- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.581
CNMCMM hosegldinnnnn ARZUU sendeee hosgeldinnn
garanti Allahtan cnmcm :))) bizdee herkesss pozitifff cnmm boll sinerjiii ileeeee bolllll duaa ileeeee vede bilgilendirmeeee vedee kurlerimizleee hepimizzz hamisss olucaz insallahhh siraylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cunkuu bizim topikk sevgii topigiiii :))))
Kızlar kan testi verdim ve negatif.Ne diyelim demekki bu ayda kısmet değilmiş.2 gün geçti hala gelmedi kırmızılar ama.Sen sabır ver Rabbim.Amin.
AYYY STAD HAVASIII yaratmisimmmmmmmmmm
kislarrr hepimizz burdayizzzzzzzzzzzzzzzzzz
PERIMMMMMMMMMMMM ???????????????????? nolduu issssssssssssss
VITAMINIMMMM bak aksam alincaa haber ver bizeeeee ( ama ne diyoruz unutmaa enn hayirli zamanda enn hayirli enn guzel bebisler bizimle olucakkkk sakinnn olmazsaaaaa uzuluppp stres falann yapmaa tamammii cnmcmmm))
BONJUMMMM hepp beraberrrrr bi TOTEM mi yapsakk neeeeee:))))
bayadir yeni kur falanda yokkkkkkkkk
perisoko ve idilga ben yeni üye oldum ve topic adını hamile kalmayı kolaylaştıran ot hap ismi zannedip atladım.sanırım garanti veriormuşsunuz hamile kalmak için:)))
kızlar kan testi verdim ve negatif.ne diyelim demekki bu ayda kısmet değilmiş.2 gün geçti hala gelmedi kırmızılar ama.sen sabır ver rabbim.amin.
ayy sorma yaa her gördüğüm hamile kalmayı kolaylaştıran ot çöp hapa atladığım için dedim acaba bu peri idilga ne hiç duymadığım :)) neyse dediğin gibi sonuçta doğru yere gelmişim :))
Kızlar kan testi verdim ve negatif.Ne diyelim demekki bu ayda kısmet değilmiş.2 gün geçti hala gelmedi kırmızılar ama.Sen sabır ver Rabbim.Amin.
amin inşallah sende yenisin galiba.yaş kaçtı?
Endoşşş sende de var varrrr bişilerrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?