- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.601
ayyyy inşallahhh perimm yaaa,yarın sabah uyanır uyanmazz ilk işimm testt
olcakkk..inşallahh hayırlı haberlerimi veririmmm sizeee..sabahh hamişim derimdee
halayyy cekeruuuuuukkkkkkkkkkk :)))))))))
yarın 3.günüm olcakk regl olmazsam artık cıkar heraldeeee inşallahh yarabbimmm
Allahım Yarabbim bu ne sabır yawırım.bize de öğret de halvetten hemen sonra yapmaya başlamayak şu testi
ben 39 yaşındayım ya sen
ayyyy inşallahhh perimm yaaa,yarın sabah uyanır uyanmazz ilk işimm testt
olcakkk..inşallahh hayırlı haberlerimi veririmmm sizeee..sabahh hamişim derimdee
Allahım Yarabbim bu ne sabır yawırım.bize de öğret de halvetten hemen sonra yapmaya başlamayak şu testi
katılıyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Bence yarın halay çekicezzz birsürüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bende yaklaşık bir buçuk yıldır çabalıyorum şubat ayında tam şükür tutdurdum dedim oda kimyasal gebelik cıktı bizim gençliğimizde yoktu böle şeyler galibasentetiği cıkarsa oda bana denk gelirmiki acaba
yanliz benim kahvede halvet goruntuleriii varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))
Eki Görüntüle 398838 Eki Görüntüle 398861 Eki Görüntüle 398863 Eki Görüntüle 398866 Eki Görüntüle 398868 Eki Görüntüle 398870 Eki Görüntüle 398872 Eki Görüntüle 398877 Eki Görüntüle 398879 Eki Görüntüle 398882 Eki Görüntüle 398884 Eki Görüntüle 398887
BIRERRRRRR CUMLEEEEEEEE LUTFENNNNN
yahuu resmen halvet varrrr(( yineee denemeee demekkiiiii fullllll
3. Gün müüüü ooo büyük ihtimal halay var sabah
Idrar testi yaptın mı canımm
:))) senin gene olmuş kimyasal olsa bile. bende ne kimyasal ne fiziksel ne dış ne iç hiçbirşekilde olmadı(o yüzden korkuyorum.Rabbim hayırlısını versin.
Fena geçmedi kuzuşş 10 gün içinde belli olcak hayırlısı olsunnnnn hadi ara ya çıkmıştır belkiii ne çok beklettilerrrrrPerişim telden cıkmıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii testin silik çizgisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sen naptın işşş kadınııı nasıı geçti görüşmennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım yaaaa bende o çizgiyi görünce ağlıcaktım yaaaaa
inşallahhh canım benimmmmm sabah sabah halay çekmek istiyorumm büyük ihtimal çıkarr çıkmasada kırmızılar gelmediği sürece umut hala varrrrrrrrrayyyy inşallahhh perimm yaaa,yarın sabah uyanır uyanmazz ilk işimm testt
Eki Görüntüle 398838 Eki Görüntüle 398861 Eki Görüntüle 398863 Eki Görüntüle 398866 Eki Görüntüle 398868 Eki Görüntüle 398870 Eki Görüntüle 398872 Eki Görüntüle 398877 Eki Görüntüle 398879 Eki Görüntüle 398882 Eki Görüntüle 398884 Eki Görüntüle 398887
oooooo kaynatmışsınız yine kızzzlaaarrrrrrr ben yoğundum bugün çok yoruldum
Sahra ve arzu hoşgeldiniz topiğimize inş tez zamanda hepimizin bebişleri konar göbişlere
Perimmm canım benim hakkında hayırlısı olsun,hem seni almazlarsa kendileri kaybeder zatennn.tatlım ben hala hamiş görünüyorum
sahra ve arzu hoşgeldiniz topiğimize inş tez zamanda hepimizin bebişleri konar göbişlere
perimmm canım benim hakkında hayırlısı olsun,hem seni almazlarsa kendileri kaybeder zatennn.tatlım ben hala hamiş görünüyorum
sahra ve arzu hoşgeldiniz topiğimize inş tez zamanda hepimizin bebişleri konar göbişlere
perimmm canım benim hakkında hayırlısı olsun,hem seni almazlarsa kendileri kaybeder zatennn.tatlım ben hala hamiş görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?