Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
zeytiiiinnn nasılsın canımm, çekirdeğin nasıllll ?
bunlar senin için :119::119::119::119::119:

benimde buay ilginç olan tek şey memişlerr şişkin degil agrılı degil çok sessizlerrrrrrrrr fırtına öncesi sesizlik mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????

anaaaaaağğğğğmmmm, inşallah,

Perdoşummmmm benimde o beyaz akıntı hiç kesilmedi yumoşlamadan beriiiiiii sürekli bi uyku isteğiiii kolumu kaldırmaya mecalim yokk sol yumoş sızım sızımmmmm, bide ben adete yakın nutellaya abanırımm sabah yiyim bi dedimmmm oyy tadi ne garip geldi küp şeker gibiiiiiiii bıraktım direkkk brokoli hiç sevmemmm eşime yaparım aradaaa az önce limon sıkıp yedimmmm

anaaaa Adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz
dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm

ne antika hatunsun yawrım
bi dobiş koyar,bi sümüklü!! hey Allaaamm
bi de zenci yap tam olsun,sahra gibi
gulyabani'de vardı ya haniiii arap bacu gibiii korkiyaaam ben ondan :18:

zeytiiiinnn nasılsın canımm, çekirdeğin nasıllll ?
bunlar senin için :119::119::119::119::119:

iyiyiz canım biraz iştahsızlık ve karın agrısı var o karın agrısıda normalmiş netten okudum...cekirdekte 5 yıldızlı otelde

canımmm, nobattaşımmm, inşallah yaaaa... valla ben de nefret ettiğim ne varsa bu ay yemeye başladımm.
ayçekirdeği hiç sevmem, o sesi beni deli ederrrr, ama şimdi alıyorum kaseyi önümeeee, çatır çutur..., sesi bile melodik geliyorrrrrrr...
inşallahhhhhhhhhhhhh kırklarımız karışsınnnnnn

yok kısss ben buay çok hastalandım yaaa performans yerlerdeydiiiiiiiiiiiiiiii yaniiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))

ne yeri yawrımm ne yeri
performans süper maşallaahh diline vurmuş
bu dille halvet yapmadan bilem spermcanları yapıştırırsın yımırtaya evelallah

anaaaa adoşşşşşşşş öylemiii kızzzzz
Dur değiştireyim ozamannnn ouhaaaaaaaaaaaa şu sümüklülerden kimsede yoktur öyle koyayaımmm

kız vitamin uslu dur bakayım
şöyle eli yüzü tertemiz gülen bi bebek koy hıııı hıııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…