- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.661
ayyy ben bu bebişleree koptum yaaaaaaaaaaaaa
lannnnnnnnnnnnn bana benziyonn diyoo puhaaaaaaaaaaaa
kız vitoşşşşşşşşşşşşş o avatar aycaecenin avatar resmi bende o gelmiş sandım bacımmmmmmmmmmmmmm allah seniiiiiiiii :=))))))))))))))
bende yapıcam perdoşum batlarımız aynııı ben yarın yaparım heralde artık
Umutlar boşa çıkmadı canımmmm aylar tükenmedi kiii??? Bu çatlayan son yumurtan mı sankiii?? Toparlan ve yeni aya bomba gibi girr lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim canım sen nasılsıınnn???
benimde buay ilginç olan tek şey memişlerr şişkin degil agrılı degil çok sessizlerrrrrrrrr fırtına öncesi sesizlik mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????
pitamiiniiimm yawırım bu adoş denen yosma terbiyemizi bozup duruu deyivereem
anaaaa Adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz
dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm
anaaaa Adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz
dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm
Anaaaaaağğğğğmmmm, inşallah,
zeytiiiinnn nasılsın canımm, çekirdeğin nasıllll ?
bunlar senin için :119::119::119::119::119:
Perdoşummmmm benimde o beyaz akıntı hiç kesilmedi yumoşlamadan beriiiiiii sürekli bi uyku isteğiiii kolumu kaldırmaya mecalim yokk sol yumoş sızım sızımmmmm, bide ben adete yakın nutellaya abanırımm sabah yiyim bi dedimmmm oyy tadi ne garip geldi küp şeker gibiiiiiiii bıraktım direkkk brokoli hiç sevmemmm eşime yaparım aradaaa az önce limon sıkıp yedimmmm
iyiyiz canım biraz iştahsızlık ve karın agrısı var o karın agrısıda normalmiş netten okudum...cekirdekte 5 yıldızlı otelde
yok kısss ben buay çok hastalandım yaaa performans yerlerdeydiiiiiiiiiiiiiiii yaniiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))
anaaaa adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz
Dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm
yok kısss ben buay çok hastalandım yaaa performans yerlerdeydiiiiiiiiiiiiiiii yaniiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?