- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.941
Allahım benim için indireceğin hayra şuanda öylesine muhtacımki
kızlar benim regli belirtilerim başladı şuan kötü oldum ya.salı günü Allah bilir nasıl olurum
isagol canm tesekkrler tabikide allha sığınıyorum hayırlısını diliyorum zamanı vardır mutlaka ama insanız işte 1yıl 1 ay oldu sorunum mu var acaba demekten alı koyamıyorum kendimi ya hiç olmassam diye bi de yakınlarımdan biri dogum yaptı cok yakın arkadasım 2 aylık evliyken hamile kaldı şimdi 4 aylık hamiile onlara bakınca hepten çoküyorum .. ALLAHIM EN KISA ZAMNDA HAYIRLISINI VERSİN TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE. AMİİNNNN
ne kadar güzel moral veriyosun valla
inşallah bu ay hamile kalmışımdır o zamannn...umut ediyorummmm9 gün sonra burdan yazarım sonucuuD:
arkadaşın çok sanslıymışş...allaha inancım sonsuzz...ama ne yalan söyliyim böyle düşündükçe benim çocuğum olacak anne olacam falan diye bir tuhafıma gidiyorr:d
i
olacagına inanmak hiç olmayacagına kendin şartlandırıp üzmekten stresse girmekten dha iyidir bak sen kendin diyosun yakın ark.görüp üzülüyorum strese giriyorum belki o an yaradan seni onlarla sınıyor üzülme canım hep şükret hep sabret ve allahtan her an her saniye hayırlısını iste istedigin olmayınca da sinirlenme unutmaki hayırılısını istedik ve bilemiyiz bizim için ne hayırlı ne degil sadece yaradan bilir bol bol meryem suresini oku allaha onun sana verdikleriyle dua et allahtan iste gönlünü kalbini yalnızca ama yalnızca ona aç ve tüm kalbinle tevveküül et ben inanıyorum allahım kendine açılan hiçbir eli geriye çevirmezzzz canım .....
inanmak başarmanın yarısıdır ama tüm kalbinle inan yaradanım bana verecektir de ben ona ve yarattıgı mucizelere sonuna kadar inanıyorum de ve bol bol şükret canım hakkımızda hayırlsı olsun canım:=)
kızlar boyle birsey yaşayanınız varmı cvp bekliyorum sizden???
Tabiiki olur cnm akıntı hamişlik belirtisi ama regl önceside oluyor yalnız reglen bikaç gün önce olur diye biliyorum ben en azından bende öyle oluyor canmm en iyisi gününü beklemekkcanımöyle akıntı olur muki bebiş olsa?
canmmm nie böyle oldun sen pozitifcanımmmm hakkımızda hayırlısı olsun bitanemmm elbet bigün olcakk ayrıca kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak yokkkkkkkkkAllahım benim için indireceğin hayra şuanda öylesine muhtacımki
kızlar benim regli belirtilerim başladı şuan kötü oldum ya.salı günü Allah bilir nasıl olurum
kızlar boyle birsey yaşayanınız varmı cvp bekliyorum sizden???
ssk anlaşmalı özel hastanelerde de yapılıyor hafta sonuna denk gelirse yada bir labaratuar sadece kan veriyorsun başka bir şey değil. dediğin rahatsızlığını doktorunla görüş ama sanmam engel olsun sonuçta bebek rahimde gelişiyor...sakın ihmal etme 25i çok geç çünkü tekrar ara muayene olmayacağını sadece adetin 3.günü hormon testi yaptırmak istediğini söyle istersen daha sonra sonuçlarınla git doktora sana ona göre bir tedavi uygular..benim pkolu olduğum bu hormon testleriyle açığa çıktı ve klomenle tedaviye devam ediyorum
nası bişi canm ben anlamadım?
Tabiiki olur cnm akıntı hamişlik belirtisi ama regl önceside oluyor yalnız reglen bikaç gün önce olur diye biliyorum ben en azından bende öyle oluyor canmm en iyisi gününü beklemekk
canmmm nie böyle oldun sen pozitifcanımmmm hakkımızda hayırlısı olsun bitanemmm elbet bigün olcakk ayrıca kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak yokkkkkkkkk
tabiiki olur cnm akıntı hamişlik belirtisi ama regl önceside oluyor yalnız reglen bikaç gün önce olur diye biliyorum ben en azından bende öyle oluyor canmm en iyisi gününü beklemekk
canmmm nie böyle oldun sen pozitifcanımmmm hakkımızda hayırlısı olsun bitanemmm elbet bigün olcakk ayrıca kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak yokkkkkkkkk
canım allah korusun belki seninde yumurtlamanda sorun vardır. Ben de 2 ay önce öğrendim.yumurtam oluşmuyordu.ilaçla oluyor rahim filmi de çektirdim tüplerimde açık çıktı eşin sperm testi yaptırsın belki spermi az belkinormal gidin bi baktırın
yardımcı oldugun için cok tesekkr edermm cok sagol .. Kloman ne işe yarıyor bu arda
ama düzenli adet göruyorum 21 günde bir oluyorumm
klomen yumurta oluşumunu sağlıyor.ve doktor oluşan yumurtalar belli büyüklüğe gelince ya iğne veriyor çatlatıyor ya da diyor işte şu gün muhtemelen çatlar şu sıklıkta ilişki yaşayın diye
Yihuuuuuuuuuuuuuu ama üzülmiceksin bişi çıkmazsaaa kırmızıları görene kadrrrrrrrrrrrrrrrr OKEY Mİİİİİtatlımmmm yarın test yapcammm yaaaa yeteeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))
yaa genital bölgeme yakın şişlikler oluyo 1-2 gün içinde büyüyo sonra boşalıyo iltihap akıyo 2 sefer ameliyat oldum şimdi 2 yerde daha var doktora sordumm tüpleri etkileyen bi iltihap olmadıktan sonra etkilemez dedi ama yinede kafamda soru işaretleri var ?
kızlar valla online kan testini de yapabilseniz (nasıl olacaksa artık) inanın doktora ihtiyaç kalmaz:)) yazdıklarınızı okuyorum da bu kadar detaylı bilgi hiç bi doktordan almadım:) süpersiniz ne diyeyim.
dün gece ağrım vardı biraz erken girdim yatağa inanır mısınız bilmem ama hepimiz için çoookkk dua ettim.[/QUO
sonuçta her doktor farklı söylüyor ya bizde bütün doktorların karması olduken net sonuçları biz veriyoruz artık tahlil sonucu da yorumlamaya başladık hahaa ne fenayız amaaa
hepimiz git gel tecrübe işte ne yaparsın umut dünyası...doktorların ağzından laf alamayınca birbirimizden haber alıyoruz...bazı doktorlara şaşırıyorum nasıl okudular bunlar da doktor oldular diyee...ben eğer devletteki doktoruma gitmeye devam etseydim bi 1 yıl beklerdim heralde...
yumurtan oluşmasada adet olabiliyorsun canım çünkü o rahim dökülmesi... 21 günde çok kısa bir süre gibime geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?