- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.041
Kıyamammm zeytinim böyle olmuuuuşşşşş üzülmüşşş kırılmışşşş oyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 400017
2 gündür giriyorum her yazılanı okuyorum bilerek bişi yazmadım...hiçkimsede beni hiç merak etmemiş.zeytin naptı acaba dememiş.o kadar kırıldımki..sevilmediğimi anladım..hiçkimsenin aklına gelmemişim
Kızımmmm sen nası bi çatlaksın yaaaaaaaabenim yumurtam İstanbul gibi olmalıııı döllenmesi zoorr spermi tekkkkk hahahhahahhahahhahaaha kopuyorum sanaa yaaaaaaaaaaaaaaa olucaz bebeeemmm olucazz çok yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [amayan /B]
vişnemi o benmi benzettim cok canım cektı yaa bide kuru incir olsa..kocamı arıyorum yogunluktan acamıo sanırım ya bi vişne bulsa bana yaa
:=))))))))))))))))))
sperm çatlagııı oldum ben yeni adımı buldum peri sperm çatlagıııııııııııııııı :=))))
heeeeeeeeeee döllenmeyi bir türlü başaramayan yımırtama sesleniyorummmmmmmmmmmm ''ne istiyosun sen neeeeeeeee daha ne yapimmmmmmmm acaba dedektif gibi oldum ovu.testiyle peşinden koşuyorum olmuyoo,ateşimi ölçmek için dereceyii orama burama koyuyorum olmuyooo,yetmiyooo tarçınından keçiboynuzuna elvan çeşit kür yutuyorum yinede banamısın demiyosunnnn hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii acaba sen ne istiyosuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn?????????
bir çift lafımda spermcanlara var'' be hey spermcanlar milyon tanenizden bi pok olmuyoooo lannn her ay kuru sıkı vallla yeter haaaaaaaaaaaaaa olum biraz atak olun lan biraz hızlı olun bi yımırtayla baş edemeniz tühhh sizin kalıbınızaa''
Kızımmm koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok komiksinnnnn neler yazmışşşşşşşhhahahhahhahha çatlağım benimmmmmmmmmm
oh be içimi döktüm rahatladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))
:=))))))))))))))))))
sperm çatlagııı oldum ben yeni adımı buldum peri sperm çatlagıııııııııııııııı :=))))
heeeeeeeeeee döllenmeyi bir türlü başaramayan yımırtama sesleniyorummmmmmmmmmmm ''ne istiyosun sen neeeeeeeee daha ne yapimmmmmmmm acaba dedektif gibi oldum ovu.testiyle peşinden koşuyorum olmuyoo,ateşimi ölçmek için dereceyii orama burama koyuyorum olmuyooo,yetmiyooo tarçınından keçiboynuzuna elvan çeşit kür yutuyorum yinede banamısın demiyosunnnn hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiii acaba sen ne istiyosuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn?????????
bir çift lafımda spermcanlara var'' be hey spermcanlar milyon tanenizden bi pok olmuyoooo lannn her ay kuru sıkı vallla yeter haaaaaaaaaaaaaa olum biraz atak olun lan biraz hızlı olun bi yımırtayla baş edemeniz tühhh sizin kalıbınızaa''
Kızımmm koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok komiksinnnnn neler yazmışşşşşşşhhahahhahhahha çatlağım benimmmmmmmmmm
oh be içimi döktüm rahatladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))
Kuzuşum o kırmızı biberli zeytinnnnn :)
cnmcmmm duyarliii KANKARELLAMMMM benimmmm zetine uzuldukk kaldik bu saattee topikteee ahanda simdide zeytinim yokkkkkkkk
ZEYTINNNNNNNNNNNNNNNN kisss nerdesinnn bakimmmmmmmmm
kızlar midem bulanmaya devam ediyor ++++ başım dönüyo oturduğum yerde akşam doğru dürüst yemek de yiyemedim midem bulandı yemeği görünce. ekmek arası peynir falan yedim bulantıyı kessin diye yok anam geçmiyo(( haçen ne oliyiiii :)
İnşallah canım hepimizin göbüşleri dolsun şenlensin ortalık :)))
3 en geç 4 mayıs canım nobatım ama bilmiyorum bu ay eşimle gördüğümüz rüyalar falan kaptırmak da istemiyorum kendimi ama ne bilim ilk kez böyle oldu :S
hadii hayirlisii bakalimm cnmmcmmmm insallahhh dileklerimizz gercekk olurr hepimizinnnnn
yuce rabbimm sesimizi duyarr ve enn hayirli bebisleriii bizlere nasipp eder cnmcmm
hayirlsiiii olsunn hepimiz icinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?