Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu ay hiç adet belirtim yokkk, memişlerde şişkinlik yokk , karında şişkinlik yokk , asabiyet yokk , başağrısı yokk ,
açlık fazlasıyla varrr
acaip derecede yeme isteği duyuyorum, herşeyiiii...:18::18::18:
bir de afedersiniz o beyaz akıntı bu ay hiç kesilmedi :18:
inşallah hamişimdir, hamişsinidr, HAMİŞİZDİR

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaçgn var perdogannnnnnnnnnnnnnnnn no no batınaaaaaaaaaaaaaaaa
Ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

test manyaa mıyız neyizz
ben de ovu testi aldım tükrükle yapılandan,her gün yalar dururum artık :131::131:

ooyyyy hadi inşaallaaahh

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kaçgn var perdogannnnnnnnnnnnnnnnn no no batınaaaaaaaaaaaaaaaa
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

pitaminimmmm 2 mayıssss,,, ama bu ay derslerime çok iyi çalıştım,
Canım benimmm senin inşallah diyen dillerin dert görmesin, malum senin duan kabul olur...
Inşallah canımmm.

Perimin de nobat 2 mayıssss
Inşallah anneler günü hediyesi olur hepimizeee....

test manyaa mıyız neyizz
Ben de ovu testi aldım tükrükle yapılandan,her gün yalar dururum artık :131::131:

puhahahahaaaa pojouuuuuuuuuu kopardın beniiiiiiiiiiiiii çok yalama kısım çok yalayınca çıkmıyomuş sen onu direk yutttttttttttttttttttt yuttttttttttttttttttttttt :=))))))))))))))))))))

hur bacım adı gibi hürrem galiba kocası ceket atsa şehzade çıkarıyooooo kaç çocugu var eceppppp hayırlı olsun sulatnımmmmmmmmmmm hüuruuuuummm allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsinnnnnnnn hur için bu haalay

benimde buay ilginç olan tek şey memişlerr şişkin degil agrılı degil çok sessizlerrrrrrrrr fırtına öncesi sesizlik mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????

Vitoşşş ayça geldi sandım bian avatarını görünceee. Ya hamiş kalınca bizi bırakmayınnn Alpellaamm aycammm merak ediyoruz sizleriii FactorB artık hiç gelmiyorsunuuzzz :18:

Offf benim kafam hala bulanıkkkk narkoz alanlar beni çok iyi anlarrr narkoz sonrası ayılınca ufak ufak devam eder ya o baş dönmesi felan. Aynen öyleyim şuannn

Pidilgammmmmmmmmmmmm hadi bırak artık yürüyüşüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü gellllllllll bebekimmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…