Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
pididllllllllllllllllllllllll altın saçlı bu beişşşşşşşşşşşşş muckk muckk yaaaa.allahım nazarlardan esirgesinnnnmaşallahh barekallahhh.okudum canım üzerini

ayy kuzumada maşallahhhhhhhçok geçmiş olsunn esinim.rabbim bidaha yaşatmasın innnn

messsssssssssssssssssssssssssçildircimmm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebiş doluuuuuuu topikkkkk maşalahhhhhhh canım kzuşunaaaa

MAşallah çok tatlı.Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla büyüsün cnm.

Tümmm bebişlerimize allah sağlık huzur mutluluk versin şanslarını bahtlarını açık tahtlarını güçlü etsin kazadan beladan hatadan korusun allah tümmmmm isteyene bu bebek sewgisinide yaşatsın imşallahhh bebeklerimizide hayırlı kul hayırlı ewlatlardan eyle aminnnnnn aminnn aminnnn aminnnnnn

kızlar 2 sn. vardı elimde olan resim bu herkesi öpüyorum Allaha emanet olun

Eklentiler

• $2013-10-28 11.37.52.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 104
herkese merhaba ....
32.haftamızı bitirdik bizde Allahın izniyle.
Bugün bebek odası takımımızı aldık 165 gün sonra gelicek inşallah.bebek için alışveriş yapmak gerçekten keyifliymiş:)

topiğimiz çok sessizleşmiş yaaaa
tabi herkes bir telaş içinde umarım herkes iyidir
ben işe başladım kızlar aslında çalışmayacaktım bir süre daha ama işyerimde eleman çıkınca geldim tekrar işin başına
doğama ablam bakıcak ama ben kendimi kötü hissediyorum kızımı kimseye bırakmadım şimdiye kadar (

legend canım doğuma az kalmış belki gelmiştir bebiş Rabbim yardımcın olsun...
herkesi öpüyorum çok

selam yok canım daha doğurmadım.36+2 deyim.artık evdeyim.dinleniyorum bolbol.

pidilgacım maaşallah oğluşuna :))
ohhh mis misss

kaç aylık oldu canım Allah bağışlasın :)

nasıl gidiyor anlatın anlatın çok uzun zaman olduuuu

perisoko ne yapıyor onun da oğluşu olmuştu değil miiii onunki kaç aylık oldu nerelerde

Son düzenleme:
selam yok canım daha doğurmadım.36+2 deyim.artık evdeyim.dinleniyorum bolbol.

Hll cımm merak ettim seni az kaldıııı..hayırlısıyla al bebeğini artık kucagınaaa...

Biz iyiyiz kızlar oğlanla uğraşıyorum ben herfün yeni birşey, koşurmaca geçiyor..

Işılım özledim canım...

Öptüm herkesi...

slm herkese.Dün çatı muayenemi oldum.Dr çatımın normal doğum için çok iyi oldugunu söyledi.Suan tek sey bebeğim biraz tombik.eğer yakın zamanda gelirse kızım normal doğum yapabilirmişim ama 40 haftayı tamamlarsak 4 kiloyu geçerömiş kilosu ve sezeryan olur dedi.
Şuan 3,5 kilo.bakalım artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah sağ sağlim alayımda kucağıma nasıl olursa olsun artık.

Bu arada çatı muayenesi hiç acılı,ağrılı birşey değilmiş.Boşyere korkutuyolar insanları.Ben hiç bişey anlamadım.DEdim dr aboşyere korkutuyolar insanı diye.Oda evet genellikle korkuttukları için gelenlerdee kasıyo kendini ve o yüzden aslında canları yanıyo.bildiğin elle muayene.Daha öncede olmuştum ben o şekilde muayene.Korkulacak hiç bişiy yok valla.

cnnmm
ikimizinde aynı ayda oldu bebişlerimiz 1 hafta arayla oğluşları aldık kucağımıza
ikimizin bebişide Batuhan :))
peri ilk baştan beri batu diyodu bizim son gün belli oldu
5 eylülde geldi benim bebişim o gün bu gün bebişli yaşamım başladı
allaha bin şükür diyorum ona her baktığımda allah dileyen isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu yok böyle bi sevgi ...
sen nasılsın

maaşallah oğluşuna oğluşlarınıza :) ne güzel Rabbim hayırlı evlat etsin. bak görüyo musun herşeyleri aynı olmuş bızdıkların :)

benim kızım 2012 aralıkta dünyaya geldi 14 aylık oldu canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine. aralarda yzışıp halleşelim merak ederim ben sizleri :) periye de selam söyle. öpüyorum

bebişlerin resimlerini gördüm maşallah sübhanallaaahhh rabbim nazarlardan korusun hepsini hakikaten topic sessizleşmiş .. oğlum yarın 7 . ayını bitiriyor kocaman oldu teyzeleri ben onu kimselere emanet edemiyorum ücretsiz izne devam..darısı miskamberime alyama ve boju ma inşallahhh.. sizleri çok seviyorum çok güzel zamanlar gaçirdik beraber

merhabalar.Cuma günü doktor kontrolune tekrar gittik.şimdilik normal doğum gibi görünüyo.Kilo alması yavaşlamış noral doğmak istiyo kızın dedi doktor :)3,638 olmuş kilosu.Bu arada vajınamda varis var doktor onada baktı normal doğuma engel bi bölgede değil dedi.O biraz canımı sıkıyo ve korkutuyo açıkcası.İnşallah doğumda sorun çıkartmaz.
Artık son zamanlar gerçekten çok zor oluyomuş.Yürümek bile zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…