- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.561
Sagol idimmm yaaaa yok iyiyim aslında ama işyeri çok yogun ve üzerimde böylee tatsız bi yorgunluk var halvet çalışması dersen pazar günü başladık bakalım birgün arayla yapacayuk nasipse yani bu ay misafirim çok gelenim gidenim bol bu ay h.sonu yine misafirim var yatılı hemde:=(
anlayacagın bacıım yogunum yaa vallaaaa bahar yorgunluguda eklenince bu yogunlugaaaaa vıcıt bi yerde fire verecek diye korkuyorummmmmmmmm:=))))))))))) canım benim ama sizleri takip ediyorum da yazmaya fırsatım pek olmadı bu hafta bunu da atlacagız inş.hakkımızda hyırlısı canlarrrr:=)))))))))))))
canımmm gun atlamadan yapılabıldıgııı yazisii vardii topikte yaniiii halvet haftasi hergeceyi degerlendir cnmmmmm yimirt isi bitince 1 gun atlayarak denmeye devamm cnmmm
bu haftaaaa firesizz devammmmmmmmmmmmmmmm gulummmm
bolll bal tarcin corek otu yut birde vitamin hapiii hicc biseyinn olmazzzzz dusunmee vucut fire verir falan dieeeeee o zaman hastalik cagirirsin uzerineeeeee
biz hepimizz cokk iyiyizzzzz hepimizz saglikliyizzz hepimizz hamissssssssssssssss olucizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
muckssssssssssssssssssss
add immm hadii iyi calismalar cnmm benimmm yoklugun hissediliyooo
mucks
CAnımmmm yaaa keşke olsaaa,ben sizler gibi sürekli çalışmadım,çünkü kocişşş baskı hissediyor üstünde ve yanaşmıyor uyuzzz,oldugu kadarıyla Allhım sesimi duysada hamişşş olmuş olsammm,Hepimiz şööylleeee kocaaa göbüşlü tombalak halime olsakheyoooooooooooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssss
ADD bu aralarrr evde performanssss superr galibaaa cunkii burdaki performansinda bayaa dususlerr goruyorummmmm
ozletmee kendiniiii caniminn iciiiiiiiiiii
PERI immmmmm yukardaki tablo sanaydiiii gormemisssinnnnn heyyyyyy cnmcmm
ZEYTINCIMMMM cnmmmm napiyo baklimmm minik cekirdekcikkkkkkkkkkk
bolllllllll kiwi - cevizz sekercimm bebisinnn beyin fonksiyonlarii icinnnn ozellikle cevizzz muckksss
VITAMINIM ENDERIMMMM hadi insallahh guzell haberlerinizi bekliyorummm
BEYAZIMMM snededeeee
aYYYY soyle topigimizzz bi cossunnnnnnnnnnnnnnn
hamislerrrrrrr boll duayaa devammm once bebisleriniz icinnn sonra bizimmm icinnnn
Ben hala açım canım ya,offf hep açım hepppp hiç doymadım kiiiii,hadi şarkı söyliyelim ama topiğimizede uyduralımmBen eger adetim gelmezse pazartesi yapcam test. Ki umut yok bende adetim cok az gelio.
Vitamuncik bende aciktim ya aynen sumdi dusunuodum. Yeni yadim yaaaaa.
CAnımmmm yaaa keşke olsaaa,ben sizler gibi sürekli çalışmadım,çünkü kocişşş baskı hissediyor üstünde ve yanaşmıyor uyuzzz,oldugu kadarıyla Allhım sesimi duysada hamişşş olmuş olsammm,Hepimiz şööylleeee kocaaa göbüşlü tombalak halime olsak
Ben hala açım canım ya,offf hep açım hepppp hiç doymadım kiiiii,hadi şarkı söyliyelim ama topiğimizede uyduralımm
Doymadım doyamadım halvetlere her gece
Kimseye diyemedim kadınlar kulubünden başka
Saymadım sayamadım spremcanların hızını
Ne isyan ne arzu bu yalnızca bebek aşkıııı
Doymadım doyamaaaaaaaaaaaaadııııııımmmmm hep karnım açççç kaldıııııı:2::2::2::2::2::2:
:124::124::118::118::118::118:
heyoooooooooooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssss
ADD bu aralarrr evde performanssss superr galibaaa cunkii burdaki performansinda bayaa dususlerr goruyorummmmm
ozletmee kendiniiii caniminn iciiiiiiiiiii
PERI immmmmm yukardaki tablo sanaydiiii gormemisssinnnnn heyyyyyy cnmcmm
ZEYTINCIMMMM cnmmmm napiyo baklimmm minik cekirdekcikkkkkkkkkkk
bolllllllll kiwi - cevizz sekercimm bebisinnn beyin fonksiyonlarii icinnnn ozellikle cevizzz muckksss
VITAMINIM ENDERIMMMM hadi insallahh guzell haberlerinizi bekliyorummm
BEYAZIMMM snededeeee
aYYYY soyle topigimizzz bi cossunnnnnnnnnnnnnnn
hamislerrrrrrr boll duayaa devammm once bebisleriniz icinnn sonra bizimmm icinnnn
ekirdek napsın beş yldızlı otelde annesinin karnında yatıo :) yerim tatlım..gecengün cok canım cektı dayanamadım hamburger yedim (tavuklu)sanırım sakıncalıymıs ama cok yiyende varmıs ama ben bıkerelık yedım cokcektıydı canım ya insallah bişi olmaz bikereden
cnmmm o zaman sana o burgerlarin ( tavukkk) nasil yapildigindan bahsedeyimmm kiiii canin ona gore isteyip istemeyecegine karar versinnnn
hanii tavukcanlarr varyaaa istee onlari derisi gerisi ayaklari gagasi ve ibisleriiiii noluyooooo diye sorarsannnnnnn burgerrrrrrrrrrrrrrr:))))
amann cnmmminannn igrennnnccc heee salam soside buna dahillllllll
sosis et olanida tavuk olanida direk kaserojen zatennnn
ve bunlar hep atik etlerle yapiliyooo
cokk canin istediginde al koy tavugu cnmmmm etini blendirdan gecirrr olsun sana kiyma hee onuda kofte yap ye cnmcmm
mucksssssss
Hosgeldinnnnnnn
hadi bakalimm hep beraberr hamis olucazz allahin izniyle enn hayirli zamanda enn hayilri bebisleree cnmmm
hosgeldinnnnnnn
messıı mmm nasilsinnnnnn :))
hosgeldinnnnnnn
hadi bakalimm hep beraberr hamis olucazz allahin izniyle enn hayirli zamanda enn hayilri bebisleree cnmmm
hosgeldinnnnnnn
MESSII mmm nasilsinnnnnn :))
iyidirr cnmcmlarrrr bizde yemek sonrasi yuruyusumuzu yaptik geldikkkk tw faslina gectikkkk burda saat daha 9 :)))
ya bende topiklere bakiyodum
simdi benim yumurtlama gecen hafta oldi 12 sinde gecen hafta fulll calistik ama cok sancim oldu yumurtlarkenn hapsuramadim oksuremedim bileeee
sonra ertesi gun agrim gecti ama 3--4 gundru yurudugum zaman sol kasigimda agrim oluyoooo sonrasinda oturuncada devam ediyoo
hani dayanilmicak gibi deil sizim sizim bi agriiii
bilen varmiii bu nedirr???????????
HERKEZE SELAMLARRMİLLET BURASI NEKADAR POZİTİF BİR TOPİK YAFFUU BAYILDIM VALLAHİ NASIL BÖYLE GÜZEL ENERJİYE İHİTYACIM VAR ANLATAMAM. HARİKASINIZ MAŞALLAH ALLAH HERKEZİN KALBİNE GÖRE VERSİNNN İLK EVVEL KENDİMDEN KISACA BAHSEDEYİM BEN 5,5 SENELİK EVLİYİM 29 YAŞINDAYIM EŞİMİ ANCAKK BU SENE İKNA EDEBİLDİM BEBİŞ İÇİN BELKİDE HAYIRLISI BUDUR DİYE KENDİMİ AVUTUYORUM NEYSE EV HANIMIYIM FEKAT EVLENMEDEN ÖNCE İŞLETME VEDE HALKLAİLİŞKİLERLE UĞRAŞMIŞTIM.BU 2. AYIMIZ İLK AY MALEFES MELEĞİM GELMİDİ BU AY BAKALIM ALLAHIN İZNİYLE NE OLUCAK SAT 4 NİSAN BAT 29 NİSAN YANI ŞU ARALAR HALVET DÖNEMİİ YÜCE YARABBİM İNŞALLAH MELEĞİM VEDE MELEKLERİMİZ BU AY GELİRRR BENİDE LİSTEYE EKLERSENİZ ÇOOOOK SEVİNİRİM ALLAH HEPİMİZE EN HAYIRLSIINI VERSİNNN İNŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?