Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ya kızlarrr etrafınızdakiler bir sorup soruşturun bakalımmm

Özel okmeydanı hastanesinde dr.Osman Batur a giden varmı?

Birde Hakan topalismailoğlu ben ona gittim çok iyide,muayne vsss fena pahalıııı

Yazdıklarını okurken böyle oldum Çok tuhaf bi düşünce tarzı. Bende her ay bu ay da hamile değilim demekten utanıyorum, bu biz kadınlara Allahın vermiş olduğu en büyük özellik, mucize, gurur duy bence.

Son düzenleme:
Kızlar hamiş olan regl olan sizlerden yorum bekliyorum çok fazla gazım var neyin belirtisi olabilir, karnım patlayacak gibi...

kızlarrrrrrrr hepinize merhabaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:
yaa bizim internette acaip bi yavaşlık vardıııııııııı, sabah gireyim azıcık muhabbet edeyim dedimmm, iki cümle zar zor yazdımmm.
neyse şimdi uççççççakkkk gibi maşallah
sizlerden ne haber?

penderimmmm, testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. ben de hamişlik düşünmeye başladığımda gitmiştim, herşeye bakmıştııı. iyi oldu ama şimdi içim rahat... hatta muayenede "elime birşey geliyor, ultrasonda da bi bakalım" deyip bakmıştı. o benim yımırtaymıııııış, o ay çatır çatır çatlamışş, boşuna heba olmuşşşş, nerden bilebilirdim ki bu kadardeğerli ve nazlı olacağınııı.

pidiş test yapmalı kampanyası başlatıyoruuuummmm
valla benim nobat 2 mayıs, ama ben 29 nisanda yapcam testttttt varsa silik milik çıkar birşeylerrrrr

bu arada bu adoş ne çatlak yaaaa
her gün gülmekten koaprıyor beniii

Kızlar hamiş olan regl olan sizlerden yorum bekliyorum çok fazla gazım var neyin belirtisi olabilir, karnım patlayacak gibi...

Canım bende Gazman gibiyimm zart zırt zort şeklinde sürekli hem hamişlik hemde adet belirtisi o yüzden ben salıyorum gidiyor takmıyorum çok

Canım bende Gazman gibiyimm zart zırt zort şeklinde sürekli hem hamişlik hemde adet belirtisi o yüzden ben salıyorum gidiyor takmıyorum çok

Allah iyiliğini versin perisoko bende hamileyim dün öğrendim bugün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördüm çok şaşkınım

bende yapıcam perdoşum batlarımız aynııı ben yarın yaparım heralde artık
bu ay ilk defa klomen kullandım ve kist oluşmuş=(( umutlar boşa mı çıktı??? kendimi toparlayamıyorum bir türlü moralim çok bozukkk=(((((
umutlar boşa çıkmadı canımmmm aylar tükenmedi kiii??? Bu çatlayan son yumurtan mı sankiii?? Toparlan ve yeni aya bomba gibi girr lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selammmmmmmmm perisoko nasılsın cnm?

iyiyim canım sen nasılsıınnn???

bende yapıcam perdoşum batlarımız aynııı ben yarın yaparım heralde artık
bu ay ilk defa klomen kullandım ve kist oluşmuş=(( umutlar boşa mı çıktı??? kendimi toparlayamıyorum bir türlü moralim çok bozukkk=(((((
umutlar boşa çıkmadı canımmmm aylar tükenmedi kiii??? Bu çatlayan son yumurtan mı sankiii?? Toparlan ve yeni aya bomba gibi girr lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selammmmmmmmm perisoko nasılsın cnm?

iyiyim canım sen nasılsıınnn???

Allah iyiliğini versin perisoko bende hamileyim dün öğrendim bugün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördüm çok şaşkınım

Wuhuuuuu çok sevindimmm canımmmmmm eee söylesene gelir gelmez halay çekelim kuzu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allah tamamına erdirsin canımmmmmmm

Wuhuuuuu çok sevindimmm canımmmmmm eee söylesene gelir gelmez halay çekelim kuzu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allah tamamına erdirsin canımmmmmmm

teşekkür ederim tatlım amin inşallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!allah isteyenlere nasip etsin

sağol canım amin inşallah hepimize allah nasip etsin

hürrrem sultaaaannn,

tebrik ederimmm, çok güzel bir haber, allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımmm...
anam pıtır pıtır pırtlıyoruzzzzzzzzzzzz
oyunda bonus almış gibi seviniyorum okuyunca "hııııhh bu da hamiş tamam",trlinnnk "bu daaaa hamişş tamam" trlinnnnkkk

kızlar grşrüz ben çıkıyorum anneme gidicem çocuklar şimdi gelecek okuldan hazırlanıyım :79::79::79::kendinize iyi bakın

sağol canım benim amin inşallah allah herkese versin isteyenlerin karnı bebişle doğsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…