Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

idilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen kırmızıları görmemişin ya bacımmmmmmmmmm eeeeeeeeeeeeeee daha ne duruyon test yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa londra aşiftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni bende baya baya kımızı gördün sandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delüüü gacıııııııııııııııııı

tatlım bugun bizde sperm testi yaptırdık nolur nolmaz die,hiç canını sıkma allahın izniyle tertemiz cıkar..
bende panikliodum ama iyi cıktı cok sükür..diğer konularda bilgim yok..

Kac cesit sey vsrya paniklyt o ne ki ay oyum mu var buyum mu vr diyrm kendime ama
O kadar cok bilmdgm sey varmis ki meg er

KIZLAR valla ben bu testi yap yikil yap yikil yokk artikkk yapmicammm
bakalim beklicem az dahaa
cunku sol kasigimm kutur kutur agriyoo vucudumun benii bi daha yikmasina izin vermicemmm

bakalimm aksam ola hayrolaaa
simdi ben yuruyuse gidimm gelimmm bakalimmmmm
bunlar o arada gelirse gelir zatennnnn

ay bide biz aksamm amannnn dedikk kirmizilar basliyoooo salla bu isii kendimiz icin halvet yapalimmm :)))) dedukkkkkkk
ondan sonrada pembemsi kahveler geldi
sonra yok

sabır küpüsün vesselam
kırk küp kırkının da kulpu kırık küppp

PERIMMM burda olaydiii ekrandan banaaa kesin test uzatmayi basaricakk kadarrrrr paniklerdiiii
yerimm bennn kardescimmmm seniiiiii :)))))

herkesii opuyorummm cikip duali yuruyusumu yapipi hepimizee ufluyorummmm

NOT: azz sonraaa uzerinizde bir esintili ferahlik hissedersenizzz bilinkii benim dualarimmm uzerinizee ulasmissss:))))))))))))))

opuyorumm
alllaha emanet olunnnn

tummmmmmmmmmm dileklerimizzzinnn gercek olduguuu cuma olsunn insallahhhhhhh
mucksssssssssss

IYKII VARIZZZZ KANKARELLA larrrr

cankuşlarrrrr malum haftasonuuu yokummm evde net yokk..
inşallahhh idişimizin bebişi onunladır..allahtan hayırlısı olsunn..
hepinizi coookk öpüyorummm inşallahhh herseyy cok güzel olur hepimiz içinn..
en kısa zamanda bebişlerimz göbüşümüze konarrr..

aminn Penderimm.iyi tatillleeerr

Anoooyyyy kızlarrr nası uyumuşummmm saat kaç olmuuuşşşşşş ooofff üzerimden kamyon geçmiş gibiiii, gene saçma sapan rüyalar gördümmmmm karnım ağrıyoor adet sancıları geldii

Annnnnnnaaaaaaammmmmm NELERRR OLUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sabah söylediğinde bile sinsirella gibi bekliyodum burda bunu duymayııııııııııııı. Ya Pitişşkommmmmmmmmmmmm ben söyleyince Peri zorluyor diyorlar ama dünde dediğim giibii nerler yapmadık hamiş kalabilmek içinnn uğraştıkk bekledikkk üzüldük bazen hamişiz sandık sevindikkk ama şüpheli bi durum var bak burdaaa Allah korusun eğer bişi varsa önlem alınsınn kır şu inadını bi test yap kuzummmmmm zaten adet oldum modundasın şuannn kaybetceimiz bişi yokkkkkk bebiş varsa bu lekelenmelerin önlemi alınıırrrrrrrr sen güçlüsün yoksada yıkılmazsın yolumuza bakarıııızzzzzzzzzz ama varsada önlem olsunn gene bekle istersene akşama kadarrr ama ben burda hop oturup hop kalkıyorum bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anoooyyyy kızlarrr nası uyumuşummmm saat kaç olmuuuşşşşşş ooofff üzerimden kamyon geçmiş gibiiii, gene saçma sapan rüyalar gördümmmmm karnım ağrıyoor adet sancıları geldii

bebiş sancısıdırr inşallahhh canmmmmmmm perimmmmm.. :))
allahhımm gönlümüze göre versin inşallahhh..
uykuda bastırdıgna göreee halsizlikle beraberr bebişin belirtileridirr inşallahhh canummmmm minnosummmm

Canım benim şimdi senin sonuçları okuyordum çok şükür iyi çıkmış tatlım çok sevindimmm Allahın izniyle bu ay gelir bebişin inşallah tatlım Valla bikaç gündür çok fena uykum var tutamıyorum kendimi olduğum yerde sızıyorummm. İnşallah kelebeğimin habercisidir canım benimmm, en kısa zamanda kavuşalım minnoşlarımızaa

tatlişimm benm sadece yumurtalarda hafif bi az hareketlilik var dedi doktor öenmli deil dedi ama
incir kürü yapcamm nolur nolmazz diyee..
inşalllahhhhh kuzucannn inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…