Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Bilgilendirme.icin. tesekkur ederim pericim benim adet duzensizligim idilgadan daha beter malesef. Benede yarin oglen baslayim o zaman. Bakalik nolcak hadi hayirlisi :)

ayy ne tatlısınız siz:) tam bende öleyim ben de 7 aydır istiyorum olmuyorbebişim ondan öncesinde vajinismusla geçti 5 senem tam bitti derken şimdide bebiş hasreti soğan kürü incir kürü yaptım daha bissürü şey ama yok malesef burda kafa dağıtmak güzel olur bu arada bende kahve falı bakarm:)

Hos geldin canim bu saatlerde sakin olur burasi :) masallah sen herseyi denemissin sira bizde bakalim hehe bizde ne tepki verecek bu kurler:)

bana bişi yapmadı valla hatta inciri bu ay yaptım ovülasyon testide almıştım tam ters tepti sanırım hiç pozitif çıkmadı incir bana yaramadı sankii inş size yarar

kızlar herkese mrb.bayadır giremedim bu yüzden baya birikmiş okuyamadım ama vitamin hamile anladığım kadarıyla öncelikle vitamin seni tebrik ederim&#61514. allah inşallah hayırlı ve sağlıklısıyla evladını kucağına almayı nasip eder.

Bende bugün kontrole gittim.geçen hafta salı gittiğimde doktor keseyi görememişti. bugün tekrar kontrole gittik.doktor keseyi gördü ancak kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha gördü. ya plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir dedi.ben sevineyimmi,üzüleyimmi anlamadım.düşük riskine karşı progestan verdi.10 gün sonra tekrar kontrole gidecez. ama ben perşembe günü radyolog bir arkadaşa tekrar USG yaptırmayı düşünüyorum.kızlar dua edin hayırlısı olsun...

İdilllga ikiz içime doğuyo demişti,hadi bakalım hayırlısı&#61514)

Canim insallah ikizdir bi kiz bi erkek mis gibj ohhhhhhh. Ins kotu bisi yoktur canim. Dualar seninle.

arkadaşlar bu arada gebelikte oluşacak çatlaklara karşı bu gün johsons baby oil spray ve vaseline kakao ve e vitaminden yoğun losyonun aldım.bugünden itibaren banyodan sonra nemli cilde sürmeye başlamayı düşünüyorum.pahalı kremlere para bayılmayı düşünmüyorum.sizin önerebileceğiniz başka alternatifler varmı???

Sabhlari saat farkimizdan dolayii hep gec kaliyorumm gunoss demeye amaaa kilit bendee her aksam kepenk kapatmayida gorev edindim kendimeee :))

yeni gunnnnn yenii mutluluklarrrrr getirsinnnnn gun isigi yasamimizin uzerineeeee enn guzelll haliylee dogsunnnnn ;tummm dileklerimizzz gercek , umutlarimiz mutluluklarimiz olsunnnn

meleklerinizz yaninizda, huzurunuz ruhunuzda, kocisleriniz yaninizda olsunnnn gobuslerimizede bebislerrr dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

iyi gecelerrrr topigimizinnnnn guzellll anne ve anne adaylariiiiiiiiiii

ENN hayirli zamanda enn hayirlii bebeisleriii hepimize nasip etttt yuce rabbimmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnn
muckssss
iyi uykularrr

Son düzenleme:

canım badem yagı onerebılırım yegenım kullandı hamıleyken okadar kılo almasına ragmen catlak yok gıbı

gunaydınnnnn cancanlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr pısıpısıcanlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr gununuz aydın olsun evınız nese kalplerınız huzurla dolsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn

opuyorum hepınızııııııııııııııııı :16

günaydın kızzzllllaaaaaaaaaarrrrrrrrr hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah

aybicem nasılsın bakalım bugün?

Son düzenleme:
günaydın kızzzllllaaaaaaaaaarrrrrrrrr hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah

aybicem nasılsın bakalım bugün?

evet inşşş hepimiz için hayırlı bi gün olur.
bugün çok şükür daha iim düne göre.sen nasılsın canım

Bendende sizeeeeeeeeee bol bol halvetli taze tazeeeeeee hamiş haberli güselllllllllllllllll bir diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…