Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
KIZLARRRRRR

sizin gazinizla ciktimmmm test aldim sonra belki bisey vardir diyeeee kendimeee cokkkkk guzellll yaris sapkasi aldimmm pembe ama superrrr biseyyyy
sonra dualarimi okudum lay lay lommmm gezerkennnnnnn
bi islaklik hissettimmm girdim bi magzayaa orayada tuvalet kagidi koymustumm cektim cikardimmmm
vee kirmiziiiiiiiiiii
:)))

allah yardimcimiz olsunnn hayirlisiii
optum siziii
yemege kalkiyorumm kislarrr
aksama gram yemek yokkkk

MONUM

Kofte patates kabak
firinda brokoli-karnabahar (bunun tarifini vericem size birgun cok guzel oluyo)
kefir
yesil mercimekli salataaaaa
yogurt

uzerine magnum

meyve

ben de çıkıyom yawrılaaarr
Allahım hepimize sağlık,mutluluk,huzur
bi deeeeeee
hayırlıı bebiiiişşşşşşşler versiinnn inşallaahhh
hoşçakaalınnnn

hayırlısı olsun Pidilgaxxıım
Allah gönlüne göre versin inşallah
iyi ki varsııınnnn
iyi ki varsınıızzzzz :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

iyice sapıttı senin bu kırmızılarrr alıcam elime sopayııı yaaaa adam kandırıyor gibilerrrrr. Bende hala yemek ypmadım uufffff

halvet için özel mönü hazırlarken iyi di mi
adamını sallayıvermişin hemen beyazımm.olmaz öyle,iyi besle kociişini yawrımm

iyice sapıttı senin bu kırmızılarrr alıcam elime sopayııı yaaaa adam kandırıyor gibilerrrrr. Bende hala yemek ypmadım uufffff

Hee benimki besili zaten tatlim. Regl molasi verdik. Hem islak kek var sever benim ki zten gec gelio saar onda bi cay koyarim kek yanindada kuruyemisgilledeen findik fistik derken ohh mis gibi daha ne iste. :)

merhaba arkadaşlar.işe girdiğim için her zaman girme fırsatı bulamıyorum ama arada yazıları okuyorum.pericim benim nobatım 19 mayıs eklersen sevinirim

merhaba arkadaşlar.işe girdiğim için her zaman girme fırsatı bulamıyorum ama arada yazıları okuyorum.pericim benim nobatım 19 mayıs eklersen sevinirim

Canım kıyamam dur üzülmee doktora göründünüz mü hiç ?

Korkma canim 7 ay cokta uzun bi zaman degil. Doktorlar bile en az bi sene deneyin dio. Daha zamanin var. Belkide dogru gunu tutturamamisindir :)

evet ben 2 kere alttan muayene oldum hiç bi sorunum yok eşim olmadı bir yıl olmadan gitmem diyor yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz eksik olan bişey var ama ne eşime gidelim doktora diyorum ama gitmiyor:-(

Korkma canim 7 ay cokta uzun bi zaman degil. Doktorlar bile en az bi sene deneyin dio. Daha zamanin var. Belkide dogru gunu tutturamamisindir :)

bende kendimi öyle motive ediyorum kpss hazırlanıyordum evde bi haber geldi bi okulda ingilizce öğretmeni açığı varmış ücretli öğretmen aranıyormuş hemen kabul ettim belki çalışınca kafamdan atarım çocuk yapma fikrini bu ay öyle de oldu kafamdan atmıştım ama yine olmadı.inş bir dahaki ay tutar tedaviye gerek kalmaz.

evet ben 2 kere alttan muayene oldum hiç bi sorunum yok eşim olmadı bir yıl olmadan gitmem diyor yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz eksik olan bişey var ama ne eşime gidelim doktora diyorum ama gitmiyor:-(

Erkekler hep oyle canim. Neyse bi kac ay daha dene bakalim. Olmadi mecbur gideceksiniz kocanla :)

Erkekler hep oyle canim. Neyse bi kac ay daha dene bakalim. Olmadi mecbur gideceksiniz kocanla :)

evet canım.bazen hak veriyorum onların muayne şekli hiç hoş olmuyor hastanbe ortamında sperm testi falan ama mecbur kalınca yalvar yakar ikna edecem mecbur inş 1 yıl olmadan olur dua edin bana arkadaşlar bu ay tutar inş.

Ins canim. Sen icini ferah tut. Bak yaklasik 3 senelik evliyim. Ilk sene kendi yontemlerimizle korunduk. Cok korunma olmadi yani olursa olur modundaydik olmadi. Ikinci sene denemeler basladi. Bi seneyi geckin olmadi. Bende sorun vardi biliyorum adet duzensizligi degilde 35 gunu geciodu adet duzenim. Tam doktora gitcem randevu aldim. Gitmeden bi gun once test yapim dedim. Doktor sorarsa yaptim derim diye. Adetim iki hfta gecmisti. Onceki hafta yapmistim cikmamisti. Bi gun once yaptim doktara gitmeden pozitif :) sans iste ne zaman gelcegi ne zaman gitcegi beli olmuo. Iki hfta sonra dusuk oldu malesef. Sende kafani ferah tut.

ya canım benim geçmiş olsun.en azından tüplerin açık bebek olabilir ne güzel.bende 3 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 7 ay oldu ilk 4. ay kimyasal gebelik geçirdim bakalım artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri nasipse olsun .allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…