- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.141
ksılarrrrrrrrrrr amanda amannnnnnnnnnnnn testte yaparlarmış sonra tek çizgiyi görüp kafayııı dagıtırlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa saaalllaaayınnnnnnnnnnnnn anam yaaaaaaaaaaaaa yoksa yoksa velet yaniiiiiiiiiiiii ne olacak son yımırtanızzzzzzzzzzzzzz deyil yaaaaaaaaaaa hemideeee yaz geliyooooo ohhhhhhhhh mis gibi deniz kum güneşş kımıl kımıl janjanlıı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzuuunnnnnnnnnnnnnnnn halvetlerrrrrrrrrrrrrr daha bi heycanlııııııııııııııııııııı daha bi güsellllllllllllllllllllll olacakkkkkkkkkkkkkkk yaz sıpaısıııııı olacak bizimkilerrrrrrrrrrrrrrr yaz sıpasııııııııııııııı vallaaaaa benim bu ay posaaa zatennnnnnnnnnn saldım çayıraaaaaaaaaaaaaa çok maussss yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapim zaten a.biyotik kullnaıyorum halvete girecek dermanım yok ha yani desler kanuniyi mahidevran kaçırdıııııııııı umrumda degil yaniii o dereceeeeeeeeeeeeee :=))))))))))))))))))))))))))))))))
ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ksılarrrrrrrrrrr amanda amannnnnnnnnnnnn testte yaparlarmış sonra tek çizgiyi görüp kafayııı dagıtırlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa saaalllaaayınnnnnnnnnnnnn anam yaaaaaaaaaaaaa yoksa yoksa velet yaniiiiiiiiiiiii ne olacak son yımırtanızzzzzzzzzzzzzz deyil yaaaaaaaaaaa hemideeee yaz geliyooooo ohhhhhhhhh mis gibi deniz kum güneşş kımıl kımıl janjanlıı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzuuunnnnnnnnnnnnnnnn halvetlerrrrrrrrrrrrrr daha bi heycanlııııııııııııııııııııı daha bi güsellllllllllllllllllllll olacakkkkkkkkkkkkkkk yaz sıpaısıııııı olacak bizimkilerrrrrrrrrrrrrrr yaz sıpasııııııııııııııı vallaaaaa benim bu ay posaaa zatennnnnnnnnnn saldım çayıraaaaaaaaaaaaaa çok maussss yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapim zaten a.biyotik kullnaıyorum halvete girecek dermanım yok ha yani desler kanuniyi mahidevran kaçırdıııııııııı umrumda degil yaniii o dereceeeeeeeeeeeeee :=))))))))))))))))))))))))))))))))
ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
hadii halayaaa çok sıkıldımmm dağıtalımm fenada uykum geldiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yirimmm seniii yirimmm hagünaydoooşşş :82::82::82:
hastayım şu gizemli haline
çıks demiştim ya yapmam diye.25 nisan sabahı tabi gelmesse kırmızı kartgünaydınnnn testtt yaptınnn mıııı hatunnnnn
kızzzzz yawrum hepiniz piskopata bağlamış gibi duruyorsunzz.ne olmuş size böyleeee bilemedimmm ben onuuuAy sinirim bozuldu gülüyorum salak salakkkkkk.
Güzel tespitlerin var heee,harbiden
Paybacım ayy ay bicecimin öyle gizemli bir hali var arada patlatıyor bombalarının snra susuyor
delülerrrrrr kaç günümüz var daahaa sabır diyorummmdahada bişey dmeiyorumPeriim bize dün ödev verdi,hepimiz test yaptık
hepimizde tek bi çızık çıktı.böle işte
kısssss dalllll sohpete sende beklemeeee öyleeeeebenimle hiç ilgilenmiyorsunuz kızlar aşk olsun size
hadi sen de yaaapppp
halayyyy basıyımmmmm haydaaaaa teyyyyyy teyyyyyyyy:)))))))))))))
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr amanda şu cicişlereeeeee baaaakkkkkkkkkkkkkkkkk gözlerinin çapaklarıyla test yapmışlarda tek çizgi çıkmışşş oyy oyyyyyyyyy KIRMIZILAR GELMEDEN AH VAH YOK BEBİŞKOLAAAAAAAARRRRRRRR. Çok tatlısınız yaaaa seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Vitoşşş görmedim tarifi dur bakiyymmmmm
Karagüll selam güzel anneeeeeeee
ADOŞUMMMMMM özledimmmmmmm seni sıpaaaaaaaaaaaa
VEEEEEEEEEE...... GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN Topişin mis kokulu annişleri anniş adaylarııııı. Tek yumoşu kalmamış canavarlaaarrrÜmidimizi kaybetmekkk yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
Bizim dünki halvette çokkk başarılı geçtiiiiiiiiiiiiii. Kesin oldu dedi durdu kocişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmhahhahah ona göre tek seferde olabiliyor zatennnn
OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY beni anaokulu müdürlüğünden aradılar görüşme içinnn ama evime çok uzaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr amanda şu cicişlereeeeee baaaakkkkkkkkkkkkkkkkk gözlerinin çapaklarıyla test yapmışlarda tek çizgi çıkmışşş oyy oyyyyyyyyy KIRMIZILAR GELMEDEN AH VAH YOK BEBİŞKOLAAAAAAAARRRRRRRR. Çok tatlısınız yaaaa seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Vitoşşş görmedim tarifi dur bakiyymmmmm
Karagüll selam güzel anneeeeeeee
ADOŞUMMMMMM özledimmmmmmm seni sıpaaaaaaaaaaaa
VEEEEEEEEEE...... GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN Topişin mis kokulu annişleri anniş adaylarııııı. Tek yumoşu kalmamış canavarlaaarrrÜmidimizi kaybetmekkk yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
Bizim dünki halvette çokkk başarılı geçtiiiiiiiiiiiiii. Kesin oldu dedi durdu kocişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmhahhahah ona göre tek seferde olabiliyor zatennnn
OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY beni anaokulu müdürlüğünden aradılar görüşme içinnn ama evime çok uzaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
canlarıımmmm iyi değilim bugün alttan alın azcukkkkkkkkkkkkkkkkk
offffffff perimmm yazmaazzzz olaydıkkk yaaaaa...benm heycannn azaldııı ve regl odaklıyımmm suaannnnn ://
hatunlar bazen diyorum acaba bizi seçiptemi topladılar bu topiğe başkanımız(pericim)kaçıkkk bizde arkasından dahada kaçııık
İşte hep diorum canlar yaa sadece çıkarsa sevinicezz başka ihtimal olmamalııı ama elde olmadan üzülüyoruz tabiikiiii de kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmeyelimmmm biraz daha deneriz ya sorun değilllll, burda birlikte olduktan sonra bu enerji ve mutlulukla olucak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?