- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.621
hormonlarına baktırdın mı yawrımm? unuttum
kızlar ya ben çok utanıyorum biliyormusunuz çalıştığım yerdeki diğer ortağımız ayrıca karı koca çalışıyorlar onlarda yazane kısmında bende onlarla beraberim ve bayan hamile olduğumu biliyor eşine benim yanımda emine hamile dedi ve çok utanıdm ben ayyy türkan ablaa dedim ben böyle oda güldü ne olcak kızımdedim bugünde eşi (erkek) birşey almış aldı banada geitrdi sen hamilesin dedi çok utandım yine ablada fark etti kızım nie utanıyon sen hamilesin dedi bunun babası belli dedi annası belli evlisiniz nie utanıyon ayıp birşey mi ki dedi bende ne bilim yapı meselesi dedim çok mu anormalim ben yaa :)
mesala benim eltimde hep anlatırdı oda utanırmış bi yere gittiğinde amcalar erkekler varsa bi şekilde karnını kapatırmış yastıkla falan herkes dermiş işte bu eski gelinlerden ba k sayGILI gelin falan yani oda benim yapıda...kapalıyız çoğu zaman dikkat ediyoruz ten rengi çorap giymemeye çamaşır asarken bile üstümüze uzun hırka veya pardesu giyeriz şimdi çalıştığım yer öle sosyetik bişi :) eşim falan arka tarafta çalışıyorlar makinada ben pc başında yazahane kısmında ama ikide bir hamilesin sen getirdiklerinde bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan utanıyorum ben çok mu saçmalıyorum ki kızıyolar anlamadım ki anormal benmiyim
Kızlar hamiş olan regl olan sizlerden yorum bekliyorum çok fazla gazım var neyin belirtisi olabilir, karnım patlayacak gibi...
Canım bende Gazman gibiyimm zart zırt zort şeklinde sürekli hem hamişlik hemde adet belirtisi o yüzden ben salıyorum gidiyor takmıyorum çok
bende yapıcam perdoşum batlarımız aynııı ben yarın yaparım heralde artıkkızlarrrrrrrr hepinize merhabaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:
yaa bizim internette acaip bi yavaşlık vardıııııııııı, sabah gireyim azıcık muhabbet edeyim dedimmm, iki cümle zar zor yazdımmm.
neyse şimdi uççççççakkkk gibi maşallah
sizlerden ne haber?
penderimmmm, testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. ben de hamişlik düşünmeye başladığımda gitmiştim, herşeye bakmıştııı. iyi oldu ama şimdi içim rahat... hatta muayenede "elime birşey geliyor, ultrasonda da bi bakalım" deyip bakmıştı. o benim yımırtaymıııııış, o ay çatır çatır çatlamışş, boşuna heba olmuşşşş, nerden bilebilirdim ki bu kadardeğerli ve nazlı olacağınııı.
pidiş test yapmalı kampanyası başlatıyoruuuummmm
valla benim nobat 2 mayıs, ama ben 29 nisanda yapcam testtttttvarsa silik milik çıkar birşeylerrrrr
bu arada bu adoş ne çatlak yaaaa
her gün gülmekten koaprıyor beniii
umutlar boşa çıkmadı canımmmm aylar tükenmedi kiii??? Bu çatlayan son yumurtan mı sankiii?? Toparlan ve yeni aya bomba gibi girr lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu ay ilk defa klomen kullandım ve kist oluşmuş=(( umutlar boşa mı çıktı??? kendimi toparlayamıyorum bir türlü moralim çok bozukkk=(((((
selammmmmmmmm perisoko nasılsın cnm?
bende yapıcam perdoşum batlarımız aynııı ben yarın yaparım heralde artıkkızlarrrrrrrr hepinize merhabaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:
yaa bizim internette acaip bi yavaşlık vardıııııııııı, sabah gireyim azıcık muhabbet edeyim dedimmm, iki cümle zar zor yazdımmm.
neyse şimdi uççççççakkkk gibi maşallah
sizlerden ne haber?
penderimmmm, testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. ben de hamişlik düşünmeye başladığımda gitmiştim, herşeye bakmıştııı. iyi oldu ama şimdi içim rahat... hatta muayenede "elime birşey geliyor, ultrasonda da bi bakalım" deyip bakmıştı. o benim yımırtaymıııııış, o ay çatır çatır çatlamışş, boşuna heba olmuşşşş, nerden bilebilirdim ki bu kadardeğerli ve nazlı olacağınııı.
pidiş test yapmalı kampanyası başlatıyoruuuummmm
valla benim nobat 2 mayıs, ama ben 29 nisanda yapcam testtttttvarsa silik milik çıkar birşeylerrrrr
bu arada bu adoş ne çatlak yaaaa
her gün gülmekten koaprıyor beniii
umutlar boşa çıkmadı canımmmm aylar tükenmedi kiii??? Bu çatlayan son yumurtan mı sankiii?? Toparlan ve yeni aya bomba gibi girr lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu ay ilk defa klomen kullandım ve kist oluşmuş=(( umutlar boşa mı çıktı??? kendimi toparlayamıyorum bir türlü moralim çok bozukkk=(((((
selammmmmmmmm perisoko nasılsın cnm?
allah iyiliğini versinperisoko bende hamileyim Dün öğrendim bugün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördüm çok şaşkınım
aaaaa çok sevindikkk allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Allah iyiliğini versinperisoko bende hamileyim dün öğrendim bugün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördüm çok şaşkınım
Wuhuuuuu çok sevindimmm canımmmmmm eee söylesene gelir gelmez halay çekelim kuzu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allah tamamına erdirsin canımmmmmmm
sağol canım amin inşallah hepimize allah nasip etsin
hürrrem sultaaaannn,
tebrik ederimmm, çok güzel bir haber, allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımmm...
anam pıtır pıtır pırtlıyoruzzzzzzzzzzzz
oyunda bonus almış gibi seviniyorum okuyunca "hııııhh bu da hamiş tamam",trlinnnk"bu daaaa hamişş tamam" trlinnnnkkk
kızlar grşrüz ben çıkıyorum anneme gidicem çocuklar şimdi gelecek okuldan hazırlanıyım :79::79::79::kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?