- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.561
Bana geçmişş olsun diyin kızlaarrr 13 günlük bir rapordan sonra baya sancılı ağrılı bi haftadan sonra bugün işbaşı yaptım çok ağır bir şekilde boğaz ve bademcik enfeksyonu geçirdim ilaç almamak için çok direndim ama ateşim 39 a çıkınca gebelik testi yaptıktan sonra (-) 2 şişe serum verdiler bana( hala tam düzelebilmiş değilim sarhoş gibiyim
Listede 2 yeni hamiş var ikiisinide çok çok tebrik ederim..
Umarım herkes iyidir. ışılışıl nasıl kızlar son durumu nee ben enson orda kalmıştım.
Bu arada periiiiiiimmm beni listeye eklermisin nobat :: 18 mayıssssss
LLAYLAYLAYLAYLAYLAYYYYYYYYYYYYY IYKIIIIIIII VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
LAYLAYLAYLAYLAYYYYYYYYYYYYYYY IYKIII VARIZZZZZZZZZZ
32: nazar:
oooooooooo kızlarrrrrrrrrrrrr herkess burdaymısssssssssssss ne güzellllll :)))))))))
totem böyle yapılmıyodu sanırsam
CANIMMMMMMMM hosgeldinn gecmisss olsunnnnnn bitanemcmmmmm
yaa buraya giremeyince bi haberlesme merkezimiz olmaliiiii merak ediyoruzzzzz artikkk yaaaaaaaaaaaaa(
neyse iyisinnn allaha sukurrrr
sende bakk antibiyotikten sionra pitttttttt hamis oluverirsin kizim belkim bu ayyyy :))
hadii insallahh cnmmmmmmm
ozledimmm senii
bazen herşey sararıp solaaarr biz heeepp rengaaaa rengaaaaareeeeeennnnkkkkkkkkkkk
nararinaanaayy rengaareenkk naraniraannaayy rengareeenkkk
geçmiş olsun canım
MayıstaOlursun da dobiş göbüş olursun inşaalllaaahhhh
perisoko ve idilga ben yeni üye oldum ve topic adını hamile kalmayı kolaylaştıran ot hap ismi zannedip atladım.sanırım garanti veriormuşsunuz hamile kalmak için:)))
gecmiş olsunnn tatlımm,allah gönlüne göre versin inşallahhh..
Mayıs ayında hamişş kalırsınn aminn..
CNMCMM hosegldinnnnn ARZUU sendeee hosgeldinnn
garanti Allahtan cnmcm :))) bizdee herkesss pozitifff cnmm boll sinerjiii ileeeee bolllll duaa ileeeee vede bilgilendirmeeee vedee kurlerimizleee hepimizzz hamisss olucaz insallahhh siraylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cunkuu bizim topikk sevgii topigiiii :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?