Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KANKARELLALARIMMMM MUCKSSSSSSSSSSSSS

ay yagmurla uyandimm yineee sabah sabah cilt bakimi yaptimm ruyamda gormuss gibiiiiiiiiiii attim kendimiiii yaninizaaaaa:))

KIZLARRR SHOW TW yi acinn cabukkkkkkkkkkkkk SARACOGLUUU anlatiyooo guzell seylerrrrrrrrrr

bende bi numara yokk kizlarrrr yimirt agrisindann baskaaaaaaaa yarin sabahi bekliyoruzz bakalimmmmmmm
PERIMM kiz valla umit yokkkk icimdee sifirrrrr
kocamindaa icindee sifirrr bakalimm hayirlsiiiiiiiiiiii :)))

ozlemisimmm kislarrrrrrrrrr siziiiiiiii
mucksssssssssssssssss herkeseeeeeeeeeeeee

PERIMM valla yerimm ben seniiiiiiiiiiiii heycanlii kusumm benimmmmmmmm

ZEYTINN KIZZZ nerdesinn bakimmm cekirdeginle gittin aksam marketeeeeeee gelincede girmedin ahanda merak ettirttinn biziii alooooooooooooooooooooooooooo

ESRA 86 ayy canimm yaa seninn bebeisss bayaa bayyaaaa buyumuss masallahh yaaaa ilk bebeisimizz o bizimmmmucksss cnmcma

FSH i yuksek olanlarrrrrrrr erken menopoza girmeye yatkin olanlar SARMISAK tuketmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TUP BEBEK YAPTIRACAK - PKO SU OLAN SARMISAKK YEMEYINNN DIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HEYYYYYYYY

ayy nerdesinizzzz cnmclarr ya kendin pisir kendin ye gibi oldumm valllaaaaaaa
kalmi geldi herkeseeee?????????????

HEYYYYYYYY

ayy nerdesinizzzz cnmclarr ya kendin pisir kendin ye gibi oldumm valllaaaaaaa
kalmi geldi herkeseeee?????????????

minnoşummm inşallahhh allahım gönlüne göre verir bu ay hamiş haberini
verirsin yarın bizee..cok merak ettk coookkk :))
kırmızları görene kadar ümitsizlik yokk,iyi düşünelim iyi olsunn..

BU ARADA SABAHTAN BOS DURDUM SANMAYINIZ

ruj yapimini ogrendimm dogall ve dudaga silikon etkisi yapannnnnn SARACogli bitsin onlarida yazicamm kislarrrrrrr
bu adami fullll gun dinleyebilirim yaaaa ne doludolu bi adamm superrrrr bide saba bolmeseeee

Pericim 7 ay oldu istiyoruz ama daha önce bu kadar bilgim yoktu önce hastaneye gidiP muayene oldum doktor iki ilaç verdi ama yumurta takibi falan yapmadı.sizden öğrendiğim bal çörek otu ve tarcini denedim yanında klomen ile birlikte.simdi progesteron kullanıyorum bakalım ne olacak.ins hepimiz Mayıs'ta bebeklerimize kavuşuruz

inşallahhh alyacımm inşallahh..allah dualarımızı kabul etcek bn inanıyorumm..
sabrımızın mükafatını alcaz allahın izniylee..benmde 4 ay oldu..mayıs ayı için cok calıscamm :))

hahahaha haklısın canm saba adamı konusturmuyokıııı

mucksssssssss

hahahaha haklısın canm saba adamı konusturmuyokıııı

mucksssssssss

yaa iwittt cnmm yaaaaa konusturmuyooo adamin kafasinida allak bullak ediyoooooo
adamin anlamsiz kahkahalara bakisinida izle cnmm allaskinaaaa hayretlee bakiyoo sabayaa :)))

super adamm yaaaa

cnmmcmm ozledimm seniii muckssssssss

benim kahvelerr basladiii gelmeyeee :))))) sadece guluyorumm ve yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm bu bunyeye benn :))))

bende ozledım bıtanem okuyorum yazdıklarnı bana bu ay sankı o tutunma knaması gıbı gelıyooo canım benım hkkında hayırlısı neyse o olsun bebegımmmm

inşaaallahh canımmm benmm..allahtann hayırlısıı..
senin sonucunu cok merak ediyorumm..inşallahh hamişsindirr :))
Endoşummm inşallah canımmmm inşallah hepimizzzzzzzzzzzzzz
İnşallahh Alyacımmm güzel haberler verelim inş hepimizzzzzzzzz

Kuzummmmmm çatladımmmmmm pff istiyorum o ruj tarifini hey Allaaamm neler görüciz daha sendennnn
Nası gelio çok muu başladı mııı aynı mııı offff mikroskopla incelemk istiyorum akıntını

rahim duvari kalinlastirmak icinnn NARR SUYUUUUUUU 2 BARDAK GUNDEEEE (rahim duvari ince oldugu icin bebisi olmayan)

RUJJJ TARIFIMM PERIMM SENIZZ ICINN GELIOOOOOOOO

KISLARR SABAHH IZLEDIMM DENICUUKKK BAKALIMMM :)))

1 YEMEK KASIGI VAZELIN ( YADA BALMUMU ) kutusuyla kaynayan suyun icinde hafif yumusatiliacak

1 TATLI KASIGI GLISERIN YAGI

1 CAY KASIGI ALEOVERA YAGI

1 CAY KASIGI KARABIBER YAGI

1 CAY KASIGI VANILYA (tatlilara konan )(toz halindede olur sivi surup gibi olanda ) tad versin dieeeee

1 CAY KASIGI GIDA BOYASI (NE renk ruj istiyosanizzz o renk aliniz ve ne kadar koyu istiyosaniz o kadar miktari arttirabilirsiniz)

karistirrrrrrrrrrrrrrinnnnnnnnnnn

ya bi kaba koyup yaninza tasiyabiliceginiz gibii yada bos ruj kabinaaa
bu karisince bi sure sonra donuyo zatenn parmaklada rahat suruluyooooo

karabiberde BOTOX etkisii sekerlerrrrr

MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

LAHANA KURUU DOGRUUU ben denedimmmm gecen yillarda sifir selulittt mucxksss dogum sonrasi insallahh hep beraberr yaparizz tabii oncee hamislikkkk :)))) ayy hamis oldukda sonrasina geciyodumm nerdeyseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…