- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.781
ışılcımmmmmmmmmmmm canımmmm..
sen hemen hamiş olcan gibi doguyooo içimeee inşşşlaaahhhh
İyiyimm canımm dün sigarayı bıraktımmmmmmmmm..hiç canım istemiyorrr..yemenin dibine vurcam şimdii 200 kiloya kdr yolum varr..
İyiyim canımm yaniii şimdilikk
inşallahh tatlımm hakkımızda hayırlısı olsunn,yarın gecer inşallahh üzüntümm(
inşallah canım ağzından bal damlıyo,beslenmene çok dikkat tatlım sigarayı da ağzına sürme bi daa kızarım baaakkkkışılcımmmmmmmmmmmm canımmmm..
sen hemen hamiş olcan gibi doguyooo içimeee inşşşlaaahhhh
İyiyimm canımm dün sigarayı bıraktımmmmmmmmm..hiç canım istemiyorrr..yemenin dibine vurcam şimdii 200 kiloya kdr yolum varr..
İyiyim canımm yaniii şimdilikk
:118::118::118::118: kızlar hepinize günaydınnnnn :118::118::118:
umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben ne yalan söyleyeyim bomba gibiyim. 3 günlük tatilde İstanbul gezisi yaptım, müthişti. dün tekrar işe başladım, biraz zor geldi ama olsun...
buarada vitamintebrik ederim canımmmm, en yeni hamiş sensin diil mi şu anda, ben ara ara takip edebiliyorum da. allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmmm,
regl olan canlar da ne olur üzülmeyin, enderfst lütfen canım böyle yapmaümitsizlik yok, hepimiz hamiş olucaz allahın izniyle. canımız, kanımız, yumurtamız sağ olsun... hepinizi çok öpüyorum, iyi ki varsınız.
aybicem nasılsın? :82:
Sevvalcim ve perdoğncımmmmmmmmm çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Darısı szinn başınızaaaaaaaaaaaa
inşallah canım ağzından bal damlıyo,beslenmene çok dikkat tatlım sigarayı da ağzına sürme bi daa kızarım baaakkkk
günaydın canım çok iii yapmışsın bu tatil iyi geldi gerçekten.adet olanlar ve ben toparlanmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
amiiiinnnn tatlım aminnnnn, isteyen herkesin başına inşallah.
bu arada benim nobat 2 mayıs, acaba 29 nisanda test yapsam çıkar mı ki acabaaaa? eğer varsa eşime o gün söylemek istiyorum. çünkü biz her yıl tarihte mutlaka güzel bir haber alırız. bu yılın güzel haberi de bebiş olsun istiyorummmm. :97::97::97::97:
kızlar azönce doktoru aradım randevu aldım..cuma günü gidiyorum..
korunmayı bırakalı 4 ay oldu dedim..doktor tanıdıktı..sen gelmişken eşinide al gel dedi..
sperm testi yapalım..cuma günü gitcez inşallahh hersey yolundadır allahım dua edin bana lütfenn..
Canım benim geçen ay bende böyle hissetmiştim çok iyi anlıyorum seni. Ama sonra düşündüm saçmalıyorum dedim artık nerdeyse çocuk sahibi olamayan yok tıp o kadar ilerlediki.... Sonra hemen toparladım canım geçti gitti o hisss.... Eminim testler çok iyi çıkıcak ve doktorun ufak bi yardımıyla hemencecik kelebeğin konucak sana canım. Doktor takibi sana umut olsun güven versin bak gör herşey çok güzel olucakkkkkkkkkkkkkgünaydın kızlar,bugün cok mutsuz aynı zamanda umutsuzum..
moralim cok bozuk..hiç hamile kalamıcakmısım gibi geliyo artık bana(
4.ayımızda hüsranla sonuclandı..sabah test yapmıstım ama negatifti..
azöncede regl oldum..(((((
Dualarımız sneinle canımmmmkızlar azönce doktoru aradım randevu aldım..cuma günü gidiyorum..
korunmayı bırakalı 4 ay oldu dedim..doktor tanıdıktı..sen gelmişken eşinide al gel dedi..
sperm testi yapalım..cuma günü gitcez inşallahh hersey yolundadır allahım dua edin bana lütfenn..
yeni nobat 22 mayıs..gerci 2 aydır 3 er gün sekti ama..ortalama tarihim bu kızlarr..
perimmm eklermisinn tatlımmmm..
Perdogancım hayırdır ne tarihi bu datlum,evlilik yıldönümü falan mı??
inşallaahh senin de güzel haberlerinialırız
Pitaminiimm
küçücük fıçıcıkk içi dolu pıtırrrcııııkkkkk
Günaydoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Günoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Canlarımmmmmmmmm
VİTOOOŞŞŞŞŞŞ taze annemmmmmmm napıyoosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzz mercimek ne alemdeeeeeeee oooy yerimm
Kızlar birgün hepimiz anne olucazzz inanıyorummmmmmm lütfen bu dönemi en az hasarla geçirmeye çalışalımki kelebekler göbüşteyken etkilenmesinlerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?