmmmm
bak bak bu senin eserinnn diyoo bideeee :)))

ya dedimmmm bendede senin eserii bi gorsekkkkk superr olucukkkkkkkkk:))))))))))

ayy adamlarii valla bitiriyoruzz saglam beslen keci boynuzu balli badem multi vitamin ball karides balik et derkennnn :))))))))))))))

hadii bakalimm hayirlsisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KAPNAXX canimmmmm inan cokk sevindimmmm su ikiz havadisinide bekliyorumm sendennn :)))

sonra bendeee insallahhh IKIZDASIMM demek istiyorumm sanaaaaaaa

yazan : KENDINI dari ambarinda sanan ac tavukkk ( ennnnnn gurklamisindan )

Ben eger adetim gelmezse pazartesi yapcam test. Ki umut yok bende adetim cok az gelio.
Vitamuncik bende aciktim ya aynen sumdi dusunuodum. Yeni yadim yaaaaa.

Canım bayıldımmmmmmmmm ikoncuklarla yaptığınn enstanteneyeeeeeeeeeeeeee çok çok tatlı kuzuşkommmm seni yirimmm yiiiiiirrrrrr ay ne şekertoş yapmış şuna bakk direk sözcüksüz anlatımmmmmmm

Ay içim geçmişşşş hem gurkiden hem sevitoştan

KAPNAXX canimmmmm inan cokk sevindimmmm su ikiz havadisinide bekliyorumm sendennn :)))

sonra bendeee insallahhh IKIZDASIMM demek istiyorumm sanaaaaaaa

yazan : KENDINI dari ambarinda sanan ac tavukkk ( ennnnnn gurklamisindan )

pidilga yarın randevu aldım doktora.bakalım USG de keseden belli olur ikiz mi değilmi diye...inşallah bu ay sizdende bekliyorum hayırlı haberleri..

Sagol idimmm yaaaa yok iyiyim aslında ama işyeri çok yogun ve üzerimde böylee tatsız bi yorgunluk var halvet çalışması dersen pazar günü başladık bakalım birgün arayla yapacayuk nasipse yani bu ay misafirim çok gelenim gidenim bol bu ay h.sonu yine misafirim var yatılı hemde:=(
anlayacagın bacıım yogunum yaa vallaaaa bahar yorgunluguda eklenince bu yogunlugaaaaa vıcıt bi yerde fire verecek diye korkuyorummmmmmmmm:=))))))))))) canım benim ama sizleri takip ediyorum da yazmaya fırsatım pek olmadı bu hafta bunu da atlacagız inş.hakkımızda hyırlısı canlarrrr:=)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…