Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

LLAYLAYLAYLAYLAYLAYYYYYYYYYYYYY IYKIIIIIIII VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

LAYLAYLAYLAYLAYYYYYYYYYYYYYYY IYKIII VARIZZZZZZZZZZ

32:nazar:

geçmiş olsun canım
mayısta olursun da dobiş göbüş olursun inşaalllaaahhhh

perisoko ve idilga ben yeni üye oldum ve topic adını hamile kalmayı kolaylaştıran ot hap ismi zannedip atladım.sanırım garanti veriormuşsunuz hamile kalmak için:)))

LLAYLAYLAYLAYLAYLAYYYYYYYYYYYYY IYKIIIIIIII VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

LAYLAYLAYLAYLAYYYYYYYYYYYYYYY IYKIII VARIZZZZZZZZZZ

32:nazar:

AYYY STAD HAVASIII yaratmisimmmmmmmmmm

kislarrr hepimizz burdayizzzzzzzzzzzzzzzzzz

PERIMMMMMMMMMMMM ???????????????????? nolduu issssssssssssss

VITAMINIMMMM bak aksam alincaa haber ver bizeeeee ( ama ne diyoruz unutmaa enn hayirli zamanda enn hayirli enn guzel bebisler bizimle olucakkkk sakinnn olmazsaaaaa uzuluppp stres falann yapmaa tamammii cnmcmmm))

BONJUMMMM hepp beraberrrrr bi TOTEM mi yapsakk neeeeee:))))
bayadir yeni kur falanda yokkkkkkkkk

BENDE ÖZLEDİİİİİMMMM
SOHBETİMİZİ ORTAMIMIZI ÇOK YAZAMASAM BİLE MÜDÜRDEN GİZLİ ÇAKTIRMADAN OKUYODUM HERDAİM
HADİ PİDİLGAM İNŞALLAH ANTİBİYOTİK BEBİŞİMİ OLCAK ŞİMDİ BİZİMKİSİ EVDE NET YOK NOLDU Bİ GELİŞME VAR MI AKLIM HEP SİZDEYDİ NASIL Bİ BAĞSAAAAA AMAN NAZAR DEĞMESİN

rengaren ranga ren gaa rengaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa reeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

perisoko ve idilga ben yeni üye oldum ve topic adını hamile kalmayı kolaylaştıran ot hap ismi zannedip atladım.sanırım garanti veriormuşsunuz hamile kalmak için:)))

CNMCMM hosegldinnnnn ARZUU sendeee hosgeldinnn

garanti Allahtan cnmcm :))) bizdee herkesss pozitifff cnmm boll sinerjiii ileeeee bolllll duaa ileeeee vede bilgilendirmeeee vedee kurlerimizleee hepimizzz hamisss olucaz insallahhh siraylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cunkuu bizim topikk sevgii topigiiii :))))

tabiki cnm herşey Allahtan şaka yapıorm.ama sevdim bu topici vur patlasın çal oynasın hobaaa :)))

Kızlar kan testi verdim ve negatif.Ne diyelim demekki bu ayda kısmet değilmiş.2 gün geçti hala gelmedi kırmızılar ama.Sen sabır ver Rabbim.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…