Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

AAa ne kadannnn tesadüffff bu yaaaaaaa
canım yaaa aynı duyguları sende hemen yasayacaksınn inanıyorummm ben...

Kuzucanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???
Gece yatağa girdiğimde hepinize dua ettimm.Allahım beni sevindirdin onların da duaları destek oldu,yardım et Allahım isteyen tüm arkidişlerimi sevindir,hamiş olsunlar dididmmmm.En yakın zamannndaaa sıraylaaa hepiniz olcaksınız kızlarr hiç stres yokk
NO STRESSS YESSS BEBEKKKKKKKKK

Dün kocişin gözlerini kapadım süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aaa kal geldi adamaaa şaştı kaldı...
Sonra biraz zaman geçince yanıma geldii ... İnanamıyorumdiyoo,sen hamilemisin şimdiiii..Babamı olcam şimdiiii...
Ama sen küçük ufak tefek birseysin nasılll bebek yapcan diyooo
Amannn koptum anlayacagınız kızlar yaaa

günaydın kızlar,bugün cok mutsuz aynı zamanda umutsuzum..
moralim cok bozuk..hiç hamile kalamıcakmısım gibi geliyo artık bana (
4.ayımızda hüsranla sonuclandı..sabah test yapmıstım ama negatifti..
azöncede regl oldum.. (((((

canım bir doktora görün bakalım moral bozmaakkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bir sonraki ay var canımm yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim öyle düşünme lütfen olumlu düşünelimki güzel şeyler olsun,bak bende hemen hamiş kalamamıştım 1 yıl bekledim sonra hiç bi tedavi olmadan hamiş kaldım ama ömrü yokmuş bebişimin.Allah hayırlısını versin hakkımızda,bu da bizim sınavımız öyle düşün.bi kaç gün sonra umutların yeniden alevlenecek inan bana,dua et bol bol şükret Rabbime herşey çok güzel olacak...

canımcım sıkıntı yok.dün ben öyleydim.inan kendimizi sıkmaktan başka bişy yapmıyoz.olan bize oluyro.bu sinir stres nereye gidiyor.ilerki yaşlarımızda hastalık olarak bize dönecek.inşş mayıs ayı uğurlu gelcek bize ben konrole başlıyorum senda gidecektin doktora.gidelim misler gibi doktorumuza .tahlil test mest ne varsa yaptıralım

canım bir doktora görün bakalım moral bozmaakkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bir sonraki ay var canımm yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cuma gününe randevu alcam canm smdi..reglin 3.günü gidiyim diorum belki test yaparlar..
reglin 3.günü yapıolar yaa..ama cok üzgünümm.. (

canım Penderimm,lütfen üzülmeee.
bak benim de 4.ayımdı ama üzülmüyom.zamanı değilmiş demek.
Allah'ın takdiri,isyan etme bebişim e mi datlum
Allah en hayırlı zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin diye dua et olur mu yawrım

reglin 3.günü git sende canmm..genelde doktorlar o zaman
cagırıyolarmıs..gidelim yaptıralım testimizi..belki folikasit falanda verir..

( inşallahh canmm inşallahh..ama işte elde olmadan ümit baglıyoruzz,
sonrada büyük hayal kırıklıgıı ( cuma günü doktora gitcem..bakalım reglimin 3.günü
ne dicek doktor..

kuzuuuuu biraz önce tebrik etmiştim bidaha edyim canımcım.Allah hayırlı uğurlu evlatt nasip etsin

inşallahh tatlımm hakkımızda hayırlısı olsunn,yarın gecer inşallahh üzüntümm (

cuma gününe randevu alcam canm smdi..reglin 3.günü gidiyim diorum belki test yaparlar..
reglin 3.günü yapıolar yaa..ama cok üzgünümm.. (

penderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
üzülmek yokkkkkkkkkkkkk,azcık üzül amaaa yıpratmaaakkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kendiniiiii.
heh şöyle sanki Allah korusunn ölmedik yaşımız genççç daha boy boyy olcakklarr sıpalarrrr
diyorum işte pskolojik oluyorr herşeyy.Bak git hiçbirseyciğin çıkmayacakkk kontroldeee

geçecek canım benim,her yeni gün bizimmm içiinnnn yeni birr umuuuuuutttttttt

kıııızzzzzzz vitooooooşşşşşşş taze hamişimiz nasılsın bugüün?

ışılcımmmmmmmmmmmm canımmmm..
sen hemen hamiş olcan gibi doguyooo içimeee inşşşlaaahhhh

İyiyimm canımm dün sigarayı bıraktımmmmmmmmm..hiç canım istemiyorrr..yemenin dibine vurcam şimdii 200 kiloya kdr yolum varr..
İyiyim canımm yaniii şimdilikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…