Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

cnmmm hadii bakalimm hayirlsii olsunnn enn hayirlii ennn guzell bebislerr bizimm olsunn cnmcmcm

bal tarcin corek otuna baslaaa cnmm hemenncecikk :)))))

YA SUUU saba ninn tavirlarii ne kadarrr ilgincc yaaa koskoca profosor adam laf anlatiyoooo o karsisindaaa baska yerlere bakiyo ufluyo pufluyoo nasill bi saygii bu yaaaa
biri konusurken karsisindakinin baska yere bakmasindann nefretttt yahuuuuuuuuuuu

valla ben bilee sinir oldummm adami dusunemiyorummmmmmmmm

azz saygi yaaaa

Işılcim bazı doktorlar 1 ay korunun diyor bazıları vakit kaybetme diyor.ama su gercek ki kürtajdan hemen sonra bebek oluyor)

Canım yolların var 3 adet. Birde sana gelen var uzaktan misafir. Hanenize ay doğmuş eşinin işiyle ilgili olumlu görüşmeler var. Bebeğiniz yakın zamanda gelicek . Duala var kabul olucak hepsii. Yaşlı hafif rahatsız birisi var iyileşecek, sağlığına kavuşacak. Abin var sanırım askerde mi gidecek mi geldi mi? Nası sallıyorum ama Benden bu kadar canımcım uyduruk mahalle falcısı gibi oldu biraz ama kusura bakma

Bende aynı şeyi farkettim yok saçıyla oynuyo başka yerlere bakıyor lafını kesiyor. Ne kadar lakayıt bir kadın yaa sırf o yüzden değiştirdim gıcık kapıyorum ben bu kadından çok itici geliyor gülüşü felan şuursuz gibi.

canım ya o kadar anlattınız ama unuttum nası yapıyorum bu bal tarçın çörek otunu
Işılcim bazı doktorlar 1 ay korunun diyor bazıları vakit kaybetme diyor.ama su gercek ki kürtajdan hemen sonra bebek oluyor)

inşallah canım yakın zamanda hayırlısıyla gelir bebişleeerrrrr,bu arada hoşgeldin topiğimizeee

pericim çok teşekkür ederim evet askerimiz var henüz taze yarın yemin töreni var kuzenim, ağzına sağlık bebiş henüz yok anladığım kadarıyla ( çok sağol peri canım o kadar sıkkın ki iyi geldi sağol gerçekten

bu programı izleyen herkes aynı şeyi düşündü heralde.adamı bi konuşturmadı gıcık adamda ne anlatacağını şaşırdı ordan oraya atladı durdu

Canım gelicek bebiş gelicek Allahın izniyleeeeeeeee. Neden canın sıkkınki tatlımmm bu topikte can sıkıntısı yasakkkkk paylaş bizle yardımcı olmaya çalışalım elimizden geldiğinceeeeeeee

Canım gelicek bebiş gelicek Allahın izniyleeeeeeeee. Neden canın sıkkınki tatlımmm bu topikte can sıkıntısı yasakkkkk paylaş bizle yardımcı olmaya çalışalım elimizden geldiğinceeeeeeee

içim daralıyo geçen ay da böyle daralmıştı içim ve lanet kırmızıyı görmüştüm şimdi de sancı da moralimi bozdu sanki her an başlıcakmışcasına bi ağrı. dün akşam gayet güzel semptomlar vardı mide bulantısı ve tansiyon oynaması ama bugün o sancı ne bileyim işte peri insan ister istemez olumsuza daha yakın oluyo sanki ya da ben öyleyim

kızlarrr bugunn gecmek bilmiyoo yaa aksam olsada eve gitsemm..
uyusamm hooppp nobatım gelse hamiş haberimi versemmm :)))))))))))))

tatlımm üzülmeee,bak bende dün gördüm kırmızıları..hakkımızda ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun..
hamiş değilsen hemen kırmızıları gör de rahatla..ama inşallahh allahın izniyle hamişsindir..
hep beraber sevinirizzz inşallahhh allahımm duy sesimizii..

Canım daha var adetine olumsuz düşünme nötr olmaya çalış ne olumlu ne olumsuz başka şeylerle meşgul ol. Hepimiz çok istiyoruz evet ama hayat hamilelikten ibaret değil. Çift çizgiyi yakalicaz diye hayatın güzelliklerini kaçıtıyoruz çoğu zamann Bu süreci en az hasarla pozitif düşünerek geçirmeliyiz.

ELIF cimmm biz topigimizde hep diyoruz kiii enn hayirlii zamanda enn hayirlii enn guzell bebisleri nasip ett bizeeee eger rabbim bu aya kismet etmediyse vardir bi hayriiiiiiiii
diyoruzzzzzzzzzzzzzzz

vee gulumsuyoruzzz hayataaaaaaaa

yeni tur yeni sanssssss deyippp basliyoruz hesaba kitabaaaaa yenii halvett tarihlerinee cnmcmmmm

allah hepimizee en hayirli zamanlarda versinn bebislerii insallahh cnmmmmm

bu arada falinda gayett tertemizz gorunuyoo SIKINti falan yokkkk kendi vesveselerinn fazla amaaa
aslinda gayet acikkk gelen pakett var insallahh bebis olsunnn buuuu

optummmmmmucksss

evet katılıyorum hamiş değilsek gelsin kırmızılar en az hasarla atlatalım. İnşallah anneliği hepimiz tadarız ve bu üzüldüğümüz günlere güler geçeriz

perim bilmiyorum dün böyle değildim gayet hiperaktiftim ama sabahtan beri böyle bi huzursuzluk var üzerimde. Gece niyetlenip yattım ve deniz gördüm inşallah bebeğim şuan benimledir diyorum ama bi yanımda bat geldiğinde kırmızı kartı görürsem diyo kalbim bebek var diyo mantık cıx diyo bakalım kim galip gelicek

evet katılıyorum hamiş değilsek gelsin kırmızılar en az hasarla atlatalım. İnşallah anneliği hepimiz tadarız ve bu üzüldüğümüz günlere güler geçeriz

aminn yarabbimm aminn dualar oku içini ferahlattt canmm benmm..
hadii at içinden karamsar duygularıı..allahın izniyle hepimizz hamiş kalcazz..

evet canım nasipte varsa olacak ama beklemek insanı karamsarlaştırabiliyor. Evet elimizden geldiğince olması için çabamızı sarfediyoruz gerisi takdir umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

canimmm biz insanlarrrr plan program yaparkenn KADER hep arkamizdan bakip gulermisssss...................
onun icinnn lutfen dusunmemeye calisssss derin nefes all ve benim icin ne ise hayirli olan o olsun de cnmmmmm
bu kadar stres yaparsan ve icini karartirsannn tutunmaya calisann bebisde tutunamazzzz cnmmmm

kaderde varsaaa ........... neye yarar uzulmekk deeee gecccc cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…