Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:118::118::118::118: kızlar hepinize günaydınnnnn :118::118::118:
umarım herkesin keyifleri yerindedir. ben ne yalan söyleyeyim bomba gibiyim. 3 günlük tatilde İstanbul gezisi yaptım, müthişti. dün tekrar işe başladım, biraz zor geldi ama olsun...
buarada vitamin tebrik ederim canımmmm, en yeni hamiş sensin diil mi şu anda, ben ara ara takip edebiliyorum da. allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmmm,
regl olan canlar da ne olur üzülmeyin, enderfst lütfen canım böyle yapma ümitsizlik yok, hepimiz hamiş olucaz allahın izniyle. canımız, kanımız, yumurtamız sağ olsun... hepinizi çok öpüyorum, iyi ki varsınız.
aybicem nasılsın? :82:

pıtamınımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun canm benım

cokkkkkkkk sevındımmmm kuzuuuuuuuuuuuuuu

allah hayırlı evlat olmasını nasıp etsınnnn

cok opuyorummmm senı

ayyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaa

Sevvalcim ve perdoğncımmmmmmmmm çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Darısı szinn başınızaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
inşallah canım ağzından bal damlıyo,beslenmene çok dikkat tatlım sigarayı da ağzına sürme bi daa kızarım baaakkkk

günaydın canım çok iii yapmışsın bu tatil iyi geldi gerçekten.adet olanlar ve ben toparlanmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun

Sevvalcim ve perdoğncımmmmmmmmm çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Darısı szinn başınızaaaaaaaaaaaa

amiiiinnnn tatlım aminnnnn, isteyen herkesin başına inşallah.
bu arada benim nobat 2 mayıs, acaba 29 nisanda test yapsam çıkar mı ki acabaaaa? eğer varsa eşime o gün söylemek istiyorum. çünkü biz her yıl tarihte mutlaka güzel bir haber alırız. bu yılın güzel haberi de bebiş olsun istiyorummmm. :97::97::97::97:

kızlar azönce doktoru aradım randevu aldım..cuma günü gidiyorum..
korunmayı bırakalı 4 ay oldu dedim..doktor tanıdıktı..sen gelmişken eşinide al gel dedi..
sperm testi yapalım..cuma günü gitcez inşallahh hersey yolundadır allahım dua edin bana lütfenn..

canımmm her şeyin hayırlısıııı, adet olmak da sağlığın göstergesi,vücudun güzelce işlediğini gösteriyor diilll miii??? senin de rahim tertemiz ki oooohhh cillop gibi, hemen pırt diye konuverecek kelebeğin, hiç zorlanmayacak inşallahhh...
aslında biz kendimizi yanlış mı koşulluyoruz ki acabaaa, bebişi bulmaya değil de bulmamaya mı şartlasak
çünkü etrafımda isteyenlerin geç oluyor, istemeyenler de bakıyorum hooop hamiş,

Perdogancım hayırdır ne tarihi bu datlum,evlilik yıldönümü falan mı??
inşallaahh senin de güzel haberlerini alırız

çok güzel canımmm, kontrol altında devam etmek en iyisiiii. inşallah herşey güzel gider ki eminim öyle gidecek...allah yardımcın olsun diyelimmmmm

Canım benim geçen ay bende böyle hissetmiştim çok iyi anlıyorum seni. Ama sonra düşündüm saçmalıyorum dedim artık nerdeyse çocuk sahibi olamayan yok tıp o kadar ilerlediki.... Sonra hemen toparladım canım geçti gitti o hisss.... Eminim testler çok iyi çıkıcak ve doktorun ufak bi yardımıyla hemencecik kelebeğin konucak sana canım. Doktor takibi sana umut olsun güven versin bak gör herşey çok güzel olucakkkkkkkkkkkkk
Dualarımız sneinle canımmmm
yeni nobat 22 mayıs..gerci 2 aydır 3 er gün sekti ama..ortalama tarihim bu kızlarr..

perimmm eklermisinn tatlımmmm..

Ekledim kuzum hemennnnn

Perdogancım hayırdır ne tarihi bu datlum,evlilik yıldönümü falan mı??
inşallaahh senin de güzel haberlerini alırız

yok bebişimmm, yıldönümü haziranda, bu bizim uydurduğumuz uğurlu günnn, öyle olduğuna inandırdık kendimiziii
innnnşallah canım senin de en kısa zmaanda iyi haberlerini alırızzz.
ayyy ne pozitifiz hepimiz, sefamız olsunnnn, geç olsun da güç olmasınnn canlarımmm. topikteki herkes bir günn anneliği tadacakk inşallahhh

Pitaminiimm
küçücük fıçıcıkk içi dolu pıtırrrcııııkkkkk

Benim adımmm pitaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,içimde var dahaaa daaa küçücük bir pppiiiitaaminnjunıor
Teyzelerine diyorkii ben geldimm ama bana arkadasssda getirceksinizzz ugurunuz olcammmm ben diyorrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa

Günaydoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Günoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Canlarımmmmmmmmm

VİTOOOŞŞŞŞŞŞ taze annemmmmmmm napıyoosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzz mercimek ne alemdeeeeeeee oooy yerimm

Kızlar birgün hepimiz anne olucazzz inanıyorummmmmmm lütfen bu dönemi en az hasarla geçirmeye çalışalımki kelebekler göbüşteyken etkilenmesinlerrrrrrrrrrrrr

İyiyimmmmmmmmmmmmm teyzeesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,sen napıyonn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
önemli günlerin geçti diyee halvetiii sakınnnnnnnnnn bırakmaaaaaaaa heeeeeeeeeeeeee

Kociş dün ne düşündüysee diyokiii,çocuk çok kötü günde doğcak.Herkes yılbaşı eğlencesi yapcak ertesi gün tatill dogumgünü oldugunda kimse yanında olmazz bu cocugun..
doktora soralım iğnesii fln yokmu erkene alalım hem yastanda yırtar...
Askere gitsee 2013/3 tertip p.... tertip olcakkk aynı benm gibii diyoo

ayyy ne kadar saçmaladı bir bilsenizz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…