- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #26.061
ayy kuzumada maşallahhhhhhhMerhabalar kızlar çok özledim sizleri ama başıma neler geldi neler hiç fırsat bulamadım son zamanlarda şifremi kabul etmedi oyüzden giremedim
ağustos başında bir bel ağrısı başladı sandık kaana eğilirken ters bişey yaptım sandım drye gittik esin hanım nasıl duruyorsunuz dedi nebileyim demişim :44: Ciddi bir bel kaymanız var bunu diyen ortopedi ve trvmatoloji uzmanı biz öylesine gitmiştik ilaç verir diye hemen mr istedi beyinciye gittik oda afyonda görmedim ben böyle bir bel dedi doğum yaptığıma falan şaşırdı felç olmamama hemen ameliyat dedi neyse izmir medical parka gittik ordaki cerrahlarda aynısını deyince hemen ameliyat oldum 23 eylülde bel omurumun en alt kısmı hem yana hemde 100 kişiden birinde olcak şekilde alta sinirlerin içine kaymış 3 saat diye girdik ameliyata 6 saatte çıktık 8 vida platin takıldı şükür iyiyim şimdi felç olmadan atlattık allahım korudu kaanda mucize bebek koydular adını tek şansım hamilelikte sadece 3 kilo alarak doğuma girmem olmuşOnada hayret ediyorlar orası ayrı hahahahh
kaanda iyi teyzeleri haftaya 1 yaşımıza giriyoruz foto ekledim ama bu taaa 26 haziranda çekilmiş bir foto telden aktaramadım yenisini inş onlardanda yükleyim görün yeğeninizi
Güzel haberlerinizi okudum az önce bebişleri gelenlere gelmek üzere olanlara çokkk sevindim allahım hayırlı ömürler versin doğanlara ve doğacaklara bahtları güzel olsun inş.
Kocamannnnn öpüldünüz güzeller
selamm,
deryaamm nasılsınnn?
iremcim geçmiş olsunn..kurtuldun sende..nasılsınız şimdi?
kurtulmak doğru kelime mi bilmem şimdi farklı boyutta farklı zorluklar var hayatımda...çok gazlı bir oğlum var..ve tam bir meme düşkünü. mememi hissetmiyorum. ama doymuyor da..az az mama vermeye başladım...kolik olma yolunda ilerliyor inş. çabuk geçer bu dönem...günde 2 saat uyuduğum günler oldu..şimdi de 4 saat filan gün içinde...
ama herşeye rağmen çok şükür...26 günlük olduk bile...mememi ve kendimi tanımasam da kocasız tek başıma idare etmeye çalışsam da, sezeryan yerim hala ağrısa da çok şükür...
Allah isteyen herkese evlat versin kokusunu hissettirsin..
Eki Görüntüle 860654
biz geldik uzun aradan sonra bebeişimle uğraşmaktan hiç fırsat bulupda giremedim teyzoşlarınada gösteremedim oğluşumu
herkesi çok özledimm
hani buluşacaktık hepsi kaldı
pojumla görüşüyoruz doğumdada yanımdaydı aklımdayken hatta yarın ariim özledim
perimlede görüşüyoruz çifte batuşlarla uğraşırken yardımlaşıyoruz
ama herkesleri çok merak ediyorum
aybikem i özelliklede
dualarımda POJUM ve aybikem var herdaimmm
allah tümm isteyene bu güzel duyguyu yaşatsın tarifsiz bi sevgi allahıma bin şükür diyorum her baktığımda
evet herkesi öpüyorum
bbeişimin resmini yüklemeye çalışıcam inşallah başarabilirim
maşallah çocuklarımızaaaa
Eki Görüntüle 872144
topiğimiz çok sessizleşmiş yaaaa
tabi herkes bir telaş içinde umarım herkes iyidir
ben işe başladım kızlar aslında çalışmayacaktım bir süre daha ama işyerimde eleman çıkınca geldim tekrar işin başına
doğama ablam bakıcak ama ben kendimi kötü hissediyorum kızımı kimseye bırakmadım şimdiye kadar(
legend canım doğuma az kalmış belki gelmiştir bebiş Rabbim yardımcın olsun...
herkesi öpüyorum çok
biz geldik uzun aradan sonra bebeişimle uğraşmaktan hiç fırsat bulupda giremedim teyzoşlarınada gösteremedim oğluşumu
herkesi çok özledimm
hani buluşacaktık hepsi kaldı
pojumla görüşüyoruz doğumdada yanımdaydı aklımdayken hatta yarın ariim özledim
perimlede görüşüyoruz çifte batuşlarla uğraşırken yardımlaşıyoruz
ama herkesleri çok merak ediyorum
aybikem i özelliklede
dualarımda POJUM ve aybikem var herdaimmm
allah tümm isteyene bu güzel duyguyu yaşatsın tarifsiz bi sevgi allahıma bin şükür diyorum her baktığımda
evet herkesi öpüyorum
bbeişimin resmini yüklemeye çalışıcam inşallah başarabilirim
maşallah çocuklarımızaaaa
Eki Görüntüle 872144
selam yok canım daha doğurmadım.36+2 deyim.artık evdeyim.dinleniyorum bolbol.
Hll cımm merak ettim seni az kaldıııı..hayırlısıyla al bebeğini artık kucagınaaa...
Biz iyiyiz kızlar oğlanla uğraşıyorum ben herfün yeni birşey, koşurmaca geçiyor..
Işılım özledim canım...
Öptüm herkesi...
pidilgacım maaşallah oğluşuna :))
ohhh mis misss
kaç aylık oldu canım Allah bağışlasın :)
nasıl gidiyor anlatın anlatın çok uzun zaman olduuuu
perisoko ne yapıyor onun da oğluşu olmuştu değil miiii onunki kaç aylık oldu nerelerde
cnnmm
ikimizinde aynı ayda oldu bebişlerimiz 1 hafta arayla oğluşları aldık kucağımıza
ikimizin bebişide Batuhan :))
peri ilk baştan beri batu diyodu bizim son gün belli oldu
5 eylülde geldi benim bebişim o gün bu gün bebişli yaşamım başladı
allaha bin şükür diyorum ona her baktığımda allah dileyen isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu yok böyle bi sevgi ...
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?