Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk idilga güzel dileklerin için teşekkür ederim bil mukabele :))) hepimizin göbüşleri bebişlerimizle dolsun hayatlarımız minicik neşelerine kavuşsun inşallah

ahanda kendime battaş buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım hoşgeldin benimde nobat(asıcam) 4 mayıs ama bende hiç belirti yok hayırlısı olsun inş.sen hamişsinidrrrrrrrrrrr canım:=))))))

ayyyy canım ben amerıkadan super folıkasıtler almıstım burdakı doktorumda cok begendı turkıyedekıler 100luk amerıkadakıler 200luk daha yuksek olası cok guzel dedı yavrııııım yokmu oralarda alsana sende kendıne stok yappppp

bence siz ikinizde hamişsinizzzzzzzzz bana öyle geliyooo bakalım hayırlısı :=)

Adoşum ne diyosunnnnnnn hepimiz olcaz Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeee ama pitişim hamiş yaaa lekelenmesi bile olduuuuuuuu kapnaza da dedim kimse inanmadı banaa hamiş çıktı kız işteeee ppfffff ayy inş yaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 gündür giriyorum her yazılanı okuyorum bilerek bişi yazmadım...hiçkimsede beni hiç merak etmemiş.zeytin naptı acaba dememiş.o kadar kırıldımki..sevilmediğimi anladım..hiçkimsenin aklına gelmemişim

Canım aklımdaydınn benimmm senden bile bahsettim diğer kankitoların da aklındaydın tabii ama tek bi msg yazdın herkes okumamış olabilir canikommmm gönül koyma lütfenn çok merak ettim seni geldiğinde de söylicektimmmm gelmeni bekledik sadeceee ama beim gönlüm ferahtı sen bebiş geç geldi diye panik yapıyorsunnnnnn duygusal annişim benimmmm. Umarım herşey yolundadııırrr kıyamam sana gel sarılalımmmmmmm

Uffff böyle şeyler olunca çok üzülüyorum ya direk kendimi kötü hissediyorum. Çok korkarım birini kırmaya ama sanal ortamdayız sonuçta hislerimizi ne kadar belli edebilirizkii. Zeytinim sürekli yemin etmeyi sevmem ama çok ciddiyim bugün hiç gelmediysen 30 kez aklıma geldin. Yani illa burda zeyine ne oldu acaba yazmak sana olan merak ve ilgimizi göstermez bence içten gelerek yapılanlar daha değerlidir. Aşağı bakıp gelmeni bekledim hep, yoktun içim içimi yedi ama burdaki kimse bilmiceğinden seninle ilgili konuşamadık. Hamiş haberleri vs derken geçti 2 gün ama unutmadıkki seni, böyle düşünme tatlım lütfen ben çok hassasım bu konularda gerçekten üzülüyorum gerçek hayatta olsa ancak bu kadar üzülürüm. Burda herkes herkes için çok kıymetli ve değerli ben buna adım gibi eminim. İlla sözle olucak şeyler değil bunlar içten gelerek birbirimize dualar ediyoruz biri hamiş kaldığında herkes çıldırıyor sevinçten. Bunların hiçbiri sahte değil lütfen böyle düşünme.

dogmamış çocugumun üzerine yemin ederim ki bende seni çok düşündüm ama hiç soramadım çünkü kötü haber almaktan korkuttum ama şükürki sen ve çekirdegin iyisiniz dimi? hormonların tavan yapmış canım benim senin kıyamam duygusala baglamışın tatlım sen kendini üzme lütfen çekirdegine iyi bak !!!

hani insan sevdiğine kırılırmıs ya ..üzülme ben sadece gönül koydum ama haklıyım.burdaki herkez kızkardesim gibi..seninle barıstı sarılalım :) ama diğerlerine hala kırgınım hıh..

heeee bacım hepimiz birgün hamiş olacagızzzzzzzzzzzz en güsel anneler ve anne adaylarıııııııııı burdaaaaaaaaaaa gel spermkardeşşşşşşşş gelllllllllllllllllllllllllllllll en kıyak,en çekici,en seksi,döllenmeye en açık yımırtalardaaaaaaaaaaaaaaaaa burdaaaaaaaaaaaaaaaa gel spermcan gellllllllllllllllllllllllllllllll aman geç kalma erken gelllllllllllllllllllllllllllll sakın çok bekletme erken gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :=))))))))))

olacagız başka yolu yokkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya lütfen yemin etme canım ben zaten öle kırılırım ama cabuk barısırım oda sizi sevdiğimden evet belkide hormonlardan ilgi bekliyorum..periskomunda dediği gibi cok tedaviler sonra 2,5 sene sonra bebeğime kavustum.biraz korkuyorum bugun muane oldum cok sukur simdilik ıyıyız..birde bendemide bulantısı kusmak falanda yok gögüslerim hariç bi belirtim olmayınca insan daha da merak edio..

çok şükür canım benim allah sana evladını bagışlasın sonu başındanda güsel olsun mutlulugun daim olsun çekirdegin annesine sımsıkı tutunuyoo merak etmeee allaha emanet canım sen üzme kendini stress yapma elini göbişine koy ve bebegine onu çok sevdigini söyleee allah sizi bir ömür ayırmasın canım darısı hepimizin başınaaaaaaaaaa duygusal zeytinde hiç görmemiştim haaaaaaaaaaaaaaa iyi oldu :=)))

hani insan sevdiğine kırılırmıs ya ..üzülme ben sadece gönül koydum ama haklıyım.burdaki herkez kızkardesim gibi..seninle barıstı sarılalım :) ama diğerlerine hala kırgınım hıh..
Haklısın canımcımmm düşüncemizi sadece sesli olarak dile getirmedik kuzum ama emin ol seni ve çekirdeğini çok seviyoruz.

Kızımmmm sen nası bi çatlaksın yaaaaaaaa benim yumurtam İstanbul gibi olmalıııı döllenmesi zoorr spermi tekkkkk hahahhahahhahahhahaaha kopuyorum sanaa yaaaaaaaaaaaaaaa olucaz bebeeemmm olucazz çok yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben normalde de cok duygusalımdır simdi daha beter bişi oldum.duygusal zeytin nerden geldı canım aklına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…