Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızımmmm sen nası bi çatlaksın yaaaaaaaa benim yumurtam İstanbul gibi olmalıııı döllenmesi zoorr spermi tekkkkk hahahhahahhahahhahaaha kopuyorum sanaa yaaaaaaaaaaaaaaa olucaz bebeeemmm olucazz çok yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [amayan /B][/QUOTE]

:=))))))))))))))))))
sperm çatlagııı oldum ben yeni adımı buldum peri sperm çatlagıııııııııııııııı :=))))
heeeeeeeeeee döllenmeyi bir türlü başaramayan yımırtama sesleniyorummmmmmmmmmmm ''ne istiyosun sen neeeeeeeee daha ne yapimmmmmmmm acaba dedektif gibi oldum ovu.testiyle peşinden koşuyorum olmuyoo,ateşimi ölçmek için dereceyii orama burama koyuyorum olmuyooo,yetmiyooo tarçınından keçiboynuzuna elvan çeşit kür yutuyorum yinede banamısın demiyosunnnn hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii acaba sen ne istiyosuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn?????????

bir çift lafımda spermcanlara var'' be hey spermcanlar milyon tanenizden bi pok olmuyoooo lannn her ay kuru sıkı vallla yeter haaaaaaaaaaaaaa olum biraz atak olun lan biraz hızlı olun bi yımırtayla baş edemeniz tühhh sizin kalıbınızaa''

oh be içimi döktüm rahatladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))

ben bi market kapanmadan gidim bari ya cok canım cektı ya fişne bulamassam bari kuru incirle nefsimi köreltim coook öptüm ben sizi cook ama cokk tsk ederim kızlar seviyorum sizi

AYY yerimmm bennn seniiiiii yerim yerimdee doyamammmmm
cnmm benimm amanda pekbi alingan oluvermissssss cnmcmm ben yazarken alt kisimdan hep kontrol ediyorummm sendee oraciktasinn diye gordumm ama benn sankimm dun cnmmm dedim hatta icimden midesi kotu herhalde yazmiyo diye cunku alpellada oyle olmustu cnmmm benimmm
ayy iste bakk hamis alinganligii isteeee cnmm benimmmm
seni sevmemiz onemli deilll kizimm bizzz topikce olusumunu izledigimizzz ceirdeginiii seviyoruzzz bikeremm ondaa babasi kadar olmasada hakkimizz varrrr!!!!!!!!!:)))
cnmmm dun vitaminin krizi vardii onla gectii bide benim 1-2 gundur burda kesilmeyen yagmurlardan hic gunes gormemekten ruhum daralikkk
hee bideee nobat A kaldi 2 gun kasiklar sizim sizimmmmmm
bide cok yeni katilanlar oldu kargasa vardi be cnmm burdaaaa
canimmm seninnn enn ozell gunlerinsakin ufak tefek seylerlee icini uzup mutsuz etme hiccbiseyy icinnnnn cnmm benimmmm
duada et bizim icin lutfennnnn

seni seviyoruzzzzzzzzzzzz
iykii varsinnnn minik zeytinnnnn vee guzell cekirdegiiii:)))
sen sadecee suanninnn keyfini cikarrrrr dusunssene kac zaMANDIR beklediginnn ozlediginn ve yasamak istedigin duygulari yastiyo yuce rabbbim sanaa allah insallah saglikla kucaginada almayi nasip etsinnn KEYFINIII CIKARRR CNMMMM :))

Son düzenleme:

:=))))))))))))))))))
sperm çatlagııı oldum ben yeni adımı buldum peri sperm çatlagıııııııııııııııı :=))))
heeeeeeeeeee döllenmeyi bir türlü başaramayan yımırtama sesleniyorummmmmmmmmmmm ''ne istiyosun sen neeeeeeeee daha ne yapimmmmmmmm acaba dedektif gibi oldum ovu.testiyle peşinden koşuyorum olmuyoo,ateşimi ölçmek için dereceyii orama burama koyuyorum olmuyooo,yetmiyooo tarçınından keçiboynuzuna elvan çeşit kür yutuyorum yinede banamısın demiyosunnnn hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii acaba sen ne istiyosuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn?????????

bir çift lafımda spermcanlara var'' be hey spermcanlar milyon tanenizden bi pok olmuyoooo lannn her ay kuru sıkı vallla yeter haaaaaaaaaaaaaa olum biraz atak olun lan biraz hızlı olun bi yımırtayla baş edemeniz tühhh sizin kalıbınızaa''
Kızımmm koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok komiksinnnnn neler yazmışşşşşşş hhahahhahhahha çatlağım benimmmmmmmmmm

oh be içimi döktüm rahatladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))[/QUOTE]

vişnemi o benmi benzettim cok canım cektı yaa bide kuru incir olsa..kocamı arıyorum yogunluktan acamıo sanırım ya bi vişne bulsa bana yaa

Kuzuşum o kırmızı biberli zeytinnnnn :)

Kuzuşum o kırmızı biberli zeytinnnnn :) [/QUOTE]

cnmcmmm duyarliii KANKARELLAMMMM benimmmm zetine uzuldukk kaldik bu saattee topikteee ahanda simdide zeytinim yokkkkkkkk
ZEYTINNNNNNNNNNNNNNNN kisss nerdesinnn bakimmmmmmmmm

Kuzuşum o kırmızı biberli zeytinnnnn :) [/QUOTE]

cnmcmmm duyarliii KANKARELLAMMMM benimmmm zetine uzuldukk kaldik bu saattee topikteee ahanda simdide zeytinim yokkkkkkkk

Kuzuşum o kırmızı biberli zeytinnnnn :)

ZEYTINNNNNNNNNNNNNNNN kisss nerdesinnn bakimmmmmmmmm[/QUOTE]

ivit bitanem ama aynı zamanda aklım sende. Ne durumdasın devamı yok dimi?

Son düzenleme:

ivit bitanem ama aynı zamanda aklım sende. Ne durumdasın devamı yok dimi? [/QUOTE]

yokk cnmmmcmmm hicbiseyy yokkkkk
ama benimm kociss bilee bugun bi parladimm aa gelsin artikk dinamit gibisin dedii banaa:O(((
yani oda gelicekk diye hissediyooooooooooo

cnmm pek bi basbasa kalmisizzzzz bu gece dukkani beraber kapaticazz sanirsammmm :)))
hakkimizda hayirlisi olsunnn cnmmm bakalimmm ama gecen ay unuttunmu sen halvetten sonra azicik geldi demistin sabahina olmustun iste benimde oyle gibii amaaa
umidimm yokkkkk

amaa bu aydannnn hepheppp calisicammmmmmm durmakk yokkkkkkkk

sonunda yimirtimmmm yakalicakk supermanspermcaniiiiiii
:))

ee simdide zeytin markete gittii gecenin bi saattii ahanda gelip girmedide tekrar nerde simdi bu kizzzz????

kızlar midem bulanmaya devam ediyor ++++ başım dönüyo oturduğum yerde akşam doğru dürüst yemek de yiyemedim midem bulandı yemeği görünce. ekmek arası peynir falan yedim bulantıyı kessin diye yok anam geçmiyo (( haçen ne oliyiiii :)

hadii bakalimm hayirlsiiiii yakinn zamanda kutlamalarini yapariz halaylarlaa oliiiiiiiiii cnmcmcm:))
seninde sehzadenn geliiiiiiiiii:)))

3 en geç 4 mayıs canım nobatım ama bilmiyorum bu ay eşimle gördüğümüz rüyalar falan kaptırmak da istemiyorum kendimi ama ne bilim ilk kez böyle oldu :S

3 en geç 4 mayıs canım nobatım ama bilmiyorum bu ay eşimle gördüğümüz rüyalar falan kaptırmak da istemiyorum kendimi ama ne bilim ilk kez böyle oldu :S

hadii hayirlisii bakalimm cnmmcmmmm insallahhh dileklerimizz gercekk olurr hepimizinnnnn
yuce rabbimm sesimizi duyarr ve enn hayirli bebisleriii bizlere nasipp eder cnmcmm
hayirlsiiii olsunn hepimiz icinnn

Bebişim evet geçen ay benm halvetten sonra adetten 1 önceki gecen kağıda pembiş akıntı geldi ama halvet başlattı benmkini normalde foşurt diye gelir hep ilk kez oldu sabah erkenden löönk diye geldi zaten devamııı seninki farklıdır umarım bitanemmmmmmm ( ki bence öyleee ) şuan senin için çoookk heyecanlıyımmmmmmm

hadii hayirlisii bakalimm cnmmcmmmm insallahhh dileklerimizz gercekk olurr hepimizinnnnn
yuce rabbimm sesimizi duyarr ve enn hayirli bebisleriii bizlere nasipp eder cnmcmm
hayirlsiiii olsunn hepimiz icinnn

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kuzuuuuuuuuuuu napıyosunnnnnn

kızlar günaydın...

dün akşamüstü ağrılı ve sancılı bi şekilde regl oldum... bunda da vardır bir hayr... neden benim adetlerim artık 2-3 gün gecikir oldu ve de artık neden sancılı... :44: psikolojik mi acep? :44:

bat 25 mayıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…