Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sonnn cümleyii nasılll baglamısssınnn öldümmmmmm yaaaaaa :))))))))))))))))

sonnn cümleyii nasılll baglamısssınnn öldümmmmmm yaaaaaa :))))))))))))))))

ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tutum bu sözüüü

günaydoooşşş :82::82::82:
hastayım şu gizemli haline
yirimmm seniii yirimmm ha
günaydınnnn testtt yaptınnn mıııı hatunnnnn
çıks demiştim ya yapmam diye.25 nisan sabahı tabi gelmesse kırmızı kart
Ay sinirim bozuldu gülüyorum salak salakkkkkk.
Güzel tespitlerin var heee,harbiden
Paybacım ayy ay bicecimin öyle gizemli bir hali var arada patlatıyor bombalarının snra susuyor
kızzzzz yawrum hepiniz piskopata bağlamış gibi duruyorsunzz.ne olmuş size böyleeee bilemedimmm ben onuuu
Periim bize dün ödev verdi,hepimiz test yaptık
hepimizde tek bi çızık çıktı.böle işte
delülerrrrrr kaç günümüz var daahaa sabır diyorummmdahada bişey dmeiyorum
benimle hiç ilgilenmiyorsunuz kızlar aşk olsun size
kısssss dalllll sohpete sende beklemeeee öyleeeee
hadi sen de yaaapppp

ben yapmam yaaa beklicem bakalım.gerçi dün baya bi duygusala bağlandım ama şükür geçti bugün

ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :))))))))))))))))))))))))))))))))))bayıldımmmm bunaaaaaaa

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr amanda şu cicişlereeeeee baaaakkkkkkkkkkkkkkkkk gözlerinin çapaklarıyla test yapmışlarda tek çizgi çıkmışşş oyy oyyyyyyyyy KIRMIZILAR GELMEDEN AH VAH YOK BEBİŞKOLAAAAAAAARRRRRRRR. Çok tatlısınız yaaaa seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Vitoşşş görmedim tarifi dur bakiyymmmmm

Karagüll selam güzel anneeeeeeee

ADOŞUMMMMMM özledimmmmmmm seni sıpaaaaaaaaaaaa

VEEEEEEEEEE...... GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN Topişin mis kokulu annişleri anniş adaylarııııı. Tek yumoşu kalmamış canavarlaaarrr Ümidimizi kaybetmekkk yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

Bizim dünki halvette çokkk başarılı geçtiiiiiiiiiiiiii. Kesin oldu dedi durdu kocişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahhahah ona göre tek seferde olabiliyor zatennnn

OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY beni anaokulu müdürlüğünden aradılar görüşme içinnn ama evime çok uzaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk

kocikin oldun dediyse olmuştur o kadaarr..nokta.bittiiiii

hayurdur balummm halaya durmuşşsunnn

anam durduk yere halay çekiyozzz.ama ağır havada çekelim bebk versa malum yawrularımızzz kayıp gitmesin hamilelerde kuyruğa geçsin bi zahmet zaten halay çekemiyorlar

offffffff perimmm yazmaazzzz olaydıkkk yaaaaa...benm heycannn azaldııı ve regl odaklıyımmm suaannnnn ://

hatunlar bazen diyorum acaba bizi seçiptemi topladılar bu topiğe başkanımız(pericim)kaçıkkk bizde arkasından dahada kaçııık

Son düzenleme:
Paybicemmmmm halay mıııııııı : fiiiyuuuttttttttt fiiiyuuuuuuutttttttt lililililiililiililililililiilliilililililiil

Pojooummmmmmm senin dilin ne söylerrrrrrrr bencedeee ben bilmem beyim bilirrr o öyle diyorsa doğrudurrrrrrrrrrrrrrr hohoooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canlarıımmmm iyi değilim bugün alttan alın azcukkkkkkkkkkkkkkkkk

Nolduuuu bebişkom test yüzünden miiii

offffffff perimmm yazmaazzzz olaydıkkk yaaaaa...benm heycannn azaldııı ve regl odaklıyımmm suaannnnn ://

İşte hep diorum canlar yaa sadece çıkarsa sevinicezz başka ihtimal olmamalııı ama elde olmadan üzülüyoruz tabiikiiii de kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmeyelimmmm biraz daha deneriz ya sorun değilllll, burda birlikte olduktan sonra bu enerji ve mutlulukla olucak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmm

Acayip bi sıkıntıda geldii,test te cıkmadıda adet olcaksamda erkenden olayım istiyorum artıkın yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tattlımmmmmm yaaa elinde olmadann üzülüyoooruzzz işteee,amaaa
kendimizi bırakmakkkkk yokkkkkkkkkk..
birgün hepimizz hamişş olcazzzz allahın izniyleee..

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.puffffffffffffff:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…