- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.181
Ben bu ay yaptım canımmm 7 gün kadar bakalım faydası oldu mu olmadı mı görcezzz ama olur illakii
HEYYYYYYYY
ayy nerdesinizzzz cnmclarr ya kendin pisir kendin ye gibi oldumm valllaaaaaaa
kalmi geldi herkeseeee?????????????
Pericim 7 ay oldu istiyoruz ama daha önce bu kadar bilgim yoktu önce hastaneye gidiP muayene oldum doktor iki ilaç verdi ama yumurta takibi falan yapmadı.sizden öğrendiğim bal çörek otu ve tarcini denedim yanında klomen ile birlikte.simdi progesteron kullanıyorum bakalım ne olacak.ins hepimiz Mayıs'ta bebeklerimize kavuşuruz
BU ARADA SABAHTAN BOS DURDUM SANMAYINIZ
ruj yapimini ogrendimm dogall ve dudaga silikon etkisi yapannnnnn SARACogli bitsin onlarida yazicamm kislarrrrrrr
bu adami fullll gun dinleyebilirim yaaaa ne doludolu bi adamm superrrrr bide saba bolmeseeee
hahahaha haklısın canm saba adamı konusturmuyokıııı
mucksssssssss
yaa iwittt cnmm yaaaaa konusturmuyooo adamin kafasinida allak bullak ediyoooooo
adamin anlamsiz kahkahalara bakisinida izle cnmm allaskinaaaa hayretlee bakiyoo sabayaa :)))
super adamm yaaaa
cnmmcmm ozledimm seniii muckssssssss
benim kahvelerr basladiii gelmeyeee :))))) sadece guluyorumm ve yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm bu bunyeye benn :))))
Endoşummm inşallah canımmmm inşallah hepimizzzzzzzzzzzzzzinşaaallahh canımmm benmm..allahtann hayırlısıı..
senin sonucunu cok merak ediyorumm..inşallahh hamişsindirr :))
İnşallahh Alyacımmm güzel haberler verelim inş hepimizzzzzzzzzPericim 7 ay oldu istiyoruz ama daha önce bu kadar bilgim yoktu önce hastaneye gidiP muayene oldum doktor iki ilaç verdi ama yumurta takibi falan yapmadı.sizden öğrendiğim bal çörek otu ve tarcini denedim yanında klomen ile birlikte.simdi progesteron kullanıyorum bakalım ne olacak.ins hepimiz Mayıs'ta bebeklerimize kavuşuruz
yaa iwittt cnmm yaaaaa konusturmuyooo adamin kafasinida allak bullak ediyoooooo
adamin anlamsiz kahkahalara bakisinida izle cnmm allaskinaaaa hayretlee bakiyoo sabayaa :)))
super adamm yaaaa
cnmmcmm ozledimm seniii muckssssssss
benim kahvelerr basladiii gelmeyeee :))))) sadece guluyorumm ve yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm bu bunyeye benn :))))
Endoşummm inşallah canımmmm inşallah hepimizzzzzzzzzzzzzz
İnşallahh Alyacımmm güzel haberler verelim inş hepimizzzzzzzzz
Kuzummmmmm çatladımmmmmm pff istiyorum o ruj tarifini hey Allaaamm neler görüciz daha sendennnn
Nası gelio çok muu başladı mııı aynı mııı offff mikroskopla incelemk istiyorum akıntını
Endoşummm inşallah canımmmm inşallah hepimizzzzzzzzzzzzzz
inşallahhhh bebişimmm,ama sen bu ay cok calıstın allahın izniyle hakettinn..
smdi bende gg dan ovülasyon testi alcamm..sendekinin markası neydi
Sure lab canım 50 tane almıştım 5 tanede hamşlik testi hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?