Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
idilgacımmmmm bence sogan kürü yap sen onu içebiliyosun bende de kist var ama ben s.kürünü içemedim mideme hiç yaramadı hem dogal yanibi zararı olmaz femera mıdır nedir onun ne işe yaradıgını bilmiyorum ama ilaç almamaya çalış derrim ben ama tabii dr.daha iyi bilir sen de kendini daha iyi tanırsın o yüzden vucüdün ve sen nasıl rahat hissedecekseniz öyle hareket et derim ben dadlu londra aşiftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:=))))

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende de bugün itibariyle memişler koltukaltından şiş ve kocaman vaziyeti aldılar, karında ara sıra agrı ,belim zaten çok agrıyooo,yani klasik adet belirtilerimi yaşıyorum nasip kısmet bakalım ama şöyle ilginç bişey var sanki yarın adet olacakmışım gibi agrıyor heryerim valla neden acaba mevsimler degişiyooo vucudumda degişiyooooo:=))))))))

KISLARR ANKETT CALISMASII YAPICUKKK fikirlerinize ihtiyacim varrr alya mm cevaplamiss

Pidilgammmmm bende b şıkkı diyorum bitanem doktorun çok iyi bir doktor vardır bi hikmet söylediğinde sen soğan kürü yap temizlen canım ben kist olduğunu düşünmüyorum ilaç yumoşları daha iyi çalıştırdı ondan ağrın olmuştur diye düşünüyorum, ama genede içme her ihtimale karşı, kırmızılar ne durumda tatlışım??

Adoşummm günaydın bebişim ya sorma bende öyleyim sanki adetim sadece kan gelmiyor gibi. Hayırlısı olsun hakkımızda bebişkom

Adoşummm günaydın bebişim ya sorma bende öyleyim sanki adetim sadece kan gelmiyor gibi. Hayırlısı olsun hakkımızda bebişkom

evet perim yaaaaaaaa özelliklede karnım sanki adetim yani öyle saçma bi agrı var ama ben senden bu ay çok umutluyum perim nedense öyle hissediyorum inş.olacak hakkımızda hayırlsı olsun canım kendimdende mayıs ayı için çok umutluyum bakalım hayırlsı canım tez zamanda lik olsun ama güç olmasın canım rabbim hiçbir kulunu evlatsızlıkla sınamasın canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Hay ağzını öpeyim bebeğim bu belirtilerimiz hayra çıksın inşallah. Hepsini geçtim en tuhafıma giden deli gibi sevdiğim ve adet öncesi sürekli yediğim nutelladan çikolatadan kekten tiksiniyor olmam. Bu çok tuhaf cidden. Az kalmış bebekim seninde hakkımızda hayırlısııı

Nobat 2 mayislilar(ben de kahverengi lekeler belirdi yine her zaman ki gibi yarin test taparim diyordum ama bu gidisle gerek kalmicak kirmizilar yolda gibi insallah gelmez tabi ama(((

Ayy kızlar bende ayniyim gece iki kez uyandım belim felaket ağırlıyordu adet oluncaki ağrımdan biraz daha az ve hafif sola doğru , göğüslerimde ağırlıyor, kasıklarımda sizlama var resmen dökülüyorum bazen acaba psikolojik mı etkiliyorum kendimi diyorum ama bir degisiklik oldugu kesin acaba havalardan mıdır (( karnımın icinde neler oluyor acaba ?????Daha 10 gün var

Canım ben de normalde tatlıya hayır diyemezdim,özellikle adet öncesi hem iştahım açılırdı hemde çikolataları götürürdüm. Ama bu ay bende tatlıdan tiksindim resmen, hiç canım çekmedi,kendimi zorlayıp ağzıma alsam bile zor yuttum.
Hadi hayırlısı bakalımmm.

Ayyy canım benimmm inşallah benimki de seninki gibi güzel sonuçların, ve burda isteyen tüm kankarellalarımızınkiii

GUNOSSSSSSSSSSSSSS

kanamlai bir hasta icinnn cok acele B grubu RH(+) kan aranmaktadirrrrrrrr

modundayimmmmmmm $aldir and $uldurrrrrr :)))

AKSAM kizlarrr derinnn arastirmalar yaptimm amannn bi suru bilgilendimm yinee :)))))

sogan kuru ayni zamanda yumurta catlamasinada yardimciymisssss
BUGUN HEMEN allahin izniyleee sogana baslaidmmm RABBIMM SIFA versinnnnnnnnnnnnnnn

2. bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ADA CAYI kizlarr adetin 1. gununden itibaren yumurtlayana kadar hergun 2 fincan
ben 2 sallama yapicam bakalim 5 dak demle ve icinnnn seker falan yokkk haaaaaaa

ayy sonundaaa emeklilikte AKTAR acicam diplomali aktarrrrrrrr benle is ortakligi yapmak isteyen varsaaaa birleselimmm kislaarr:))))))))

yagmurluuu londradannnnnnnnnn MUTLU-HUZURLU-OPUCUKLUUU -UMUTLU GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

PERIMMMMMMMMMMMMMMMucksssssssssssssssssssssssss cnmmmsinnnn YYYOOOUUUWWWWWRIIIMMMMMMMuckss

SUan itibariylee 1 adet ayetelkursi mi okudumm sifamm olsunn hayirlisiyla deyipppp sogan suyuuu acilisimi yaptimmm vatana milletee ve yumurtlarima hayirlii olsunnnnnn :)))))))

hadi bakalimmm yeni tur yeni sansssssss
Allah hayirlisini versin :)))

PERIM cimmm seninde az kaldii hadii insallahh senin halayiniii cekelimmmm bidahaki ayyyda benimmm :))))))))))) sonraa hepimizinnnnnnnnnnnnn

ben senden umitliyim cnmmmmmm bu ay farkli bi sekildee ama insallah hayirlisi olsunn cnmm

YA BAK BIDE NE OGRENDIM cnmm bu corekotu-bal-tarcinda direk yumurta yapsin diyeymisssss ben vucudu hazirliyo saniyodummm buda direk yumoslaraymisssss

bizim yumoslar yakindaaa direk uzaya ulasicaklarr haaa:))))))))))

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanuz ben kayfemi yudıumlarkene size bi bakim dedim batıma az kaldı(6 gün) ama hiç belirtim yok yalnızca adet belirtilerimnden farklı olarak memiş uçlarım bi ikigündür ara ara çok kaşınıyoo o kadar başkada bişey yokkkkkkkkkkk güsel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)))))))))))))

Evet bebekimmmm ballı kürde direk yumoşlaraaaa o yüzden bizim daha çok ağrıdı bu ayyy. Kurban oliym mideni çok yorma kuzum, mide koruyucu içip öyle iç bunları pitişkom kıyamam sana beni mahvettiler. Şifa olsun bebekimmm. Eşim de bu ay öyle diyor sen hamişsin diyor ama bakalım kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhh canımcııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuujjxxxxxxxxxxxxxxx 16:

Benimde ara ara nası tatlı kaşınıoooo cart cart cart diye vallaaaa belirtilerimiz aynı valla Adoşum hakkımızda hayırlsıııı afiyet bal şeker olsun kuzum benimmmm benim bugün kremsi akıntım çoğaldıııı. Bide komedi izlerken ağlamaya başladım bi anda

ohhh ohhhhh çok güzel aynen devam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…