- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.201
yaa iwittt cnmm yaaaaa konusturmuyooo adamin kafasinida allak bullak ediyoooooo
adamin anlamsiz kahkahalara bakisinida izle cnmm allaskinaaaa hayretlee bakiyoo sabayaa :)))
super adamm yaaaa
cnmmcmm ozledimm seniii muckssssssss
benim kahvelerr basladiii gelmeyeee :))))) sadece guluyorumm ve yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm bu bunyeye benn :))))
kızlar okuduğumda kahve falı baktığınızı görmüştüm acaba bana da bakar mısınız :)))
Resim koyarsan isteyen bikaç bişi söyler canımcımm
Penderiim ben dün g.g.den babystart'ın tükürükler yapılan ovulasyon mikroskobunu aldım,dün söylemiştim yadatlum,sınırsız yapabiliyosun
bi de preseed diye bi jel var onu aldım 2'si 145 TL
Piiddddiligaaaammm sen de bi jel kullanıyodun ya aynı mı ki acep??
Penderiim ben dün g.g.den babystart'ın tükürükler yapılan ovulasyon mikroskobunu aldım,dün söylemiştim yadatlum,sınırsız yapabiliyosun
bi de preseed diye bi jel var onu aldım 2'si 145 TL
Piiddddiligaaaammm sen de bi jel kullanıyodun ya aynı mı ki acep??
samsar conceitive plus benim aldigim jelin adi cnmm ama gecen ay ilk defa 3 kez kullandim burda preseed i bilmiyolarr ama ayni ozelliklermissss
yani senin aldigin iyi cnmm onerilenn oo
hadi bakalim hayirlisii olsun cnmmmm :)))
aayy BENDE ELDE KAGIT KALEMM yapistim ekrana :)))
pıdıllgada benım gıbı sasmarınkını kullanıyoooo sanırsammmmm
150-200gr KARNABAHAR kaynattt iccccccccc
ayyy hemenn yapmaliyimmmmm :)))
melisa cayi ve karabas otu cayii hem kadinlara hem erkeklereeeee idrar yolu icin gunde 3 taneeeee
cok guzell bilgilerrrr
not aliyorummm burayada ozellikle yaziyorummm yazi kalsin lazim oldugunda bakabilelimm mucksssssssss
bunun kullanım kılavuzunda diyo ki,halvetten 15 dk.önce kullanın,yani spermcanlar coşmadan önceki 15.dk. mı??
halvetin ortasında mı sıkıcaaz kiii
cnmmcm sureni kendine gore ayarla SIK halvet baslasin ama giris 15 dak sonra olucakkkk ( ay anlatimda less old ama kusura bakma valla) :))))))
bunlar deneme caalismasi oldugu icinn materyallere goree halvet ayarliyoruz yaaa:) ondan sure 15 dakkkkk SIK halvete basla giris 15 dakkda ona goreee
kızzzllllarrrrr geldim sonunda pidilgamm yine faydalı bilgiler vermiş almak lazım tarifleri.bu arada bende sabah kontrole gittim çok şükür parça falan kalmamış toparlanmış adetten sonra çalışmalara başlıycam...bu süre içinde ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyoruuummm...
pidilgacım merakla yarını bekliyorum inşalllahhhh hayırlısıyla hamiş haberini verirsin tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?