Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

annem aradı şimdi o da izliyomuş,bi yandan da not alıyom diyoo
o yapılcak bu yapılacakmış diyoooo

Penderiim ben dün g.g.den babystart'ın tükürükler yapılan ovulasyon mikroskobunu aldım,dün söylemiştim yadatlum,sınırsız yapabiliyosun
bi de preseed diye bi jel var onu aldım 2'si 145 TL
Piiddddiligaaaammm sen de bi jel kullanıyodun ya aynı mı ki acep??

sogann herseyee devammmm yaaaaa

Myom- Pko - Cikolata kisiti olanlarrrrr adet olmadan 15 gun once baslayip 15 gun sabah aksammmmm

KULAK AGRISINA SOGAN SUYUNU sIKip kulaga damlatilicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

( 1 DAMLA ) cocuklarada uygulanabiliyooooooo

pıdıllgada benım gıbı sasmarınkını kullanıyoooo sanırsammmmm

samsar conceitive plus benim aldigim jelin adi cnmm ama gecen ay ilk defa 3 kez kullandim burda preseed i bilmiyolarr ama ayni ozelliklermissss
yani senin aldigin iyi cnmm onerilenn oo
hadi bakalim hayirlisii olsun cnmmmm :)))

aayy BENDE ELDE KAGIT KALEMM yapistim ekrana :)))

0900 lü kırmızı noktalı kanladada bebek nasıl yapılır varrrrrrrrrrrrrr açınnnnnnnnnnn hatınlarrrrrrrrrrrrr halvetttttttttttttttt görüntüleriiiiiiiiiiiii:=))))))))))))))))))

puhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))))))))))))))))))))))

saol darlinngg
sen bizim bilgin şirinemizsin yawrım,öğret bize örrrtttmeniiimmmmm

bugün baya karamsarım kızlar sallayın bişeyler lütfen :)))

Eklentiler

• $Fotoğraf-0008.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf-0009.webp
    20 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf-0010.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf-0011.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf-0012.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 24
150-200gr KARNABAHAR kaynattt iccccccccc

ayyy hemenn yapmaliyimmmmm :)))

melisa cayi ve karabas otu cayii hem kadinlara hem erkeklereeeee idrar yolu icin gunde 3 taneeeee

cok guzell bilgilerrrr
not aliyorummm burayada ozellikle yaziyorummm yazi kalsin lazim oldugunda bakabilelimm mucksssssssss

hemen yapma idiliiim belkim iyi gelmez,henüz kırmızılar gelmedi dikkatini celbederiimm

kızzzllllarrrrr geldim sonunda pidilgamm yine faydalı bilgiler vermiş almak lazım tarifleri.bu arada bende sabah kontrole gittim çok şükür parça falan kalmamış toparlanmış adetten sonra çalışmalara başlıycam...bu süre içinde ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyoruuummm...

pidilgacım merakla yarını bekliyorum inşalllahhhh hayırlısıyla hamiş haberini verirsin tatlımmm

bunun kullanım kılavuzunda diyo ki,halvetten 15 dk.önce kullanın,yani spermcanlar coşmadan önceki 15.dk. mı??
halvetin ortasında mı sıkıcaaz kiii

cnmmcm sureni kendine gore ayarla SIK halvet baslasin ama giris 15 dak sonra olucakkkk ( ay anlatimda less old ama kusura bakma valla) :))))))

bunlar deneme caalismasi oldugu icinn materyallere goree halvet ayarliyoruz yaaa:) ondan sure 15 dakkkkk SIK halvete basla giris 15 dakkda ona goreee

anladım gibi dee anlamadım gibii deee :44::44:
neyse yaparım ben kafama göreee

cnmmm hadii bakalimm hayirlsii olsunnn enn hayirlii ennn guzell bebislerr bizimm olsunn cnmcmcm

bal tarcin corek otuna baslaaa cnmm hemenncecikk :)))))

YA SUUU saba ninn tavirlarii ne kadarrr ilgincc yaaa koskoca profosor adam laf anlatiyoooo o karsisindaaa baska yerlere bakiyo ufluyo pufluyoo nasill bi saygii bu yaaaa
biri konusurken karsisindakinin baska yere bakmasindann nefretttt yahuuuuuuuuuuu

valla ben bilee sinir oldummm adami dusunemiyorummmmmmmmm

azz saygi yaaaa

........................................................tekrar olmus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…