Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
pofidiikk pofdiikk bebişin olsun inşaalllllaahhhh
bu ay sen Periiimmmm
dediydi dersin

Kııız senin ağzından kocan hergünnn öpsünn ballar aksın heryereee ağzındannnnn anenmmmm bebeğimmmmm Allah ne muradın varsa versinnnnnnnn bu halvet döneminde yumurtaların döllensinnnnnn inşallahhhhhhh AMİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kissss bendee geliyorummm sanaaaaaa cayimii koyuverr cnmcmcmmm :))) pogacaya dayanammmmmammmm

perimmmm cnmmm benimmmm kisss uzerine bide sakinlik coktuuu seninnn haa buda belirti olmasinn ???????????

bu arada benim yumu agrim gectii cnmcmm gelen giden yokkk ama ruhuma sorarsannn sifirrrrrrrrrrrrrrrrrr

yuruyusumu yaptim geldim hepimiz icin cokk dua ettim valla
allah insallah kabul etsinn hayirli zamanda hayirli bebeislerimizi nasip etsin bizlereeeee

ya cnmm burdaaa heryerrr bebissss her renk her cins her ulkedennn her boy amaaaaa yaaaaaa herr yer bebissssssssssss yaa bide halimizee bakkkkkk cnmm yaa anlayamiyorumm bennnnnnnn

pofidiikk pofdiikk bebişin olsun inşaalllllaahhhh
bu ay sen Periiimmmm
dediydi dersin

cnmcmm benimde icime dogan kii bu aya kadar pek sasmadii cnmcmm sanada bu ayy hamislikk varr hemide erkekk bebis geliyoo sanadaaa haberinn olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaaaa seninnnn halayini ayy artik varyaa canli falann yaparizz haaaaaa
sonramdaa benimmmmm insallahhhh
allahimmmmm bizlere once sabir sonra bebisss:))

kissss bendee geliyorummm sanaaaaaa cayimii koyuverr cnmcmcmmm :))) pogacaya dayanammmmmammmm

perimmmm cnmmm benimmmm kisss uzerine bide sakinlik coktuuu seninnn haa buda belirti olmasinn ???????????
Uykum gelio paso pek yazamıorum kuzum adete yakın oluyor böyleeeeee zar zor yaptım işlerriii sende gelen giden yokmuuu benim o kahve gelince hiç kesilmez kızarır ardındann senin öyle olmaz mıı?

Uykum gelio paso pek yazamıorum kuzum adete yakın oluyor böyleeeeee zar zor yaptım işlerriii sende gelen giden yokmuuu benim o kahve gelince hiç kesilmez kızarır ardındann senin öyle olmaz mıı?

canimm aslindaa benimde oyle olurr kii gecen ay hic kahverengisiz kutttt diye kirmizilar gelmistiii
ama artik vucudumda cigrindan ciktii be cnmcmm ne yaptigini o da bilmiyo kiiii sabah kalktimmm bi islaklikkk gibi geldiii boyle akinti seklindee kahce gibi pembe gibi biseyyy anlamadim be cnmm
ama ruhsal durumuma bakarsam eli kulaginda
ayy ne bilimmmm burda 2 gundur durmadan yagmur yagiyo gunes falanda yokk buda beni buhrana soktu sanirsammm
demin semsiyeyle yuruyuse ciktimm valla 1 saat dua okudummm hayirlisi neyse dedim artik :))) hepimiz icin insallah cnmm

ama senin belirtilerr superr be cnmm icimi sorarsan sende bu ay var
ama hayirlisi diyelimmmm cnmmm
insallahhh bakalimmmmmmmmmmm
benimde uzerimde bi miskinlik var bugunn hayir olsun valla

Ya senin şu konudaki soğukkanlılığına hayranımmm acuk da bana viiirrrrr... Ben sabah onu görsemmm topuklarıı popoma vura vura kan vermeye giderdim Sen kendi kendini ümitlendirmeye korkuyorsun tahmin edebiliyorum ama ben nedense senden çok ümitliyim maa genede bekleyelm tabii canm benmmm. Ya haber et ben çatlicammmmmmm. Pitişkom benim yaaa aynı anda hamiş kalalımda görr kırklarımız karışsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

yazıp yazmama arasında kararsız biriyim bayadır takip ediyorum yazınızı kızlar batım 3 4 mayıs listeye yazmak isterseniz katılmak isterim aranıza. benim de ara ara kasıklarımda ince bi sızı oluyor. dün gece ve bugün sabah hafif midem de bulantı vardı. Bunlardan çok dikkate aldığım şey işin açığı eşimle benim gördüğümüz rüyalar eşim rüyasında at görmüş atın üzerinde kendini ve bir erkek çocuğunu görmüş bembeyaz yüzlü tatlı bir erkek çocuğu. Bense yeşermiş tohum gördüm tabire göre bebiş var bakalım ne olacak :)))

Canımcımmm niye kararsız kaldın yahuuu birbirimize karışır kaynaşır sohbet ederdik erkenden ne güzelll. Hoşgeldin tatlımmm rüyaların hayır olsun inşallahhhh. Hemen listeye yazıyorum seve seve. Bu topik uğurludur bak sana da bulaşsın uğuru.

Bu arada hamiş bi arkadaşımız at görmüştü rüyasında zeytinnn ardından topik analarımızdan idilga da gördü ve hala hamiş olmadığını düşünmekte ısrar ediyor ama ben inanıyorum ona. Bu at rüyası çok hayırlı oluyor at murat demek canım hadi inşllah güzel haberler verirsinnnn

inşallah bakalım neler olacak zamanla yaşayarak göreceğiz. Rabbim biliyor en hayırlı en güzelini. Rabbim bizlere hayırlı olan evlatları sağlıklı sıhhatli evlatları versin inşallah.. Aminnnn :)

ahhh keskeee PERIMMMM keskeeee vallaaaaaa
ya ne bilimm bu ay bana biseyler oldu aslindaa benimm falimdada bebissss vardiii bendee istiyorummmmmmmm :))
ruyada gordummm ama icimdeki ses ve kocisiminnn sesiiiiiiiiiiii yok bi numara bu ay diooo ve hatta bennn mayis hesaplari falan yapmaya basladimmmm :))))ama cokk isterimmm senle ayni zamanda olmasini paylasimlarimizlaaa 9 ay gecirmeyii ve bebislerle birlikte tanismayii cnmmcmm insallahhh olurrrr :)))

ELIF FATIH cnmmm hosgeldinnnn girgirr hemencecikkkk topigimizeeee insallahhh bakalimmmm altinn harflerle listeye yazilsin isimlerimizzz hamissss diyeeee insallahhhhhhh hosgeldinnnn ugur getirirsin insallahh ve bizim topikte ugur getirir gobusuneeeee
hosgeldinn :))

BEYAZ limmmmmmm cnmmmm hadi bakalim soganci guzellllllllllllll durmak yokkkkkk kur lere devammmmmmmucksssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…