- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.701
keşke bende isteyince zırt diye anneme kaçabilsem keşkeeeeee
canım benim üzülme Periimm
nasılsa bebişin olunca annen uzun bi süre yanında olcak inşaallaahh
KIZLARRRRRR
sizin gazinizla ciktimmmm test aldim sonra belki bisey vardir diyeeee kendimeee cokkkkk guzellll yaris sapkasi aldimmm pembe ama superrrr biseyyyy
sonra dualarimi okudum lay lay lommmm gezerkennnnnnn
bi islaklik hissettimmm girdim bi magzayaa orayada tuvalet kagidi koymustumm cektim cikardimmmm
vee kirmiziiiiiiiiiii
:)))
allah yardimcimiz olsunnn hayirlisiii
optum siziii
yemege kalkiyorumm kislarrr
aksama gram yemek yokkkk
MONUM
Kofte patates kabak
firinda brokoli-karnabahar (bunun tarifini vericem size birgun cok guzel oluyo)
kefir
yesil mercimekli salataaaaa
yogurt
uzerine magnum
meyve
KIZLARRRRRR
sizin gazinizla ciktimmmm test aldim sonra belki bisey vardir diyeeee kendimeee cokkkkk guzellll yaris sapkasi aldimmm pembe ama superrrr biseyyyy
bi islaklik hissettimmm girdim bi magzayaa orayada tuvalet kagidi koymustumm cektim cikardimmmm
vee kirmiziiiiiiiiiii
optum siziii
aksama gram yemek yokkkk
MONUM
Kofte patates kabak
firinda brokoli-karnabahar (bunun tarifini vericem size birgun cok guzel oluyo)
kefir
yesil mercimekli salataaaaa
yogurt
uzerine magnum
meyve
halvet için özel mönü hazırlarken iyi di mi
adamını sallayıvermişin hemen beyazımm.olmaz öyle,iyi besle kociişini yawrımm
iyice sapıttı senin bu kırmızılarrr alıcam elime sopayııı yaaaa adam kandırıyor gibilerrrrr. Bende hala yemek ypmadım uufffff
KIZLARRRRRR
vee kirmiziiiiiiiiiii
optum siziii
aksama gram yemek yokkkk
İdilim bunlar hep stresten oluyor gecen ay beni görseniz kesin hamiş derdiniz.basim donüyor kasıklarım acıyor midem bulanıyor uyku felaket derken erken gebelik topigini okuyup o gazla hastaneye gittik esim heyecandan ölüyor derken testin sonucu hüsran( eve bes karış suratla gittim esim teselli veriyor hep.derken bu ay hiç ümidim yok iki gün önce yine hastane yumurtaların çatlamış bir tane 20 mm var dedi o da muhtemelen bugün çatladı çok sızlıyor çünkü bakalım daha 11 gün var ama ben hep belirti uyduruyorum kendimce ((
merhaba arkadaşlar.işe girdiğim için her zaman girme fırsatı bulamıyorum ama arada yazıları okuyorum.pericim benim nobatım 19 mayıs eklersen sevinirim
Hos geldin canim
hoşbulduk çok özledim topiğimizi çok ayrı kaldım ama arada girip takip ediyorum yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.7.ayıma girdim hala hamile kalamadım nolur arkadaşlar çok moralim bozuk korkmaya başladım...
hoşbulduk çok özledim topiğimizi çok ayrı kaldım ama arada girip takip ediyorum yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.7.ayıma girdim hala hamile kalamadım nolur arkadaşlar çok moralim bozuk korkmaya başladım...
Korkma canim 7 ay cokta uzun bi zaman degil. Doktorlar bile en az bi sene deneyin dio. Daha zamanin var. Belkide dogru gunu tutturamamisindir :)
evet ben 2 kere alttan muayene oldum hiç bi sorunum yok eşim olmadı bir yıl olmadan gitmem diyor yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz eksik olan bişey var ama ne eşime gidelim doktora diyorum ama gitmiyor:-(
Erkekler hep oyle canim. Neyse bi kac ay daha dene bakalim. Olmadi mecbur gideceksiniz kocanla :)
evet canım.bazen hak veriyorum onların muayne şekli hiç hoş olmuyor hastanbe ortamında sperm testi falan ama mecbur kalınca yalvar yakar ikna edecem mecbur inş 1 yıl olmadan olur dua edin bana arkadaşlar bu ay tutar inş.
Ins canim. Sen icini ferah tut. Bak yaklasik 3 senelik evliyim. Ilk sene kendi yontemlerimizle korunduk. Cok korunma olmadi yani olursa olur modundaydik olmadi. Ikinci sene denemeler basladi. Bi seneyi geckin olmadi. Bende sorun vardi biliyorum adet duzensizligi degilde 35 gunu geciodu adet duzenim. Tam doktora gitcem randevu aldim. Gitmeden bi gun once test yapim dedim. Doktor sorarsa yaptim derim diye. Adetim iki hfta gecmisti. Onceki hafta yapmistim cikmamisti. Bi gun once yaptim doktara gitmeden pozitif :) sans iste ne zaman gelcegi ne zaman gitcegi beli olmuo. Iki hfta sonra dusuk oldu malesef. Sende kafani ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?