Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

CANIMMM GUN ATLAMADAN YAPILABILDIGIII yazisii vardii topikte yaniiii halvet haftasi hergeceyi degerlendir cnmmmmm yimirt isi bitince 1 gun atlayarak denmeye devamm cnmmm
bu haftaaaa firesizz devammmmmmmmmmmmmmmm gulummmm

bolll bal tarcin corek otu yut birde vitamin hapiii hicc biseyinn olmazzzzz dusunmee vucut fire verir falan dieeeeee o zaman hastalik cagirirsin uzerineeeeee

biz hepimizz cokk iyiyizzzzz hepimizz saglikliyizzz hepimizz hamissssssssssssssss olucizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

muckssssssssssssssssssss

add immm hadii iyi calismalar cnmm benimmm yoklugun hissediliyooo

mucks

sagol canım benim yapacam dediklerini benim yımırtlama zamanım haftaya daha var bu ara deneme :=))
finaller haftaya başlıyuooooooooooooooo evet haftaya hergün halvettt var bana ayyy deliye hergün bayram gibi olduuuuuuuuuuuuuuu:=)))))))))))))))))) bende sizi çok ama çok seviyorum ve öpüyorummmmmmmmm:=)))) kıslarrrr iyi ki varsınız iyiki sizi bulmuşum çok şükür rabbime hepimiz Olucazzz hemde ikişer üçer doguracazzz allahımın izniyleeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnnnn

CAnımmmm yaaa keşke olsaaa,ben sizler gibi sürekli çalışmadım,çünkü kocişşş baskı hissediyor üstünde ve yanaşmıyor uyuzzz,oldugu kadarıyla Allhım sesimi duysada hamişşş olmuş olsammm,Hepimiz şööylleeee kocaaa göbüşlü tombalak halime olsak

Ben eger adetim gelmezse pazartesi yapcam test. Ki umut yok bende adetim cok az gelio.
Vitamuncik bende aciktim ya aynen sumdi dusunuodum. Yeni yadim yaaaaa.
Ben hala açım canım ya,offf hep açım hepppp hiç doymadım kiiiii,hadi şarkı söyliyelim ama topiğimizede uyduralımm

Doymadım doyamadım halvetlere her gece
Kimseye diyemedim kadınlar kulubünden başka
Saymadım sayamadım spremcanların hızını
Ne isyan ne arzu bu yalnızca bebek aşkıııı
Doymadım doyamaaaaaaaaaaaaadııııııımmmmm hep karnım açççç kaldıııııı:2::2::2::2::2::2:
:124::124::118::118::118::118:

Son düzenleme:

Haha cok hosss bi sarki. Eve gidiyorum simdi ne yesem acaba. Acim accccc.

KISLARR yuruyusss yaptimmm geldimm simdii ama bu yuruyusummm tamamen dua seansi amaclii hergun yapmaya calisiyorummmm

simdi geldimmm ve inaninnnn hepinize cokkkkkkkkkkkkkkkkk ictennnn dua ettimmm umarimmm yuce rabbimmmmm kabull eder ve hepimizi bizler icinnn ennnn hayirlii olan zaman ne zamansa o zmanda vee ennn hayirlii bebisleri nasippp ederrrrrrrrrrrrrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inaninnnn bu dualarla hepimizz hamiss olucazz ben buna inaniyorummmmmmmmm

ee simdi ortakkk sinerji ileeee
hepmiz icinn en hayirlii bebislerii ve enn hayirli yasamlari nasipp et bizee ya rabb
tum dualarimizn kabulu icinnn EL FATIHA

aminnnnnnnnnnn

ekirdek napsın beş yldızlı otelde annesinin karnında yatıo :) yerim tatlım..gecengün cok canım cektı dayanamadım hamburger yedim (tavuklu)sanırım sakıncalıymıs ama cok yiyende varmıs ama ben bıkerelık yedım cokcektıydı canım ya insallah bişi olmaz bikereden

Canlarım ben kaçıyorum bugünlerde formdan düştümm midem beni mahvettii kusura bakmayınnn bitoşlarrrr, fırtına gibi dönücem inşallah yarın Yarın ve Perşembe çokkk iyi olmam gerek malum büyük günlerrrr. Kendinize çok iyi bakınnnnnn yarın görüşünceye dekk beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnmmm o zaman sana o burgerlarin ( tavukkk) nasil yapildigindan bahsedeyimmm kiiii canin ona gore isteyip istemeyecegine karar versinnnn

hanii tavukcanlarr varyaaa istee onlari derisi gerisi ayaklari gagasi ve ibisleriiiii noluyooooo diye sorarsannnnnnn burgerrrrrrrrrrrrrrr:))))

amann cnmmminannn igrennnnccc heee salam soside buna dahillllllll
sosis et olanida tavuk olanida direk kaserojen zatennnn

ve bunlar hep atik etlerle yapiliyooo

cokk canin istediginde al koy tavugu cnmmmm etini blendirdan gecirrr olsun sana kiyma hee onuda kofte yap ye cnmcmm

mucksssssss

cok saol canıııımm benım bakma salında bende biliorumda canım öyle bi cekmiştiki o an nası yedim anında nası bitirdim anlamadım eşim bile bana bakakaldı :) ama artık bidahanda yemem.ona zarar vericek seyler yerim die korkuorum ama on o baska türlü bi can cekmesiydi :)

CNMCMMM nasilsinnn bakalim bugun bi gorundunn bi kayboldunnn ????
durumlar nasilll cnmmm

bu arada AYBIKE HATUN da yok ortalardaa kislzarr artik alistik birbirimize biyerlere giderkenn haberr verinn yahuuu yoksa yoklamada yok yazilirsinizz bakkk devamsizlikkkkk yapmayinizzz:))))))))))))))))

mucksssssssssss

burda bugun hep yagmur yagdi gecti ama hava serinn canakkale guzelmis heraldeee annem oyle soylediii senden bahsettim anneme:))) cok sasirdi ortak tanidiklarimiza:)))) dedim ben gelmeden bulusun barii diyeee komsunmuuussss dedimmm :))

SEWWALIM canimm benimmm artikk hamisss olalimmmmmmmmmmmmmmmmm

4 kisi bulusalimm hatta 6 :))))))))

banada duaaa ettt cokcokcockockcokkk muckssssssssssss

HERKEZE SELAMLARR MİLLET BURASI NEKADAR POZİTİF BİR TOPİK YAFFUU BAYILDIM VALLAHİ NASIL BÖYLE GÜZEL ENERJİYE İHİTYACIM VAR ANLATAMAM. HARİKASINIZ MAŞALLAH ALLAH HERKEZİN KALBİNE GÖRE VERSİNNN İLK EVVEL KENDİMDEN KISACA BAHSEDEYİM BEN 5,5 SENELİK EVLİYİM 29 YAŞINDAYIM EŞİMİ ANCAKK BU SENE İKNA EDEBİLDİM BEBİŞ İÇİN BELKİDE HAYIRLISI BUDUR DİYE KENDİMİ AVUTUYORUM NEYSE EV HANIMIYIM FEKAT EVLENMEDEN ÖNCE İŞLETME VEDE HALKLAİLİŞKİLERLE UĞRAŞMIŞTIM.BU 2. AYIMIZ İLK AY MALEFES MELEĞİM GELMİDİ BU AY BAKALIM ALLAHIN İZNİYLE NE OLUCAK SAT 4 NİSAN BAT 29 NİSAN YANI ŞU ARALAR HALVET DÖNEMİİ YÜCE YARABBİM İNŞALLAH MELEĞİM VEDE MELEKLERİMİZ BU AY GELİRRR BENİDE LİSTEYE EKLERSENİZ ÇOOOOK SEVİNİRİM ALLAH HEPİMİZE EN HAYIRLSIINI VERSİNNN İNŞALLAHH

hosgeldinnnnnnn
hadi bakalimm hep beraberr hamis olucazz allahin izniyle enn hayirli zamanda enn hayilri bebisleree cnmmm
hosgeldinnnnnnn

MESSII mmm nasilsinnnnnn :))

hosgeldinnnnnnn
hadi bakalimm hep beraberr hamis olucazz allahin izniyle enn hayirli zamanda enn hayilri bebisleree cnmmm
hosgeldinnnnnnn

MESSII mmm nasilsinnnnnn :))

iyiiimmm idilgaaaammm...akşam yürüşümü yaptım geldiimmm. çok yemek yediiimm pfff....

sen nasılsıınnnn?

iyidirr cnmcmlarrrr bizde yemek sonrasi yuruyusumuzu yaptik geldikkkk tw faslina gectikkkk burda saat daha 9 :)))

ya bende topiklere bakiyodum
simdi benim yumurtlama gecen hafta oldi 12 sinde gecen hafta fulll calistik ama cok sancim oldu yumurtlarkenn hapsuramadim oksuremedim bileeee
sonra ertesi gun agrim gecti ama 3--4 gundru yurudugum zaman sol kasigimda agrim oluyoooo sonrasinda oturuncada devam ediyoo
hani dayanilmicak gibi deil sizim sizim bi agriiii

bilen varmiii bu nedirr???????????

benim de geçen ay öyle oldu...belki yımırtaların çok iyi gelişmiştir. daha önce böyle olmadıysa kürler, ilaç filan neden olmuştur...

ben birşey kullanmadığım halde bazen öyle batmalar oluyo..artık iyi mi kötü mü bilmiyorum canımcım...

inşallaahhh bebeğin sana geliyorduurrr idilgaaammmm...dikkat et kendine sen..noolur noolmaazz....

hoşgeldiinnnn aramızaa...en kısa zamanda güzel haberini alırız ve halayını çekeriz senin de inşallaahh.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…