- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.641
Allah iyiliğini versinperisoko bende hamileyim dün öğrendim bugün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördüm çok şaşkınım
kızlar grşrüz ben çıkıyorum anneme gidicem çocuklar şimdi gelecek okuldan hazırlanıyım :79::79::79::kendinize iyi bakın
evettt tatlımm baktırdım doktor gebelik için iyi cok sükür yolunda dedi herseyy
bu ay hiç adet belirtim yokkk, memişlerde şişkinlik yokk, karında şişkinlik yokk , asabiyet yokk , başağrısı yokk ,
açlık fazlasıyla varrr
acaip derecede yeme isteği duyuyorum, herşeyiiii...:18::18::18:
bir de afedersiniz o beyaz akıntı bu ay hiç kesilmedi :18:
inşallah hamişimdir, hamişsinidr, HAMİŞİZDİR
kızlarrrrrrrr hepinize merhabaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:
yaa bizim internette acaip bi yavaşlık vardıııııııııı, sabah gireyim azıcık muhabbet edeyim dedimmm, iki cümle zar zor yazdımmm.
neyse şimdi uççççççakkkk gibi maşallah
sizlerden ne haber?
penderimmmm, testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. ben de hamişlik düşünmeye başladığımda gitmiştim, herşeye bakmıştııı. iyi oldu ama şimdi içim rahat... hatta muayenede "elime birşey geliyor, ultrasonda da bi bakalım" deyip bakmıştı. o benim yımırtaymıııııış, o ay çatır çatır çatlamışş, boşuna heba olmuşşşş, nerden bilebilirdim ki bu kadardeğerli ve nazlı olacağınııı.
pidiş test yapmalı kampanyası başlatıyoruuuummmm
valla benim nobat 2 mayıs, ama ben 29 nisanda yapcam testtttttvarsa silik milik çıkar birşeylerrrrr
bu arada bu adoş ne çatlak yaaaa
her gün gülmekten koaprıyor beniii
bu ay hiç adet belirtim yokkk, memişlerde şişkinlik yokk, karında şişkinlik yokk , asabiyet yokk , başağrısı yokk ,
açlık fazlasıyla varrr
acaip derecede yeme isteği duyuyorum, herşeyiiii...:18::18::18:
bir de afedersiniz o beyaz akıntı bu ay hiç kesilmedi :18:
inşallah hamişimdir, hamişsinidr, HAMİŞİZDİR
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaçgn var perdogannnnnnnnnnnnnnnnn no no batınaaaaaaaaaaaaaaaa
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
test manyaa mıyız neyizz
ben de ovu testi aldım tükrükle yapılandan,her gün yalar dururum artık :131::131:
test manyaa mıyız neyizz
Ben de ovu testi aldım tükrükle yapılandan,her gün yalar dururum artık :131::131:
Valla ismin gibii hurrr dedinn bir girdin bir çıktın vallahiiii heee
Hayırlı olsun şekerimmmmmmmm
test manyaa mıyız neyizz
Ben de ovu testi aldım tükrükle yapılandan,her gün yalar dururum artık :131::131:
kızzz öyle her eline geçenii yalamaaaa deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bakkkk teyzesiiiii bebişim nasılll
puhahahahaaaa pojouuuuuuuuuu kopardın beniiiiiiiiiiiiii çok yalama kısım çok yalayınca çıkmıyomuş sen onu direk yutttttttttttttttttttt yuttttttttttttttttttttttt :=))))))))))))))))))))
hur bacım adı gibi hürrem galiba kocası ceket atsa şehzade çıkarıyooooo kaç çocugu var eceppppp hayırlı olsun sulatnımmmmmmmmmmm hüuruuuuummm allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsinnnnnnnn hur için bu haalay
açlık fazlasıyla varrr
Acaip derecede yeme isteği duyuyorum, herşeyiiii...:18::18::18:
Bir de afedersiniz o beyaz akıntı bu ay hiç kesilmedi :18:
Inşallah hamişimdir, hamişsinidr, hamişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?