Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Allahım Yarabbim bu ne sabır yawırım.bize de öğret de halvetten hemen sonra yapmaya başlamayak şu testi

3. Gün müüüü ooo büyük ihtimal halay var sabah
Idrar testi yaptın mı canımm

Allahım Yarabbim bu ne sabır yawırım.bize de öğret de halvetten hemen sonra yapmaya başlamayak şu testi

bnmde tek çizgili test koleksiyonum olck nerdeyse. ama son bikaç aydır almıyorum test zaten gerek de kalmıyo :))) yaww buarada bnm niye smileylerim yok ((

bende yaklaşık bir buçuk yıldır çabalıyorum şubat ayında tam şükür tutdurdum dedim oda kimyasal gebelik cıktı bizim gençliğimizde yoktu böle şeyler galibasentetiği cıkarsa oda bana denk gelirmiki acaba

yanliz benim kahvede halvet goruntuleriii varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))

BIRERRRRRR CUMLEEEEEEEE LUTFENNNNN
yahuu resmen halvet varrrr (( yineee denemeee demekkiiiii fullllll

:))) senin gene olmuş kimyasal olsa bile. bende ne kimyasal ne fiziksel ne dış ne iç hiçbirşekilde olmadı (o yüzden korkuyorum.Rabbim hayırlısını versin.

3. Gün müüüü ooo büyük ihtimal halay var sabah
Idrar testi yaptın mı canımm

pojoummm önceki aylarda yaptımm amaa hep hayal kırıklıgııı o yüzdenn bekliyorum budefaaa minnoşşşş.. :))

hafzagımmm canmmm gecen ayda 3.gün gecikti ve regl oldumm o yüzdenn korkuyommm tatlımmmm..
ama inşallahh hamişimdirr budefaaaa dua edinn nolurrr

:))) senin gene olmuş kimyasal olsa bile. bende ne kimyasal ne fiziksel ne dış ne iç hiçbirşekilde olmadı (o yüzden korkuyorum.Rabbim hayırlısını versin.

canım sen hiç sıkma canını daha çok gençsin şayet fiziksel bir rahatsızlığın yoksa strestendir üzme kendini stres çok zararlı biliyosun dimi

Fena geçmedi kuzuşş 10 gün içinde belli olcak hayırlısı olsunnnnn hadi ara ya çıkmıştır belkiii ne çok beklettilerrrrr
inşallahhh canım benimmmmm sabah sabah halay çekmek istiyorumm büyük ihtimal çıkarr çıkmasada kırmızılar gelmediği sürece umut hala varrrrrrrrr

Kızıımmmmmmmmmmmmm BUUUU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RESMENNNN HAMİŞ KALMAK İÇİN ÖNERİLEN POZİSYONLARRR FAYDALI BİLGİLER FİNCANI OLMUŞ BUUUUUUUUUUUUUUU AYYY çatladım patladımmmmmmmmmmmmm başka hiçbişi göremedimmmmmmmmmmmm. Ama senden bu ay ümitliyiimmmmm bu fal şu msgı veriyor. Çalışmalarının mükafatını alıcaksınnnnnnnnnnnnnn

oooooo kaynatmışsınız yine kızzzlaaarrrrrrr ben yoğundum bugün çok yoruldum

sahra ve arzu hoşgeldiniz topiğimize inş tez zamanda hepimizin bebişleri konar göbişlere

perimmm canım benim hakkında hayırlısı olsun,hem seni almazlarsa kendileri kaybeder zatennn.tatlım ben hala hamiş görünüyorum

yaw ben pek anlamam ama şu 2.tabakta,+18 var ya hani o aşağıda iki çızıkla birleşiyo.heh işte o iki çızık.
İKİZ GELİYO YAWRIM İKİİİİİZZZZ

ışılışılcımm nasılsın ben çok zamandır yoktum merak ettim seni son durumun nedir tatlım

Bitanemmm kusura bakmaaa hemen geri yazacağım için elim gitmemiş silmeye demekki tatlım benimmmmmm

tşkler arkadaşım Allah cemi cümlemizin gönlüne göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…